172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#9556 Szerintem nem olyan vészes ez a low details.
Szokni kell :-) -
#9555 THX -
#9554 Csak a BF2-ben lehet majd de csak filmet csinálni ha jól emlékszem. A demoról meg a mai Ben Smithes élö interjuból fogjuk szerintem megtudni. -
#9553 nem tudni...nincs hivatalos info -
#9552 Egy hülye kérdés :
a battlefieldekben lehet demot rögzíteni ? -
#9551 Na most komolyan srácok ..Mi a hivatalos(!!!) időpontja a demonak ? És hol érdemes nézegetnem ?
Kösze... -
#9550 PoE 0.4.4
-
#9549 5 Low detail video -
#9548 Demo Update
Thu 9 Jun 2005, 2:18 AM | Rico | 321 Comments
It seems mass hysteria has broken out across a number of sites, forums and our IRC channel, with rumours coming from all directions that the demo could be released tonight. A fake demo is known to be circulating on the torrent system, so be wary of that as it is not Battlefield 2 related at all. The demo is 100% not out, and there has been no official announcement regarding it.
In a video interview with EA's Scott Evans at E3, it was said that the demo would be released exclusively via Gamespot (most likely a 1 day exclusive). A news post on Boomtown (Danish) mentions that this will occur tonight in less than 2 hours, however, this seems highly unlikely and cannot be confirmed. Other sources claim a Friday the 10th release, so keep an eye out in the coming days.
We are well aware of the confusion circulating and will keep you updated with information as and when we get it. You can always browse our forums to see what the latest gossip is but be careful in what you believe. Lastly, we will e-mail all registered forum members when it is released, so make sure you don't miss the biggest news of the year and register now!
Update: The time has come and gone, and as expected no demo has been released as stated on Boomtown. An update on their site mentions though that Gamespot will have it exclusively 24 hours before its made public, whenever that may be.
-
#9547 hát látom tegnap este nem történt semmi -
#9546 Egy biztos csalás mentes játék nincs :( (De profi játékosok vannak :) -
#9545 Jaja olyasmire :) -
#9544 Talán erre gondolsz -
#9543 Én is olvastam irc-n.....dehát ezeknek már nem lehet hinni -
#9542 Pár nagymájer megkapta a demót és most töltik fel. Órákon belül felérhet és holnap már tolhatjuk. Ezt az infót kaptam de ez lehet kb annyira hiteles mint amit tegnap írtam, hogy ma reggel lesz :) Bár ez valahogy hitelesebbnek tűnik.... Azért FUCK EA me méne! -
#9541 Hülye :D -
#9540 hmm, nem is mondtad, hogy radarod is van, wallhack-rol tudtam... -
#9539 Ne is mond....én már megkaptam, hogy átlátok a falakon.....de a legdúrvább az volt amikor valaki benyögte, hogy "you got a radar or what Geronimo?" :D -
#9538 a legtobb jo jatekos tenyleg jo jatekos, de mondjuk vannak csiterek is, like gero -
Thanatos #9537 félsz mi hogy kiderül az igazság ;PPP -
#9536 Hagyjuk :D -
Thanatos #9535 igen de ott tényleg azok nem? :PP -
#9534 Holnap lesz a GameSpy-on egy chat Ben Smith-el....hát amit ott fog kapni azt nem teszi zsebre az tuti.... -
#9533 Nem :P
Ott is aki jó azt már csíterezik is :) -
Thanatos #9532 más játékban igy van és ott onnét tod hogy jó van ha lecsitereznek na de bf-ben télleg csiterek vannak nem? :DDDDD -
#9531 Csak az official szerverek lesznek rankosak -
#9530 Jó áz, vedd vissza 640x480-ra és már profi cs-s vagy egybő! -
haxoror #9529 Most akkor az orig szerverek is rankosak lesznek? Nem csak az officialok? -
haxoror #9528 Meg a nagy lófaszt!
Beszarás hogy halomra nyerik a díjakat hogy hűű de übermultifaszaság vááááááá pedig még a demot se adták ki!
Nekem pár félhülye töketlenkedése a TV-ben nem mérvadó :P -
#9527 Nem. Csak a szokásos népámítás és népbutítás..... -
#9526 monitorom is jókor tud meghalni...:/
mondjuk már lőttem egy másikat
14col, 800*600, 60hertz powa :)
amúgy ahogy látom ma nemnagyon lesz demó? -
#9525 Hááát ez valóban így van....mármint az h aki jól tólja az egyből csíter.....nem 1* csítereznek le minket....dehát ez van. Jah és általában n00bok veszik a szájukra a "cheater" kifejezést :) -
#9524 Ez várható volt! -
#9523 BF2 has won another award! from the Game Critics Awards! BF2 won "Best Online Multiplayer -
Thanatos #9522 biztos jól, bfben ugysincsenek pro-k, aki emg annaktünik az amx cheater -
#9521 lol -
#9520 én megveszem az már biztos,remélem még jó páran így lesznek vele!! -
#9519 Kiváncsi leszek h fog menni a BF mert még ugy igazán multiba nem jáccottam,csak LAN-ba 3v3-at,azt is ugy fél óráig ;) Csak belejövök! -
Thanatos #9518 szvsz lesznek egy darabig de ugye unlcokok miatt ugysincs semmi értleme wareznak
mongyuk én ezt megspékeltem volna azzal is hogy egy két járműhöz a "jogsi" is unlockolható és addig nem vezetheted amig nem unlockolod -
John McLane #9517 gulf of oman pro?:D