172092
  • Zs0lt1
    Szerintem nem olyan vészes ez a low details.
    Szokni kell :-)
  • lac coo
    THX
  • uHs Gerzson
    Csak a BF2-ben lehet majd de csak filmet csinálni ha jól emlékszem. A demoról meg a mai Ben Smithes élö interjuból fogjuk szerintem megtudni.
  • Mr Manson
    nem tudni...nincs hivatalos info
  • lac coo
    Egy hülye kérdés :

a battlefieldekben lehet demot rögzíteni ?
  • lac coo
    Na most komolyan srácok ..Mi a hivatalos(!!!) időpontja a demonak ? És hol érdemes nézegetnem ?
    Kösze...
  • uHs Gerzson
    PoE 0.4.4

• uHs Gerzson
    5 Low detail video
  • uHs Gerzson
    Demo Update
    Thu 9 Jun 2005, 2:18 AM | Rico | 321 Comments
    It seems mass hysteria has broken out across a number of sites, forums and our IRC channel, with rumours coming from all directions that the demo could be released tonight. A fake demo is known to be circulating on the torrent system, so be wary of that as it is not Battlefield 2 related at all. The demo is 100% not out, and there has been no official announcement regarding it.

In a video interview with EA's Scott Evans at E3, it was said that the demo would be released exclusively via Gamespot (most likely a 1 day exclusive). A news post on Boomtown (Danish) mentions that this will occur tonight in less than 2 hours, however, this seems highly unlikely and cannot be confirmed. Other sources claim a Friday the 10th release, so keep an eye out in the coming days.

We are well aware of the confusion circulating and will keep you updated with information as and when we get it. You can always browse our forums to see what the latest gossip is but be careful in what you believe. Lastly, we will e-mail all registered forum members when it is released, so make sure you don't miss the biggest news of the year and register now!

Update: The time has come and gone, and as expected no demo has been released as stated on Boomtown. An update on their site mentions though that Gamespot will have it exclusively 24 hours before its made public, whenever that may be.
  • Mr Manson
    hát látom tegnap este nem történt semmi
  • I love Techno
    Egy biztos csalás mentes játék nincs :( (De profi játékosok vannak :)
  • Meggymag
    Jaja olyasmire :)
  • TDC Geronimo
    Talán erre gondolsz
  • TDC Geronimo
    Én is olvastam irc-n.....dehát ezeknek már nem lehet hinni
  • Meggymag
    Pár nagymájer megkapta a demót és most töltik fel. Órákon belül felérhet és holnap már tolhatjuk. Ezt az infót kaptam de ez lehet kb annyira hiteles mint amit tegnap írtam, hogy ma reggel lesz :) Bár ez valahogy hitelesebbnek tűnik.... Azért FUCK EA me méne!
  • TDC Geronimo
    Hülye :D
  • Ahhoj
    hmm, nem is mondtad, hogy radarod is van, wallhack-rol tudtam...
  • TDC Geronimo
    Ne is mond....én már megkaptam, hogy átlátok a falakon.....de a legdúrvább az volt amikor valaki benyögte, hogy "you got a radar or what Geronimo?" :D
  • Ahhoj
    a legtobb jo jatekos tenyleg jo jatekos, de mondjuk vannak csiterek is, like gero
  • Thanatos
    félsz mi hogy kiderül az igazság ;PPP
  • TDC Geronimo
    Hagyjuk :D
  • Thanatos
    igen de ott tényleg azok nem? :PP
  • TDC Geronimo
    Holnap lesz a GameSpy-on egy chat Ben Smith-el....hát amit ott fog kapni azt nem teszi zsebre az tuti....
  • TDC Geronimo
    Nem :P
    Ott is aki jó azt már csíterezik is :)
  • Thanatos
    más játékban igy van és ott onnét tod hogy jó van ha lecsitereznek na de bf-ben télleg csiterek vannak nem? :DDDDD
  • TDC Geronimo
    Csak az official szerverek lesznek rankosak
  • DannyL
    Jó áz, vedd vissza 640x480-ra és már profi cs-s vagy egybő!
  • haxoror
    Most akkor az orig szerverek is rankosak lesznek? Nem csak az officialok?
  • haxoror
    Meg a nagy lófaszt!
    Beszarás hogy halomra nyerik a díjakat hogy hűű de übermultifaszaság vááááááá pedig még a demot se adták ki!
    Nekem pár félhülye töketlenkedése a TV-ben nem mérvadó :P
  • TDC Geronimo
    Nem. Csak a szokásos népámítás és népbutítás.....
  • joebacsi
    monitorom is jókor tud meghalni...:/
    mondjuk már lőttem egy másikat
    14col, 800*600, 60hertz powa :)

amúgy ahogy látom ma nemnagyon lesz demó?
  • TDC Geronimo
    Hááát ez valóban így van....mármint az h aki jól tólja az egyből csíter.....nem 1* csítereznek le minket....dehát ez van. Jah és általában n00bok veszik a szájukra a "cheater" kifejezést :)
  • Beers
    Ez várható volt!
  • TDC Geronimo
    BF2 has won another award! from the Game Critics Awards! BF2 won "Best Online Multiplayer
  • Thanatos
    biztos jól, bfben ugysincsenek pro-k, aki emg annaktünik az amx cheater
  • TDC Geronimo
    lol
  • Nahar
    én megveszem az már biztos,remélem még jó páran így lesznek vele!!
  • Nahar
    Kiváncsi leszek h fog menni a BF mert még ugy igazán multiba nem jáccottam,csak LAN-ba 3v3-at,azt is ugy fél óráig ;) Csak belejövök!
  • Thanatos
    szvsz lesznek egy darabig de ugye unlcokok miatt ugysincs semmi értleme wareznak
    mongyuk én ezt megspékeltem volna azzal is hogy egy két járműhöz a "jogsi" is unlockolható és addig nem vezetheted amig nem unlockolod
  • John McLane
    gulf of oman pro?:D