172092
  • Thanatos
    szvsz bf2 fog annyir akülönbözni régi bfktől azért hogy itt még ne nagyon legyenek "progamerek" meg ugye még csit sem lesz egyből a demohoz szal semmi gáz :PPP
  • BEAST #9716
    én már nem is várom annyira a demot :DDDD szar Gef3-mal sztem a telepítő se jönne be :DDDDD
  • TDC Geronimo
    GS-ben írják...bár hülye újságírok, de azt írja, hogy Gef4Ti 4800-assal még a menü sem jön be! Meg aztán mindenhol ezt olvasni és a támogatott kártyák között sincsen szal....
  • joebacsi
    nembiztos hogy progamerek voltak, bchez nemkell nagy tudás...
  • [NST]Cifu
    Szvsz inkább az kellene, hogy legyen olyan szerver, amit a progamerek elkerülnek, hogy a kezdőknek is legyen egy kicsi sikerélményük. ;)

BF:V-ben volt még olyan, hogy konkrétan azt sem tudtuk, honnan lőnek le a starthelyen egymás után vagy 100x minket. Kb. 5 perc alatt vége is volt a körnek. Ezek után persze inkább elmentem külföldre játszani, ahol némi sikerélményben és normálisabb játékban volt részem...
  • Higher
    Ez az info honnan származik?
  • TDC Geronimo
    Nem kell attól félni, hogy nem lesz hely a szervereken....lesz bőven szerver hidd el
  • Pink Tiger
    off
    nekem ezt meg kellet csinálnom, de csk egy sorral, tanács: egy bankkártya nagy segítség lehet:)) vagy veszel egy újat vele, vagy egyenletesen egyenesbe hozza, szerencse kérdése, nekem volt: ))
    on
  • Robogo
    Holnap biztosan le fog állni szerintem a topik amikor megjelenik a demo,mert mindenki megy játszani.

Csak én 1 miatt agódok,hogy fullon lesz mindig minden server és soha nem lehet majd játszani!!!!:(Magyar servereket nem lehetne csinálni és ha lehet akkor kéne több magyar servert csinálni,hogy a magyar társaság össze jöjjön és mindenki tudjon játszani!!!
  • joebacsi
    nekem most a nagy dilemmám, hogy új moncsi, vagy gef6600gt :/
  • TDC Geronimo
    Lesz ez még első is ;)
  • Robogo
    Legnépszerűbb témák
    1. GTA: San Andreas
    2. BogyóKatica
    3. Battlefield 2
    4. Football Manager 2005
    5. A Pc-s játékoknak leáldozott
    6. Takezó topik :D
    7. Humoros és aranyos képek
    8. World of Warcraft
    9. Kézi és az Olimpia
    10. Tibia
    Hozzuk föl az első helyre a topikot.(:
  • kerek1224
    OFF
    Ti hajtogattatok már vissza egy Socket 754 Sempron lábai közül kb 300-at normál állásba? Mert én ezt csinálom.
    ON
  • TDC Geronimo
    Nah elolvastam pár(sok) hozzászólást és láttam, hogy sokan aggódtok a Gefti-k miatt.....hát aggódhattok is, mert egy ti4800-assal még a menü sem jött be!!! Szal akinek Gef 4 sorozata van az vagy vesz egy új karit vagy felejtheti el a BF2-t!
  • Pink Tiger
    off
    hát nagy találmány a pina...
    on
  • Thanatos
    dehogy dehogy, tök jól nézne ki :PPP
  • Landor
    Már csak 1240800 másodperc!
  • kerek1224
    Köszi...hehe
  • Mr Manson
    ügyes ...
  • kerek1224
    Ja ez a mintadoboz borítója itt nálam. Ugyanaz mint a véglegesé. Bár remélem a pixeles képeken csiszol a barom grafikus.
  • Beers
    Alakul :) !
    Legnépszerűbb témák : 3.Battlefield 2 !
  • Mr Manson
    mint az eddigi BFeken
  • Pink Tiger
    fogadok minden példányon rajta van hogy mintadoboz :)
  • Pink Tiger
    röff :))))
  • Pink Tiger
    látom csehül is van játékleírás, hű de olyan olvashatatlan a szöveg!!! baszki nemigaz hogy nem tudtak nagyobb betűket használni!!!!!
  • kerek1224
    Idézzek róla jobbat? "Tárazz és tölts, katona"...................
  • Pink Tiger
    vagy csak kibővített commodore 16-al kerreg ??
  • Pink Tiger
    a 16+ azt jelenti hogy csak 16 év felettieknek ? ? loller :)
  • Mr Manson
    Köszi ....
  • Pink Tiger
    "teljeskörű háború a modern hadszintereken" hú de gagyi szöveg. loller
    na gyerünk fikázzuk!!
  • kz
  • [NST]Cifu
    Mind1, azért köszönjük a képet és az információkat. ;)
  • kerek1224
    Iszonyat igénytelen lesz egyébként. Mármint a borító. Olyan pixeles képek, hogy sírtam mikor megláttam.
  • kerek1224
    Nem, csak a borítója van itt
  • kerek1224
    De leaglább kiderült, hogy attlefield 2 lett a neve... :)
  • Mr Manson
    hol?
    dvd-t nem kopiztad le?
  • Mr Manson
    basszus ... ez a magyar boritó :D
  • kerek1224
    telefonommal fotóztam. Ha ráközelítettem sem lett tisztább
  • kz
    tessék.
  • [NST]Cifu
    Ráklikkelsz a kis képre, majd a felugró ablakban jobb gomb, és a tulajdonságokból kikopizod a kép helyét.

Bár sajnos meg kell állapítsam, hogy ebből a képből túl sokat nem tudunk elolvasni. ;)