172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#9757 Nem. US idő szerint 4 óra....itteni idő szerint pedig 19.00 :) -
Thanatos #9756 reklám rulz, hozzászolás del... :) -
#9755 Úgy néz ki, hogy csak a reggelt felhasználók nézhetik -
Thanatos #9754 pfff, eddig csak fileplanet volt iylen feltünően seggarc, gamespot haljon meg -
TS Zolly #9753 Egy kis OFF, bocsi érte.
ITT lehet szavazni az évszázad legjobb labdarugójára. Puskás Öcsi is bent van, szavazzatok rá. Bár igy is majdnem 2000 szavazattal veri a mögötte állo másodikat. -
#9752 interjú is fizetős emberkéknek látható -
#9751 :DDDD -
#9750 US idő szerint -
Thanatos #9749 amugy élő chat hol lesz emgtekinthető? érdekelne? vagy azis csak előfizetős szaroknak? :D -
Thanatos #9748 van itt aki elő van fizetve gamespotos spec szarra? mert az felvághatná valahova majd a demot :) -
#9747 Nah a következő a dolog....ma itteni idő szerint 19.00-kor lesz egy élő chat Ben Smithel a gamespoton. Most úgy fest a dolog, hogy holnap reggeltől lesz elérhető a gamespot előfizetőknek és valamikor délutánfelé a publicnak. De lehet h a chat után rögtön fel is b@sszák a gamespot szerverre a demót :D -
Thanatos #9746 -
haxoror #9745 Miért nem? -
haxoror #9744 mortar powa! :) -
haxoror #9743 :D -
Thanatos #9742 pontocsan :) -
haxoror #9741 Hát a bc-re nyugottan felkészülhetsz mert ahogy rájön a nép hogy a BF2-ben hogyan/mivel lehet csinálni...
De ennek a jó oldala hogy külföldi szerveren ha látsz magyart az tuti benne lesz a topban mert úgy megedződik idehaza :D -
#9740 Jah az bebaszna :D
Sniperek és RPG lámák kíméljenek :) -
Thanatos #9739 jah oks :D -
#9738 spectator? -
#9737 Nameg ugyebár singliben nem lehet se a heliket se pedig a repcsiket kipróbálni....szal marad a szájtátásos kipróbálás neten ;) -
haxoror #9736 sniper? -
#9735 Számomra már megvan az ideális class :) -
#9734 Bf.hu-n rögtön kinnlesz a link ;) -
#9733 nem, csak tudtam hogy ma jön ki -
Thanatos #9732 hiv odlalakrol, gamespotrol, emg majd ide nyomnak linket :)
amugy egy map lesz benne elvielg, meg round limit, egyébb korlátozásról nemtok -
Thanatos #9731 hogyan ha még ki se jött? :) -
Thanatos #9730 már tegnapp kijött? le vok maradva :D -
Thanatos #9729 amugy én meg minden kasztot kiprobálok azt ami legjobban bejön majd azt erőltetem :P -
Thanatos #9728 ezzel énis igy vagyok, énis realitást kedvelem de bf2 kedvéért félreteszem ezen igényem :P a repmodel 42/bfben kruva nagy gáz volt de mongyuk ha emgszoktad akkro emg túl "könyű" 42ben egy háztetőre is le lehet szálni repülővel... :P
amugy a probálgatást énis single de nagyon sok mindent ugye nem lehet jól kiprbálni singleben (pl többszemélyes járművek, etc) szal itt aprobál gatás alatt nem azt értettem ami kihallatszott belőle :) -
#9727 Szerintem a bug-okat már most ismerik nagyon sokan!
-
kerek1224 #9726 Skacok, biztos láma vagyok de légyszi rakjatok képbe: mi lesz a demóban? Honnan lehet majd leszedni?
Naa, a borítóért cserébe segítsetek...:) -
#9725 ezt irtam én is tegnap -
#9724 Hát a jármű/fegyver/feature próbálgatást én a single részben ejtem inkább meg. Egyfelől multiban felesleges próbálkozni, ott már annak (kellene) a lényegnek lennie, hogy a csapat győzzön, vagyis az vezessen repülőt, helit és tankot, aki tudja is kezelni. Másfelől a járműkezelés nekem nagyon árkádos (bár erről majd a demo letesztelése után kellene nyilatkoznom), hiába szálok le rutinszerűen a Lock-On-ban akár északa is a Kuznyecov-ra egy Szu-27K-val, ha a BF42-ben és a BF:V-ben reménytelen vagyok mégcsak egy tisztességes rácsapást is megcsinálni anélkül, hogy a Földbe fúródnék...
Szóval én valószinüleg csak AK-74-et kérek, esetleg egy RPG-7-et vagy Igla-t, és megyek a tömeg után. ;)
A basecamp valóban nem feltétlenül a progamerekre vonatkozik, de gyanus volt, hogy még elindulni sem nagyon tudtunk, és máris jött a nyakunkba az áldás, tehát már gyakorlott volt emberünk...
Mind1, megpróbálok előítélet nélkül viszonyulni a játékhoz, bármilyen nehezemre is esik. :D -
Thanatos #9723 amugy meg külföldi szerverekben sincs semmi rossz, ott belerázódik ember azt jöhet itthonira :)
amugy az tényleg igaz hogy basecampelni nem csak a prok tudnak :PPP
meg eleinte ugyis nagy fegyver/jármű /fícsőr probálgatás lesz sürü szájtátások közepette :DDD -
Thanatos #9722 az lesz... bár amelyik klánoknak már házi programozojuk van hack iráshoz -
#9721 Alig várom már a demót,de akkor is nem tudom magamba tartani ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ---->Bocs ez kellett :) -
#9720 Legyen igazad. ;) -
Thanatos #9719 hm, kintvan új ati driver, már őkis készülnek bf2 demora :DDDDD -
#9718 Az talán bejön.:DDDDD