172092
  • TDC Geronimo
    Nem. US idő szerint 4 óra....itteni idő szerint pedig 19.00 :)
  • Thanatos
    reklám rulz, hozzászolás del... :)
  • TDC Geronimo
    Úgy néz ki, hogy csak a reggelt felhasználók nézhetik
  • Thanatos
    pfff, eddig csak fileplanet volt iylen feltünően seggarc, gamespot haljon meg
  • TS Zolly
    Egy kis OFF, bocsi érte.

ITT lehet szavazni az évszázad legjobb labdarugójára. Puskás Öcsi is bent van, szavazzatok rá. Bár igy is majdnem 2000 szavazattal veri a mögötte állo másodikat.
  • Mr Manson
    interjú is fizetős emberkéknek látható
  • Skiper
    :DDDD
  • Mr Manson
    US idő szerint
  • Thanatos
    amugy élő chat hol lesz emgtekinthető? érdekelne? vagy azis csak előfizetős szaroknak? :D
  • Thanatos
    van itt aki elő van fizetve gamespotos spec szarra? mert az felvághatná valahova majd a demot :)
  • TDC Geronimo
    Nah a következő a dolog....ma itteni idő szerint 19.00-kor lesz egy élő chat Ben Smithel a gamespoton. Most úgy fest a dolog, hogy holnap reggeltől lesz elérhető a gamespot előfizetőknek és valamikor délutánfelé a publicnak. De lehet h a chat után rögtön fel is b@sszák a gamespot szerverre a demót :D
  • Thanatos
  • haxoror
    Miért nem?
  • haxoror
    mortar powa! :)
  • haxoror
    :D
  • Thanatos
    pontocsan :)
  • haxoror
    Hát a bc-re nyugottan felkészülhetsz mert ahogy rájön a nép hogy a BF2-ben hogyan/mivel lehet csinálni...
    De ennek a jó oldala hogy külföldi szerveren ha látsz magyart az tuti benne lesz a topban mert úgy megedződik idehaza :D
  • TDC Geronimo
    Jah az bebaszna :D
    Sniperek és RPG lámák kíméljenek :)
  • Thanatos
    jah oks :D
  • BEAST #9738
    spectator?
  • TDC Geronimo
    Nameg ugyebár singliben nem lehet se a heliket se pedig a repcsiket kipróbálni....szal marad a szájtátásos kipróbálás neten ;)
  • haxoror
    sniper?
  • TDC Geronimo
    Számomra már megvan az ideális class :)
  • TDC Geronimo
    Bf.hu-n rögtön kinnlesz a link ;)
  • Mr Manson
    nem, csak tudtam hogy ma jön ki
  • Thanatos
    hiv odlalakrol, gamespotrol, emg majd ide nyomnak linket :)
    amugy egy map lesz benne elvielg, meg round limit, egyébb korlátozásról nemtok
  • Thanatos
    hogyan ha még ki se jött? :)
  • Thanatos
    már tegnapp kijött? le vok maradva :D
  • Thanatos
    amugy én meg minden kasztot kiprobálok azt ami legjobban bejön majd azt erőltetem :P
  • Thanatos
    ezzel énis igy vagyok, énis realitást kedvelem de bf2 kedvéért félreteszem ezen igényem :P a repmodel 42/bfben kruva nagy gáz volt de mongyuk ha emgszoktad akkro emg túl "könyű" 42ben egy háztetőre is le lehet szálni repülővel... :P
    amugy a probálgatást énis single de nagyon sok mindent ugye nem lehet jól kiprbálni singleben (pl többszemélyes járművek, etc) szal itt aprobál gatás alatt nem azt értettem ami kihallatszott belőle :)
  • Beers
    Szerintem a bug-okat már most ismerik nagyon sokan!
  • kerek1224
    Skacok, biztos láma vagyok de légyszi rakjatok képbe: mi lesz a demóban? Honnan lehet majd leszedni?
    Naa, a borítóért cserébe segítsetek...:)
  • Mr Manson
    ezt irtam én is tegnap
  • [NST]Cifu
    Hát a jármű/fegyver/feature próbálgatást én a single részben ejtem inkább meg. Egyfelől multiban felesleges próbálkozni, ott már annak (kellene) a lényegnek lennie, hogy a csapat győzzön, vagyis az vezessen repülőt, helit és tankot, aki tudja is kezelni. Másfelől a járműkezelés nekem nagyon árkádos (bár erről majd a demo letesztelése után kellene nyilatkoznom), hiába szálok le rutinszerűen a Lock-On-ban akár északa is a Kuznyecov-ra egy Szu-27K-val, ha a BF42-ben és a BF:V-ben reménytelen vagyok mégcsak egy tisztességes rácsapást is megcsinálni anélkül, hogy a Földbe fúródnék...
    Szóval én valószinüleg csak AK-74-et kérek, esetleg egy RPG-7-et vagy Igla-t, és megyek a tömeg után. ;)

A basecamp valóban nem feltétlenül a progamerekre vonatkozik, de gyanus volt, hogy még elindulni sem nagyon tudtunk, és máris jött a nyakunkba az áldás, tehát már gyakorlott volt emberünk...
    Mind1, megpróbálok előítélet nélkül viszonyulni a játékhoz, bármilyen nehezemre is esik. :D
  • Thanatos
    amugy meg külföldi szerverekben sincs semmi rossz, ott belerázódik ember azt jöhet itthonira :)
    amugy az tényleg igaz hogy basecampelni nem csak a prok tudnak :PPP
    meg eleinte ugyis nagy fegyver/jármű /fícsőr probálgatás lesz sürü szájtátások közepette :DDD
  • Thanatos
    az lesz... bár amelyik klánoknak már házi programozojuk van hack iráshoz
  • TLD Robi
    Alig várom már a demót,de akkor is nem tudom magamba tartani ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ---->Bocs ez kellett :)
  • [NST]Cifu
    Legyen igazad. ;)
  • Thanatos
    hm, kintvan új ati driver, már őkis készülnek bf2 demora :DDDDD
  • Robogo
    Az talán bejön.:DDDDD