172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#9797 "ha publikon beszorulsz alapra bármelyik játékon onnan csak akkor jösz ki ha átálsz a másik oldalra" nah pont ezt csinálják a lámák
"ezért megkérek minden klános gamert aki fenni fogát a bf2-re mutasson példát és ha észleli a rép tényét álljon át és segitse a másik oldalt" ezzel viszont teljesen eggyetértek -
kar #9796 hát nem tom ki mekkora gémer de ha publikon beszorulsz alapra bármelyik játékon onnan csak akkor jösz ki ha átálsz a másik oldalra mert ha már csapatod annyira skilles volt hogy beszorult skill hiányában nem fog onnan kigyönni! ezért megkérek minden klános gamert aki fenni fogát a bf2-re mutasson példát és ha észleli a rép tényét álljon át és segitse a másik oldalt! persze ha nem esik nehezére! szvl nem ártana végre qoolturált viselkedést produkálni magyar modra ha ez sikerül akkor .... -
qrz #9795 Hali megjelent már? Van végigjáccás és magyarítás hozzá? Honnan lehet letölteni!!!:) -
#9794 22 új kép -
#9793 1* elég, ha elérek a cobraig :) -
Thanatos #9792 amig élünk remélünk :) amugy meg tényleg ki kell törni és jól megszivatni a kis kecsegeket :P -
Thanatos #9791 inkább fogalmazunk ugy hogy a bc a lámák szorákozása főleg nem elfoglalható bázisoknál :) -
Thanatos #9790 mármitn anyir ahogy profi szinten bughuntoljon... -
Thanatos #9789 és innen szerinted ki tesztelt? -
#9788 Jó, valóban kicsit előre aggódom, csak ezzel kapcsolatban igazán megnyugtató híreket nem olvastam, ami elkeserített. Olykor nagyon negatív tudok lenni sajnos.... :) -
#9787 Csak a public részét, nem igazán érdekelt a klánharc. -
#9786 Hmmm BB te tudsz valamit :) -
#9785 a bf2ben állítólag több, egymástól jó távolságban levő pontokon lehet a zászlóknál spawnolni, h ne lehessen a pontokat répelni. meglátjuk -
#9784 " Dear Ben Smith,
I heard that you need to create an account to play BF2 online. If so, is it possible to change your nickname apart from the account?
Thanks,
Sir. Rampage
---------------------------------------------------
Not currently, no. Its something we're looking for a solution for (at least in terms of clan tag changes).
-ben aka [EA]Die Fledermaus"
LOL -
#9783 van megoldás, szerver oldali moddal meg lehet csinálni, hogy ha ellenfél alapjának a közelébe mész akkor sérülsz (mintha térképen kívül lennél)
amúgy gondolom te csak a public részét próbáltad a játéknak, nem? -
#9782 Nem hülyeség, de monnyuk ilyen pálya van több is bfv-ben, de mindegyik pálya nem lehet ilyen. -
#9781 Hmm van benne valami, de a BF márcsak ilyen....hozzá tartozik a BC (sajnos) -
FLeK0 #9780 global warfare vagy ilyesmi -
#9779 A BF42-vel kb. két hónapot, a BF:V-vel kb. két hetet. Mindkét esetben részben a basecamp miatt hagytam abba a multit.
Szvsz ez amúgy a játék legnagyobb hibája, ha már egyszer ilyen respawn megoldásban gondolkodtak, akkor erre is kellett volna valami megoldást találni. Már nem emlékszem annak a HL1-es MOD-nak a nevére, ahol ez úgy volt megoldva, hogy a base mindkét csapatnak egy védett, elszeparált helyén volt, és innen indultak egy helikopterrel a harcétrre a játékosok.
Valami hasonló elkellene a BF-nek is, mondjuk úgy, hogy a térkép "határán" túl lenne egy-egy elszeparált zóna a két félnek, ahonnan indulnának. Ez egyben rögtön felsrófolná a szállítás (akár légi, akár szárazföldi) fontosságát is... -
#9778 ők normális klánmeccsekre gondolták, publikon akárhogy is van, akkor is gyökérség a bc... -
#9777 Jah és hozzáteszem, hogy nem szenvedő félként :) -
#9776 Nem tom mennyit játszottál az előző BF-ekkel, de ott megy a BC kőkeményen......én sem tartom egy szép dolognak, dehát ahogy valakinek itt az sg-n az aláírásában olvastam, hogy a BC a jobbik csapat jutalma......hát ebben azért van valami......ettől függetlenül elítélem....még akkor is ha néha én is belekeveredek egy-egy BC-be :D -
#9775 Majd meglátjuk...
De ha megint az jön, hogy respawn utáni életben maradás idő max. 3 másodperc, akkor régen rossz... -
haxoror #9774 Ki tudja hogy BF2-ben ez mennyire lesz nehéz v könnyű majd meglátjuk -
#9773 Így van! Nem sírni kell, hanem kitörni -
#9772 ez nem igaz, keményen kell azért küzdeni egy kiadós réjp ellen:) -
#9771 Ha EA-ről van szó akkor semmi sem biztos -
#9770 jol olvasom, h holnap ilyenkor már (majdnem) jáccunk? ;) -
#9769 Tesztelésről még nem hallottál? -
Thanatos #9768 márha itt ewlfoglalhatóak lesznek azok :P -
Thanatos #9767 nem kell szoktatni a sok kis basecamper lámát ált minimális csapatmunkával ki lehet jáccani es elfoglalni a főbázisukat :) -
#9766 Pedig már most jobb, ha szoktatod magad a gondolathoz :) -
#9765 Hát a basecamp-et kegyetlenül nem szeretném megszokni, mert irtó játékgyilkos dolog.... -
#9764 :DDD -
Thanatos #9763 heh, ha még lenne agyad akkor mehetne az agyadra de igy hogy m4 van a helyén... :PPPPPPP -
#9762 Huhh bazzeg tényleg :)
Már az agyamra megy ez a sok infó meg cucc ami most a demó körül van :D -
Thanatos #9761 akkor mégse én tévedtem hanem drága geronimo :)))) mongyuk ha a z a 4 óra nyugati aprt ako mégjobb :P -
FLeK0 #9760 A gamespyon lesz, es hajnali 1-kor itteni ido szerint (ami = az ott lathato 4 p.m PST (-9), 7 p.m EST (-6) idokkel), csak elofizetoknek ($4). -
Thanatos #9759 hm, ezt honnan sütötted ki? mert ucso ismereteim szerint a keleti parthoz 6 óra az eltolodás a nyugatihoz emg mégtöbb szal még barátok között is 10órának kéne lennie itteniben...
valamit most tuti kurvára elszámoltam és csak égetem magam de nembaj :P -
John McLane #9758 Akkor előre láthatólag meddig ne feküdjek le?:-)