172092
  • FLeK0
    The time and date of the demo's release have not be announced because they have not been finalized. We're all excited about getting to play BF2, but spreading speculation about a date/time isn't helping anyone.

nem lesz ebbol semmi ma vagy holnap sztem, de majd meglatjuk.
  • kar
    kiváncsi leszek :P
  • Thanatos
    tény de hagy szopjanak és ha enemyből mindenki basecampel amire visszaérnek addigra már rég el van foglalva... (főleg ha házban van pl az elfoglalando zászló vagy valamilyen épületben ahonan nem tud az első heli kikapni :P
  • Thanatos

csapbol is ww2 folyik, modern cucc meg alig van :/
  • joebacsi
    jó, értem mire gondolsz, csak nekem az a "senki" volt erős egy kicsit
  • Csirke4
    Wan már demo???? :)
  • kar
    csak az az egy baj van hogy amint te ugy gondolod hogy egyedül probálkozol és sikerül mert miért ne sikerülne akkor is ott van a nagy problem hogy mit csinálsz egyedül! mert amint fehéredik már halott vagy! :) az egyéni akció meg amugyis csak a saját lelkivilágodat elégiti ki mert a többiek ott szopnak nélküled az alapon!
  • Thanatos
    és ki akar német szerverre meni amig totál elnem mérgesedik itthon a helyzet?
    amugy emg maradjunk annyiban hogy hivatalos bétatesztereken meg a készitőkön kivül még senki se jáccot olyan hűde sokat hogy egyből bughuntoljon... (azt már nem is feszegetem hogy a legtöbben meg midnenféle előző verzioval jáccotak mgé és nem a finallal...), de szerintem inkább abbahagyom mer tlátom te nagyon rétesz a témához :PPP
  • Thanatos
    1. egyedül se lehetetlen kitörni, mákbol is rámehetne a basere :P
    2. klánosoktol ilyet ne várj... :)
  • TDC Geronimo
    "Although not giving us a precise release date, EA has informed us that the demo will definitely be out before June 15. We hope to get confirmation on full content early next week."
  • TDC Geronimo
    Vazze ki sem jött a játék azt ti már a modokat akarjátok......majd 2 év múlva visszatérünk rá :)
  • BEAST #9826
    nemtudom ... engem már nem kötne le a ww2 akármilyen szépre csinálják meg ... jó így a bf2 ...
  • FLeK0
    Amikor egy q1 motoros modocskanak (dod) joval tobb jatekosa van, akkor azt nem neveznem mar sok jatekossal biro jateknak. Elszallt az ido felette, nem tudott stabilan megmaradni par masikkal ellentetben.
  • joebacsi
    gratulálok...
  • FLeK0
    gondolom nem akarnak annyira rokaborosnek tunni, mint a deltaforce keszitoi, es teljesen ugyanazt csak nem adjak ki meg1x, igy legalabb ki lehet probalni par ujitast mas kornyezetben.
  • Davidus
    nem a téma miatt nem játszák:)
  • FLeK0
    mert senki se jatszik a ww2es bfel?
  • Davidus
    akkor most leírom 2 legnagyobb bánatom...
    MIÉRT NEM WWII? :C
    MIÉRT NINCS MÁR DEMÓ? :C

köszi ennyi heló
  • John McLane
    ez lassan olyan, mint amikor 4-5 évesen vártam a karácsonyt, csak már rég nem vagyok 4-5 éves
  • Mr Manson
    bocs
  • John McLane
    joh, már kezdtem örülni:-(
  • TDC Geronimo
    Hivatalosan is végre Gulf of Oman :)
  • Mr Manson
    huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • TDC Geronimo
    Hát a public sztem nem sokáig :D
  • [NST]Cifu
    Nocsak-nocsak...
    Vajon hány másodpercig fogják bírni a GameSpot szerverei a rohamot? :)
  • TDC Geronimo
    "Although Battlefield 2 won't invade stores until June 21, PC gamers will get a chance to test-fire a demo of Electronic Arts' shooter sooner. EA confirmed today that it is planning to release a sample of Digital Illusion CE's forthcoming modern-combat shooter "very soon." When the Battlefield 2 demo is released, it will make its world premiere on GameSpot, and will be initially available not only to GameSpot registered users but also to unregistered visitors as well."
  • haxoror
    "ők normális klánmeccsekre gondolták"
    Hát akkor lemaradtál néhány anyázásról mert ők pubra is gondolják...

"publikon akárhogy is van, akkor is gyökérség a bc"
    Így van!
  • haxoror
    Mármint hogy ugyanannál a zászlónál vannak a spawnpontok egymástól bazitávol?
    Lehet hogy répára tényleg jó megáldás de foglalásnál is izgi hogy 1 hektáron belül akárhova spawnolhat a felmentés csőre töltött RPG-vel :D
  • haxoror
  • haxoror
    Hát ezeket nemtom de ha beírod a configodat megmondom hogy fog rajta menni
  • Mr Manson
    ilyen gép nagyon ritka, amin igy fut! tuti!
  • Mr Manson
    ezek most jók
  • TDC Geronimo
    Jah igen rosszúl fogalmaztam meg a kérdést :D
  • joebacsi
    hát elég sok pixelből állnak
  • TDC Geronimo
    BŰNTETŐ KÉPEK vazz.....elég korrekt minőségűek....manson te látsz rajta pixeleket? :D
  • kar
    azt nagy ivben le sza...rom :) a németek szerintem három nap után márt pixellel kezdenek publikon! szerintem! itt inkább a magyar gamer oldalhoz probáltam szólani! gero! ha a répelt oldalt tekintjük nem csodálkozom azon hogy egyes emberek akiket már tiz perce répelnek átálnak inkább mert játszani akarnak nem elbaszni az idöt más hujesége miatt! én már lassan kettö éve eröltetem magamra a bf-et klán szinten volt részem waron ebben is abban is! ha én most kezdenék és tiz perce répelnének lehet én is átállnék a másik oldalra ha már ennyi pézt kiadtam a gamera! ha viszont mindenki ugy áll a dologhoz mint a klánososk 80%-a akkor sok erös magyar csapat lesz! mert talán nem megy el a kedvük a répa miatt!
  • uHs Gerzson
    Lars is kicsit elvolt az elsö pár képen de M249 SAW rulez ;)
  • TDC Geronimo
    LOL nem kicsit fraggelt a gyerek
  • Beers
    Sokkal jobb érzés a kobrát kilőni,mint pusztán a gyalogost lehentelni ;) !
  • Beers
    Ki beszélt az itt jelenlévő emberekről?
    Egy-két német szerveren szerintem látni fogunk érdekes dolgokat!