172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kar #9882 ja és a demo csak singelben lehet tolni botok nélkül! csak hogy megvedd egy héttel rá! -
kar #9879 az aranycédé meg eltünt a máltai solyommal együtt :D -
#9878 SPAMSPAM -
kar #9877 vagy csak simán pinairigyek azért nem adják ki! ök nyomják lanba a cégnél azt szarnak a világra! nekik igy jó azt kész! -
#9876 van róla másolatuk az aranycédén! :) -
kar #9875 vagy lehalt a windfos és a huje programozo nyomot egy format cét azt sanyi a bf2-nek :) -
Thanatos #9873 jah és full se..., elbombázzták tegnap a cégközpontot ezért megszünt emg midnen de a jogok megmaradtak a csődbement cégnél igy a bf széria meghalt, ámen :DDD -
kar #9872 vagy csak simán nem lesz demo :D -
#9870 DE ELŐBB DEMÓT AKARUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyis be fog lassulni a net majd összteomlik az egész kibertér a sok töltés miatt megszakadnak a telefonhívások felrobbannak azu atomerőművek egyszóval: ARMAGEDDON!!!!!! :D:D:D:D -
#9869 Ahoz lesz egykét szavunk :D -
#9868 Nah készüljetek, holnap mindannyian le lesztek gyikolva általam! JCSR will be back again! -
Thanatos #9867 rotfl :D -
#9866 Már várom mikor elindítom a demót és úgy fog szaggatni hogy autómatikusan kilép :) -
kar #9865 spam! -
Thanatos #9864 najó egyedül m4 miatt nem jó váalsztás ez a korszak midnen más bejövös belőle :PPP -
kar #9863 nekem meg a csöcsös csajok jönnek be! -
#9862 Nekem is.
2vh-nak ottvan a COD :D -
Thanatos #9861 -
#9860 Nekem is....azok a modern fegyverek...hmmm :) -
Thanatos #9858 jaja a témálya jo volt csak a game nem lett az :P
amugy én csipem nagyon ww2-t de tényleg kicsit sok már a ww2es gamebol, szvsz pont jó korba rakták bf2-t nekem bejön :) -
kar #9857 átnevezzük! old bf2 toppikkááá! azután csak a gameban lehet forumozni! aki elöször tizedes lesz meg kap egy bilit hogy lássuk ö más mint a többi!!! :D -
#9856 Holnap lesz csak demo? :( -
Thanatos #9855 szvsz ha azt modnták hivatalosan hogy nem tudni mikor de 15. nél elöbb akkor tuti hogy 15.én 23.59-kor pst szerint fog kijönni... :P -
#9854 Egyetértek, nekem is már kicsit elegem van a II.VH-s játékokból, lassan a csapból is az folyik...
A BF:V abból a szempontból tetszett, hogy talán egy nem túl felkapott témát vett fel (persze éppen akkor aztán több Vietnam témájú progi is befutott...). -
#9853 Egyet értünk ! -
Thanatos #9852 találgatás :P -
#9851 Just posted on IGN by their Editor in Chief:
Enjoy them and get ready for the demo, which by all
accounts should be out tomorrow! -
Thanatos #9850 ott a pont
nem hogy nem az elsz ami gta topicban volt de egy lélek nem fog ide irni, top10ből simán lejön..., ki a kutyát fogja érdekelni ez a gagyi forum ha kijön a demóóóóó :D -
kar #9849 csak te fogsz irogatni a forumon?! -
Thanatos #9848 talán, de ez sincs még megerősitve, leeht a demo után 100 évvel jön csak a full :D -
Thanatos #9847 én hagyom :)
amugy meg tökmind1 hogy elsz egyből vagy nem elsz attol mgé a bughunt kruva szánalmas..., remélem nem lesz olyan bugos bf2 hogy nagyon lenne benne mert különben le lehet huzni a wc-n, emgöli egész játékélményt :) -
kar #9846 az csak a demo megjelenése! aki kihuzza addig és egy hetet gamel a demoval kaphat erdetit!!! :) -
#9845 Hagyjuk már a francba! -
#9844 Ha megjeléenik hol lehet róla tudni elsőként? -
Thanatos #9843 jah és kigyünk 2063ban!! de még nem biztos lehet még halasztják onnan! :D -
Thanatos #9842 nem én vagyok az hanem te elöbb irtam nem? bocsánat beleszolásomért meghajlok őnagysága elött -
#9841 Lesz belőle Batllefield forever :D:D:D -
#9840 Nem tudtam hogy ilyen penge vagy bocs ! -
Thanatos #9839 figy eleinte be fog válni amig midnenki tanulja a gamet, utána meg ha már baseig eljutnak tömegesen ugyis rég mind1... :) -
kar #9838 lehet hogy egyszerre adják ki a kettöt és a hármat?