172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#10150 Itt most a TS-n azt mondták hogy a BF42-höz képest 10* jobb lett a net kod BF2-ben de ezt is majd meglátjuk. -
#10149 igy van ... kiderül, nem a demoból de kiderül! -
#10148 lol ez mekkora hülyeség ... komolyan azt hiszitek azért kell új generációs kártya mert annyira nagy újítások lesznek? :DDDD ... ezt mondták amikor a HL2 kijött ... mégis meg tudták oldani hogy gagyibb kártyákkal is futott , csak nem használta ki az új csillogó villogó cuccokat ... öcsém akkori TNT2jével is ment a HL2 ... ahogy az én Gef3-mmal is elmindult ... de közel nem volt olyan szép mint az újabb kártyákkal ... itt is meg lehetett volna oldani ezt ... de abban nincs pénz ... -
#10147 Igazából arra vagyok kiváncsi . A játékkal nem lesz baj de a netkód a lényeg az egészben . -
#10146 single alatt is, mert CPU time-ot vesz el a botokhoz!
netkodtól függ sokminden, amiről nem nagyon tudni! -
#10145 Szal ha jól értem gameportos joy nem jó hozzá hanem usb-s kell ? -
#10144 3D Mark 03 akar lenni az első érték ?:-))))) -
#10143 Azért arra kiváncsi vagyok mit csinál a BF2 motor full grafon kb 40 főnél :-)
Gyanítom hogy egyből lowra kell majd rakni mindent ...Multi alatt persze... -
#10142 miután a májkroszoft nem adott ki a saját(!) force feedbackes gameportos kormányához xp-s drivert, én semmin sem csodálkozom... -
#10141 hmm :) -
#10140 hihetetlen hogy nem tudnak egy időpontot mondani.
mindeneki találgat... most mondták hogy 13:00 PST a dátum .. kamu -
#10139 Gero épp dolgozik :D -
Thanatos #10138 látom nehéz felfogni hogy nem a sebességével van a gond, szerintem reménytelen, haggyuk... :/ -
Thanatos #10137 -
Thanatos #10136 figy nem tod megérteni? nem a sebességével, az erejével vana gond hanem a tudásával, ennyi..., mondom iylen erővel csucs ram + csucs proci + agyonhuzott voodoo2-re kéne optimalizálni a gamet... -
Thanatos #10135 -
Thanatos #10134 mondom, jobban teccet volna ha egyből ps2.0 a min és akkor mindenki más is feldughatja magának a gamet nem csak a gef4esek? iylen szempontbol ez is engedmény..., emr tha ezt elkezgyük hogy ps1.4 helyet ménem jó az 1.3 is akkor már ménem jó az 1.0 meg a 0.0 meg az akármi és micsoda kibaszás hogy nem megy voodoo 2-n... -
#10133 demo-hoz linux szerver késöbb lesz, most csak windows lesz -
#10132 Na igen, kb. én is így vagyok ezzel. Doom3 is elég tűrhetően fut pedig annak komolyabb a motorja. -
#10131 Már hogyne lenne! Ha nem is az effektekhez és pixel shaderhez, de nem csak ebből áll a játék. Már régóta megvan a GF4-em és tapasztaltam mennyi változást okozott a jobb proci és ram. Azóta igazából semmi sem akad. Ezért nem is értem. -
#10130 ha nem így lenne, s3trio-val is ultrahypermaxfullon játszhatnád :)))) -
#10129 de, mert a procinak és a ramnak semmi köze grafikus utasitáskészlethez... :) -
#10128 Jó procival és rammal nem feltétlenül. -
#10127 Ha gef4-el menne tetris lenne :) -
#10126 milyen forgalom van már ezen a TS szerveren. Jujjj :D -
#10125 Ez nem elvárás. A játék menne GF4-el is, csak hát a biznisz... -
#10124 Ok elhiszem nem is arról van szó, hanem az arányokon. Hogy FC maxon fut, ez meg el sem indul. Mintha 3 generációnyi különbség lenne a kettő között. -
Thanatos #10123 nem lehet elvárni hogy mindig menyenek mindenhol a régebbi kártyák is, msot a gef4 ideje jött el , ennyi
még midnig jobb mintha pl egybol ps2.0 lenne a minimum, pedig az is simán jogos lehetne... -
#10122 Nekem volt szerencsém játszani a press relasevel, állíthatom hogy mérföldekkel szebb mint farcry :) -
Thanatos #10121 és ebben mi az a óriási meglepetés? nem az első az ea-tol és nem is az ucso, amugy meg enyi erővel tiszta gáz hogy nem megy a game folyékony nitrogénnal hütött agyonhúzott feltuningolt voodoo 2-vel... -
Borg #10120 Na ez viszont felháborító.
Eddig még csak csak takargatták a grafika javulásával azt, hogy rákényszerítik az emberre a jobb hardvert, nade ez...!
Ez tisztán látszik hogy csak arra megy ki, hogy az ember új USBs joyt vegyen. Röhej! -
#10119 Csak azért, mert ez egy aljas pénzhúzás az EA-tól, mint ahogy azt már megszokhattuk. -
Thanatos #10118 ez meg a másikf ele, shotokbol és videokbol aztán marha sokat le lehet szürni :) -
Thanatos #10117 ;)
az támogata ps1.3at ez nem ennyi, mit kell még midnig ezen szenvedni? -
#10116 Nem sokkal csúnyább????
haha
Nem láttad még élőben, nem játszottál még vele, azért mondod, majd meglátod! :) -
Thanatos #10115 [sbf]pro)can i get voice to sing the sbf theme song? its a hit -
#10114 Úristen! Te miről beszélsz? A Far Cry egy csili-vili cucc és ez esetben pont erre akarok rátapintani. Hogy az megy, ez meg nem fog. Nem a grafika érdekel és ne forgasd ki a szavaimat, ha megkérhetlek! -
#10113 még átbaszni se tudok
"in March of 2006!"
ez lett volna a poén.... -
#10112 Gero reszkess!!!
Azt mondták hogy a csipa fontos és veszélyes része a játéknak!!!! :D -
Thanatos #10111 és amugy nemtom feltünte de bfnek pont nem a grafikája a léyneg... ha csak az érdekel menyé doom3azni szerintem :)))