172092
  • Hysteria
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD na persze jo vicc :))
  • Ahhoj
    p2 350 mhz
    192 mb sdram (100 mhz)
    integralt s3trio 4 mb
    2gb vinyo (de nem sokara lesz +5gb)
  • Hysteria
    van egy geforce 2 mx em ha akarod neked adom :D
  • Hysteria
    ööö en most vettem ujjat eztokjo neked mien van ahhoj? :)
  • Ahhoj
    igazan irhattad volna mar a masik topikba
    akit erdekel az ugy is elovlassa ott is, minket meg megkimeltek ettol :)

enekm meg adjon vki jo gepet, hogy tudjak game-elni :)) (akarmivel :P)
  • Hysteria
    www.makosbrios.tk nyitottam egy topicot gyertek oda is forumozni nem tiltok ki senkit barmit csinalhattok :)) csak ninduljon be az a forum is 2 napos csak :)) de GTA:Sa topicban sok a hozzaszolas

szal http://www.makosbrios.tk
  • Skiper
    uraim, ne civakodjunk!
  • Thanatos
    ui2. mentem gta-zni maig kinem jön a demo... :P (én nem mdontam hogy nem szeretem csak azt hogy kettőt összehasonlitani elég durva de ez neked soha se fog ugylátom az agyacskádig eljutni :/)
  • Thanatos
    1. elgépelés rulez, leszophatsz :)
    2. meglepődnél ha tudnád mióta és menyit bf-ezem de nem fogom az orrodra kötni :)
    3. gratulálok hozzád inkább te lehetsz a 15éves vagy mgé anyi se ha sikerült ezt a kettőt összehasonlitnai te ész...
    4. majd meglátjuk lámikám nem én kezdtem flamelni egy full nem odaillő topicban hanem te mehetsz gumiszobádba, byez...

amugy egyben igazad van forumokon ezen vitatkozni semmi értelme főleg az sg-n iylenekkel mitn te..., itt is hagylak magadba görcsölni a gta vs bf2 problémáidon, byez :)

ui.: ezt még ide irtam a témában többet ehez nem szllok hozzá enyi még belefért :)
  • Me0w
    Haha, jo otlet, koszi :)
  • Ahhoj
    meg az egymas kozotti kulturalt beszelgetest is itt folytassatok plz :)
    meow, beast, thantos, meg aki meg kimaradt, vagy be akar kapcsolodni :)
  • Me0w
    1. Irj magyarul
    2. 2-2,5 eve jatszom a bfel, szerintem kicsit tobb kozem van hozza mint neked
    3. Olyan jatekokat hasonlitottam ossze amik most jottek/jonnek ki. Attol meg hogy a 15 eves fasz fejedbe nem fer bele, lehet olyan jatekokat is szeretni melyeket pont Te nem szeretsz.
    4. Szerintem most elvezd meg ki itt a forumban szajkarateban magadat, a jatekban a hozzad hasonlo idiotak hamar le/elkopnak
  • Ahhoj
    annak, akit erint, lehet itt folytatni ;)
  • Thanatos
    még midnig jobb mitn a sok fazsláma ovis gta:sa-nál... nézz be abba a topicba a gta-dhoz egy szánalom az eégsz...
    amugy emg olyanokat hasonlitazs össze aminek semmi rételme...
    enyi erővel hasonlithatod a mariohoz is az mgéjobban elmegy minden gépen... looser...
  • Thanatos
    kevertelek a másik fazslámával sorry :P
  • Me0w
    Nembaj, Veled legalabb egy igen szines es erdekes egyeniseget nyer a bf2 kozosseg :DD Lol, lama
  • BEAST #10174
    ki beszélt a GTA-ról ... mutass egyetlen 1 hozzászólást ahol a GTA-val érveltem volna ... igen azt látom hogy tudsz fikázni ... de olvasni már nem ... ahogy érdemben hozzászólni sem ...
  • Thanatos
    fikázni én is tok..., kit érdekel a hulladék gta pl? ugyan aza grafikája szinte mitn 3nak... már akkor is gázvolt nem hogy msot még szép hogy elemgy tnt2-n is..., erről enyit, bye :)
  • BEAST #10172
    eh ... nc ...
  • Thanatos
    amugy ha jól megvannak oldva a mapok hogy az a 40 fő nem egy szobába elsz akkor szvsz nem biztos hogy oylan nagyon lowra kéne venni a grafikát...
  • Thanatos
    teis go gta, cya :)
  • Thanatos
    ok akkor meny gta-zni, byez :)
  • Thanatos
    nálunk nem csak egyesek ugy döntenek hogy egy napopal hétvége elött má minek melózni/tanulni ugye :P de ettől hivatalosan nem hétvége viszotn ausztráloknál elvielg hivatalosan is :)
  • Me0w
    Neztem. Ne kezdjuk a vitat el errol ujra, hogy mik egy jatek valosagos es a piac altal elvart kovetelmenyei :)
  • Thanatos
    gépfüggő :)
  • BEAST #10165
    a bf2 ennyire egyedi lenne? ... nem hiszem ... semmi olyat nem használtak fel ami eddig ne lett volna :DDD ... csak ők b*sztak úgy megírni a programot hogy gyengébb gépeken gyengébb megjelenítéssel fusson ...
  • uHs Gerzson
    De nézél már a bf2-re és a GTA-ra a grafikus motorjuk teljesen más.
  • Me0w
    Higher, asszem itt az ideje hogy uj kartyat vegyel :) En szarok a bf2re, jo a ti4200 erdekes a GTA:SA siman megy vele :)
  • lac coo
    .....csak usb-s joy lesz jó hozzá ?
  • Coco
    nálunk nem hétvége a péntek? :)
    vagy rosszul tudom
  • Mr Manson
    Legnépszerűbb témák
    1. GTA: San Andreas
    2. Battlefield 2
    3. BogyóKatica
    4. Trance & Dance címeket kérünk
    5. Tibia
    6. Football Manager 2005
    7. Humoros és aranyos képek
    8. Makettezés
    9. CJ Showroom (GTA-SA)
    10. World of Warcraft
  • Mr Manson
    hihi
  • Bencsi
    máris lebuktam:)
    sry!
  • Mr Manson
    no spam please

• Bencsi
    media marktos belső infó hogy sajnos augusztus közepén jön csak ki:((((
  • Mr Manson
    hát igen... bár 42 kódja jobb volt mint bfv ... igy csak azt kell überelni
  • Hysteria
    :)) mi az a netkod? :DD
  • Jabar
    Most azt mondják hogy az eddig legjobban sikerült netkódja van a bf-ek közül. bár azt nem lehetett túl nehéz überelni! :)
  • BEAST #10152
    helyes :)
  • Hysteria
    megyek fel ts re en is pill :))Hyst3ria neven