172092
  • HD JOHNNIE
    Na kéremszépen... annyira jól megy a játék, hogy sehogy... mikor inditanám el akkor fogja magát a drága számítógépem és újraindul a gép, ezt megjáccottam 3x... mi a franc baja lehet?? ezt az 5.6-os ati drivert honnan lehet letőteni? pls konkrét linket!
  • Kandurex
    Amúgy nekem a CS után elég árkádosnak tűnik. Ott ugrálok három ellenfél gyűrűjébe, mint egy ökör és csak úgy tunkolják belém a golyókat...lol! Bár lehet, hogy nem easy fokozaton kellene nyomulni , a multiba remélem visszaáll a rend és 2 - 4 golyótól dögleni fog az ellen, nem 3 tártól.
    igen énsem tudok netre menni pedig fut a program rendesen radeon 8500 képest
  • Kandurex
    Amúgy a lentebb beszúrt képek tükrözik a full HIGH - end beállításokat, csak nagyobb felbontásba képzeljétek el.
  • Kandurex
    Hmm, én is boldog lennék, csak ugye az internetes játékhoz hasonlóan a steam -hez belépő kell és hiába kreálok egyet, csak vár és vár és vár..fax kivan.
  • refo
    Már a Gabe18 által beszúrt képek sem voltak csúnyák, pedig az csak medium graf. volt! Követeljük a high-end képeket!
  • Istencsászár
    akinek lentvan egy max grafikás képet rakjon már be :D
  • HD JOHNNIE
    bye! jóccakát! én még 1-et 2-öt (ha összejön) aztán fexem én is. Bye all! Thx mindenkinek!
  • Skiper
    ja, utána írtam, hogy át tudd(játok) érezni :)
    kösz a kritikát, ezekszerint átment a mondanivaló.

én is kifáradtam, ez a mai nap is nagyonszép volt, köszönöm mindennek és mindenkinek, aki támogatta . szevasztok, kellemes aprítást a... DEMÓVAL, amivel már több mint a fél csürhe játszik
  • HD JOHNNIE
    hm... elvagyok itt 1magamba...
  • HD JOHNNIE
    győzteeemmm! :D
  • HD JOHNNIE
    1 peeerrrcccc
  • HD JOHNNIE
    huhh, fáradt vagyok... csak annyit olvastam, hogy kívánom ne legyen. a Hasonlat nagyon khira', a legszarabb érzés a világon! :D
  • Skiper
    :)
  • HD JOHNNIE
    húúú de rohadt lassú ez a visszaszámláló... 6 perc
  • joe81
    a gépem abit ic-7-g 3ghz pentium 1gb ram (dual) abit ati 9600xt sound blaster 5.1 de nagyon szaggat
  • HD JOHNNIE
    thx!
  • Skiper
    kívánom, hogy ne legyen..
    ez kb olyan érzés, mint amikor nem tudsz elmenni pedig már nagyon kéne, mert kurvára kész vagy, és a lány is akarja, és áhh, bazmeg, nem tudsz és benned marad a spermium
  • HD JOHNNIE
    hmmm... remélem nálam nem lesz ilyen gond... még 9 perc van hátraaaaaa
  • joe81
    milyen géppel játszotok vele?? nekem 1024*768 tiszta diaképmég 800*600-ban is megakad
  • Skiper
    örülök, hogy a gépemen lehet ez a játék. mindig is tudtam, hogy nem leszek méltó a használatára
  • Skiper
    s ahogy a barna kis csíkocskák szaladnak balról jobbra egymás mellett vigyázban, közben bizonyos *.zip fájlokat rak a vinyómra, ez fenomenális!!
  • Skiper
    amúgy tökszép a telepítője. szolid, korrekt, béefkettős, éles és mégis zavaros, egyszerűen mesteri
  • Skiper
    viszont már csukott szemmel fel tudom telepíteni a bf2demóót
    [eddig háromszor sikerült felraknom, de mind kudarc:D]
  • Max Damage
    majd az EA megsegít sz'tem egy patch-el :)
  • Skiper
    höh arra már nem tudok lemenni. amúgy meg 800x600ban kezd el futni, azért nem kattogott :)
    mindegy, csak megsegít majd valaki/valami
  • Max Damage
    huhh, próbáld ki 640x480-t is, akkor lehet h már be is jön :DDDDDD de komyolra fordítva a szót, így viszont nincs 5letem.
  • Skiper
    Max koma,
    mikor feltelepítettem a BF2-t, az indítása előtt szépen fellöktem a dx9et amit tartalmazott, az ati 5.6-ot (nyúeszt drájver) és küldtem egy restartot.
    azután átírtám a mods\bf2\settings videodefault.CON-ban az allowrefreshrates-t 1-re, [mert a bf42-ben ez is gond volt] és így sem volt jó. akkor megpróbáltam 800x600-ban a dolgot, úgy legalább nem kattogott, csak simán vágott vissza :D

szóval továbbra is: segítséég..
  • Max Damage
    Skiper barátom, frissítsd le a drivert... ha nem m1 akkor tegyél fel más drivert, ha akkor sem megy, állítsd át a felbontást és a frissítést a monitorodon mert lehet h olyanba van amit még a bf2 nem támogat! Ha úgy sem megy akkor jó kérdés, akkor nincs 5letem.
  • Skiper
    segítség!

vajon miért vág ki (Torryt is) az asztalra a játéék?
    A folyamat a következő:
    Duplaklikk az ikonra, monitorkittyegés, sötétkép, monitorkittyegés, vissza a kezdőpontra... [asztal]

• Seat
    szia süni! :)
  • ssc-suni-hu
    No hat akkor lesz itt szerver :-)
    En is elinditotam a SUNILAND BF2 szervert

Infok: http://bf.suniland.hu
    ip: 195.56.234.94
    jelszo: bf2hu

azert tettem jelszavast, mert jelszonelkuli van rengeteg es ezt aq Voice dolgot igy magyarul kellene kiprobalni
    igaz azt se tudom milyen is ez a hangkommunikacio
    gyertek es ezt a szervert is teszteljetek :-)

Egyebkent ez egy allando BF szerver lesz a jatek megjelenese utan is ez fut rajta. Ha megsem, akkor azt jelenti, hogy iszonyatosat csalodtam benne, de igy elsore nem valoszinu, hogy ez lesz :-)
  • KáTéCé
    Na még 5%
  • Skiper
    szia
  • Torry
    Nah holnapra ugyis lesz rendes verzson.

Jóéjt all!
  • Rambo [OBI]
    Sziasztok!

Elindítottuk az OBiNet public szerverét a 195.228.156.230-as címen.
    Ha a keresőbe beírjátok, hogy "obi" akkor is megtalálható.

Jó mulatást!
  • Skiper
    hát igen... a sors az vicces:)
  • Mr.Grent
    9800 Ultra
    2GB ram-al is kihalt. Valami configgond van.
  • Torry
    Ezért maradtam fennt?
    Picsába is
  • Thanatos
    nicns szerencsére :D