172092
  • uHs Gerzson
    http://www.totalbf2.com/
  • Jabar
    hmm, lehet rendszert kéne raknom mert valamivel akadhat :(
    A gépemen pedig szépen kéne futnia!

MSI K8N Neo 4 Platinum | AMD Athlon 64 3000+ | Ati Radeon X800 PciE 256 Mb | 1Gb ram

Fent van pedig az új ati driver is :(

Aszem reggel winfos reinstal lesz.
  • Unreal1942
    Adjatok egy kibaszott linket! Megszakadt ez a szar!!!
  • Robogo
    Ja az.Nagyon király!!!
  • TDC Geronimo
    ez a játék BŰŰŰNTET!!!!
  • Pill
    Amugy probalta mar valaki hogy megy-e regebbi GeForce-okon? GF3 vagy GF4?
  • Robogo
    Na müködik a game nekem is mediumon nyomom 800*600-os és nem laggol meg nem akad egy kicsit se 32-es player serveren.Szerintem fullon se lesz gond.
  • Pill
    2600+ 1GB es R8500LE. LOW-on tokeletes es meg ugy is tok jol nez ki, mediumon is eldocog kisebb akadasokkal! Nem olyan veszes!
  • Kandurex
    na sikerált végre rendesen játszanom egy csöpp 2 órát. Sztem a játék totál kurva jó, csak olyan istentelen fejetlenség van a szerveren, hogy az hihetetlen. Senki nem tudd kommunikálni a voice -al, a sok über láma ase tudja, hogy mit csináljon csak mihamarabb beleüljön egy bombázóba, vagy helikopterbe, persze a csapat meg szívja a nagy lófaszt.... tiszta idegbeteg lettem. Na mindegy, amúgy a játék über, hangulatra oda ver mindent
  • Ability
    Na akkor csak nem őrül meg a fejed most már. :))

MÁS: Lépek aludni joccakát mindenkinek.

ui.: majd valaki írja má' le pls a repülés tudományát, mert nekem pár próbálkozás után sem sikerült. :S Még nem igen játszottam BF-et eddig, így nem is tudom a technikáját, vagy csak egyszerűen nyomni kéne valami plussz gombot. Pedig olvasom ott fent az infókat, és azt csinálom amit ír, de nem akar összejönni.
  • Robogo
    Na lejött 100%.Na most telepítem föl.
  • Robogo
    Nekem sajna még nem őrül csak megőrül a fejem.:D
  • Ability
    Az én pontos konfigom:
    Abit NF7-s v2.0 | AMD Athlon XP (Barton) 3000+ | Sapphire Radeon 9600 XT 256MB DDR Memory | Samsung 512 MB (400 MHz) RAM

Nekem ezzel 1024-es felbontással, és közepes beállításokkal kellően jól futott. Nem mondom, hogy az a húdegyors volt, de szerintem még bőven játszható. Kb olyan 50-60 FPS között mozgott. Őszintén szólva én sokkal rosszabb eredményre számítottam, szóval most örül a fejem.
  • Robogo
    Nekem is 9600XT videókártyám van méghozzá Excalibur és 256 MB-t aztán 1GB ram Intel Celeron 2,6 Proci és SG72-ő alaplap.Remélem menni fog a game.
  • Robogo
    80% és még 10 perc.:)
  • Ability
    Nah végre lejött nekem is, ki is próbáltam, és nekem nagyon bejön. Egész jól fut még a kis 9600XT-men is 512 csóró memóval 3GHz-es ájemdé proci társaságában. :)

Csak a repülést nem vágom... valaki leírhatná, hogy hogy kéne, mert én pár mp múlva mindig a földön kötök ki. :D
    (még újonc vagyok ebben a gamiban(beleértve a régi részeket is))
  • ReTeK
    látom pár 5letet átvettek a wolfból (medik, ammo), faxa
  • Robogo
    Már frissitve van.:P
  • Ahhoj
    225 uj uzenet...
    lenyeg? :)

(faq-t (demo) lehet firssiteni :P)
  • Robogo
    Geronimo most biztos az m4-esével öli az embereket én meg csak most töltöm le.:(
    Ha müködni fog a game akkor megkereslek Geronimo és go game!!
  • Robogo
    61% és még kb 20 perc van.:D
  • Nahar
    én is igy vagyok vele ;)
  • Kaszi46
    navégre elfogadta aregelést. a hülye a kamu nevet kamu ímélcimmel fogadta el de mind1 mostmár:DDD obi-n leszek byte46 néven:)
  • madrac
    Nem megy.., összeomlik a renddx9.dll modulban, amikor elindítom, bár ez sokat nem jelent mivel nem támogatott a videókártyám.
    Legújabb driver sem segített.
  • Robogo
    Azt a büdös kijött a demo jupíííííí!Stabilan 200K-al jön lefele a demo!Biztosan nem alszok addig ameddig le nem tölti és addig fönt leszek ameddig nem tudok játszani!!!!Csak könyörgöm nehogy rossz legyen és fusson a game nekemm plízzz!!!
  • Nahar
    MEGY MINDENKINEK RENDESEN??

.
  • Thanatos
    aza léyneg hogy akinek van gamespy acc-ja és ugyan arra a cimre regizikk ott a nicknek emg a pass-nak is egyeznie kell a gamespyossal...
  • Thanatos
    ott a pont :)
  • Gabe18
    Hát én is elszöszöltem egy félórát az account készitéssel.Vagy hibás volt,vagy látszatra csinált valamit de nem történt semmi,mert ugyanugy nem lehet a netre lépni vele.Aztán én meg nem mondom mire nyomva,csinálva egyszer csak jó lett.
    account nekem csak ugy müködik hogy nem a citromail os cim volt megadva hanem a rendes tvnet vagy axelero stb és egyböl a neten voltam.
    Tényleg árkádos egy picit igy elsöre 40 emberke között
  • Kaszi46
    ha ez megnyugtat nekem sem kreál acc-ot:\\\ tudtam hogy valami gebasz lesz azert.
  • Lord AnonymouS
    Jóéjt mindenkinek, menjetek aludni, most már úgysem fog menni annak, akinek nem megy, akinek megy, annak meg holnap is lesz nap! Csak ne ilyen legyen:
  • Lord AnonymouS
    Hát igen, komoly memória kell, én hetekig csak ezt mondogattam, és sikerült. Léptem vagy 5 szinte memory-ból, mire meglett, de megérte. Most már tudom, hogy elég lett volna berakni kedvencekbe, vagy gondolkozni, dehát mind1...
  • Istencsászár
    ati.com érdemes megjegyezni:DDD
  • Lord AnonymouS
    Igen.
    Az elején beírtam a nevem, email címem, jelszót (kétszer), rányomtam a "create account" gombocskára, vártam kb 10 másodpercet és utána kiírta "account created" és a menüben voltam.
    Hát így.
  • HD JOHNNIE
    Thx! majd holnap ill ma foglalkozom vele, hulla vok mostmá! Bye all!
  • Kandurex
    És elárulnád, hogy kreáltál accouant -ot?
  • Lord AnonymouS
    Ati CATALYST 5.6 Windows XP
  • Davidus
    2500xp
    1g
    6600gt

1024x768 4xAA 8xAF minden high kivéve texturák ami medium...
    20-30fps singleben botokkal. NAGYON jól néz ki. CSS-t is veri a graf pedig itt nagyobb a map és még járművek is vannak:P Kis butítgatással(AA/AF kikapcs:P) talán meglesz egy stabil 40:)
  • Lord AnonymouS
    Hát gyerekek, én felraktam, elindítottam, felhúztam mindent maxra 1024*768-as felbontással, kerestem egy servert, rányomtam, optimalizált kb 5 percig és utána elindult. Az elején kicsit szaggatott, de aztán beállt és játszottam. Hatalmas feelingje van, tökéletesen fut, hibák nélkül, lag egyáltalán nem volt (!), mondjuk alacsony pingű servert kerestem. A beállításokat majd kicsit lejjebb veszem, mert nagyon ütközeteknél biztos be fog szaggatni, de így is gyönyötű. Szóval nem tudom nektek mért nem megy...

gépem: P4 2.8, 1GB RAM, Ati Radeon 9800 Pro + 5.6 driver