172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#10911 nekem olyan bajom van hogy el kezdi tolteni es kilep :S miert lehez ez ??? -
Torry #10910 Mi köze hozzá?
-
#10909 #10882 -
#10908 Egayszerű aki nem tud lőni az állítsa single shotra auto helyett és sokkal pontosabban megy a célzás ;) -
#10907 DE ez mekkora buziság!!! Látom neked öö eléggé Highend géped van és bazze 40 FPS fölött van csak nagy harc közben X800XT vel????
Mi kell ehhez ATI Crossfire vagy mi??? -
#10906 Gamershellről, 360-370 k-val jön. még 30 perc és... -
#10905 ez nem lérdées :P -
#10904 http://www.hardwired.hu/#news_12473 220-250KB/s-el jött le most nekem. -
#10903 http://www.hardwired.hu/#news_12473
nekem innnen 140kval jön flashgettel 10 szálon -
mobal #10902 magyar: 195.56.234.94 bf2hu a jelszo
-
Torry #10901 Bazz mindenki jáccik? -
mobal #10900 sziasztok! kurvalasan jön bazeg. csak 40-60kb val adjatok egy magyar szerver ipt vagy egy jó szerver ipt léci -
Torry #10899 Asztalra kivágos probléma?
Senki nem tudja? -
#10898 szevasz Csacsy!TLD névként mennyünk föl a BF2-ő-be nyomni :) -
#10897 Viszont toltam 64-es szerveren és nem kellett levenni se a grafikát se nem laggoltam ... -
#10896 Jíjj már ilyen hosszú ez a topic :D -
#10895 Ez szerintem is nagyon jó ötlet lenne...:) -
#10894 ja és lenne egy ötletem:)Ki kéne választani egy servert,ahova a magyarok mennek és ne össze vissza játszunk.Szerintem legyen egy közös magyar server :) -
#10893 Sztem überkirály ez a géme nagyon szépen fut hála istennek ugy, hogy minden fullon van.Bár a sérülés tényleg kicsit gáz! de remélem csinálnak vele valamit a fullig...
Asszem ez lesz a köv.eredeti gémem -
#10892 Nagyon király ez a game.Überbrutál!Igaz még nem játszottam vele csak a Gaboca hajnali 4-kor ébresztett,hogy kijött a demó :),előbb nem hittem neki,de utánna amikor láttam a gamét már igen.Na most megyek én is játszok vele.Különben minden oké nem akad és ez a lényeg :) -
#10891 Sérülés elég gáz !!!!Most már értem miért van mindenki helivel amíg jut neki , azzal legalább rendesen le lehet lőni valakit .
Volt hogy ötször snipoltam meg az embert ....Gááááázzz!!! -
Torry #10890 Zsír csak nekem előbb el kellene indítanom. -
Borg #10889 Na töltöm le a linuxot, elvileg ha mindne jól megy még délelőtt beindítom az [SG.HU] BF2 DEMO szervert. -
#10888 Fasza,hibásan lejött! El sem indul a telepítő ! -
Torry #10887 Megvan már a megoldás a desktop-ra való kivágásra? -
#10886 Ez esetben ajánlom figyelmedbe:
Armed Assault
OFP2 (vagy mi lesz a neve)
Amíg ezek megjelennek, addig meg hosszabb-rövidebb időtöltésnek jó lesz a BF2 is. -
#10885 nekem full highon megy.. igaz az AA-t meg nem kapcsoltam be.. de nem mintha zavarna a recessege a jateknak.. FRAPS al 40 folott szokott menni.. nagy robbantgatas kozben nem nagyon van idom nezelodni az fps szamra de valahol 40 folott van talan.. mikor nincs semmi akkor olyan 50-70 kozott.. attol fugg hova nezek -
#10884 ize.. nem lehet sajat mecset csinalni??? tok szar hogy hamar vege van a bulinak:(
amugy jo kis jatek de igy is eleg nehez leloni a masikat.. nem tul elethu... persze nem rossz...
ket dolgot sajnalok csak...
1)van celkereszt... persze mar minden jatekba beleteszik hogy onsanyargato modon ki tudod kapcsolni de ennek semmi ertelme. nem az zavar hogy nekem van.. hanem hogy mindenki masnak...
soot az Infiltration modjara nem fixnek csinalnam meg a nem sightos nezetet.. azaz mikor nem celzol akkor a fegyver egy kisse fuggetlenul mozog a kepernyotol.. igy meg nehezebb nem celozva loni...
2) soxor van hogy szejjel lovoldozom magamat es eleg konnyan rohangalnak tovabb az emberek.. jobban is serulhetnenek .. -
#10883 Jajjj... nem igaz, hogy ezt a marhaságot kell megint eljátszaniuk... -
CéZé #10882 Akit indításkor visszadob az asztalra az szedja le a RefresRate progikat :) -
ACE #10881 Ez a beállítás nálam is gond, Home, és End-re nem tudok semmit állítani, mert aszondja duplikált a "common"-ban, pedig ott tuti nincs! -
#10880 52% :( -
#10879 nah bazz most nemtom mijageci van a jatekkal.. elinditom a demot megy a hang es semmi kep... csak akkor latom 1 mp re az egeszet ha alt tabolok:(((((((((( HURRA PC!!! faxom kivan mar az ilyenekkel -
#10878 Jah a szerverre :). -
#10877 Asus p4p800se, p4nw 3ghz, 1 gb ram, ééés egy gagyi fx 5600 és FUT! de sajna nem érek rá a beállításokkal babrálni így valszeg low volt minden. -
#10876 ááá na mára kigémeltem magam amugy fele medium fele highon 1024*768-ban tök jól megy. El sem hiszem hogy sikerült nekik normálisra megírniuk le a kalappal. Nagyon jó lett:). -
#10875 BANDWIDTH
- Minimum
2.5 Mbit
- Recommended
5Mbit
Ez vonatkozik a multira ? -
#10874 na 10 p alatt lejtt 300mega belole :) -
John McLane #10873 feltelepítettem és nem történik semi, elindítom fekete képernyő majd vissza desktopra.... -
#10872 Hat majdnem minden jo, kiveve a lassu menukezeles es a billentyuk beallitasa.
A repulo billentyuinek beallitasainak ha a balra-jobbra egermozgast mashova akarom tenni ugyanitt az AIR bealitasoknal, akkor azt mondja, hogy dublikalt bilentyu es igy nem engedi beallitani.
Raadasul azt mondja, hogy nem is itt van DUPLIKALAS hanem ez az egermozgas az elso ful alatt az altalanos bilentyuknel van duplikalva.
Lenyeg, hogy mindenhonnan kitoroltem mar az egerbeallitasokat megis azt mondja valahol mar meg van ez adva.
Ha valakinek szinten volt ilyen es tudja a megoldas irja meg legyszi.