172092
  • glkFox
    nekem olyan bajom van hogy el kezdi tolteni es kilep :S miert lehez ez ???
  • Torry
    Mi köze hozzá?
  • [NST]Cifu
  • TDC Geronimo
    Egayszerű aki nem tud lőni az állítsa single shotra auto helyett és sokkal pontosabban megy a célzás ;)
  • AMD Norbee
    DE ez mekkora buziság!!! Látom neked öö eléggé Highend géped van és bazze 40 FPS fölött van csak nagy harc közben X800XT vel????
    Mi kell ehhez ATI Crossfire vagy mi???
  • XeeN
    Gamershellről, 360-370 k-val jön. még 30 perc és...
  • 3TOMI3
    ez nem lérdées :P
  • menSZESZ
    http://www.hardwired.hu/#news_12473 220-250KB/s-el jött le most nekem.
  • Pink Tiger
    http://www.hardwired.hu/#news_12473
    nekem innnen 140kval jön flashgettel 10 szálon
  • mobal
    magyar: 195.56.234.94 bf2hu a jelszo
  • Torry
    Bazz mindenki jáccik?
  • mobal
    sziasztok! kurvalasan jön bazeg. csak 40-60kb val adjatok egy magyar szerver ipt vagy egy jó szerver ipt léci
  • Torry
    Asztalra kivágos probléma?

Senki nem tudja?
  • TLD Robi
    szevasz Csacsy!TLD névként mennyünk föl a BF2-ő-be nyomni :)
  • lac coo
    Viszont toltam 64-es szerveren és nem kellett levenni se a grafikát se nem laggoltam ...
  • Csacsy
    Jíjj már ilyen hosszú ez a topic :D
  • Tomo15
    Ez szerintem is nagyon jó ötlet lenne...:)
  • TLD Robi
    ja és lenne egy ötletem:)Ki kéne választani egy servert,ahova a magyarok mennek és ne össze vissza játszunk.Szerintem legyen egy közös magyar server :)
  • Tomo15
    Sztem überkirály ez a géme nagyon szépen fut hála istennek ugy, hogy minden fullon van.Bár a sérülés tényleg kicsit gáz! de remélem csinálnak vele valamit a fullig...
    Asszem ez lesz a köv.eredeti gémem
  • TLD Robi
    Nagyon király ez a game.Überbrutál!Igaz még nem játszottam vele csak a Gaboca hajnali 4-kor ébresztett,hogy kijött a demó :),előbb nem hittem neki,de utánna amikor láttam a gamét már igen.Na most megyek én is játszok vele.Különben minden oké nem akad és ez a lényeg :)
  • lac coo
    Sérülés elég gáz !!!!Most már értem miért van mindenki helivel amíg jut neki , azzal legalább rendesen le lehet lőni valakit .
    Volt hogy ötször snipoltam meg az embert ....Gááááázzz!!!
  • Torry
    Zsír csak nekem előbb el kellene indítanom.
  • Borg
    Na töltöm le a linuxot, elvileg ha mindne jól megy még délelőtt beindítom az [SG.HU] BF2 DEMO szervert.
  • Beers
    Fasza,hibásan lejött! El sem indul a telepítő !
  • Torry
    Megvan már a megoldás a desktop-ra való kivágásra?
  • [NST]Cifu
    Ez esetben ajánlom figyelmedbe:

Armed Assault
    OFP2 (vagy mi lesz a neve)

Amíg ezek megjelennek, addig meg hosszabb-rövidebb időtöltésnek jó lesz a BF2 is.
  • CSOCSO
    nekem full highon megy.. igaz az AA-t meg nem kapcsoltam be.. de nem mintha zavarna a recessege a jateknak.. FRAPS al 40 folott szokott menni.. nagy robbantgatas kozben nem nagyon van idom nezelodni az fps szamra de valahol 40 folott van talan.. mikor nincs semmi akkor olyan 50-70 kozott.. attol fugg hova nezek
  • CSOCSO
    ize.. nem lehet sajat mecset csinalni??? tok szar hogy hamar vege van a bulinak:(
    amugy jo kis jatek de igy is eleg nehez leloni a masikat.. nem tul elethu... persze nem rossz...
    ket dolgot sajnalok csak...
    1)van celkereszt... persze mar minden jatekba beleteszik hogy onsanyargato modon ki tudod kapcsolni de ennek semmi ertelme. nem az zavar hogy nekem van.. hanem hogy mindenki masnak...
    soot az Infiltration modjara nem fixnek csinalnam meg a nem sightos nezetet.. azaz mikor nem celzol akkor a fegyver egy kisse fuggetlenul mozog a kepernyotol.. igy meg nehezebb nem celozva loni...
    2) soxor van hogy szejjel lovoldozom magamat es eleg konnyan rohangalnak tovabb az emberek.. jobban is serulhetnenek ..
  • [NST]Cifu
    Jajjj... nem igaz, hogy ezt a marhaságot kell megint eljátszaniuk...
  • CéZé
    Akit indításkor visszadob az asztalra az szedja le a RefresRate progikat :)
  • ACE
    Ez a beállítás nálam is gond, Home, és End-re nem tudok semmit állítani, mert aszondja duplikált a "common"-ban, pedig ott tuti nincs!
  • Beers
    52% :(
  • CSOCSO
    nah bazz most nemtom mijageci van a jatekkal.. elinditom a demot megy a hang es semmi kep... csak akkor latom 1 mp re az egeszet ha alt tabolok:(((((((((( HURRA PC!!! faxom kivan mar az ilyenekkel
  • Rusid
    Jah a szerverre :).
  • xj700t
    Asus p4p800se, p4nw 3ghz, 1 gb ram, ééés egy gagyi fx 5600 és FUT! de sajna nem érek rá a beállításokkal babrálni így valszeg low volt minden.
  • Rusid
    ááá na mára kigémeltem magam amugy fele medium fele highon 1024*768-ban tök jól megy. El sem hiszem hogy sikerült nekik normálisra megírniuk le a kalappal. Nagyon jó lett:).
  • xj700t
    BANDWIDTH

- Minimum
    2.5 Mbit

- Recommended
    5Mbit

Ez vonatkozik a multira ?
  • Hysteria
    na 10 p alatt lejtt 300mega belole :)
  • John McLane
    feltelepítettem és nem történik semi, elindítom fekete képernyő majd vissza desktopra....
  • ssc-suni-hu
    Hat majdnem minden jo, kiveve a lassu menukezeles es a billentyuk beallitasa.
    A repulo billentyuinek beallitasainak ha a balra-jobbra egermozgast mashova akarom tenni ugyanitt az AIR bealitasoknal, akkor azt mondja, hogy dublikalt bilentyu es igy nem engedi beallitani.
    Raadasul azt mondja, hogy nem is itt van DUPLIKALAS hanem ez az egermozgas az elso ful alatt az altalanos bilentyuknel van duplikalva.
    Lenyeg, hogy mindenhonnan kitoroltem mar az egerbeallitasokat megis azt mondja valahol mar meg van ez adva.
    Ha valakinek szinten volt ilyen es tudja a megoldas irja meg legyszi.