172092
  • Torry
    1024 HIGH
    alább írtam a konfigom.
    Én teljesen elégedett vagyok a sebességgel itt-ot belassul a dolog, de jol fut.
  • arty
    igazad van, de pl a stoptábla kidönthető!!! wáááááá :D
  • gergod
    Isten lehetsz, megpróbálom
  • lac coo
    Szerintem meg itt a sok babér a heliseknek terem !
  • arty
    DICE-nél szokásos 1280x960 van csak :(

mind1, a VGA-m ugyse bírná(9800pro+tuning), de hiába veszek majd jobb VGA-t, ez a szar évek mulva is pixeles marad :(((

a heli irányitás bfv-s, de a fiziak miatt kellemesebb, ahogyan a repülők is jobbak szvsz. a kis földi jármüvek még mindig csusznak picit, ráadásul ha beülök, egyből FPS/2 lesz a frémrátám :)) (minden HIGH, de belátom alább kell adni - sajnos a tweakelés nehéz, mivel minden graf átállitás után shader optimalizálás jön, ami X perc .... :(( nevetséges. )

Az önárnyék látványos, de pixeles. Legalábbis amikor objektum objektumra vet árnyékot. Simán, földön szép az árnyék ... Mind1, legalább van.

A fegyverek jók, rövid sorozattal is lehet ölni, nameg van amikor 1 sorozat is kevés :) Sztem jo ez, de majd kiforrni az 1.3 körül fog.

Szerver van sok, jo a netkod is, ami "lag" volt, az gondoloma high bealitasok vs. 1 giga ram lehetett :( Ez is kevéske neki...

VoIP megy valakinek? hogy megy ez ? Nincs beépitve gámába, hanem olyan mintha TS lenne? Azaz 3rd parti a voice még mindig??? 2005-ben ???? Normálisak ezek bazz ??????

Szoval mixed bag .......... lehet belőle jó game is, a gfx ok végülis, a MODderek gondolom támogatva lesznek ... szivesen látnék egy bf42 modot :) meg persze lehetne vietnam is ...
  • grebber
    Majd én is kiprobálom nemsoká.
  • Csirke4
    Nem is olyan szörnyű a grafika. :D
    Majd meglátjuk ha fölrakom... :D:D
  • Torry
    Nekem az volt a gond, hogy használtam ilyen frissités fixáló progit.
    Tudod hogy 85Hz-n mennyen minden.

Szóval frissítettem a monitor driver-t és lám elindult!
  • lac coo
    Ja , ahaaaa !
  • Torry
  • Csirke4
    Célozni
  • gergod
    jah, 5.6 catalyst
  • lac coo
    És a vékony falon átlövés ::::????:-)
  • gergod
    Valami ötlet, hogy mi a halál retkes francáért nem indul el? Pár pillanatra fekete képernyő, majd visszabasz desktopra? 3GHz P4, 1 GB ram, 9600xt.
    Amit readme-ben írt dmx level az eneable-re van rakva. Majd szétb**z az ideg
  • Torry
    Ez a squadozás valami isten.

Nagyonnagyon tetszik a game.
    Konfig:
    2800+
    1G ram
    9800pro alapon
    5.6 catalyst.

1024*768
    És ott a felbontás alatt HIGH.
    Faszásan fut, néhol kicsit belassul.
  • lac coo
    Az a célkereszt az mire való ???
  • Csirke4
    A célkereszt!
    És a pont a közepén.
  • lac coo
    Jó . Ne értsetek félre nem fikázni akarom feltétlen csak nekem fura ..
    Majd lövök fejre az talán segít :-)
    És mi a BF-eknek a nagy előnye célzás terén ???
  • Picador
    Problemaim:
    1.) A rohadt fa meg mindig sebzi a pancelozott jarmuvet
    2.) Szetloheto targyakat nem talalkoztam
    3.) Sajnos a foglalasnal nincs masodpercszamlalo
    4.) a billenztyuzet beallitasa nehezkes (valamiert a numerikus billre nem fogad beallitast)
  • Nahar
    golyóállómellény...egyes kasztoknak nagyobb a védelme!
  • lac coo
    Jó én még nem játszottam BF-el eddig ..
    Direkt ilyen hogy alig lehessen lelőni valakit ? Vagy nem értem ...
  • lac coo
    Bakkar egy méterről szór 2 métert ? LOLOLOL
  • FLeK0
    A problema a futok hatra es fejre celzok resznel van, guggolva nem megy 1 helyre annyi golyo.
  • skorpio7
    Akkor ennek örülök, mert megőrizte a régi BF nagy erényét. A cs-s botos-nak itt nem sok babér terem, mint ahogy a sima BF-ben sem termett. :)

És valszeg azért nem lesz bukás, mert aki tisztában volt eddig is a BF-ekben való célzással (vagyis tetszett nekik emiatt vagy így a játék), azoknak ez is fog tetszeni... és ezen playerek száma 7 számjegyű összesen.
  • B@dsector
    1024*768 NoAA High Detail, Sound High HW (EAX enabled)

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    35580 631659 0 101 56.328
  • Morphin
    Hogy kell játékon belül csatlakozni a serverre mert sehogy nemom megcsinálni!!
  • AndrewCB
    Várunk mindenkit szeretettel a ..::CB::.. CLAN serveren.

IP: 84.21.4.49
    PW: nincs egyenlőre
    Admin: van :)
  • Nagydög
    Ize... 300K-val
  • Nagydög
    Az alabb belinkelt listabol innen erdemes tolteni. Majd 3100K-val jon. A tobbi, amit probaltam, csak vanszorog.
  • lac coo
    Na ne menőzzetek a "célozni kéne dumával " ! :-)
    Persze hogy eltaláltam .Ez így szar ahogy van , kézi fegyverekkel lehetlen normálisan játszani ! Sniperrel 4-5 lövés ...ááááááááááá.
    Fut felém a srác nyíl egyenesen látom hogy késelni akar , én is futok hátra felé persze nem ér utol csak hadonászik a késével , és én belengedek egy teljes tárat és nem hal meg !!Igaz nem fejre céloztam de joggal gondoltam csak meghal 5-6 golyótól mellre is . Gány ha ilyen a full nagy bukás lesz !!
  • Nahar
    Sok server van már??
  • BEAST #10960
    probáltál célozni? eltaláltad? :DDDD
  • Max Damage
    Hatalmas emberek, ha az én P4 1400Mhz, 640MB Ram, Ati 9600XT gépemen Medium-on szaggatés és lag nélkül megy egy full 64 fős szerveren. :) A netkód atomstabil, zshiere!!!!!!
  • XeeN
    Ua volt nálam is, de feltettem egy mai drivert. Innét.
  • lac coo
    Nálam is ilyen volt Cucli de szedtem le új drivert a videokarihoz és most jó .
    Hát ha a sebzés ilyen lesz a fullban is akkor ez a játék 10-ből 1 pontot kap :-)
    Nehogy már egy tár kelljen egy emberbe vagy még több ! Nevetséges....
  • Borg
    Persze, az a szar verzió. Nemtom minek rakták ki oda.
  • CUCLI
    van egy ilyen a hwn:
    BF2 linux szerver
    (csak Linux sysopok töltsék, játszani nem lehet vele...)
    ezt próbáltátok?
  • Borg
    Nemár hogy nincs benne? Ez röhej...
  • CUCLI
    amúgy 3000+a64 1giga 400ddr 6600GT és mindent mediumba meg 800x600ba rakott.
    másnak ,h lőtte be ilyen VGAnál?
  • CUCLI
    ejj. nálam olyanok az árnyékok ,h basszott nagy fekete kockák. ilyen van másnak is?