172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11031 megvolt minden, sp2 megoldhatatlan, másolt a winxp-m még az alap is belöle :)
nem hinném hogy itt a gond
HELP #11024 -
#11030 milyen kártyád+drivered van? -
#11029 hát én csak annyit tudok erre mondani, amit biztos már megtettetek: 5.6-os vidi driver (ha ati-s vagy, ha nem, akkor a másikból a legújabb), sp2, hangkártya driver (just in case). -
#11028 hááá, help!! :I 8'O -
#11027 Bezzeg te mindenkibe beleköthetsz, akinek nem jön be a Doom3 grafikája, ugye? -
#11026 help -
#11025 ha neked csak a graf számít, akkor elég prosztó lehetsz.
nincs ezzel a graffal semmi tré. -
#11024 Akkor hangsúlyoznám:
FIGYELEM, MEGJELENT AZ ELSŐ NAAGY PROBLÉMA!!!!
Egyeseknek itt (mint nekem is) nem hajlandó elindulni a játék. Ugyanis:
ha ráklikkelünk az indítóikonra, elsötétüla kép, úgy marad 1-2 mp-ig, majd vissszarak az asztalra (vagy ahol a parancsikon / ikon van)! Háá hááá! Na most mi a lófaszt csináljunk?!?!!
Ez tökjó, hogy már flém is van meg lassan anyázunk is, de már probléma is van! Szóval SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!!!!
[allowrefreshrate 1 nálam, refreshforce-ot és refreshlock-ot használtam, ugy se volt jo. ha van vmi más progi adjatok linket vagy mittudomén!!!] -
#11023 Ti is úgy találjátok, hogy a sniper állva éppolyan pontos, mint fekve? Ez nem fair szerintem... -
#11022 Lehet. -
Gabe18 #11021 Úgynézem nálad tényleg csak a Doom3 a játék...
Hogy erre a grafikára hogy lehet azt mondani hogy "okádék",azt nem tudom.
Mindegy,a te véleményed... -
#11020 nekem sem :( -
#11019 najó, figyelj haggyuk, nem tudom elhinni, hogy maxon nézted, de már leszarom, elég a flémből/spamből! Egyébként én is CSS-s vagyok, szóval azt jobban szeretem, csak azon akadtam, ki hogy ez okádék, mert azért ez hatalmas túlzás, már ne haragudj! Egyébként ízlések és pofonok. Peace! -
#11018 mind1 nemteccik téma lezárva nemkell belekötni minden emberebe akinek nemjön be -
#11017 fejezd már be ... annak semmi értelme hogy ugyanazt 10x leirod ... 1x is elég ... köszönjük a részvételt -
Coco #11016 semmi nem javult :s -
Kovász #11015 A demóval lehet neten játszani? Csak mert a játék előző része nekem kimaradt, de ezt most megnézném, milyen. -
#11014 jajj gondolkozz már Max grafikán néztem ÉLSIMITÁSSAL fullon minden vetted?
még a source motor is szebb ennél fényévekkel -
#11013 Engem nem érdekel, milyen géped van, nem azért szóltam, hogy vegyél, csak akkor ne fikázz csuklóból, ha nem is tudod, milyen a grafika, mert az biztos, hogy lehet még feljebb rakni ilyen procival. Pl az élsímítás fényévekkel javít az egészen, amit sztem ebben a gémben ma egy gép sem tud teljesíteni maxon, ennyi. -
#11012 akkor mit keresel még itt? -
#11011 jajj bocsi hogy nincs 3 ghzs p4em bocsi bocsi énkérek elnézést -
#11010 nemfikázom véleményemet elmondtam játék DEL többet nemfoglalkozok ezzel ennyi mitkell felkapni a vizet -
#11009 ja, tényleg, mindjárt kipróbálom a 386-osommal is a BF2-t az überfasza vidikártyámmal... kiváncsi vagyok, neked milyen grafika szép? Sztem neked még az élet is "okádék" grafikájú! -
#11008 -
#11007 a grafhoz nem proc kell ha nemtudnád és minden felhuzva x800 igynézki elég elkeseritő 2005be és egy ilyen nagy névtől -
#11006 okádék?! mivan?! lehet hogy az 1.4GHz-d nem elég a szép grafikához - ami egyébként az egyik legszebb ma - erre nem gondoltál császár? -
#11005 szeretem a hozzád hasonló fikázógépeket, nagyon fogjuk sajnálni, hogy egy ilyen hasznos taggal lettünk kevesebbek... -
#11004 Nálam is. Egyébként minden más beállítás ok, szépen fut. Milyen driverrel próbáltad? -
#11003 de én. és még tart :) -
#11002 na megnéztem, kárvolt..
Grafika nagyon okádék innentől kezdve nagy 0 a gém...többet vártam ennél -
#11001 azért elég vicc, h a bf42 is refresh ráta baszakodós volt, és most igy X év után még mindig ezzel megy a szopó .... :( hiába na, hiszünk nekik, h ujrairták 0ról .... :(
mind1, megyek tanulni, nem fájditom a szivem, viszont az tuti, h a san andreassal addig nem foglalkozom, amig ezzel ki nem játszottam magam :)
-
CéZé #11000 már jópárszor le lett irva : refresrate töröld le
akinek nem megy 85 hz-n : mods/bf2/settings/VideoDefault.con itt irja át erre ezt a sort : renderer.allowAllRefreshRates 1 -
Coco #10999 asztalra vág engem is :( nincs semmi gyógyszer rá ugye? :) -
#10998 No mar arra fanyalodtam, hogy atirom a con fajlokat, hogy legyen egeres repules iranyitom. De nem tudom melyik fajlt kell, mert van controls.con fajlbol tobb is es nem latom melyik valtozna ha atirom, mert elegge kusza.
Vagy mar azon is gondolkodtam, hogy a beallitasokat esetleg az accounttal egyutt a neten tarolja? ar furcsa lenne, de igy hogy nincs meg a keresett fajl meg ez is elkepzelheto.
Valaki errol tud valamit? -
CUCLI #10997 beszarok. 10es pingem van a CB-s servere :OOO -
Torry #10996 Azt is be lehet állítani!
felbontásnál ott van, hogy 1024/60Hz alatta 1024/75Hz alatt 1024/85Hz! -
#10995 Köszi működik :D:D:D
Csak 60 Hzen :(:(:( -
Torry #10994 Kettő marad medium-on.
Nem is rakom feljebb, mert megfekszene :D
Árnyék tényleg elég érdekes, mindegy.
Viszont ez a squad dolog tetszik.Zsír volt előbb ahogy nyomultunk 5-en 2 tankos 2 medic 1 csipa.
Szépen hoditottunk.:D NAgyon tetszik. -
#10993 jah, de a high nem rak mindent high-ra, énmeg kézzel átállitottam mindent arra :) és erre kevés a meghuzott 9800 is, ami nem feltétlen gond. Évekig ki kell huznia az engine-nek, szal inkabb legyen most low, de ha bővitek hardvert, szépüljön :) -
#10992 Egyet értek ! Biztos egy két patch múlva lasz igazi a célzás .