172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11272 Tűzfalon engedélyezted? -
#11271 nagyon terhelt foszerver azert negaoyn lassan konektal a bugokat kijavitjak a fullig mondjuk nekem eddig semmien hiba nem lepett fel.. -
#11270 nyugi -
#11269 F*SZÉRT NEM CONNECTÁL NEKEM AZ ACCOUNT SERVERHEZ???? -
#11268 vazze..nem enged be az account server -
Thanatos #11267 azért ez erős tulzás :) tény hogy nem a stabilság mintaképe de azért az hogy semmi sehol nem müködik kcisit tulzás :) -
#11266 Remélem csak a demo ilyen hogy sehol semmi nem akar rendesen működni .:-))) -
#11265 én is ezt az érzést vártam:) sajna ezzel ugyanugy vagyok mint cs:s el(előtte sos csztem de ezt nahgyon vártam) hiába eröltettem csak nem kapott el a feelingje:(
igy az évek alatt arra jöttem rá amugy, hogy vagy egyböl lehengerel a játék és akkor több mint valoszínű hoghy évekig nyomom vagy hagyni kll a francba. sajna bf2 az 2. kategoria. dehát izlések és pofonok ugye -
#11264 4*AA t minimum bekell kapcsolni me kulonben elegge fos :)) -
Thanatos #11263 pedig ez új..., az mrá más tészta hogy programozni még mindig nemt dunak... :) -
#11262 fpst hogy tom bekapcsolni? fps 1 konzolba nemjo -
HUmanHunter #11261 én meg azt mondom 6 óra játék után hogy:megyek tovább bf 2 zni:D -
Thanatos #11260 van bármilyen külső szerverkereő ami támogatja? mert ez az ingame kereső használhatatlan... -
HUmanHunter #11259 na all!!!!
hogy állíccsam be az usb s joyomat?????
NEeem akar sikerülni -
#11258 -
#11257 hát 6 ora játék után azt kell mondjam viszlát bf2! arra jo volt hogy megbizonyosodjak arrol a dologrol hogy nekem a joint op -ot kell megvennem! nagyon vártam ezt a gammát de sajna nem azt nyújtotta mint amik a videókrol lejöttek:\ azert ha lesz teljes bf2 tört szerver azt még megnézem de nem reménykedem hogy sokminden változni fog. további kellemes játékot mindenkinek4 -
thomka #11256 Ja hülye kérédés volt visszaolvastam és ott van -
#11255 195.228.156.230
195.56.234.94
193.225.82.82
pass : bf2hu
Ha valamelyik nem megy ne engem anyázz ;) ! -
thomka #11254 Valamki mondja meg léci a magyar server ip-jét vagy nevét.
Előre is köszi
-
#11253 Ejnye-ejnye EA Games...!
Hát ha ennyire vertétek a nyálatokat nem tudtatok volna normális ÚJ (!!!)
motort írni hozzá ?
Mert hogy ez valami továbbfejlesztett szar az tuti :-))) -
dravenstorm #11252 nekem else indul de pls segitsetek má miért
csak fekete kép villan és go desktop -
#11251 A menüben mindig kifagy a game. ez mitől lehet vajon? egyszer már gameltem, kiléptem és kifagy.. -
#11250 Mér tűnik úgy nekem , hogy ez megint valami összetákolt játékmotor ? Kicsit instabil szegényke :-))))))))))))))))) -
#11249 Jó az is. -
HUmanHunter #11248 VAn magyar server -
#11247 #11197 ok -
#11246 A kézi fegyverek pedig nevetségesen gyengék , már.már vicc kategóriába tartonak !
Plusz még 2 méterről is 50 cm a szórása !
LOL
Én se szeretem az ultra realisztikus sebzést amikor azt se tudom honnan lőnek és már meghaltam , legyen egy kis időm védekezni na de itt kissé tulzásba vitték .
Eghyre többen hangoztatjuk ezt ugy hogy van benne valami . Ezt a hibát leszámítva tetszik nagyon ... -
#11245 ASE szerintem még nem ismeri a BF2-t. -
#11244 tehát van magyar server? mert ASE nem látja még a gamét -
#11243 #11233 ? -
Thanatos #11242 bfvhez hasonlitod? rotfl... :P -
#11241 magyar server van valahol? -
#11240 ASE? -
#11239 Valamiért nem akar elindulni a game.
A szituáció: Telepítésnél valami md5 errort ír, ki de lehet folytatni, és mikor már a játékban tölti a pályát akkor valami memória hibára hivatkozik és kilép.
Találkozott már más is ezzel a problémával? -
#11238 én gamspy nélkül is tudtam játszani, nem kell feltétlen -
#11237 szerintem a mods/settings könyvtárban kell megbuherálnod a videodefault.con filet -
dravenstorm #11236 nekem egy 9800pro m van legujabb catalystel és mikor elinditom a játékot fekete kép bevillan ésa kidob desktopra. ez miért van?
refreshlockom sincs -
#11235 "hogy hol lehet kikpacsolni a plu and play-t"
??? mi az hogy kikapcsolni???
Szerintem vess a monitorodra egy pillantást és a gyártója honlapjáról töltsd le a legújabb monitor drivert (valami.inf-fálj lesz). Azután bemész az eszközkezelőbe és ott a monitor fülön illesztőprogram frissítése... -
gancza #11234 Sziasztok na mi a véleményetek a bf2-ről szerintem nem egy ász sokkal jobb a bfv az emberek olyanok mintha egerek futkosnának a pályán nekem nagy csalódás volt -
#11233 MIÉRT NEM MEGY A SZERVEREKEN A VOICE KOMMUNIKÁCIÓ? KÉPTELENSÉG ÍRÁNYITÁST SZERVEZNI, TOTÁL FEJETLENSÉG URALKODIK!