172092
  • dr Kotász
    Tűzfalon engedélyezted?
  • Hysteria
    nagyon terhelt foszerver azert negaoyn lassan konektal a bugokat kijavitjak a fullig mondjuk nekem eddig semmien hiba nem lepett fel..
  • BEAST #11270
    nyugi
  • Looserke
    F*SZÉRT NEM CONNECTÁL NEKEM AZ ACCOUNT SERVERHEZ????
  • Mr Manson
    vazze..nem enged be az account server
  • Thanatos
    azért ez erős tulzás :) tény hogy nem a stabilság mintaképe de azért az hogy semmi sehol nem müködik kcisit tulzás :)
  • lac coo
    Remélem csak a demo ilyen hogy sehol semmi nem akar rendesen működni .:-)))
  • Kaszi46
    én is ezt az érzést vártam:) sajna ezzel ugyanugy vagyok mint cs:s el(előtte sos csztem de ezt nahgyon vártam) hiába eröltettem csak nem kapott el a feelingje:(
    igy az évek alatt arra jöttem rá amugy, hogy vagy egyböl lehengerel a játék és akkor több mint valoszínű hoghy évekig nyomom vagy hagyni kll a francba. sajna bf2 az 2. kategoria. dehát izlések és pofonok ugye
  • Hysteria
    4*AA t minimum bekell kapcsolni me kulonben elegge fos :))
  • Thanatos
    pedig ez új..., az mrá más tészta hogy programozni még mindig nemt dunak... :)
  • Hysteria
    fpst hogy tom bekapcsolni? fps 1 konzolba nemjo
  • HUmanHunter
    én meg azt mondom 6 óra játék után hogy:megyek tovább bf 2 zni:D
  • Thanatos
    van bármilyen külső szerverkereő ami támogatja? mert ez az ingame kereső használhatatlan...
  • HUmanHunter
    na all!!!!
    hogy állíccsam be az usb s joyomat?????
    NEeem akar sikerülni
  • BEAST #11258
  • Kaszi46
    hát 6 ora játék után azt kell mondjam viszlát bf2! arra jo volt hogy megbizonyosodjak arrol a dologrol hogy nekem a joint op -ot kell megvennem! nagyon vártam ezt a gammát de sajna nem azt nyújtotta mint amik a videókrol lejöttek:\ azert ha lesz teljes bf2 tört szerver azt még megnézem de nem reménykedem hogy sokminden változni fog. további kellemes játékot mindenkinek4
  • thomka
    Ja hülye kérédés volt visszaolvastam és ott van
  • Beers
    195.228.156.230
    195.56.234.94
    193.225.82.82
    pass : bf2hu
    Ha valamelyik nem megy ne engem anyázz ;) !
  • thomka
    Valamki mondja meg léci a magyar server ip-jét vagy nevét.
    Előre is köszi
  • lac coo
    Ejnye-ejnye EA Games...!

Hát ha ennyire vertétek a nyálatokat nem tudtatok volna normális ÚJ (!!!)
    motort írni hozzá ?
    Mert hogy ez valami továbbfejlesztett szar az tuti :-)))
  • dravenstorm
    nekem else indul de pls segitsetek má miért
    csak fekete kép villan és go desktop
  • Col Andrew
    A menüben mindig kifagy a game. ez mitől lehet vajon? egyszer már gameltem, kiléptem és kifagy..
  • lac coo
    Mér tűnik úgy nekem , hogy ez megint valami összetákolt játékmotor ? Kicsit instabil szegényke :-)))))))))))))))))
  • dr Kotász
    Jó az is.
  • HUmanHunter
    VAn magyar server
  • Sanko
    #11197 ok
  • lac coo
    A kézi fegyverek pedig nevetségesen gyengék , már.már vicc kategóriába tartonak !
    Plusz még 2 méterről is 50 cm a szórása !
    LOL

Én se szeretem az ultra realisztikus sebzést amikor azt se tudom honnan lőnek és már meghaltam , legyen egy kis időm védekezni na de itt kissé tulzásba vitték .
    Eghyre többen hangoztatjuk ezt ugy hogy van benne valami . Ezt a hibát leszámítva tetszik nagyon ...
  • Pharaoh
    ASE szerintem még nem ismeri a BF2-t.
  • Sanko
    tehát van magyar server? mert ASE nem látja még a gamét
  • Kandurex
    #11233 ?
  • Thanatos
    bfvhez hasonlitod? rotfl... :P
  • Sanko
    magyar server van valahol?
  • Mr Manson
    ASE?
  • Pharaoh
    Valamiért nem akar elindulni a game.
    A szituáció: Telepítésnél valami md5 errort ír, ki de lehet folytatni, és mikor már a játékban tölti a pályát akkor valami memória hibára hivatkozik és kilép.
    Találkozott már más is ezzel a problémával?
  • Pink Tiger
    én gamspy nélkül is tudtam játszani, nem kell feltétlen
  • Looserke
    szerintem a mods/settings könyvtárban kell megbuherálnod a videodefault.con filet
  • dravenstorm
    nekem egy 9800pro m van legujabb catalystel és mikor elinditom a játékot fekete kép bevillan ésa kidob desktopra. ez miért van?
    refreshlockom sincs
  • Looserke
    "hogy hol lehet kikpacsolni a plu and play-t"

??? mi az hogy kikapcsolni???
    Szerintem vess a monitorodra egy pillantást és a gyártója honlapjáról töltsd le a legújabb monitor drivert (valami.inf-fálj lesz). Azután bemész az eszközkezelőbe és ott a monitor fülön illesztőprogram frissítése...
  • gancza
    Sziasztok na mi a véleményetek a bf2-ről szerintem nem egy ász sokkal jobb a bfv az emberek olyanok mintha egerek futkosnának a pályán nekem nagy csalódás volt
  • Kandurex
    MIÉRT NEM MEGY A SZERVEREKEN A VOICE KOMMUNIKÁCIÓ? KÉPTELENSÉG ÍRÁNYITÁST SZERVEZNI, TOTÁL FEJETLENSÉG URALKODIK!