172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11312 :D -
#11311 Ezt az online accountot nem kellett volna erőltetni -
CéZé #11310 hehe szerverlista után ugy lefagyott hogy reset gomb segített csak :) -
CUCLI #11309 ejbazmeg. kicsit idegesítő ám ,h akurva serverlistát se tölti be+ úgy fagy szarrá ,h csak a ctrl+alt+del segít neki. ezekután f@aszom se fogja megvenni. ha már a demó is ekkora szar. -
#11308 bf42-be se az volt a parancs, az csak egy alias volt ra:
Console.showfps 1 - probald ezt -
Borg #11307 Tudod ha valakit bannolnak a fórumról, az nem azért van hogy aztán másik nicken visszajöjjön... -
Borg #11306 Én eleve a multiplayer joinnál mentem rá arra, hogy create online account. És ott elkezdett nekem tölölni... 10 perc után inkább lenyomtam. BF2-ből kilép, visszalép, rögtön az elején az account választásnál create account és 15mp alatt megcsinálta... -
#11305 belepek ramegyekserver listre egyet sem latok nektek is jelentkezik ez a hiba?? -
#11304 az magyar szerverek milyen port-on futnak, vagy az alap, ami a programban van? -
#11303 végre bekonnektált erre beírom az ip címet és kivág hibával a program......grrrrrrrrrrr -
Nagydög #11302 "Egyetértek .
Csak a találatokkal van komoly bajom nekem is ."
Haaaaat... MEC-kent felballagtam a darura egy Dragunovval. Mikor mar harmadszorra lottem hatba az alattam hasalo tok gyanutlan ellent, es meg mindig nezelodott, honnan lonek, kicsit anyaztam. Sz'al a kezifegyverek eleg gyengek. -
Joe Wallace #11301 netre kell online accountot csinálni?mert ez a tetü not responding, és nem hajlandó csinálni...anélkül megy valahogy?
-
(...enyhe túlzás hogy sehol semmi nem működik...) -
#11299 na mar muxik nekem -
#11298 LOL....
Sokáig bírta ...Ekkora trágyát ... -
#11297 lealt es foszerver asszem -
#11296 a single elindul account nélkül? -
#11295 tényleg most mi a farok van? -
#11294 mi a fasznak ez az account srver? akinek nincs nete az már nem is multizhat?
( :-))))))))))))))))))))))))))))) ) -
#11293 érdemes felraknom a gamespyt hozzá? -
#11292 Account manager-ban . Van külön multi meg single is . -
#11291 hehe nekem se konektel behalt es foszerver? :DDDDD
amugy gameban levo nikket hol lehet valtani vagy demoban nincs ien funkcio? :) -
#11290 Egyetértek .
Csak a találatokkal van komoly bajom nekem is . -
#11289 Gyermekeim az úrban!
A lövések valahogy olyan fos érzetet adnak! Hihetetlen! Ennél szerintem Vietnámban jobban el volt ez találva! Mondjuk meg lehet szokni, emlékszem azt is szoktam rendesen! Az elején nem tetszett, de mostmár egyre inkább! Special Forces rulez! Helit kellőképp nehéz vezetni, főleg hogy defaultban inverse mouse van! Nektek sem jegyzi meg a beállításokat? Egész jó ez a pálya is!
Amiben nagyon ögyes volt a DICE, hogy simán játszható gyengébb gépen 512 mb rammal! Nem azt mondom, hogy egy gyönyör, de elmegy!
Igazából nagyon élvezetes, ha nem figyelünk a részletekre! -
#11288 Mondjuk pályatervezésből megadom az ötöst nekik :-) -
#11287 tűzfal kikapcs direkt...amúgy 1x beengedett első alkalomkor. azóta nem....le kell lőni a taskot mert semmi csak kiírja hogy connecting account sarhoz....nem tudom kipróbálni a multit........
több embernél is ez a baj mi a fasz lehet? -
#11286 Ha az Assaultnak M16A2 v. M16A4 gépkarabélya van akkor ne csodálkoz. Annak ugyanis csak rögzített sorozatlövése van, vagyis 3 lövedéket lő ki, majd újra el kell engedni és meghúzni az elsűtőbillentyűt az újabb lövés kiváltásához... -
#11285 Egyszerrreeeee!!!
Nekem csak egyet :-D -
#11284 amugy sztem nagyon nagyon kiraly a game :) -
#11283 elindult nekem a köv. konfiggal viszonylag élvezhető sebességgel fut is:
windows 2000 (nemxp:)
ATI 9100 (R200) 250mhz gpu/400mhz ramdac 128Mb
ati2dvag (6.14.10.6517) driver
Gigabyte GA-7N400-L nforce2 alaplap
AMD Athlon XP-A, 2133 MHz (11 x 194) 2800+
1024Mb ram
-
#11282 Nekem is tetszik !!!!
Csak egy -két patch kellene neki :-))))))9 -
Thanatos #11281 ez meg a másik fele :P -
#11280 az assault fegyvere nektek is csak 3gunt lo ki egyszerre? :( -
#11279 mert akiknek tetszik az játszik, és nem itt koptatja a billentyűzetét :) -
#11278 eddig beengedett, de most...
bakker a multiplayer menü alatt is 5 perceket gondolkozik ha hozzányúlok valamihez...nehogy má 1 Giga RAM ne legyen elég neki... -
#11277 Hát a fullig már nem igen javítanak semmit tekintve hogy az már szinte a boltokban van :-) -
#11276 fraps.exe :) -
Thanatos #11275 connectel az csak kb másfél óra amig sikerül a drágának... ea acc server rulzik :P -
#11274 nekem se connectal csak a defaulttal....bassa meg -
#11273 Jó , ok , kicsit túlzás...
De elég gázos szegény :-)))
10 hsz-ből 8 arról szól hogy valami nem müxik benne :-))))))
Most őszintén : nem többet vártatok ettől ?
(remélem csak a demo ilyen .)