172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
thomka #11392 Teljes métrékben egyet értek veled.
A CS nek a célzását szerintem százszor jobban lehetne fikázni mint a bf ét... -
#11391 Én még életemben nem CS-ztem ..:-)))
De aki rendesen tud célozni az egy szempillantás alatt fejbe lövi az egy pixeles embert...Itt ez már csak szerencse dolga ..
Vizipisztoly powwa ....:-))))))
-
#11390 Érdekes, az nvidia.com-on még a 71.89 a legújabb... Csináltak egy külön drivert a BF2-höz? -
#11389 Mint BF-eket abszolute nem ismerő kérdezem: az teljesen rendben van, hogy 1280*960 a plafon? Ugyanis ha a laza csuklómozdulat(F8) vagy a CRT előrángatása között kell válasszak akkor egyszerű a dolgom :) -
#11388 bf2.net szerverere gyertek lejar 12 perc nincs vege a jateknak hanem megy tovabb mig a kreditek elnem fogynak :))) -
#11387 Gyanítom hogy vérbeli CS-s halálba alázna bárki BF-est
dogfightban kiállok akármelyikkel :)
amúgy szted mit jelent a szmájli a hozzászólása végén?
neked szokatlan, mert nem bfeztél, mi meg csak azt mondjuk, hogy bf is ilyen volt. Most énis elkezdhetném fikázni a drága csdet de nem teszem, mert szted úgyse lenne igazam. Nekünk ez jön be, neked az, ennyi... -
#11386 koszonik megvannak :)
akkor jolertem hogy csatlakozni akarsz a hhkpk-hez? -
#11385 Miről beszéltek ti BF-esek ilyen nagyképüen a célzásról ?????
Szerintetek a maroknyi BF-esen kívül ebben az országban senki nem tud célozni ???LOL !!!:-))
Nem a célzással van baj hanem a sebzéssel !! Úgy szar ahogy van ! Gyanítom hogy vérbeli CS-s halálba alázna bárki BF-est célzásban !
Nem kötekedni akarok csak már bassza a csőrömet a hülye " célozni kell" dumátok !!!!
Akinek nem inge.....
Tízből hat ember azt mondja hogy szar akkor az mind láma ???:-))))))))) -
#11384 hat hja kisse gyenge a sebzesi erzekenyseg -
#11383 szoval mivan a klanokkal? -
Gabe18 #11382 Hát én ugyan nem vagyok egy "tanult" battlefield-es,de ez a sebzési rendszer nekem is kicsit fura.Leginkább gyalogosként közlekedem,és hát megesik hogy a szembe jövő 30-50 méterre lévő ellenséggel,gyakorlatilag nyilt terepen 10-20 másodpercig is lődőzzük egymást mire valaki ott marad.Én elismerem hogy én béna vagyok,na de ő is?
Hát a sniper meg végkép fura volt,igaz azt csak egyszer próbáltam.De akkor kiszurtam 2 ellent akik ép egy zászlónkat vonták be,na lehasaltam hogy akkor most szépen levadászom őket,és hát másfél tár ellővése után még egyiket sem sikerült likvidálni...Most erre megint azt mondom hogy rendbe hogy én nem vagyok profi fps bajnok.De azért Call of Duty-ban jó egy évig játszottam rendszeressen,és hát ott azért 8-9 sniper töltény ellövése után általában ott marad valaki fekve...
Szóval én nem azt mondom hogy ez feltétlen rossz,mert lehet én nem csinálok valamit jól.De saját véleményem szerint nem bánnám ha a sebzési hatásokat kicsit erősebbre vennék.
-
#11381 nekem nemigazan megy ez az egesz create account..
akar online akar singleplayer akuntot akarok csinalni SEMMI nem tortenik!!!!!!! ranyomok az ok ra es kiirja hogy creating account.. es elmentem reggelizni mire visszajottem ugyanott volt a szoveg es semminem tortent.. mijaszar van? -
Unreal1942 #11380 Nekem talán azért tetszik mert rosszabbat vártam :) -
#11379 Hogylehet serverre kapcsolódni?? mert nekem sehogy sem megy, nem hiszem el hog yez a játék nem ennyire egyértelműűű!!! -
#11378 Nekem annyira nem tetszik már így élőben a játék. Repülőn nincs radar, heli irányítása "érdekes", ironsightot nem bírom. -
#11377 tudnátok adni magyar szerver ipket? -
#11376 -
#11375 tRs forever -
#11374 Akkor érdemes felrakni a 77.30as Forcewaret???? -
#11373 kik? -
haxoror #11372 Ja tényleg, én mondjuk a VéNY-re gondoltam de ez is csak 2 :D -
#11371 de nem tudom :) -
haxoror #11370 Az lehet, mert régebben vmi installert én is felraktam lehet hogy ezen múlik de szvsz sp2 egy rakás szar, ha tudod inkább sp1-en old meg :) -
#11369 Ja a Traitors, de tök lényegtelen félreértettük egymást. :) -
#11368 Valaki magyarázza már el nekem, hogy hogyan müködik a voice chat, vagy ahogy tetszik a TS? -
#11367 velkám :) -
#11366 Nekem is az van és a spanom ugyan arról a rack-ről rakta fel mint amiről én akarom. A poén az hogy a barátnője gépén nála se indult el az install ahogy nálam se, csak a saját gépén. Aztán felrakott valami windows installer update-t és azzal elindult a csaja gépén. Én is felraktam, de nálam még mindig nem indul el. :\ -
haxoror #11365 Ha jól tudom pl BFV-ben csak 1 klán volt ami már 42-ben megalakult
[persze lehet h nem, jöhet a kőzápor] -
#11364 www.totalbf2.com
itt van par link -
#11363 köszönööm .. ! elindult a letőtés ! :D -
haxoror #11362 Nekem a Hoodlum-os van és simán települt és gond nélkül fut, semmi fagyás, lehet hogy a tiéd szarul jött le? -
#11361 Nem azt mondom hogy nem lesz új, hanem hogy a legtöbb már kialakult bf42-ben. -
haxoror #11360 Ja télleg, de azt kizárt hogy megtanulom :D -
#11359 Nekem meg még az install.exe sem indul el. -
#11358 Játszottam kicsit ma is, és most már biztosan állíthatom, hogy ez is az a sürgetett, megjelenéskor azonnal 10 patch-el ellátott játék lesz. -
haxoror #11357 Na csak figyelj :) -
#11356 KITT-KATT -
haxoror #11355 Nekem megy a SA sp1-el -
#11354 Itt már kialakult klánok vannak, még bf42-ben jöttek létre. A mocorgás minimális. ;) -
#11353 mértnem jön erről az odalrol ? valaki tud valami oldalt ahonan legyun a DEMO ? :D