172092
  • Thanatos
    szeritnem te valami másal jáccol mert a célzásal nekem eddig ilyen gond nemvolt... amit becélzol oda is megy az első golyo a többiről meg ne csodálkozz..., akik a szorásért sirnak azokon látszik életükben nem lőttek még IRL mert ahoz képest itt ahogy egy két cowboyhuszár emg tudja fogni a fegyvert full brust közben az is full scifi :P
  • dravenstorm
    0án volt alapbol, átirtam 1re ment indit és ugyanaz
  • Temporal Vortex
    1-el is? 0-val is? elmentetted? (bocs, nem akarlak lámának nézni, de én is néztem már így el...)
  • joebacsi
    nemtudhatod milyen a gépe
    amúgy tft miatt kérdezte, és sajna tényleg nem lehet játszani a szabvány tft felbontásban :(
  • joebacsi
    5-6 golyó az nem annyira rövid sorozat :)
  • Thanatos
    fele enyibe is alig döcög egy mai gépen szal neke dinkább f8...
  • dravenstorm
    kiprobáltam de igyis ugyanaz
  • kerek1224
    Köszi szépen!!!
  • Thanatos
    és ha 10ből akár 9is azt modnja hogy szar de nekem bejön akkor leszarom nekem/nekünk jó akinek nem más az izlése, neki nem jön be, ennyi :)
  • Thanatos
    szerintem nem rossz indulatból modnják hanem emrt itt az egész ember "érzése" valahogy kicsit más mint többi fps-ben, én se tom emgmagyarázni de én igy érzem, teljesen "máshogy" kell irányganti itt katonát mitn pl cod-ban..., nem tom jobban lemagyarázni :D lehet a karakter forgása más vagy nemtom de más az tény :D
  • Temporal Vortex
    ezer más helyen megtalálod
  • Ahhoj
    hmm, boccs, 5,1 akart lenni... ;)
  • dravenstorm
    5.6 os catalyst van de semmi
  • Temporal Vortex
    Battlefield 2 demo\mods\bf2\settings\videodefault.con file-t megnyitod:

renderer.allowAllRefreshRates 0 vagy 1

próbáld ki mindkettő lehetőséget attól függően mi van most beállítva
  • Ahhoj
    par kulfoldi link
    magyar link
  • Thanatos
    akkor ez nem neked való :)
  • ssc-suni-hu
    Ja ez engem is erdekel.
    Nalam is akarhany ujratelepites van ez mindig hibauzenet amikor betoltodika Windows.
  • kerek1224
    Azért nem szarták össze magukat pl. a Gamespotosok sávszélességet illetően....tegnap óta esélyem se volt letölteni....reklámbuzik...
  • Ahhoj
    En a mondo vagyok, hogy gyujtsunk mar ossze par szep screenshot-ot :)
    szal akinek van, az kuldje. :
  • HD JOHNNIE
    igen van! kattints az ok gombra... :D
  • Ahhoj
    se bf2-m, se ati-m, de masok azt mondjak, hogy 5.6 catalyst... nem tudom ez az -e, vagy hogy, vagy mi :)
  • HD JOHNNIE
    köszi az infót! :) Én maradok a passziánsz klánba nálam sehogy nem akar menni tehát letörlöm a francba, nem fog fájni érte a szívem asszem...
  • Jabar
    van fent valakinek működő Ati controll centere?
    Mert akárhányszor telepítem, új rendszernél is akkor mindig hibát ie ki:

Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhet kattintson az OK gombra.

Valakinek valami ötlete?
  • dravenstorm
    nah pls valaki segitsen már
    elinditom játékot 1mpre felvillan egy fekete kép majd visszadob az asztalra
    atim van a legujabb catalystel.
    valaki pls segitsen már
  • Jabar
    ha átváltasz 1es lövésre, 2x a 3as gomb :), akkor full pontra lőni.
  • [NST]Cifu
    Látom kezded érteni, hogy miért nincs értelme nagy távolságokra (10m+) sorozatlövést leadni... :))

Mellesleg ez a valóságra is igaz. Sorozatlövésnél csak a szerencsén múlik, hogy az 50 méterre lévő célpontot eltalálod-e, vagy sem...
  • Ahhoj
    csak bf42-re alapozva tudom mondani, tehat ha abban odaalltal fallal szembe, ahogy mondod te is, es lottel, csinalt egy olyan szep nagy szorast

viszont ha ugyesen lottel, akkor a sniper-eket is le lehetett szedni a legtobb palyan (aimbot nelkul). en mar csak tudom :DD

u.i.: "ugyesen lottel"-t nem kel lfelreerteni. szal minden jatek kicsit mas, tehat ugyesen == amit ez a jatek megkivan stilust, nem pedig a cs. en spec jatszottam keveset cs-vel is, viszont ott en nem tudtam eltalalni szinte senkit. mas a ket jatek, szal ne hasonlitsuk ossze.

szerintem :)
  • HUmanHunter
    engem nem zavar hogy nagy a szórás én úgyis lelövöm a csávót:D
  • Temporal Vortex
    ja amúgy büntet a game :)
  • Temporal Vortex
    A dedikált szervert csak a serversettings fileban lehet konfigurálni? Én hiába kattintgatok a szerver launcher proginál nem tudok semmit beállítani... Valaki?
  • Skiper
    na király nekem megint nem indul, most lett tele a tököm az egésszel, volt már fent a gépemen omega, catalyst, mind a kettő, egyik sem. és mind ez 2 óra alatt hehe. na letörlöm a faszba szerintem ezt a cuccot, nálam nem akar fixen működni ez a játék[demó]..

vissza szeretnék állni a Passziánsz Klánba
  • lac coo
    Abban egyetértek , hogy a túl kevés találat = halál az se jó . De itt most nagyon sokunk szerint átestek a másik oldalra ...

Ha valakit megbántottam attól bocsánatot kérek .
  • lac coo
    Na akkor leírom érthetően mi a baj ebben a játékban :

szerintem éppen itt kell nagy szerencse ahoz hogy valakit fejbelőj ha oda is célzol . Miért ? Mert akkora a fegyverek szórása amilyent én még fps-ben nem láttam .Oda állok egy fal elé 2 méterre , lövök egy 5-6 golyós rövid sorozatot és a falon van egy 30 cm átmérőjű kör . 2 méterről !!!
    Akkor ha valakinek megcélzom a fejét 15 méterről mennyire szór már : 1 méteres kört ? Ha meg ekkora a szórás onnantól már csak a vakszerencse dönti el hogy melyik golyó megy oda ahová célzol és melyik megy a vakvilágba .
    Ezért mondom : nem a célzással van baj hanem a sebzéssel mert köze nincs ahoz - legtöbbször-, hogy hová célzol ....
  • Ahhoj
    jah, meg a masik, hogy sok sok jatek utan is volt amr olyan bf42-be nekem, hogy kozelrol nem birtam egy embert leloni, pedig telibenyomtam (en azt hittem)
    es nem arrol van szo, hogy a masik csitelt volna, hanem kicsit ideges voltam, kicsit rangattam ide-oda, kicsit pont ugy szort, hogy nem jo helyen, kicsi ping, miegymas miegymas

ha meg teljesen uj a jatek, akkor meg ne tudd biztosra, hogy a jatekban van a hiba
    persze lehet, en nem tudom ;)

off
    tetszik az alairasod
    on
  • [NST]Cifu
    Vannak nem hivatalos (kiszivárgott) driverek is:

-> Guru3D.com <-
  • Ahhoj
    most mondanam, hogy tul keves talalattal meg megint nem lenne jo a jatek, mert akkor meg soha nem lehet eljutni A-bol a B-be, de mivel nem tudok jatszani bf2-vel (marmint a technika nem engedi), es nem probaltam ki, ezert inkabb nem mondok velemenyt. Csak annyit, hogy nem biztos, hogy rossz ez :)
  • thomka
    Amúgy nem vagyok láma de azért köszi
  • thomka
    Mondod hogy életedben nem CS ztél akkor mondok valami. A CS be az a szerencse ha le tudod lőni az embert, mert volt már velem olyan is hogy fél orán kereztül löttem aki velem szembe volt és nem találta el a golyo, de volt olyan is hogy a melhasa volt a célkereszbe és megadta fejlövésnek. A cs-t szerintem hadjuk mert tiszta bug az egész. Aki ott lelövi a másikat annak szerencséje van éppen
  • lac coo
    Te láma , nem a célzással van baj hanem az irreális vizipisztoly sebzésről .
  • Pharaoh
    Telepítésnél ezzel elszál a telepítés. Ötlet?

pharaoh.uw.hu/ad.jpg