172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11472 Hát lányok nagy BF fan vagyok sokat vártam erre , de ez harmatgyenge lett.
Counter strike volt az apukája Laggy Shit volt az anyukája. -
#11471 Sikerült már valakinek rendesen harcolnia repcsivel, vagy helivel?
Ugyanis én eddig a helivel csak földbevágódni tudtam úgy 50men belül
A repcsit viszont kezdem megszokni, csak fura hogy nem fordított az egér....meg lehet fordítani? (tehát ha felfelé tolom lefele bólíntson, és fordítva, szimeknél így szoktam meg..)
UI.: kérdés: joyt támogat a játék? Ha igen akkor egyből megoldódnának a repülési gondjaim.. -
FLeK0 #11470 Tegnap nekem is sokaig csinalta az accountot, par perc utan visszaleptem a menubol, es utana mar be tudtam azzal lepni. -
Szolnokboy #11469 Nálatok meddig tart az acc készítés ? mert nálam már 10 perce creating account megy ! -
#11468 Nem rossz nem rossz,de én a modok miatt fogom megvenni a bf2-öt!
Ez nem az ami nekem kell! -
#11467 gyerekek, azert mert nekunk nem megy a celzas bf2-ben (es nem altalaban), meg ne a jatekot hibaztassuk :) -
#11466 sokan sniperoltam mar mas jatekokkal.. de a BF2 ben meg lefekudve is irrealisan sokat kell elloni 2-3 egymas mellett szalado ellenre...
es most had ne jojjek azzal hogy pedig az infben ketszer nehezebb a celzas mint itt.. amugy ha messzire akarsz loni akkor tedd semi re a fegyvert es szvsz pontosabban fog loni.. amugy eleg vicces hogy 15 meterrol egy sima pisztollyal elobb olok meg barkit mint egy m4 el!!!... -
#11465 Lehet, de legalább látnám böcsülettel pl a célkeresztet, ami egy fps-nél nem hátrány :) -
#11464 Gondolom voltál már katona,ha igen akkor tudod milyen egy rövid sorozat egy AK-val.(M4-el nem próbáltam:( )
Az első lövés pontos de utánna akkorát üt ,hogy jó ha meg tudod tartani.Szvsz ez a megoldás van közelebb a valósághoz.Vízipisztollyal én is tudok ugyanoda lőni bárhányszor.
Persze ez még nem jelenti azt ,hogy a játékélvezet szempontjából ez a legjobb megoldás.Ez izlés kérdése. -
CéZé #11463 " Aki 1280*1024-ben szeretne vele játszani az futtassa így: BF2.exe +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024"
idézet a HWSW-ről -
#11462 szoval mijaszar lehet a jatekommal? nem akar csinalni akuntot... hogy jatszotok neten? -
Thanatos #11461 hiddel sokkal magasabban nem fog elmenni élvezhetően, bár midnen lowon lehet végülis... -
#11460 Jajj ... nem vagyok otthon ,de nekem gyanusan olyan emlékeim vannak, hogy volt a graphics beállításoknál egy kapcsoló amit nekem nem engedett benyomni, és ott valami LCD bizbasz volt :) Nem lehet hogy LCD moncsi esetén ott tudod engedélyezni a "nem szabványos" felbontásokat? (Nem 4:3 ... 1280*1024 és társai ?) Bár elég hülye megoldás lenne ... -
#11459 Keveset játszok, azt is ritkán, de a helyzet az, hogy az abszolute mai gépemen (3400+a64, 9800pro) nem volt fájdalmas ezen a felbontáson sem. Az viszont, hogy ebből én áldoznék azért, hogy ne a masszát kelljen bámulnom a TFT-n az meg már hagy legyen az én dolgom, viszont úgy látom, hogy ez esélytelen, szal megfogadtam a tanácsod :) -
#11458 Aszittem hogy bevágom majd LOW ba és szaggatni fog mint az állat...
Pedig nem :)
Az online account létrhozással azonban van egy kis probléma... :(
Azt írja hogy a név használt vagy az ímélcím nemjó vagy a jelszó hasznélt... :)
Mindig van valami baja :D -
#11457 ugyanaz. olvastam vissza párat, de semmit nem találtam -
Temporal Vortex #11456 #11419 -
#11455 igazat beszélsz! -
#11454 feltelepít. elindít, bevillan h tölt fekete full screen, majd 1 mp múlva kivág asztalra. semmi log. mi lehet a gond? fx5900 van, dx9c legújabb 71.89 & 77.30 driverrel is ugyanaz -
#11453 2000+ athlon xp , 768 ram , radeon 9800 pro , 1024x768 high minden és szépen megy .) -
#11452 Üdv Mindenkinek!
Szóval a 77.30-as drivert érdemes feltenni, mert egyéb okokból kénytelen voltam kipróbálni 77.13-al is és azzal bugzanak az árnyékok ...
Célzás ... nem tudom, nekem azért sikerült néha tarolni, még pisztollyal is ... BFV-ben is többször változtatták a fegyverek erejét, és ne feledjátek, ez csak egy demo, nem a végleges játék ... addigra lehet hogy változik ... (Biztos mindenki emléxik a BFV sniper-M60-asára ...)
CS vs. BF2 ... nem ugyanaz, ne hasonlítgassa senki ... a "célzómesterektől" pedig kérdeznék ... fogtatok valaha igazi fegyvert? Lőttetek sorozatot? Mondjuk AK47-essel? (hosszú sorozatot ...)
Be kéne fejezni a hülyeséget, ki kéne találni, hogy akiknek nem indul miért nem indul, ki kéne találni hogyan lehet működésre bírni a neten a TS-t (VoiceComm ...), stb ...
Fikázni el lehet menni máshova ... Ja és mellesleg megjegyzem az "okádék" grafikára, hogy valahol már asszem ki volt tárgyalva, hogy adott egy DoomIII-as grafika (Ami részletes meg minden, de nekem spec nem jött be ...) + egy fegyveres,harcijárműs teamgame ahol 32-64-128 :) ember játszik ... és az 1,4Ghz-es proci talán elég lesz hogy a térképet megmutassa ... azt is akadozva :)
Uff ... lehet köpködni, de nekem teccik a game :) -
Borg #11451 Ehh, jól lebénáztam pár csapattársat :D
Fasza 12 éves quickshotom néha gondol egyet,és elhúz oldalra valamelyik irányba, kellemes volt :) Ki kell pucolnom végre úgyérzem... -
#11450 nos, megpróbálkoztam a demóval egy 1600+-os athlon xp-n, 256 mega rammal, Radeon 9550-essel (ami 256 mb-os)
Akadozott ugyan, de nem durván, szóval vmennyire élvezhető volt a game. A beállitások 800*600-ban voltak, minden low-on. Látom már, hogy érdemes lesz beruházni egy uj procira és 1 giga memóriára, istenkirály a játék! -
Thanatos #11449 ha gef4-el menne akkor menne 3al is... legalábbis nagyon valószinű :) -
#11448 menjen gef3mal is és aláírom :DDDD sőt előléptetlek titeket a passziánsz klánban :DDDDD -
Temporal Vortex #11447 #11403 valaki? -
Temporal Vortex #11446 feladom -
Risa #11445 Köszi! -
dravenstorm #11444 sajnos nem jo -
Seat #11443 :)
alairas1:
Ahhoj
Seat
remélem lesz bemutató az A38 hajón...oda elnéznék... -
#11442 Obi-net public:
195.228.156.230
Suniland:
195.56.234.94
jelszó:
bf2hu -
#11441 alairas1:
Ahhoj -
Seat #11440 sajna nem tudunk visszavenni!
alapkövetelmény:
"akinek sose indult még el a demo" :) -
Thanatos #11439 szeritnem meg inkább azé gyüjtsünk hogy agyanek egy kupont midnen bf mellé amit + egy gef4et beválthatsz valami oylanra amivel megy is és min gef4 szint vagy jobb... :) és akkor az nvidia new card hypeja is megmarad meg midnenki boldog lesz :DDD -
Temporal Vortex #11438 még1 ötlet hátha: képernyő tulajdonságok -> megjelenítő eszközök -> klikk monitor
és ott állítsd be a Frissítési frekvencia felülírásánál: megegyezik az asztallal -
Risa #11437 Sziasztok!
Nem tudjátok létezik már magyar multi server a BF2-höz? -
Thanatos #11436 nem de a mai max gépeken se menne el nagyobban szal lényegtelen ezen vitázni... -
Thanatos #11435 5.6al nekem fagyott de eddig jó 5.1el nekem is (kop kop kop, lekopogtam :P) -
Seat #11434 Gyűjtsünk aláírást a GF4-diszkrimináció ellen!
Rohadjon meg ...az összes befőttjük! -
Temporal Vortex #11433 akkor passz... néz utána ea support-on...