172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11551 nem :P
neked megy a gém, és az már kizáró ok :) -
Tgabbar #11550 Valaki tudna segíteni abban ,hogy az mitől lehet ,hogy a DC Final(például) tök simán fut ,semmi lagg,míg ez afránya demo ,meg állandóan.Kicsit gáz a sárga betűket néznem,plusz azt ahogy a tank "ugrál",míg az emberek skate-elnek.
Ha valaki tud valami(használható :) ) megoldást kérem segítsen.Thx. -
#11549 de -
busman001 #11548 nem tud valaki ingyen odadni örök használatra egy fullos geforce kártyát? cserébe kap egy pacsit és meghívom egy sörre:DDD -
#11547 HUN battlefields server ... Toomeck lengyel sracnak -35 pont ... kicket szavazok, nem jön össze, marad bent és tovább gyilkol, TKzik folyamatosan.
Spawnolok, leölöm, hátha elmegy a kedve tőle, kibasznak szerverről ... fasza.Grat az "adminoknak". -
busman001 #11546 joebacsi nincs egy amoba klánod abban fasza vagyok;):DD -
#11545 Hogy menniyre igazad van!!! -
#11545 #11490
(mar hanyszor be voltak irva a szerverek......) -
#11544 nem :DDD -
#11543 kikapcsoltam a firewall-t es 1 mp alatt megcsinalta mindket akuntot -
#11542 mindjart korulnezek de azert megkerdem: van valami magyar IP ahol most is jatszhatunk? -
#11541 a coco az en valek? -
#11540 -
#11539 "gyerekek, azert mert nekunk nem megy a celzas bf2-ben (es nem altalaban), meg ne a jatekot hibaztassuk :)"
ha ez neked viccelodes akkor fejezd be.. meg a tobbiek is mert ez igen tompa szar viccelodes es meg idegesito is.. hidd el hogy tudok celozni.. mondjuk eleg vicces hogy egy pisztollyal jobban celzok mint egy m16 vagy m4 el?:) LOAL!!!!
LEFEKUDVE 1et 1 et lottem egy emberre.. masfel taram ment el es nem halt meg. az ember meg nem volt valami uber messze de kozel se volt.. elhiszem hogy nem kilometeres harcra lett kitalalva az m4 meg a tobbi de azert fekve semiben nehogy mar ne lehessen vele loni bazze..
plusz ot van a sniper.. hatalmas csata.. az ember fexik kitudja milyen messze es sniperezik.. 1 tar utan SEM akart meghalni.. es az ember fekudt.. en is fekudtem.. es celbavettem.. megegyszer leirom a nagyokosoknak: NEM ROHANGALT a buzernyak hanem fekudt... es 1 tar utan nagynehezen meghalt.. leadtam vagy mittom en 7 darab sikeres lovest.. es semmi.. TISZTA LOLLER... nem tudok celozni?:) loller... probaljatok mar ki az INF et.. ketszer nehezebb a celzas.. es alapbol SENKINEK sincs celkereszt.. plusz a fegyver 15% ban fuggetlenul mozog a kepernyotol. meg az sincs hogy bejelolod a moncsin hova lone a fegyver -
-
#11537 üdv
HHKPK - Hángérien HárdKór PassziánszKlán:
--------------------------------------------------------------
líder:
beast
wa:
joebacsi
tagok:
Ahhoj
beast
busnman001
Coco
DJ Skyline
HD JOHNNIE
seat
skorpio7
várólista:
0Fritz0
EmThor
tiszteletbeli tagok:
Pink Tiger
Skiper
ütközetben eltűnt:
Torry -
busman001 #11536 mondom a menüt sem hozza be... -
haxoror #11535 ez csak demo, nekem is kifagyott már párszor betöltésnél, ne add fel! -
#11534 bye -
busman001 #11533 jah és az eagames elmehet a jóbüdös****ba... -
busman001 #11532 hát skacok...nekem még a menü se jön be...:(
asszem búcsút inthetek ennek a gamenek:( bye allZ =*F643*=balintka -
haxoror #11531 A szkríneket hova teszi a program? -
haxoror #11530 Mondjuk így is élveztem minden percét, akkor jó ha fáj és szeretem ha megbüntetnek -
Seat #11529 cseréljünk karit - én Lnézem inkább ezeket (most) :) -
#11528 kurvajó ez a videóóóóó -
#11527 hát ezt nem sikerült túlságosan helyesen leírni :D -
#11526 Szerveresek figyelmébe!!!!!!!!!!!!(hátha megy)
Ki lehet lőni a demóban a timelimitet ami annyira zavaró.
Következőket kell tenni:
1. lépés:
Meg kell találni a gpm_cq.py file-t(Standalone Demo Server/mods/bf2/python/game/gamemodes)
2. lépés:
A fileban van egy host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1) sor
3. lépés:
A sor elé egy # jelet kell írni.
Így!: # Host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1)
Egy német fórumon írták és elvileg műxik. Visszaszámlálás továbbra is menni fog viszont ha eléri a 0-t semmi se fog történni csak megy tovább a gém :) Szerveresek nézzék meg szvsz. HAJRÁ! -
#11525 Egyszóval: Élvezted a játékot (ez nem is egy szó ) -
#11524 'tis teh way we play :D -
#11523 :DDDDD
hiaba szep es jo jatek, attol meg a jatekot ugyanazok az emberek jatszak :)) -
haxoror #11522 Na délutánra sikerült megtalálnom a magyar szerverek közül az egyiket és rájöttem mi hiányzott, kb. 12 dtk ebből 4 db magyar klánostól (azokat most nem számolom amikor a commander saját zászlóra hozta a tüzérséget) szerelés közben lenyúlt járművek, 50 méterre a felszálás után földecsapódó helik, snipertenger a spawnpontok küröl....
ejbazdmeg :/ -
#11521 De szerinted létezik ez a lobbi dolog? :D Mert szerintem nagyon is, a kettő egymást hajtja (hardware-softwarte), nem? -
Thanatos #11520 -
Seat #11519 a "ts a moncsi közepén" a szar érzés? :) -
Thanatos #11518 minden egyes szóval egyetértek..., pont azt fejezted ki amit énis gondolok csak én nem tudtam volna igy leirni, nem lett volan hozzá idegem -
#11517 ja, én mondjuk feltettem a monitor driverem [nekem belinea van, 10 30 95-ös] -
#11516 épp most irtam tele egy a5ös lapot (a4 fele az a5?), amire a fontos dolgokat firkantottam föl. ezekben azokat írtam le, amik az 1024×768 felbontással való játékhoz szükségesek.
mellékelném a kicsi "BF2Demo indulási követelmények" című jegyzetemet, ami NÁLAM működik:
X:\akármi\Battlefield 2 demo\mods\bf2\settings\ "videodefault.CON"-ban 'allowrefreshrates 1'
Dokumentumok\Battlefield 2 demo\Profiles\Default\Video.con 'videosettings.setResolution 1024x768@100Hz' [x = xbetű]
refreshlocking használatban, rendesen beállítva először refroce-ot indit, beir, mibe mit nyomjon, aztán refreshlock-ot futtat folyamatosan.
aztán letöröltem a f*szba az összes drivert, ami fent volt atihoz.
felraktam az omega 5.1-et, a catalyst 5.6-ot.
ezek után a stílszerű új catalyst controll panelben állítgattam felhőtlenül:
[bal oldali menü "Advanced"]
Displays Manager
1280x960 - High 32bit - 85Hz [ez az én windows deskop konfigom]
Display Options
override -> 120Hz
Monitor Properties
max res. 1280x960 ; max refr. rate 85Hz
és végül mellékelnék egy amatőr felvételt, amit ma délután készítettem a "bf2 nemindulás"-ról: ilyet nem kívánok senkinek, nagyonszar érzés -
#11515 Meg a xar fx szériából is több fogy igy... -
#11514 Szvsz a BF:Vietnam-nak a zenéje volt az egyetlen pontja, ahol egy szó nem érheti. :))
De itt tényleg nem túl jól sikerült... :( -
Borg #11513 Nem útálatról van szó, egyszerűen a PS 1.3 nem elég fejlett a BF2 igényeihez. Az 1.4 nagy ugrás teljesítményben és tudásban is, itt húzták meg a határt, ennyi...