172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#11631 heh elvesztetetm a fonalat :D -
#11630 OFF:
Nem sokat nyomtam BFV-t ... kb.: 2 hónapot ... még a megjelenés után egy pár hónappal (Gyúrtam Singleben mindenre ... helire, tankra, repülőre ... a repülő sosem jött össze, de a helivel elég jól elvoltam :) Volt hogy beszálltam a spawnolós Mi-8-asba és egész játék alatt csak a felhők felett repkedtem, mindig oda ahol a legnagyobb szükség volt rá :)
Bár az elején rettentő jó volt a game ... főleg mikor teamplay is kezdett kibontakozni :)
ON: Nekem (hála istennek ...) nem volt gondom a game-el ... telepít, indít, megy, kékhalál x10 ... hiba okát megtalál, buherál, megint játszik (Nem a játék okozta ...) ... kipróbál tank: király :) Kipróbál heli: Istenkirály, kipróbál repülő: meghal :) (Régi szép idők :) )
Graffal, hanggal semmi bajom nem volt, annyira nem vagyok maximalista ... ezek a gamek ne a csillivilli külsőről legyenek híresek :) Szépen futott (1280*1024 hiányzott, de ahogy látom megoldódott ez is, reggel kipróbálom ...) az elején még kicsit töltött, de utánna szépen ment ... 77.30-al semmilyen kifogásolható dolgot nem láttam rajta, de 77.13-al árnyékok picit érdekesek voltak, bugzottak kicsit :)
Célzás, fegyverek találati pontossága ... tényleg nem sniperbarát az egész, talán nem is baj ... kicsit zavart, hogy nem tudtam headshotot lőni, de ez csak és kizárólag az én bénaságom ... :) Viszont én nem éreztem annyira gyengének a dolgot ... ha elkezdtem valakit full sorozattal lőni, akkor futott tovább, de ha single-lel vagy kis sorozatokkal, célozva lőttem akkor elég jól hullott az ellen ... még akár pisztollyal is ... (Ráadásul Ironsight az isten, mindig is szerettem :) )
A kitek nagyon jók ... mintha belegyúrták volna az ET-t :)
Az meg csak hab a tortán, hogy AK(Asszem 105...), AK47SU és Dragunov is van :)
Imádom, (Airsoftozom, és ott is Beta Spetznazom van ami egy AK47SU csak nem behajtható hanem fix tussal :) )
Neeeeeeekem tecik :) -
#11629 na jah, a heli iszonyat, inkább zuhanjanak le a lámák, de lenne olyan mint a dc-ben :D -
#11628 Nesztek :)
http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.avi
Lehet, hogy csak úgy lehet megnézni, hogy elöbb rámentek a www.fritz.amigo.hu -ra.
-
Seat #11627 "minek írjunk részuegen helyes tanfolyamra mester!!!!!!!!!"
:) -
#11626 Heliirányítás még így 2 óra játék után is ****, pl nem lehet egy helyben megfordulni, nem lehet lefelé lőni, mert orral beleesel a földbe, és másban is igencsak hasonlít a BFV-hez
A repülő viszont jó, a SU-val gyönyörűen lehet irtani a népet, ha beül a 2. ember is a lézeres rakétához (bár ezt is kicsit gyakorolni kell)
Amerikai légiegységeket meg majd holnap próbálom. -
#11625 -
#11624 -
#11623 esküszöm beiratkozok egy hogyan írjunk részuegen helyes tanfolyamra mester!!!!!!!!! -
#11622 Dejó képek ezek. Kár hogy én low-ban nyomom csak. Tök szépek, komolyan valaki nemtudna benyomni ide egy High-os képet ahol minden felvan nyomva max-ra??? pl. víz közelében, nagyon érdekelne hogy néz ki úgy, Low után ez a Medium is odab*sz. :) -
#11621 itt csak egy pálya van :)
amúgy vajon az összes pálya ugyanakkora? szóval lehet, hogy 16,32,64 személytől függ, de lehetséges, hogy az alapterület már 16 játékosnál is eltér két pályát tekintve? -
Braveheart #11620 Baz ilyen szarul megvalósított helikopter-irányítást már rég láttam. A többi rész tetszik. Talán még 1: a pályák kicsik a röpködéshez. -
JimHUN #11619 De így legalább lesz időtök próbálni, és van esély arra, hogy összeáll a régi GNR, nem? ;o)
OFF-ot félretéve, vártam nagyon a játékot, és bíztam benne, hogy ha nem is full grafikával, de valahogy majd csak eldöcög ezzel a kártyával is. Hát most "kicsit" csalódott vagyok. :-(
Na megyek vissza a 20. századba, és beülök 1 stukába. :-) -
#11618 embert ennyire még nem utáltam -
Seat #11617 húzzá má' játszani Te! :) -
#11616 Az elvtársoktól :) -
Axl Rose #11615 Igen.
Nekem sem megy, (ASUS GF4 Ti4200 AGP8X) csak a testvérem gépén nyomtam vele. -
#11614 Ohh kipróbáltam multiba, a repülés tetszik, a heli kicsit nehéz, de majd a full-ban bele jövök. -
Axl Rose #11613 Neked meg honnan van repülőd ? :) -
#11612 A neved alapján pont ennyit néztem ki belőled. Lehet keresned kellene vmi mást vagy jó ez így neked?? -
#11611 kevés hozzá a memóm, de szép! -
JimHUN #11610 Sziasztok!
Akkor Gef4-gyel felejtős a game?
Próbálom itt hekkelni a reforce-szal, meg a refreshlock-kal, de nincs semmi sikerélményem. :(
Gef4Ti 4200
Marad nekem is a passziansz? :) -
#11609 Mindjárt töltök fel múvit is. :) -
#11608 -
#11607 1 perces buli. sok volt a nő te meg kevés, vagy mi? -
#11606 Közepes graf, élsimítás nélkül:
-
#11605 mindenki kezd megőrülni? pedig csak én megyek szóbelizni hétfőn :) -
Seat #11604 LOL -
#11603 most bulizni vagy aludni mesz?
vagy bulizas == alvas??? :/
Egy kocka... -
busman001 #11602 na mentem aludni pápá -
busman001 #11601 mocskos kockafejű banda:DD
én megyek bulizni ti meg gépeztek:PP:DDDD -
Seat #11600 Gyerekek! A kovetkező szavakat tanuljuk már meg helyesen írni:
- egyelőre (n nélkül)
- muszáj (j-vel)
- te is ilyen (2 db i-vel,külön!)
- buzi ("l" nélkül)... -
#11599 Buzi-e vagy? :D -
#11598 boccs -
#11597 -
#11596 koszonjuk az építő jellegű hozzászólást :) -
#11595 te silyen bulzi lehetsz -
#11594 dzsungelharc érdekel nagyon!
azért vagyok teljesen oda, tavaly ilyenkor a joint opsotmultidemot küldtük ezerrel dzsungelben, az nagyon ott volt:) a helirészét tejjesen elkurták, de gyalog meg autoval FUN volt .
ez a bf2 meg kurvajó nyarat fog csinálni: otthonmaradós estéken simán császári hangulatot csinál majd a megfelelő társasággal. -
#11593 jah, nemhittem volna, hogy megoldjátok, hogy mindenkinek a kedvenc pályája menjen :) -
#11592 valóban zsír a cuc,
nekem le kell szaladnom a közértbe venni fél giga ramot :P