172092
  • ÁjjLe BoBBi
    heh elvesztetetm a fonalat :D
  • DummyBoy
    OFF:

Nem sokat nyomtam BFV-t ... kb.: 2 hónapot ... még a megjelenés után egy pár hónappal (Gyúrtam Singleben mindenre ... helire, tankra, repülőre ... a repülő sosem jött össze, de a helivel elég jól elvoltam :) Volt hogy beszálltam a spawnolós Mi-8-asba és egész játék alatt csak a felhők felett repkedtem, mindig oda ahol a legnagyobb szükség volt rá :)

Bár az elején rettentő jó volt a game ... főleg mikor teamplay is kezdett kibontakozni :)

ON: Nekem (hála istennek ...) nem volt gondom a game-el ... telepít, indít, megy, kékhalál x10 ... hiba okát megtalál, buherál, megint játszik (Nem a játék okozta ...) ... kipróbál tank: király :) Kipróbál heli: Istenkirály, kipróbál repülő: meghal :) (Régi szép idők :) )

Graffal, hanggal semmi bajom nem volt, annyira nem vagyok maximalista ... ezek a gamek ne a csillivilli külsőről legyenek híresek :) Szépen futott (1280*1024 hiányzott, de ahogy látom megoldódott ez is, reggel kipróbálom ...) az elején még kicsit töltött, de utánna szépen ment ... 77.30-al semmilyen kifogásolható dolgot nem láttam rajta, de 77.13-al árnyékok picit érdekesek voltak, bugzottak kicsit :)

Célzás, fegyverek találati pontossága ... tényleg nem sniperbarát az egész, talán nem is baj ... kicsit zavart, hogy nem tudtam headshotot lőni, de ez csak és kizárólag az én bénaságom ... :) Viszont én nem éreztem annyira gyengének a dolgot ... ha elkezdtem valakit full sorozattal lőni, akkor futott tovább, de ha single-lel vagy kis sorozatokkal, célozva lőttem akkor elég jól hullott az ellen ... még akár pisztollyal is ... (Ráadásul Ironsight az isten, mindig is szerettem :) )

A kitek nagyon jók ... mintha belegyúrták volna az ET-t :)

Az meg csak hab a tortán, hogy AK(Asszem 105...), AK47SU és Dragunov is van :)
    Imádom, (Airsoftozom, és ott is Beta Spetznazom van ami egy AK47SU csak nem behajtható hanem fix tussal :) )

Neeeeeeekem tecik :)
  • Max Damage
    na jah, a heli iszonyat, inkább zuhanjanak le a lámák, de lenne olyan mint a dc-ben :D
  • 0Fritz0
    Nesztek :)

http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.avi

Lehet, hogy csak úgy lehet megnézni, hogy elöbb rámentek a www.fritz.amigo.hu -ra.
  • Seat
    "minek írjunk részuegen helyes tanfolyamra mester!!!!!!!!!"
    :)
  • Cobra.
    Heliirányítás még így 2 óra játék után is ****, pl nem lehet egy helyben megfordulni, nem lehet lefelé lőni, mert orral beleesel a földbe, és másban is igencsak hasonlít a BFV-hez
    A repülő viszont jó, a SU-val gyönyörűen lehet irtani a népet, ha beül a 2. ember is a lézeres rakétához (bár ezt is kicsit gyakorolni kell)
    Amerikai légiegységeket meg majd holnap próbálom.
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    esküszöm beiratkozok egy hogyan írjunk részuegen helyes tanfolyamra mester!!!!!!!!!
  • Max Damage
    Dejó képek ezek. Kár hogy én low-ban nyomom csak. Tök szépek, komolyan valaki nemtudna benyomni ide egy High-os képet ahol minden felvan nyomva max-ra??? pl. víz közelében, nagyon érdekelne hogy néz ki úgy, Low után ez a Medium is odab*sz. :)
  • Skiper
    itt csak egy pálya van :)
    amúgy vajon az összes pálya ugyanakkora? szóval lehet, hogy 16,32,64 személytől függ, de lehetséges, hogy az alapterület már 16 játékosnál is eltér két pályát tekintve?
  • Braveheart
    Baz ilyen szarul megvalósított helikopter-irányítást már rég láttam. A többi rész tetszik. Talán még 1: a pályák kicsik a röpködéshez.
  • JimHUN
    De így legalább lesz időtök próbálni, és van esély arra, hogy összeáll a régi GNR, nem? ;o)
    OFF-ot félretéve, vártam nagyon a játékot, és bíztam benne, hogy ha nem is full grafikával, de valahogy majd csak eldöcög ezzel a kártyával is. Hát most "kicsit" csalódott vagyok. :-(
    Na megyek vissza a 20. századba, és beülök 1 stukába. :-)
  • BEAST #11618
    embert ennyire még nem utáltam
  • Seat
    húzzá má' játszani Te! :)
  • 0Fritz0
    Az elvtársoktól :)
  • Axl Rose
    Igen.
    Nekem sem megy, (ASUS GF4 Ti4200 AGP8X) csak a testvérem gépén nyomtam vele.
  • bazza
    Ohh kipróbáltam multiba, a repülés tetszik, a heli kicsit nehéz, de majd a full-ban bele jövök.
  • Axl Rose
    Neked meg honnan van repülőd ? :)
  • SeS7thRambO
    A neved alapján pont ennyit néztem ki belőled. Lehet keresned kellene vmi mást vagy jó ez így neked??
  • Skiper
    kevés hozzá a memóm, de szép!
  • JimHUN
    Sziasztok!
    Akkor Gef4-gyel felejtős a game?
    Próbálom itt hekkelni a reforce-szal, meg a refreshlock-kal, de nincs semmi sikerélményem. :(
    Gef4Ti 4200
    Marad nekem is a passziansz? :)
  • 0Fritz0
    Mindjárt töltök fel múvit is. :)
  • Ahhoj
  • Skiper
    1 perces buli. sok volt a nő te meg kevés, vagy mi?
  • 0Fritz0
    Közepes graf, élsimítás nélkül:

• joebacsi
    mindenki kezd megőrülni? pedig csak én megyek szóbelizni hétfőn :)
  • Seat
    LOL
  • Ahhoj
    most bulizni vagy aludni mesz?
    vagy bulizas == alvas??? :/

Egy kocka...
  • busman001
    na mentem aludni pápá
  • busman001
    mocskos kockafejű banda:DD
    én megyek bulizni ti meg gépeztek:PP:DDDD
  • Seat
    Gyerekek! A kovetkező szavakat tanuljuk már meg helyesen írni:
    - egyelőre (n nélkül)
    - muszáj (j-vel)

- te is ilyen (2 db i-vel,külön!)
    - buzi ("l" nélkül)...
  • 0Fritz0
    Buzi-e vagy? :D
  • Ahhoj
    boccs
  • Skiper
  • joebacsi
    koszonjuk az építő jellegű hozzászólást :)
  • ÁjjLe BoBBi
    te silyen bulzi lehetsz
  • Skiper
    dzsungelharc érdekel nagyon!
    azért vagyok teljesen oda, tavaly ilyenkor a joint opsotmultidemot küldtük ezerrel dzsungelben, az nagyon ott volt:) a helirészét tejjesen elkurták, de gyalog meg autoval FUN volt .

ez a bf2 meg kurvajó nyarat fog csinálni: otthonmaradós estéken simán császári hangulatot csinál majd a megfelelő társasággal.
  • joebacsi
    jah, nemhittem volna, hogy megoldjátok, hogy mindenkinek a kedvenc pályája menjen :)
  • Skiper
    valóban zsír a cuc,
    nekem le kell szaladnom a közértbe venni fél giga ramot :P