172092
  • LoCk
    Nem tom te játszottál a BFV-vel?
    Na ott jol lehetett a helit irányítani.
    Itt nem tudom miért kellett hozzányulni.

Bár én ezzel is leszállok a darura
  • TDC Geronimo
    Nem tudom miért szídjátok a heliket....jó kicsit furcsák, de ha megtanulsz bánni vele eléggé élvezetes a repülés.....gyakorlás kérdése a dolog :)
  • lac coo
    Ja ..a legjobb a rerpawn-nál nézni a versenyfutást a tankhoz :-)))))))))))
  • LoCk
    Na kezdek lenyugodni a demoval kapcsolatban.
    A helikopter csapnivaló, de a páncélozott járművek prímák.
    Assaultban is nagyon élvezetes, bár szerintem tulságosan sokat bírnak ki az emberek.
    Megyek nyomom meg egy órát..:)
  • BEAST #12188
    :DDDDDDDDDD
  • TDC Geronimo
    "a hangulata meg tényleg jó" Hátakkor meg? EZ a lényeg! :)
    B@szni rá a bugokra....mindig is voltak és mindig is lesznek. Én nem is figyelek rá, mert teljesen leköt és magával ragad a játék. Bár nem tom h aki nem squadba megy annak milyen, mert mi a klánból szinte mindig fennvagyunk 6-an 7-en és qrvajót játszunk. Én élvezem nagyon. Aki meg rambózik annak nem tom milyen....én azt még nem próbáltam :)
  • lac coo
    Csak sok a tank-kemper :-)))
  • lac coo
    Tévedsz !!

Nekm rohadtul tetszik a demo csak van elég sok javítani való hibája .
    a hangulata meg tényleg jó .:-)
  • ssc-suni-hu
    Na jo, ha lejosz reggel Kecskemetre, kapsz egy ATI9600Pro kartyat estig :-)
    Viszont ha josz, akkor hozzal mar meg legyszi egy kakaoscsigat meg egy fel liter tejet, akkor nem kell lemenni a boltba se.
  • TDC Geronimo
    Akkor is értelmetlen dolog kiadni beta demot. Az EA nem hülye. Törődjetek bele...ilyen lesz és kész....nekem qrvára bejön mert odabasz és bealáz a játék HANGULATA(csupa nagy betűvel)...szvsz az összes eddigi BF HANGULAT-át felülmúlja. Akinek meg nem tettszik nem kötelező vele játszani......
  • Seat
    te figyi!
    Neked ugye rohadtúl nem tetszik a demó?
    nem tudunk egy jó üzletet csinálni,ami mindkettőnknek jó?
    Neked nem kell idegeskedned a szar sebzés,fagyás miatt,én pedig végre kipróbálhatnám milyen szar is ez a game ---> cseréljünk kareszt!
    :)
  • lac coo
    Mert valszeg azt a cikket amit idéztem , azt is újságíró írta aki már hónapokkal ezelőtt tolta a beta-t . Azért...
  • lac coo
    ja ja
  • BEAST #12179
    így is van kíméld meg magad :DDD thx
  • lac coo
    Nálad nem fagy ..De van itt 500 forumozó akinek igen :-))9
  • lac coo
    Nálam egyik ilyen fagyása sikeresen elérte a " renszer súlyos hiba után állt helyre " verziót :-)))
    Ha full is ilyen akkor megkímélem magam ettől :-)))))
  • TDC Geronimo
    Miárt adnának ki beta demót?? Mi értelme lenne? Nem véletlen azután adták ki h arany lett a gém. Nekem meg nem fagyogat szerencsére....kifogástalanul megy :P
  • 0Fritz0
    Persze ez nem fog működni a tört szervereken, már ha lesznek.
    Vagy nem így van? :)
  • Ahhoj
    szerintem teged jol megszivattak, es az ujsagiroktol eltekintve egyedul neked van betas demod :P
  • Max Damage
    Akermi is ez, a lényeg hogy ittvan és toljuk és rohadtjó :D
  • lac coo
    Hát nem tom akkor ..Mindenkinek fagyogat , nem frisíti a szerverlistát stb.stb...Szerintem ez a betas demo .
  • TDC Geronimo
    Hát ez 100% h nem az a verzió. Nem tom mennyi videót láttál, de azokból látszik h ez nem az. Ez már a final verzió. Nem véletlen vártak vele idáig. Megvárták amíg aranylemez lett a gém és csak utána adták ki
  • Max Damage
    Tényleg, mennyire igazad van. :)
  • Max Damage
    nem. :) Az volt az első amit próbáltam :D
  • 0Fritz0
    Viszont ezzel jár a pozitívum: A TK-s vérpistike kick/ban után nem tud majd viszzajönni bosszút állni.
  • Max Damage
    Pontosan. :) Ezért van az hogy ennyi negatív után is továbbjátszik az ember, mert attól hogy vannak benne hibák, idővel patchekkel úgyis kilesznek javítva, nameg ez még így is csak demo, de ha már a játékélmény meg ezek megvannak, akkor már rossz nem lesz, és nem is lehet. :D
  • TDC Geronimo
    Nem lehet váltani
  • Seat
    konzol-name-szóköz
    ez nem müxik? :)
  • Max Damage
    ohh és még1 hiba:
    8, Nemlehet nevet váltani játék közben, előtt, után, csak ha új accot csinálsz!!!! Bár ha valahogy megoldható akkor pls segítsetek benne, thx. :)
  • lac coo
    Most olvastam valami tesztben , hogy ez a demo valszeg a sajtó részére hónapokkal ezelött kiadot beta verziós demo ...Szal lehet ezért ilyen gáz meg fagy le mindenhol ...
  • Seat
    nem baj.
    ma is végigtoltuk online a BF2-t
    forummal... :(
  • TDC Geronimo
    "Összérzet, játékstílus, játékélmény..." Nah ez a lényeg ;)
  • 0Fritz0
    Szpem? :D
  • Max Damage
    Ha már mindenki végigírta jóformán, akkor leírom hogy mi az ami nekem tetszik illetve mi az ami viszont nem.

Hibák:
    1, Snipernek 3 lövés 1 ember (igaz fejbe 1), de ezen javítani kellene mert semmi értelme nem lesz a snipernek a teljesben ha ennyire gyenge!
    2, Su bombáinak erejét csükkenteni kellene, az az 5 bomba hatalmas pusztításra képes (mondjuk úgy hogy 1 egész bázist darabokra lehet vele szedni)
    3, Közelharci fegyverek USMC oldalon kevésbé jók, ugyanis utcaharcnál a Burts-os és a Single tüzelési mód nem veszi fel a versenyt a MEC-es automata fegyverekkel. (A baj hogy majdnem mind ilyen módú fegyver az USMC oldalon)
    4, A Commander túl gyorsan tudja működésre bírni az Artielly-ket, ez eléggé nagy baj mert lényegében hentelni tud ezzel, további baj ezzel, hogy az ellenség elfoglalhatatlan bázisára is tudja dobni, ami pedig a BC, Spawnkilll és minden tetőfoka!
    5, Az emberek olyanok mint a gyurmafigurák, a BF1942-ben még hihető volt hogy vannak "házak", "járművek", "gyalogosok", itt csak gyurmafigurák vannak és épületek. :) Néhány ház lebeg, de ez még elviselhető, az emberek lebegnek egy kicsit állandóan (dőlt terepeken) a tankokkal együtt, és lényegében az emberek mozgásának kidolgozottsága félelmetes, főleg az ugrás. :) Szegény katona akkorát ugrik abban a nehéz felszerelésben hogy magasugrásban kellene indulniuk az Olimpián, és ilyenkor még nem szóltunk az ugrás módjáról amikor néha semmi elrugaszkodás nélkül majdnem 1 ember magasságba felemelkedik bármiféle lábmozgatás, elrugaszkodás, lendületvétel nélkül :) Szóval érdekes.
    6, Helikopter irányítás rémes. A Desert Combatban van 1 jó heli irányítás, igaz nem lámapárti de működik és jó. A BFV-ben az irányítást rendkívül szarnak találtam a DC-hez képest, amely pedig lámapárti volt erősen, de ami itt van ahhoz képest a BFV és a DC irányítása is elképesztően jó!
    7, A sprintelés és a gyaloglás a stamina kimerülésekor beszaggat és úgy gyalogol hogy közel 4 másodperc amíg célratart a fegyverrel és közben a fegyver eltűnik majd megjelenik.

Jó dolgok:
    1, Füstgránát és füsteffektet nagyszerűen kidolgozottak, végre nem olyan mint a Desert Combatban hogy löketeket adott a füsnek, de minden volt csak nem füst :) Nagyszerű érzést kellt, és remek fedezetet!
    2, Víz kidolgozozottsága egyszerűen fenomenális lett, nagyszerű ahogy visszaveri a fényt és végre a pilóta elhiszi hogy alatta víz van nem pedig egy sötétkék, sötétbarna szőnyeg (lásd: No Fly Zone)
    3, Tapósóakna, C4 és Tankaknák nagyszerűek lettek, végre összetettek és széleskörben használhatóak, rengeteg körülményben. (még nagyobb szerep a DC-hez képest)
    4, Squad Leader feléledési pont egyszerűen remek taktikára ad lehetőséget, és Commander létének szerepe nagyon ellett találva!
    5, Tankok sebzésmodellje, és a tankok lövései rendkívül elvannak találva, úgyanígy a repülők hőkövetők és a Stingerek rakétái is.
    6, Sprintelés közben nem lehet lőni, ilyen még nem volt a BF sorozatban. :)
    7, Repülőkben a bombázó és vadászó mod közti váltás ellett szintén találva.
    8, Összérzet, játékstílus, játékélmény...

Sz'tem odabasz a játék, bár pár idegesítő dolgot jó lenne gyorsan javítani! :)
  • qrz
    Mer mindig itt spammels:)
  • TDC Geronimo
    És milyen értelmetlenek :)
  • Seat
    egy nap alatt 550 hsz... :)
  • TDC Geronimo
    Aks-74u :P
  • Ahhoj
    amiben m4 van azzal meg elvbol se jatszanek :)))
  • Thanatos
    nah emk fel valahova, elsőnek sly-ost probálom mert ott nincs limit :) ha oda nem megy ako vagy obi vagy cb :P