172092
  • Rafia
    Nincs ezzel semmi gond. A csapatjáték mindent eldönt most már. Ha valamelyik oldalon szórakoznak, egyenként rohangálnak, akkor nagyon hamar az alapra bekempelve találják magukat. Ez egy elég kiegyensúlyozott map, a 10 perces limiten belül is sokszor előfordul, hogy valamelyik team az összes zászlóját elveszti. DC-ben (publicon) ilyen azért nem volt.
    Egyébként már magyar szervereken is szépen fejlődik a csapatjáték, tegnap már sikerült többször is egy 6-fős squadba bekerülni.
  • 0Fritz0
    Estig ráér :)
  • BurnBaby
    hát most inkább melóba megyek :) majd máskor ,)
  • 0Fritz0
    Muti egy képet, kiváncsi vagyok, hogy milyen vizuális "élvezetet" okozhat.
  • BurnBaby
    jah igen, kérem, h vmelyik grafikus vénával megáldott lelkes legyen kedves és csináljon egy bf2 ikont a bfhelp.try.hu oldalhoz - méretben, hangulatban a többihez hasonlót :) lassan épp elég írnivaló van oda is :) nagyon thx.
  • BurnBaby
    nagyon köszönjük. teszteltem, működik. a környezet grafikát valóban hazavágja, de elindul a játék és lehet futkosni a katonákkal. uh. kedves gef4 sorstársak, egy kipróbálás erejéig már mi is jók vagyunk :) aki persze grafikai élményre vágyik, az ezzel ne is próbálkozzon :)
  • BEAST #12706
  • 0Fritz0
    Már megvan a köv. epizód, csak reggelre kinyiffant a net. :)
    Majd este feltöltöm.
  • Baszkurátor
    Inverse mouse .....
    Csapatjáték???Hát igen.szvsz ritka lesz min ta fehér holló.sajnos
    Nézd csak meg mi megy a cs-ben ha nem egy klán jácik.
    Csapatmunka helyett mindenki megy a saját (víz)feje után.
  • BEAST #12703
    helyes
  • Baszkurátor
    Szia Beast!!!!NAgyon várom már, hogy a hazai boltokban megjelenjen a gáma!!!
    L2 ---> roló lehúzva.....
  • BEAST #12701
    filmet kérünk! thx :Ð
  • BEAST #12700
    az eleje mindig ilyen :)

TÉK :Ð
  • 0Fritz0
    Amikor hőkövetős okossággal nyomulok és a rakéta befogta a célt, akkor megvárom, hogy kiszórja az első adag csalit azt utána durr nekije.
  • BEAST #12698
    Baszkuuuu!!!
  • mesor
    Szerintem publicon sajnos soha nem lesz csapat játék mert túl sok a bolond hülye gyerek!
    Szerintem a menü egyáltalán nem lassú.
    A repülésnél én is meglepődtem az elején úgy belefúródtam a földbe mint annak a rendje. Azt én sem tudom hogyan kell konfigolni mert egy jópár billentyüt el sem fogad (pedig sehol máshol nincsenek beállítva szal' nincs ütközés) illetve a joy-t sem tudtam beállítani repüléshez.
  • Baszkurátor
    Téveccc barátom.Az SVD a szovjet/orosz doktrína szerint a rajtámogató fegyver, feladata a nagy távolságra (600 méterig) lévő ellenséges gyalogság leküzdése. A félautomata fegyver viszonylag könnyű, és legalábbis az öntöltő fegyverekhez képest meglehetősen pontos.
    Kaliber: 7.62x54mm
    Súly: 9.46lbs (4.3kg)
    Hossz: 48" (122cm)
    Tár: 10 töltény
    Tűzgyorsaság: félautomata
    Torkolati sebesség: 830meters/sec
    Lőtáv: 1300m
    (jó régen lövész zsakaszparancsnok voltam,szal tapasztalat.....kaki!)

• schrank
    egy "tokeletes" decefajnolhoz kepest igenis zavaros
  • 0Fritz0
    "zavaros FPS..."
  • schrank
    ja meg jolenne ha valaki elmondana hogy ezzel az uj sztingerrel hogy a gec;be kell celozni ? akkor kell loni amikor kiirja gep de ugyanugy ele kell celozni amit az a csik jelez vagy akkor talal ha a nedzet es a mozgonedzet egymasba van ? akkora fos ez a celzo rencer . kivancsi leszek a sztingeres bredlire meg a tonguskara habar nekem nem teccenek ezek a loszersporolos raketas rencerek jobban szeretem a pazarlo ZPU-t azzal asztan a herculest is lelehetett szedni egy tarral de ez a mostani celzas zavaros mint az egesz gamma ugy egyaltalaba
  • Xian
    A demoról:
    Nagyon remélem hogy a demo egy pár hónappal ezelötti állapot butitott
    verziója és nem a gyártásra leadottból van. A leg idegesitőbb egyébként a menü lassúsága főleg a multiplay rész.

Sniper: ( A sniper magyar neve nem valami felemelő és dicső: orvlövész)
    Druganov -al nyomattam 2 körön át azaz kb 50 lőszerből 1 sebzést értem el.
    Megkérdezek olyat aki már párszor használt ilyet élőben is, de gyanitom a fegyver
    több kilóméterig halálos. Igy a 300 méterről sőt 20 ról is több lövéssel sem találom el az ellent meglehetősen röhejes.

• schrank
    valaki arrujja maa el leccci hogy mit kell zsonglorkodni a konfig atalitasanal mer kurvara idegesit hogy full forditva van a repules iranyitasa THX
    amugy a paja csak azer tunik kicsinek mer a fele tenger amit semmire nem lehet hasznalni csak lubickolasra de ha az is szarazfold lenne akkor a 64 ember se lesz sok
  • Mr Manson
    ha nem fagyna, nem unnám
  • Borg
    Ja, pedig az milyen jó ha 10 ember ül egy dzsippben, és úgy lövöm szét :Ð
  • Borg
    Van már linuxos?
  • Mr Manson
    re
  • Nahar
    Ja télleg ti unjátok már??? :D Mert én egyáltalán nem,pedig csak egy map van,de azt legalább belehet tanulni...
  • Nahar
    TELJESBEN majd remélem az embrek arcán lehet változtatni nem teccik az amcsiknál az a sok feka! :D

Ti a magyarokon szoktatok lenni?? Mert én egyik magyaron se láttam még 64 embert!OLyan 40-en körül szoktak lenni...
  • xj700t
    Mit bírtál alakítani ? :)

/Six/
  • madrac
    Közbe látom, hogy külön feltötted a tárhelyre azt is, csak nem láttam hirtelen.
  • madrac
    Remek ez a FAQ, hogy egy helyen vannak a fontos dolgok, de a gf4.txt-ből kimaradt a link BF2ShaderMod.zip-re..
  • madrac
    Volt aki mx-el próbálta és nem ment, szóval elég valószínű, hogy azokkal nem megy, deha nagyon érdekel a demo akkor mindenképpen megér egy próbát.

Ha jól olvasom az mx-ekben pixel shader egyáltalán nincsen...
  • Kandurex
    Tessék...csak tudnám, hogy miért nem olvassátok a FAQ -t!
  • Breey
    Üdv!
    Valaki tudna adni egy címet/linket ahonnan leszedhetném a Battlefield 2-őt?
    A segítséget előre is köszönöm.

Én kérek elnézést! :)
  • Pink Tiger
    mx 440re is jó ez a módszer vagy csak a titaniumra?
  • Pink Tiger
    voltam egy szerveren és 50 körül még nem laggolt, hatvan körül már igen, dentom milyen vas volt
  • Pink Tiger
    szerintem ezt a pályát érdemes 64ben is játszani, de érdekes és izgalmas 30 körül is, de ne laggoljon mert az repcsiben elég szar érzés, általában kőbalta a vége
    gyalogosként még nem olyan vészes, de persze nem jó úgy se...

• Cobra.
    Én is egész jól kezdek már belejönni a dolgokba. Egyszerűen el kell felejteni minden tapasztalatot BF-ből, DC-ből és BFV-ből is, teljesen més az egész irányítás, harc.
  • Rusid
  • BEAST #12673
    hogy vágod