172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rafia #12712 Nincs ezzel semmi gond. A csapatjáték mindent eldönt most már. Ha valamelyik oldalon szórakoznak, egyenként rohangálnak, akkor nagyon hamar az alapra bekempelve találják magukat. Ez egy elég kiegyensúlyozott map, a 10 perces limiten belül is sokszor előfordul, hogy valamelyik team az összes zászlóját elveszti. DC-ben (publicon) ilyen azért nem volt.
Egyébként már magyar szervereken is szépen fejlődik a csapatjáték, tegnap már sikerült többször is egy 6-fős squadba bekerülni. -
#12711 Estig ráér :) -
#12710 hát most inkább melóba megyek :) majd máskor ,) -
#12709 Muti egy képet, kiváncsi vagyok, hogy milyen vizuális "élvezetet" okozhat. -
#12708 jah igen, kérem, h vmelyik grafikus vénával megáldott lelkes legyen kedves és csináljon egy bf2 ikont a bfhelp.try.hu oldalhoz - méretben, hangulatban a többihez hasonlót :) lassan épp elég írnivaló van oda is :) nagyon thx. -
#12707 nagyon köszönjük. teszteltem, működik. a környezet grafikát valóban hazavágja, de elindul a játék és lehet futkosni a katonákkal. uh. kedves gef4 sorstársak, egy kipróbálás erejéig már mi is jók vagyunk :) aki persze grafikai élményre vágyik, az ezzel ne is próbálkozzon :) -
#12706 -
#12705 Már megvan a köv. epizód, csak reggelre kinyiffant a net. :)
Majd este feltöltöm. -
#12704 Inverse mouse .....
Csapatjáték???Hát igen.szvsz ritka lesz min ta fehér holló.sajnos
Nézd csak meg mi megy a cs-ben ha nem egy klán jácik.
Csapatmunka helyett mindenki megy a saját (víz)feje után. -
#12703 helyes -
#12702 Szia Beast!!!!NAgyon várom már, hogy a hazai boltokban megjelenjen a gáma!!!
L2 ---> roló lehúzva..... -
#12701 filmet kérünk! thx :Ð -
#12700 az eleje mindig ilyen :)
TÉK :Ð -
#12699 Amikor hőkövetős okossággal nyomulok és a rakéta befogta a célt, akkor megvárom, hogy kiszórja az első adag csalit azt utána durr nekije. -
#12698 Baszkuuuu!!! -
#12697 Szerintem publicon sajnos soha nem lesz csapat játék mert túl sok a bolond hülye gyerek!
Szerintem a menü egyáltalán nem lassú.
A repülésnél én is meglepődtem az elején úgy belefúródtam a földbe mint annak a rendje. Azt én sem tudom hogyan kell konfigolni mert egy jópár billentyüt el sem fogad (pedig sehol máshol nincsenek beállítva szal' nincs ütközés) illetve a joy-t sem tudtam beállítani repüléshez. -
#12696 Téveccc barátom.Az SVD a szovjet/orosz doktrína szerint a rajtámogató fegyver, feladata a nagy távolságra (600 méterig) lévő ellenséges gyalogság leküzdése. A félautomata fegyver viszonylag könnyű, és legalábbis az öntöltő fegyverekhez képest meglehetősen pontos.
Kaliber: 7.62x54mm
Súly: 9.46lbs (4.3kg)
Hossz: 48" (122cm)
Tár: 10 töltény
Tűzgyorsaság: félautomata
Torkolati sebesség: 830meters/sec
Lőtáv: 1300m
(jó régen lövész zsakaszparancsnok voltam,szal tapasztalat.....kaki!)
-
#12695 egy "tokeletes" decefajnolhoz kepest igenis zavaros -
#12694 "zavaros FPS..." -
#12693 ja meg jolenne ha valaki elmondana hogy ezzel az uj sztingerrel hogy a gec;be kell celozni ? akkor kell loni amikor kiirja gep de ugyanugy ele kell celozni amit az a csik jelez vagy akkor talal ha a nedzet es a mozgonedzet egymasba van ? akkora fos ez a celzo rencer . kivancsi leszek a sztingeres bredlire meg a tonguskara habar nekem nem teccenek ezek a loszersporolos raketas rencerek jobban szeretem a pazarlo ZPU-t azzal asztan a herculest is lelehetett szedni egy tarral de ez a mostani celzas zavaros mint az egesz gamma ugy egyaltalaba -
Xian #12692 A demoról:
Nagyon remélem hogy a demo egy pár hónappal ezelötti állapot butitott
verziója és nem a gyártásra leadottból van. A leg idegesitőbb egyébként a menü lassúsága főleg a multiplay rész.
Sniper: ( A sniper magyar neve nem valami felemelő és dicső: orvlövész)
Druganov -al nyomattam 2 körön át azaz kb 50 lőszerből 1 sebzést értem el.
Megkérdezek olyat aki már párszor használt ilyet élőben is, de gyanitom a fegyver
több kilóméterig halálos. Igy a 300 méterről sőt 20 ról is több lövéssel sem találom el az ellent meglehetősen röhejes.
-
#12691 valaki arrujja maa el leccci hogy mit kell zsonglorkodni a konfig atalitasanal mer kurvara idegesit hogy full forditva van a repules iranyitasa THX
amugy a paja csak azer tunik kicsinek mer a fele tenger amit semmire nem lehet hasznalni csak lubickolasra de ha az is szarazfold lenne akkor a 64 ember se lesz sok -
#12690 ha nem fagyna, nem unnám -
Borg #12689 Ja, pedig az milyen jó ha 10 ember ül egy dzsippben, és úgy lövöm szét :Ð -
Borg #12688 Van már linuxos? -
#12687 re -
#12686 Ja télleg ti unjátok már??? :D Mert én egyáltalán nem,pedig csak egy map van,de azt legalább belehet tanulni... -
#12685 TELJESBEN majd remélem az embrek arcán lehet változtatni nem teccik az amcsiknál az a sok feka! :D
Ti a magyarokon szoktatok lenni?? Mert én egyik magyaron se láttam még 64 embert!OLyan 40-en körül szoktak lenni... -
#12684 Mit bírtál alakítani ? :)
/Six/ -
madrac #12683 Közbe látom, hogy külön feltötted a tárhelyre azt is, csak nem láttam hirtelen. -
madrac #12682 Remek ez a FAQ, hogy egy helyen vannak a fontos dolgok, de a gf4.txt-ből kimaradt a link BF2ShaderMod.zip-re.. -
madrac #12681 Volt aki mx-el próbálta és nem ment, szóval elég valószínű, hogy azokkal nem megy, deha nagyon érdekel a demo akkor mindenképpen megér egy próbát.
Ha jól olvasom az mx-ekben pixel shader egyáltalán nincsen... -
#12680 Tessék...csak tudnám, hogy miért nem olvassátok a FAQ -t! -
Breey #12679 Üdv!
Valaki tudna adni egy címet/linket ahonnan leszedhetném a Battlefield 2-őt?
A segítséget előre is köszönöm.
Én kérek elnézést! :) -
#12678 mx 440re is jó ez a módszer vagy csak a titaniumra? -
#12677 voltam egy szerveren és 50 körül még nem laggolt, hatvan körül már igen, dentom milyen vas volt
-
#12676 szerintem ezt a pályát érdemes 64ben is játszani, de érdekes és izgalmas 30 körül is, de ne laggoljon mert az repcsiben elég szar érzés, általában kőbalta a vége
gyalogosként még nem olyan vészes, de persze nem jó úgy se...
-
#12675 Én is egész jól kezdek már belejönni a dolgokba. Egyszerűen el kell felejteni minden tapasztalatot BF-ből, DC-ből és BFV-ből is, teljesen més az egész irányítás, harc. -
#12674 -
#12673 hogy vágod