172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #12792 Keress rá mégegyszer a fekete képernyő dologra, és utána nézd meg azokra a hsz-ekre a válaszokat is. -
Myron #12791 najó, ha arra gondolsz ami a GF4 et teszi rendbe azt én is megtaláltam de azt nem láttam sehol hogy ATI hoz is jó lenne. Mert a 9600 series az bent van a readme ben hogy támogatva van -
#12790 Nekem is atim van. Véletlen nem nforcos lapod van? -
Borg #12789 Te meg csak ülj vissza hátra az érzékeny lelkeddel :D -
#12788 borg ne katomkodj adhatsz magadnak egy buntetopontot... -
Borg #12787 Kerestél a l*f*szt... akkor a megoldást is megtaláltad volna, mert kb 50x leirtuk már. -
#12786 olvassátok már a F.A.Q-ot, ott van az oldal tetején...
miért jó az h. egy fórumot csak úgy lehet fenntartani, h. mindig olyan kérdéseket tesztek fel amiket már 13x átnyálaztunk
-
#12785 nc ... -
Myron #12784 Ja és hozzá kell tennem hogy oszt társamnak is ugyan ez a videókártyája van és neki meg megy.
Ja és még azt felejtettem ki hogy VISSZABASZ DESKTOPRA.
Ugyanis olvastam hogy másnak is volt hogy fekete de őt nem vágta vissza az asztalra. Na engem meg visszavág mint még jó pár embert is akiknek SZINTÉN nem GF4-ük van hanem ATi juk. Mi ez a fos??? -
Myron #12783 Hali!
AMD 2600+; ATi Radeon 9600XT, 512RAM
FEKETE KÉPERNYŐ!!!
Rákerestem és láttam, hogy sokan írták hogy ez a problémájuk de a megodást nem találtam. Tehát lehet hogy van csak nem találtam meg. Valaki nem tudna segíteni? -
Coco #12782 elindult és megy is? :P -
Coco #12781 kk -
#12780 úgy hogy beállítod a joy-t :) tod', windowsban beállítod, utána meg már csak huzogatod a joy-t a gombbeállításonál. :) nem bonyolult :D -
#12779 Egyik havernek elindult tőle. :) Szóval érdemes kipróbálni ezt is. :) -
#12778 hát izé ... tudod repűlők meg helikopterek ... szóval tudod ... ezekhez nem árt ... -
#12777 énis remélem ... nem ártana :D -
#12776 Hogy lehet joy-jal játszani ezt a játékot?:) -
#12775 grat ... -
#12774 Valaki írta hogy nem boldogult mesterlövészpuskával, mert nem halt meg egy találatra a célpont, pedig valójában mittomén mennyi (1500m??)méterig halálos.
Nos ha ez a játékban így lenne (akárhol találod el a célpontot), akkor annyi lenne, hogy puff halál, puff halál...a végtelenségig, értelmetlen...
Szerintem jó így hogy van. Egyébként fejre kell célozni és tuti meghal az illető. :)
Általában a toronyból lövöldözök kifelé és észrevettem hogy sok múlik a távolságon. Pl. jobb alsó amerikai post toronyból lövöldözöl, akkor a vonatoknál lévőkre 3-4 pontos találat kell kb, a romházak körül 2-3 pontos találat, a bázis körül kb 2 és a post falain belül 1 (ezek nem vonatkoznak a fejlövésre). Legalábbis én így vettem észre, kíváncsi vagyok nem írtam e hülyeségeket. :)
Tegnap nekem se fagyott le, de nem csináltam semmit ezért érdekes. Majd próbálgatom...a legújabb ati driver van fent..majd a hangoknál is körülnézek...
Írjatok már lécci, ki melyik magyar szerverre szokott feljárni és milyen néven. :) Nem azért h kiket kell lelőni. :) De vicces vagyok..
-
Axl Rose #12773 N E M működik -
el nino #12772 Próbáltam Gef4-gyel elindul betölti gamet és mikor startra katt kilép:(
sztem.. Fuck EA -
#12771 Remélem, ha kijönn a full lesznek magyar hivatalos szerverek, nem csak törtek. -
Coco #12770 "Gef4-gyel is lehet játszani állítólag működik!
1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework)
2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar
3) Extract to a folder on desktop
4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right
5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR)
6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt
7) Click Apply, and tn click RUN on the top."
Vki próbálta már megy-e? Vagy gf4 tutira felejtős ? -
#12769 Szerintem inkább próbáld a video beállításokat mediumon. Nézd meg a hangbeállítást is, legyen software-esen és mediumon (hacsak nincs Audigy4-ed). Más ötletem most nincs. Esetleg ha tuningolva van valmid, akkor rakd vissza alapra és úgy nézd meg. -
rriicchhiiee #12768 ez nekem is ígyvan single playerben....
de neten megy rendesen -
HUaRC #12767 Emberek!Kellene egy kis segitseg:
Config: Asus a7n8x ; 512DDR ; 6600GT ; 2800+Sempron
Problema: (1.) Egyszemelyes jatekmodban olyan mintha a jatek laggolna,ha lenyomok egy gombot es elengedem pl. tovabb strafel meg egy par masodpercig, ill. ha ujra iranyt akarok valtoztatni nem reagal csak tovabb megy. Kozben a gep altal vezerelt botok siman szaladgalnak - tehat nem a game akad -
(2.)High beallitasnal (meg ha a spec effekteket, shader, arnyek beallitasokat OFFra allitom)akad de valami istentelenul, majdhogynem allokepek.Mi lehet a gond?A game installkor rakerdezett hogy felrakja-e a minimum divert, de elvileg nekem a legujabb van fent ezert nem telepitettem.
Ha valakinek van valami otlete,vagy hasonlo problemaja megkoszonnem ha megosztana. -
#12766 :)) -
TS Zolly #12765 LOL -
#12764 kiírtam hírbe a bf.hu-ra. ha ez se elég info... .) -
#12763 Ha alapállapotban húz félre a joy, akkor a "holtteret" kell megnagyobbítani a konfigurálásnál. -
#12762 :Ð -
#12761 asszem nem véletlenül nem gerjedek a csajokra...
:) -
#12760 Valaki pls aki használ Cyborg 3D Joy-t az írja le nekem pls. milyenek a bf2 settings-ben az x és y tengelynél a beállításai.Faszán konfigurálva van a joy,de hol jobbra hol balra húz a gammában.....köszönöm -
#12759 megvan :)
-
#12758 Lehet, h nem a vga-nál lesz probléma. Nekem is 9600XT van, meg 2 haveromnak is. Mind különböző márkájú és tökéletesen megy minden résznél.
Lehet máshol kell keresned a hibát. -
#12757 kattanj ott fennt a faqra vagy olvasd a bfhu fórumot... -
#12756 hello tudna vki adni egy linket hogy honnan tudom letölten a BF2ShaderMod.zip -et?
thx előre! -
#12755 most work, de hazamegyek megpróba -
Borg #12754 Ird be hogy dxdiag, és az audionál vedd le a csuszkát legalacsonyabbra.
Csekkold így. -
#12753 integrált :( de elvileg a legfisebb driver van fent.