172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#12832 a commander választásnál is ezt írja ki :o ... pageup - elfogad | pagedown - elutasít -
#12831 Kérdés, vmelyik szerveren egyszer kidobott egy szöveget játék közben. Nem olvastam el mert akció volt, hogy nyomjak page up-ot ha igen, page down, ha nem. Ez mi? Ez valami team killer dolog? Vagy nem az...:)
-
#12830 Sziasztok mindenkinek! Már egy pár napja jáccom a demót! Majd mindennap beleolvastam a fórumba is, de nem találtam, hogy a magyar szervereket ,amik vannak be lehet rakni valami favorit menübe,mint más online játékoknál,hogy ne kelljen minden eggyes alkalommal keresgélni, vagy a demo még nem tartalmaz ilyen opciót?
Előre is köszi ! -
#12829 naja ... de most picit más a helyzet mint az eddigi bf-ekben ... itt nem csak annyi hogy eredeti meg tört szerverek ... hanem olyan official magyar szerverek kellenek ahol az accuont rendszer is működik :DDDD remélem az EA lesz olyan figyelmes hogy legalább a nevét adja egy pár ilyen szerverhez :) -
#12828 Tök jó, annyira látszik, h magyarok vagyunk. :) Tiszta para mindenki, lehet az időjárás teszi?:) -
#12827 ezeket köszönöm, megy majd fel a faq-ba :) -
#12826 Biztos lesz, mert pl. a suniland csak eredeti lehet, ahogy megalapodtam a szerverteremtulajjal.
Bar ez nem hivatalos (ha valaki olvassa az EA reszerol nyugodtan tamogathatna es akkor hivatalos lesz :-), hanem csak nam lesz torve.
De szerintem mindket tipusbol lesz egy jopar.
Mostmar nem az a helyzet, mint jopar eve a BF1942 indulasakor, amikor alig tudtunk jatszani akar igy akar ugy. -
csabito #12825 SQAD leader-ek meg tudnak hívni embereket a csapatba.
Ezt érdemes használni, elég sokan nyomják még szólóban, pedig csapatban jobb. -
csabito #12824 COMMANDER MODE folyt.
A SQUAD leader-ek kérhetnek különféle támogatásokat (arty, uav, stb.). Ilyen kéréskor a commandernek megjelenik a térképen a kérés helye. Ha ezen a ponton jobb klikket nyomunk, akkor előjön egy menü, ahol elfogadhatjuk a kérést, vagy elutasíthatjuk azt.
Jobb klikkes menü jön fel a bal oldali SQUAD listán is. Itt az adott SQAD-nak küldhetünk üzeneteket, mint pl. 'vigyázzanak, artillery tűz jön' vagy hogy 'tartsák be az utasításokat', vagy ha nagyon önfejű a squad leader, akkor akár szét is lehet oszlatni a csapatot (disband).
Kipróbáltam, tényleg lehet javítani azt arty-t vagy az uav platformot SUPPLIES ledobásával, de ezzel csak óvatosan, mert én így tankoltam fel C4-el az ellenséges spec ops-ot, aki ezután újra tudott robbantani :) -
Rafia #12823 -
Thanatos #12822 nekem meg belőle volt sok, és msot keltem, tom elkéstem de a véleményem akkor is ez... -
#12821 sok lesz -
Thanatos #12820 remélem veled soha nem fogok találkozani a szerveren főleg csapattársként mert lőni tuti nem fogsz tudni mert nemtod mivel kell... -
#12819 kérem, hogy bárki, aki bármilyen itt felmerült problémára tudja a megoldást azzal a lendülettel legyen kedves elküldeni nekem emilben a [email protected] címre, h mehessen a levesbe, és elérhető legyen mindenkinek. thx -
Borg #12818 Még mindig nincs linux ds? -
Thanatos #12817 miért kellet? én iylen után ha meggebed akkor se segitettem volna már neki :PPP -
Thanatos #12816 -
#12815 szervereket a bannerben levő FAQ feliratva kattintva találod meg. mindet -
Rafia #12814 Szerverlistánál nekem is fagyizik néha (9700), csak nagyon óvatosan szabad babrálni, meg hagyni neki időt frissülni. -
#12813 Tisztelt Gef4 userek, a játék elindul ezzel a kártyával is, infot a battlefield.hu bf2 szekciójában találtok (legfrissebb hír).
-
Myron #12812 Danke. Kár hogy se a fekete se a megoldás szó nincs benne így mások se fogják megtalálni, node mind1. Köszi. -
#12811 valaki tudja a süni szerverének az ip-jét?
köszi -
kerek1224 #12810 azzal a geforce driverrel amit adtak hozzá. 77.30 ha jól emlékszem. -
Borg #12809 Melyik driverrel? -
Thanatos #12808 nekem is max menü alatt szarqakodik 5.1el, de ezt tull lehet élni anyit nem járok a menüben... jöhetne mán az ase... :P -
Thanatos #12807 nekem hun szerveren egyetlen egyszer volt egy olyan hogy cobra szolt hogy valaki mögöttem van amikor épp snipoltam :P igaz amire észrevettem hogy irt addigra már elszedtek hátulról szal mind1 , de a szándék megvolt és nagyon értékeltem...
oylat meg hogy a squad leader utasitásokat agyon eddig egyedül geronimoék squadjaba tapasztaltam :P -
kerek1224 #12806 Ne reménykedj, nekem 6800 GT-vel és 6600-zal is belefayg gyakran a szerver listába -
#12805 Tok faza a banner! Gtatz!
Ohh jelenyen ma' meg :DDD -
#12804 Akkor ugyan az a hiba mint nekem(a kártya is).Szerver listánál megáll. Nem gondolnám, hogy ati probléma mert a single megy rendesen. Először tűzfalra gyanakodtam, de nem. Mind1, max singlit nyomom. Két hetet kibírok. (aztán ha nem akkor veszek egy 6800-ast. -
Borg #12803 Najó, csak neked utoljára:
Kapcsold ki a refrehslock szerű progidat. Aztán indulni fog a BF2. Állítsd be a kivánt felbontást +HZ-et ingame, majd kilépve újra benyomhatod a refresh progit is. -
Borg #12802 Vagy hogy ne tudja minden láma elindítani (aki még visszaolvasni sem tud a fórumban:D) -
kerek1224 #12801 Lehet régi kérdés, de azért felteszem: az oké, hogy a belső szerver kereső ilyen tetűlassú? Szinte nem is lehet görgetni.
Ez lesz szerintetek, vagy sikerülni fog az ASE kapcsolat? -
#12800 hú szerintem picit visszafogottabban légyszi -
#12799 sztem fogd vissza magad ... te jöttél segítségért ... nehogymár kinyaljuk a seggedet ... -
Thanatos #12798 ha 300 méterről se találsz ako csak te vagy a láma, annyiraol simán el lehet találni bárkit aki nem buggyval száguld épp :P -
Thanatos #12797 éátod lehet kiderül direkt azé csinálták instabillra hogy nehogy bárki is emgunja :DDDDD -
Myron #12796 ja és a dxtweaker SZART SEM ÉR -
Myron #12795 Jóvan bekker ilyeneket találtam.
ATI 9600Xt -m van 5.6 driverrel és probléma nélkül megy de egy haveromat állandóan kivágja monitorfrissítési hiba miatt az asztalra. Van erre megoldás?
Megvan már a megoldás a desktop-ra való kivágásra?
fekete képernyőre és a kilépsére senki nem tud megoldást?
De kb mindneki tudja a megoldást. És te is tudni fogod, ha visszaolvasol :)
visszaolvastam nem egyszer és nemtudja senki a megoldást
A dxtweaker-es megoldás sikerült vkinek?
Ha valaki találkozott már hasonlóval, esetleg tud rá megoldást is nagyon megköszönném.
Már 10000 szer leírhattad volna a köcsög megoldást vagy a megoldás hosszászólásának sorozatszámát, meg amúgy is ki kellett volna már tenni FAQ ba -
#12794 ú bazz nekem atim van és semmi problem, ahogy olvasom a hozzászólásokat szerencsésnek érzem magam
de szerintem senki se aggódjon nagyon, az éles játékra ezt a nagy bugot megoldják ez tuti -
#12793 Resistance is futile... :-)