172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #12872 Mert a tankokon cseles cucc van ami hideg levegőt kever a kipufogógázhoz, bizony :)
Na jó, lehet hogy nem de jól hangzik ;) -
#12871 Szvsz a játékegyensúly miatt, mert különben túl hatékony területvédelmi eszköz lenne.
Meg hát nem egy Defgun. :)
-
csabito #12870 Akkor viszont 'killed' esetén mindenki gyorsan nyomja a jobb klikket (respawn), mert a medic csapattárs értékes másodperceket veszít azzal, hogy sütögeti a hullákat defibrivel :) -
Borg #12869 Egyébként ha a légvédelmi HE még az égő olajkutat is befogja, akkor pl a tankokat miért nem? -
#12868 :D -
Rafia #12867 persze..ha végigmegy rajtad egy tank, akkor pl. killed leszel, ott max összelapátolhat a medic :) -
csabito #12866 ez Max Damage-nek ment -
csabito #12865 a sorrend mindegy :) -
csabito #12864 Földön fekve amúgy két állapotban lehetsz:
- killed
- critically wounded
Nekem volt olyan hogy nem sikerült újraélesztenem a csapattársat. Elképzelhető, hogy 'killed' esetén már nem lehet? -
csabito #12863 Na ezt kellene megnézni majd, hogy így van-e. Mert pl. egyszer én figyeltem a halálaim számát és mikor feküdtem a földön 'critically wounded', akkor még nem nőtt az elhalálozásom, csak amikor nem volt újraélesztés -> respawn.
Az biztos, hogy a medic pontot kap az újraélesztésért (talán még a gyógyításért is). -
#12862 9 nap, gááh! -
#12861 Akkor is kapsz - pontot ha megbocsájt asszem csak nem annyit. -
#12860 Nvidia driverek közül az a legalkalmasabb a game-hez amit vele adtak, vagy másikat javasolnátok?
-
#12859 nem jó, a szavazás csak az után jelenik meg miután újraéledt :) -
csabito #12858 Sok minusz után kirúg a szerver. A helyezés is függ tőle, persze.
A kérdés automatikusan szokott jönni.
Apropó, pontok. Ki kellene próbálni, hogy mi történik olyankor ha 2 csapattárs összeáll, az egyik medic. A medic lelövi a csapattársat, csapatárs megbocsát (nincs minuszpont), majd a medic újraéleszt (plusz pont). Na? Pontvadászok? -
Borg #12857 Egyébként szvsz a videodefault.con szerkesztgetés itt ugyanúgy működhet, mint BF1-ben anno. Ezt nézte már valaki?
Ugyanis azonkívül hogy pythonban moddolható a game, sokat nem változott BF1-hez képest. A con-ok ugyanugy megvannak.
Mármint azokat érintheti, akiknek refreshrate miatt fekete képernyővel indul. -
#12856 Menni menni fog. Csak nem épp High-on. Én P4 2.4A-val, 9800Pro, 512MB Ram, leszedtem csakazért mediumra mindent hogy ne átlag 20-25 FPS legyen hanem 40-45 =). Remélem a végleges gamma nem lesz ennyire igényes. Na meg az a sok sok töltögetés......... Az néha idegesítő. De ha egyszer betöltött ki se akarsz lépni :D -
Rafia #12855 A singleplayer kiválóan alkalmas a gyakorlásra. A botok fogadják a parancsokat, artyzhatsz stb. A kis map miatt pörgősebb az egész, gyakorlatilag nehezebb, mint online :) -
Borg #12854 Simán. -
#12853 Sajnálattal hallom a híreket. Amiben tudok segítek. Csak mégnem most :D Melóhelyről nehéz lenne játszani és írni. Meló után párommal vagyok és csak elég későn leszek otthon. De akkor gamma és jegyzetelés, aztán írom majd a többit mukahelyen =). -
#12852 És ha büntetem és kap -5 pontot akkor mi van? Lehet már volt róla szó, de mik is ezek a pontok. A helyezés függ tőle, vagy kirúgják ha sokat csinálja, vagymi?
A gép automatikusan teszi fel a kérdést? Mert volt olyan h kinyírt a csapattársam és semmi se jött föl. -
SirLord #12851 Radeon 9600 PRo 256 MB
pentium4 1.80 GHz
512 MB RAM
ezzel a géppel menni fog szerintetek? -
#12850 hi :) elváltunk cca 1 éve, de attól még remekül megvagyunk :)
milyen segítség kéne: aki pl már vezetett squadot/volt squad tagja, az a néhány alapvető parancsot, egyebet, mi mit jelent, mit csinál, stb. ugye a magyar játékosok nagyobbik része erősen töri az angolt, tehát bármiféle mit hogyan típusú segédlet jól jön :)
küldjétek a [email protected] emilre őket. thx -
#12849 ha többen jelentkeznek az győz aki az előző körben jobb helyezett lett a kör végén a pontok alapján. Ha meg már van commander akkor meg csak letudod szavaztatni :) -
csabito #12848 Ha már valaki más a commander akkor a 'mutinity' gombbal szavazást tudsz indítani a leváltására. -
csabito #12847 Asszem ha egyedül jelentkezel a posztra, akkor automatikusan te kapod, szal elvileg működik single-ben is.
Azt nem tudom, hogy ha többen jelentkeznek akkor ki/mi dönt. -
#12846 Szia BB =) Hogy vagytok Air-el? =) Nah félre a köszögetés és de rég láttalak stb.-t. Mesélj kérlek tudok segíteni valahogy a faq összerakásában? Esetleg más webes grafikás programozós nyalnágságban? =) Én se nyomtam sokat, csak 2 napot nem aludtam már miatta :D:D:D:D Szal ha valamiben segíthetek csak kiabálni tessék =) -
#12845 No ezt a Commander modot hogyan lehet gyakorolni?
Van ra mod? Mert hogy a lehetoseg, hogy commander legyek eloszor el kell fogadtatni.
Pl egyjatekos uzemmodban a BOTok elfogadnak commandernek?
Nem neztem meg utanna, de ha itt egybol tudja valaki a valaszt akkor addig is inkabb dolgozok :-) -
#12844 persze ,))
max - nagyjából arról, h az itt felmerülő kérdéseket + válaszokat szedegetni kéne egy txt-be, ozt én jól feldobálom faq-ba :) csak sajnos nem érek rá figyelemmel kisérni. Meg úgy általában amik kiderülnek hasznos infok, how-to, stb. minden kéne. -
Coco #12843 hú, hát megnéztem fasza gém, de sajna igy nagyon gáz :)
aki nem tudta kipróbálni, az megnézheti milyen nagyjából, eléggé élvezhetetlen, de a semminél több.
érdemes :) -
#12842 Ha beszelgetes helyett 1-2 ora mas elfoglaltsag is erdekel, akkor is irhatok? :)) -
csabito #12841 - 5 poooont??
ez kemény...
A hidakat legegyszerűbben 3 C4-el lehet felrobbantani (bár a demo map-en nem sok haszna van). 2 pillár közötti részen kell középre rakni a C4-eket. Ha hosszabb a híd, azaz több szekcióból áll, akkor minden szekciót külön lehet robbantani 3 C4-el. -
#12840 BB, miről lenne szó? én szólok neked akkor most és itt hogy segítek ebben ha szükséges. :) -
#12839 drágaságaim, kéne nekem segítség a faq összerakásához, mert így, h még egy gondolatot se játszottam a játékkal elég sötétben tapogatózok. 1-2 lekesebb embertől kéne kb 1-2 óra fejenként. ennyi. kérem, hogy aki bevállalja dobjon egy emilt és este beszélünk. thx -
#12838 az az kérlek, hogy ha téged lelő egy csapattárs és te meghaltál miatta akkor megkérdezi a program hogy szeretnéd-e őt megbüntetni ezért, page up ha igen, és akkor tőle levon 5 pontot, page down ha nem, és akkor a TK-zó illető nem kap minusz pontokat. Ha nem nyomsz meg semmit, 30 sec után automatikusan az illető megbüntetésre kerül. :) -
#12837 page up/page down az alapértelmezett szavazó gomb, azaz a bárminemű kérdésre felmerülő igen/nem válasz. (lásd bf1942-ben a 7 ill. 8) -
#12836 k , thx -
#12835 ha tkzik valaki veled szemben akkor azt kérdezi hogy megbocsájtasz e neki vagy nem:) a commander pedig képes parancsot elfogadni amit ugyan ezzel a 2 gombal tudsz elfogadni vagy elutasitani -
#12834 news:
ma este 8-tól Quakeneten lehet chatelni a DICE fejlesztőkkel. Akit érdekel bővebb info a battlefield2.hu oldalon -
Rafia #12833 bármi lehet..ha szürke, apró betűk akkor valószínűleg azt kérdezte, hogy megbocsájtasz-e a teamkillerednek. (Ez egy nagyon rulez feature)