172092
  • haxoror
    Mert a tankokon cseles cucc van ami hideg levegőt kever a kipufogógázhoz, bizony :)
    Na jó, lehet hogy nem de jól hangzik ;)
  • 0Fritz0
    Szvsz a játékegyensúly miatt, mert különben túl hatékony területvédelmi eszköz lenne.
    Meg hát nem egy Defgun. :)
  • csabito
    Akkor viszont 'killed' esetén mindenki gyorsan nyomja a jobb klikket (respawn), mert a medic csapattárs értékes másodperceket veszít azzal, hogy sütögeti a hullákat defibrivel :)
  • Borg
    Egyébként ha a légvédelmi HE még az égő olajkutat is befogja, akkor pl a tankokat miért nem?
  • Skiper
    :D
  • Rafia
    persze..ha végigmegy rajtad egy tank, akkor pl. killed leszel, ott max összelapátolhat a medic :)
  • csabito
    ez Max Damage-nek ment
  • csabito
    a sorrend mindegy :)
  • csabito
    Földön fekve amúgy két állapotban lehetsz:
    - killed
    - critically wounded

Nekem volt olyan hogy nem sikerült újraélesztenem a csapattársat. Elképzelhető, hogy 'killed' esetén már nem lehet?
  • csabito
    Na ezt kellene megnézni majd, hogy így van-e. Mert pl. egyszer én figyeltem a halálaim számát és mikor feküdtem a földön 'critically wounded', akkor még nem nőtt az elhalálozásom, csak amikor nem volt újraélesztés -> respawn.

Az biztos, hogy a medic pontot kap az újraélesztésért (talán még a gyógyításért is).
  • Skiper
    9 nap, gááh!
  • Rusid
    Akkor is kapsz - pontot ha megbocsájt asszem csak nem annyit.
  • Col Andrew
    Nvidia driverek közül az a legalkalmasabb a game-hez amit vele adtak, vagy másikat javasolnátok?
  • Max Damage
    nem jó, a szavazás csak az után jelenik meg miután újraéledt :)
  • csabito
    Sok minusz után kirúg a szerver. A helyezés is függ tőle, persze.
    A kérdés automatikusan szokott jönni.

Apropó, pontok. Ki kellene próbálni, hogy mi történik olyankor ha 2 csapattárs összeáll, az egyik medic. A medic lelövi a csapattársat, csapatárs megbocsát (nincs minuszpont), majd a medic újraéleszt (plusz pont). Na? Pontvadászok?
  • Borg
    Egyébként szvsz a videodefault.con szerkesztgetés itt ugyanúgy működhet, mint BF1-ben anno. Ezt nézte már valaki?
    Ugyanis azonkívül hogy pythonban moddolható a game, sokat nem változott BF1-hez képest. A con-ok ugyanugy megvannak.
    Mármint azokat érintheti, akiknek refreshrate miatt fekete képernyővel indul.
  • Starfish
    Menni menni fog. Csak nem épp High-on. Én P4 2.4A-val, 9800Pro, 512MB Ram, leszedtem csakazért mediumra mindent hogy ne átlag 20-25 FPS legyen hanem 40-45 =). Remélem a végleges gamma nem lesz ennyire igényes. Na meg az a sok sok töltögetés......... Az néha idegesítő. De ha egyszer betöltött ki se akarsz lépni :D
  • Rafia
    A singleplayer kiválóan alkalmas a gyakorlásra. A botok fogadják a parancsokat, artyzhatsz stb. A kis map miatt pörgősebb az egész, gyakorlatilag nehezebb, mint online :)
  • Borg
    Simán.
  • Starfish
    Sajnálattal hallom a híreket. Amiben tudok segítek. Csak mégnem most :D Melóhelyről nehéz lenne játszani és írni. Meló után párommal vagyok és csak elég későn leszek otthon. De akkor gamma és jegyzetelés, aztán írom majd a többit mukahelyen =).
  • Running
    És ha büntetem és kap -5 pontot akkor mi van? Lehet már volt róla szó, de mik is ezek a pontok. A helyezés függ tőle, vagy kirúgják ha sokat csinálja, vagymi?
    A gép automatikusan teszi fel a kérdést? Mert volt olyan h kinyírt a csapattársam és semmi se jött föl.
  • SirLord
    Radeon 9600 PRo 256 MB
    pentium4 1.80 GHz
    512 MB RAM
    ezzel a géppel menni fog szerintetek?
  • BurnBaby
    hi :) elváltunk cca 1 éve, de attól még remekül megvagyunk :)
    milyen segítség kéne: aki pl már vezetett squadot/volt squad tagja, az a néhány alapvető parancsot, egyebet, mi mit jelent, mit csinál, stb. ugye a magyar játékosok nagyobbik része erősen töri az angolt, tehát bármiféle mit hogyan típusú segédlet jól jön :)
    küldjétek a [email protected] emilre őket. thx
  • Max Damage
    ha többen jelentkeznek az győz aki az előző körben jobb helyezett lett a kör végén a pontok alapján. Ha meg már van commander akkor meg csak letudod szavaztatni :)
  • csabito
    Ha már valaki más a commander akkor a 'mutinity' gombbal szavazást tudsz indítani a leváltására.
  • csabito
    Asszem ha egyedül jelentkezel a posztra, akkor automatikusan te kapod, szal elvileg működik single-ben is.
    Azt nem tudom, hogy ha többen jelentkeznek akkor ki/mi dönt.
  • Starfish
    Szia BB =) Hogy vagytok Air-el? =) Nah félre a köszögetés és de rég láttalak stb.-t. Mesélj kérlek tudok segíteni valahogy a faq összerakásában? Esetleg más webes grafikás programozós nyalnágságban? =) Én se nyomtam sokat, csak 2 napot nem aludtam már miatta :D:D:D:D Szal ha valamiben segíthetek csak kiabálni tessék =)
  • ssc-suni-hu
    No ezt a Commander modot hogyan lehet gyakorolni?
    Van ra mod? Mert hogy a lehetoseg, hogy commander legyek eloszor el kell fogadtatni.
    Pl egyjatekos uzemmodban a BOTok elfogadnak commandernek?
    Nem neztem meg utanna, de ha itt egybol tudja valaki a valaszt akkor addig is inkabb dolgozok :-)
  • BurnBaby
    persze ,))

max - nagyjából arról, h az itt felmerülő kérdéseket + válaszokat szedegetni kéne egy txt-be, ozt én jól feldobálom faq-ba :) csak sajnos nem érek rá figyelemmel kisérni. Meg úgy általában amik kiderülnek hasznos infok, how-to, stb. minden kéne.
  • Coco
    hú, hát megnéztem fasza gém, de sajna igy nagyon gáz :)
    aki nem tudta kipróbálni, az megnézheti milyen nagyjából, eléggé élvezhetetlen, de a semminél több.

érdemes :)
  • Me0w
    Ha beszelgetes helyett 1-2 ora mas elfoglaltsag is erdekel, akkor is irhatok? :))
  • csabito
    - 5 poooont??

ez kemény...

A hidakat legegyszerűbben 3 C4-el lehet felrobbantani (bár a demo map-en nem sok haszna van). 2 pillár közötti részen kell középre rakni a C4-eket. Ha hosszabb a híd, azaz több szekcióból áll, akkor minden szekciót külön lehet robbantani 3 C4-el.
  • Max Damage
    BB, miről lenne szó? én szólok neked akkor most és itt hogy segítek ebben ha szükséges. :)
  • BurnBaby
    drágaságaim, kéne nekem segítség a faq összerakásához, mert így, h még egy gondolatot se játszottam a játékkal elég sötétben tapogatózok. 1-2 lekesebb embertől kéne kb 1-2 óra fejenként. ennyi. kérem, hogy aki bevállalja dobjon egy emilt és este beszélünk. thx
  • Max Damage
    az az kérlek, hogy ha téged lelő egy csapattárs és te meghaltál miatta akkor megkérdezi a program hogy szeretnéd-e őt megbüntetni ezért, page up ha igen, és akkor tőle levon 5 pontot, page down ha nem, és akkor a TK-zó illető nem kap minusz pontokat. Ha nem nyomsz meg semmit, 30 sec után automatikusan az illető megbüntetésre kerül. :)
  • BurnBaby
    page up/page down az alapértelmezett szavazó gomb, azaz a bárminemű kérdésre felmerülő igen/nem válasz. (lásd bf1942-ben a 7 ill. 8)
  • BEAST #12836
    k , thx
  • polak
    ha tkzik valaki veled szemben akkor azt kérdezi hogy megbocsájtasz e neki vagy nem:) a commander pedig képes parancsot elfogadni amit ugyan ezzel a 2 gombal tudsz elfogadni vagy elutasitani
  • BurnBaby
    news:
    ma este 8-tól Quakeneten lehet chatelni a DICE fejlesztőkkel. Akit érdekel bővebb info a battlefield2.hu oldalon
  • Rafia
    bármi lehet..ha szürke, apró betűk akkor valószínűleg azt kérdezte, hogy megbocsájtasz-e a teamkillerednek. (Ez egy nagyon rulez feature)