172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#13073 savas viz, ep jarmuvekre rontgen szem, roncsokra hoerzekelo... CSIIIIT!!!! :)) -
#13072 Bele kellene verni a magyar átlagplayerbe, hogy SQUADOKBA KELL TÖMÖRÜLNI. -
Thanatos #13071 1. lehet squadladernél spawnolni...
2. épp ezaz hogy squadnak együt kéne mennie...
3. squad lader adhat parancsokat a squadnak 8neki meg a commander) innen godnolom selyted...
3. voip csak squadon belül van (más krédés hogy maygarok basznak hazsnálni...)
szal igen is van értelme kérem csak nem a magyaroknál ahol a gamerek 80% fatökü mint kiderült... -
Gabe18 #13070 Hát én most megnéztem ezt a squad dolgot,de sok értelmét nem láttam.Most az egy dolog hogy kijelöli más szinnel a velem lévőket,de hát ettől még nem fog a dolog csapatként üzemelni.Mert meghalok,na mondom hol a többi,erre a másik 3 zöld a pálya 3 teljessen eltentétes pontján háborúzik.Most akkor melyikhez csatlakozzak?Vagy mi a bánatot csináljak... -
Thanatos #13069 amugy lehet nem te votlál de a történet kisértetiesen hasonlit szal ha nem ezen a néven jáccol ami itt vana forumon akkor valszinűleg te voltál a delikvens :D -
Thanatos #13068 gépelni mgé mding nem tok de bogozátok ki :P -
Thanatos #13067 nem kséelni akartam hanem énis sniper voltam, nemtudtam hogy van ott bárki is nemhogy akna... :P de a történetből azt se felejtsd ki hogy utána meg avalaki sniperel nagyon elszedett a tetőröl... olyanyira hogy nem is mentél vissza többet... (nem pedig akkor kerestél új helyet :P) -
Thanatos #13066 hihettlen miylen fatökü teamek vannak néha magyaréknál... megint sikerült jól felbaszni az agyam hogy csak és kizárolag fatöküek voltak msot igy ucso körbe usmc-be... :((( -
#13065 pedig jobb ha hozzászoksz, ez után:
"Why are no GeForce4-Cards supported?
Sadly the GF4 does not support Pixel Shader 2, which we need to make the game look as good as good as possible."
-
#13064 én is készitettem kb 100képet,olyan jó nézni azt a gyönyörű szivárványos naplementét a zöldtenger partján,hát nem romantikus:D
-
#13063 Valóságos vizuális orgazmus! -
#13062 akkor jövök. :) valami ts lesz a másik csapatnak majd? :) -
#13061 Mit akarsz az M4 egész jól néz ki :D -
#13060 Még a squad invitálást se fogadtad el :) -
#13059 jah utólag elnézést mindazoktól akiket esetleg letkztam :) bocsássatok meg, nem tudtam, mit cselekszem (a lenti képsorozat a tanúm) :)) -
#13058 nah akkor a kiváncsiaknak íme így néz ki a bf2 gef4 alól. külön éredmes megemlíteni a minimap alatti fegyverarzenált (illetve az eltünedező mapot). semmiféle jelzés nem látszik, vagy legalábbis nem értelmezhető. szal kicsit olyan mint zuzu petas-szal beszélgetni :) -
#13057 a sebzes meg mindig a joszerencsen es a Joisten akaratan mulik mint az osszes eddigi bfben, vagy mostmar szamit hogy ratartod e egyaltalan a celkeresztetet, meg hogy hova losz? -
#13056 Jönnék én is a warra, ha lehet. -
#13055 Jajj de szeretem azt. :) Pont ma volt, fennvagyok az egyik ház tetején és lövészkedem, kapdosom a fejeket (najó, inkább védem a zászlót, ne nagyon bizergálják nekem ott). Erre hallok valamit, valami kis csörömpölést. Hátrafordulok, a skac épp mászik fel a létrán kezében a késsel. :) Szegény! :D Nem látta hogy hülye nem vagyok, és létrefeljárónél ottvolt a gyalogsági akna ;D Dejót repült, kár hogy más helyet kellett keresnem :D
De egyébként igazad van, snipert késelni nagyon jó dolog, csak nem mindenki olyan könnyű célpont, és nem mindenki nem néz hátra mikor kellene. :)
Egyébként ha már késelés és életérzés akkor én az RPG-seket szeretem késelgetni :D Azok úgysem találnak el és olyan magabiztosan futnak hátra :D -
TS Zolly #13054 Ok. Hirtelen összekovácsolt enemy csapatba benne vagyok. -
#13053 Az az életérzés amikor a magadfajtákat seggbekéselem :D -
#13052 Úgy halodtam hogy a grafikája nem valami látványos de a játék élény az nem semmi állítólag :D -
#13051 ÁÁÁÁ én délután 1-ig szoktam aludni.:P
Hát de sajna nyáron 6-kor kell kellnem mert 7-kor kezdődik a munka. -
Thanatos #13050 miért? honnan tugyam hogy a tld nem koránkelő, későn dolgozó klán... -
#13049 Oksa persze,hogy kell.:) -
#13048 nemtom, én szeretem a sniperkedést, olyan kellemes mikor az ellenfélt lövöd ő meg csak ugrál, futkároz és keresi hol vagy, és mikor egy pillanatra megáll akkor bumm, fejbe. :) Jajj, ez egy életérzés komolyanmondom ;DDDDD -
Dansky #13047 Ja, annyival kiegészíteném, hogy az ominozus játékban a szerver auto-teamelt átt a másik bandába, nem én hagytam cserben a squadomat :) -
Dansky #13046 Némi gyors észrevétel, bocs ha valamelyikről már volt szó:
késő délután voltam obineten, betett a szerver amcsi oldalra, hamarosan max. lett a létszám. De vazz, egy squad nem volt, zéró együttműködés, a csapat persze szívott keményen. Csináltam egy squadot, hárman próbálkoztunk benne működni, de hát az ellen olyan szinten nyomott, hogy nem mentünk sokra. Gondoltam ott tutira vannak squadok. Hát tényleg volt egy 5 fős, csakhogy nemtom minek mert míg benne voltam semmi co-op nem volt, úgyhogy inkább a sniperkedést gyakoroltam. :)
Ennek hatására drasztikusan megváltozott a véleményem: arra már tényleg nem jók, hogy csata döntő terminatorok legyenek ala BFV, viszont úgy láttam, arra remek jók lennének, hogy nyomást gyakoroljanak az ellenre adott pontokon. Nehéz dolog volt megölnöm bárkit is, de egy-két esetben egész jó kis mini-felfordulást sikerült csinálnom flagek közelében. :)
Szóval szvsz sniperek dolga az kéne, hogy legyen, hogy előkészítsék a squadoknak a terepet, fedezzék az esetleges visszavonulásokat, ésatöbbi. Persze mivel nehéz killt csinálni, ezért ez önzetlen meló, vagyis valszeg nem lesz túl népszerű :) -
#13045 gyüszök ellenfélhez ha kell ,)))) -
#13044 Oksa.
Persze,hogy este.LOL! -
Thanatos #13043 reggel vagy este 8? -
Dansky #13042 Gaboca, engem számolj bele az ellenfélhez légyszives :) -
#13041 Na hellosztok!
A PB klán rendez egy 10vs10 funwar-t csütörtökön 8 órai kezdésel.Aki akar az jöhet csak az a lényeg,hogy 10 ember gyüjön össze.A mi csapatunk már megvan márcsak egy ellenfél kéne.Sok szeretettel várunk mindenkit.Üdv:Gaboca és PB klán. -
Thanatos #13040 nem... más fegyvereket fogsz kapni de nem über fegyvereket... nem csak a kinézet elsz más... de attol mgé hogy egy msáfajta fegyvered van nem feltétlen jobb is az mint az alap... -
ACE #13039 Valaki mondja már meg, hogy mire jó az a gomb rögtön a betöltődés után, hogy "Auto Ready" nekem ugyanaz volt ha bekapcsoltam, meg ha ki volt kapcsolva akkor is... -
Gabyee #13038 kellene csinálni egy sniper squadot,lopakodva lenyomni mindenkit:D
-
#13037 Jó ez a chat-log, kiderült pár dolog. Akkor ezekszerint, ha magasabb a rangom, nem jobb fegyvereket kapok, csak máshogy fogak kinézni? Hát végülis igy fair :D -
#13036 Csakhogy lássátok hogy ATI-n is tud rossz lenni (igaz kb. 60. ALT+TAB után :D)
-
#13035 igön -
#13034 slap