172092
  • Baszkurátor
    Ez nem meglepő fater!
    Én mielőtt végleg abbahagytam a cs-t csak német szerveren jáccottam.
    Hogy miért??
    NAgyon eccerü.
    Nemvolt anyázás, csiterezés, kickelés.
    Mindenki a játékkal foglalkozott és csapat játék ment!!!!!!
  • xj700t
    Ebben lehet valami ráció. :)

A minap egy német szerveren kipróbáltam parancsnoki képességeimet. Nem is ez a lényeg (nem voltam egy Rommel :) azt az 1 darab squadot cseszegettem amelyik összeállt és a meglepi most jön. Látom tüzérség romokban, mondom a srácoknak irány artyt javítíni, és láss csodát halála után szerelőként jött vissza és a toronydarutól visszament javítani. :)

Mondjuk hogy két kommandós garázdálkodott az anyahajón, azt már a másik squadot nem nagyon érdekelte...

• kz
    mint 42-ben omahán....
    hát igen, volt olyan, hogy aki sznájpernek született (a 20. felszólítás után is), azt tk-ztuk.
    de a cél (felmenni, foglalni, lepörgetni) érdekében mindent...
  • 0Fritz0
    Tegnap rászántam magam és kipróbáltam a sunyi sznájpert.
    Az amcsik távcsővese teljesen jó: pontos és 1-2 skúló bőven elég a páciensnek.
    Viszont szegény üzbég/tálib/allah akhbar tesóknak elég gagyi fegyver jutott.
    Már az is ritka volt, hogy a biztonságos távolból egyáltalán eltaláljak valakit és ha be is kapta, akkor is vígan futkosott tovább 3-4 találat után.
  • Zs0lt1
    El kezdtem fordítani.

Egy kérdés megakadt a szememben:
    [20:16] <QuestionBot> S8|Metalmeniac asked: will there be enough support (patches) ???
    [20:16] <QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: We will continue to support the game, as we did with BFV and BF42, after release. With things like patches and content updates.

Enyhe lol a bfv támogatásával kapcsban.
  • Rafia
    Tegnap csináltam egy csapatot, összesen volt talán 2 az oldalon, és persze az emberek fele szólóban. Ekkor lehet őket "spammelni" (invite), egyszerre többet érdemes. Ez elég hatásos, a delikvensek fele be is lépett...szerintem még azt sem tudják, hogy kell csapathoz csatlakozni, csak nyomtak egy pgup-ot.
  • Rafia
    Ja, azt én is, de kérhetsz parancsot a leadertől, nem kell békénhagyni. A szabály az, hogy mindig a közelében kell lenni, így látod mit akar. Néha olyan intenzív az eksön, hogy nincs ideje parancsokat osztogatni. Ha eltelik 5-perc 1 kör parancs nélkül, akkor én általában másik squadhoz váltok...
  • BurnBaby
    önmagában a sniper nem okoz közutálatot
    az okozza, amikor a fél csapat sniperként hasal, és így pont fele annyi ember jut zászlót támadni/védeni és emiatt folyamatosan zászlóhátrányban van a csapat :)
  • BEAST #13105
    nemtudom lehet én vagyok túl naív :) ... de mintha valaki emlegette volna hogy a serverén van admin is stb ... fenyíteni kell a népet hogy szokja a squadpzást ... majd ha párx kidobálják őket és miután itt kisírták magukat csapatzni fognak :Ð

... every single player without squad is now an enemy of the republic! ...
  • DannyL
    Ezt publikon ne várd hogy működjön, mert sose fog. ;)
  • Robogo
    BSZN Tomi!
  • Baszkurátor
    Ehhhhh, nembírom beizéni azt a büdös joyt.(
    Asszem akkor repkedésre marad a Lock On......
  • Borg
    Nekem ez a linuxded sem működik.

Installing BF2 to ./bf2...
    Installing PunkBuster...

Installation complete.

És üres a könyvtár...

Btw a neve: bf2-linuxded-1.0.2446.12d-installer.sh <- ez meg ugyanaz mint a multheti rossz verzió, nem?
  • Robogo
    Ja lesz azt is majd intézem.
  • Pyotr
    eggyértelmű a squad használata!
    a minap kaptam pl. 1 olyan parancsot a commandertől h javitsam meg az artyllerit!
    természetesen +pont járt érte!
    az mondjuk érthető h még mindenkinek friss a dolog és ki szeretné probálni magát de szerintem késöbb sújos hátrányai lesznek a magán akcióknak a csapatra nézve!

üdv:proba_baba

• Baszkurátor
    Próbáltam,elhiheted.
    Én nem útálom őket, mindenki úgy jácccodiKK ahogy akar.
    Én inkább a forgatagban császkálok........az jobban teccik. ;)
  • Nahar
    Azt utálom h ha már vki Squad leader,akkor adja már ki a parancsokat,h mit támadjunk,vagy védkezzünk!Ja meg annak sincs sok értelme ha 6db squad van és mindegyikbe van 2-3 ember!A Commander meg ne harcoljon mert úgy nincs sok értelme...csak a feladatára koncentráljon! Pár nappal ezelött csapatmunka nuku volt,de tegnap már rendesen összejáccottunk,így tovább!

Ti unjátok ezt a mapot? Mert én nem...
  • xj700t
    Jobban jártok, ha nem tudjátok elindítani .... :)
  • Borg
    Na megy fel az SG szerverre is. Remélem be tudom lőni még ma, így ssh-n át.
  • Borg
    A commander a felderített területen belül bármelyik piros pontra nyomva tehet egy olyant hogy spotted.
    És akkor kiirja a teamnek, hogy infantry, sniper, at, jet stb spotted.
  • Dansky
    Próbáld meg! :)

Anno BFV-ben is tapasztaltam, hogy a sniperek közutálatnak örvendenek, és igazándiból nem értettem miért. Nem olyan hűdenagyonjajjdenehéz védekezni ellenük. Pont az a szerepük, hogy ne lásd őket.
    Pl. tegnap is, vagy 8 percen át (ami ugye a tíznek elég nagy része :) egy repcsinek sem jutott eszébe, hogy "ha már arra járok, odalövök egyet a toronynak, hátha ott búvik vki", na persze gondolom senki nem vette a fáradságot, hogy teamchatelje, hogy valszeg sniper cseszegeti valahonnan ki tudja honnan. (mondjuk ezen a pályán két hely van ahonnan ezt értelmesen lehet csinálni, úgyhogy nem egy nagy rejtvény). Persze gondolom az is kérdés, hogy a pilóták hajlandók lennének-e ezzel foglalkozni.

De hát ez is csak a szokásos problémára vezethető vissza: együttműködéssel sokkal nagyobb fun lenne a játék.

Gabe, az magától értetődik, hogy francot nem ér egy squad, ha az alábbiak közül valamelyik hiányzik:
    1. squad leader tologassa a népet fel-alá
    2. a nép hallgasson rá
    3. a nép várja meg, amíg a játék elején a squad leadere spawnol, és oda teremtődjön ő is, mert ha nem, már eleve bukta az egész
  • Zs0lt1
    Megkérdem a tRs-t, sztem megleszünk.
  • Zs0lt1
    KÖJÖTT A JÓ LINUX DS:
    ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf2-linuxded-1.0.2446.12d-installer.zip
  • Baszkurátor
    Hát fater sose legyen nagyobb örömöd az életben.....
    Mondjuk hihetetlen nagy rutin kell a daru vagy egy ház tetejéről vadászgatni
  • 0Fritz0
    Yo a wallhackod, BB. :)
  • TC3
    Üdv. Mindenkinek!
    Érdeklődnék, hogy mikor lesz a játék hivatalos megjelenése! Én is látom a számlálót, de az minden eddigi infóhoz képest is többet mutat 2 nappal! Most akkor 17, 21, vagy 24.-e a dátuma!?
    Gondolom kell neki 2-3 nap mire elér a mi boltjainkba, de konkrétan engem úgy érdekelne a dolog, hogy letöltöm, megnézem, hogy a full mégis hogy állt össze, és utána veszem meg! /pont ezért kérném, hogy a hasonló gondolkodásu emberkék válaszoljanak/
    És NAGYON remélem, hogy a találati arányokat nem fogják elcseszni, és visszabutítani a BFV-hez, mert az elég gáz lenne. Szerintem amit a demó mutat a játékból, annak legalább van valami értelme, főleg szórás tekintetébe!
    Bocs a "regényért".
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • CSOCSO
    plusz baromira sajnalom hogy nem lehet beallitani azt hogy a vadaszgeppel ne 800 al menjek hanem kevesebbel.. mert igy 800 nal szinte 6 mp-kent fordulnom kell. magyarul a gep tul gyors a palya tul kicsi... eddig SEMMIRE nem tudtam hasznalni a vadaszgepet.. a helikopter eleg faszanyos
  • CSOCSO
    valaki meselje mar el hogy a raketak hogyan mukodnek mert nekem valahogy SOHA nem oda mennek ahova kellenenek.. mendjuk leginkabb a bemeros raketakrol van szo...
    azokrol amelyikek elkezdenek sipolni ha az ellent befogom.... nah en mar kb 100 szor lottem ilyen raketakkal persze sosem a masik palya felere de eddig EGY nem talalt!!!!! soooot kozelukbe se megy a dolgoknak csak igy ellibben szep kacsasan valamerre... nyomva kell tartani a gombot?? probaltam mar... akkor loni mikor mar szinte a celkeresztbe van a cucc?? megprobaltam.. DE SEMMII... sot a foldi raketas cuccos is olyan szanalmas hogy 50 meterrol a ket raketat ellovi az allo helikopter felett es alatt.... plusz eleg lol hogy a hajo aljan egy ellen felmaszott a letran es amasik oldalrol belelottem a falba a csavotol 2 meterre egy raketat es meg se kottyant a csakonak...
  • Thanatos
    énis erre tippeltem és ez az amit nem csinál meg... ugyanúgy klatyogni kell a join game gobmra alul :P (itt má modernizálták 42 és bfv-hez kéepst :P)
  • Thanatos
    nem, nekemse csinál semmitse... :/
  • Thanatos
    soha életemben nem irtam 2esnél jobb dogát helyesírásból anno középiskolában, tessék rólam leszálni :P
  • Thanatos
    esélytelen... :)
  • Ahhoj
    nem jatszottam emg bf2-vel, de bf42-ben a palya betoltodese utan, minden jatek aktivitas elott klikkelni kellett egy ready gombra, es utana valaszthattal kasztot, spawn pontot, etc

igy latatlanban azt mondanam, hogy az auto ready arra jo, hogy ne kelljen egrre klikkelgetni, hanem menjen automatice :)
  • ACE
    Erre tud valaki választ?
  • Hamed
    Ahhoj sztem ezt a "selyted" témát is be kéne venni az aláírásodba
  • ACE
    Nem nehéz, de csak akkor, ha a másik oldalon sincs Commander...
  • Pharaoh
    Commanderkedtem egy kicsit, azt hittem hogy nagy tolongás lesz ezért a posztért mindig, de mégse, nem akart az lenni senki most se. Pedig nélküle a győzelem nagyon nehéz.
  • Gabe18
    Ja értelme van,csak most igy hirtelen nem tudtam felfedezni,mert a squad is össze-vissza volt.
    Az tényleg nem lenne rossz ha a játékosok feloszlanának 3-4 team-re,és akkor elosztva ki melyik bázist támadja-védi,mindenki csinálná a dolgát,és akkor nem mindenki össze vissza menne.
    Csak most ez nem igy sikerült.
  • Pharaoh
    Nem tom miért nem mennek SQUAD okba, úgy legalább még egy swap pontot is kapnak.

SQUADok főleg akkor jók, ha klán tagok vannak bennük, akkor igazi a csapatmunka, a [DA] klán mindig így megy.
  • Ahhoj
    joe, keretik ezt is beleirni a bannerbe! mert meg hely az van boven, ugye... :)