172092
  • BEAST #13153
    gondolom próbált logikusan gondolkozni :) ha nem egyenesen haladnak akkor azt jelenti hogy a töltények veszítenek a sebességükből ezért nem egyenes pályán halandak :D ... akkor lenne gáz ha a töltények nem a föld felé mennének :Ð
  • haxoror
    Hogyan?
    Mármint puska lövedékről van szó asszem mert a tank "shell"-t lő vagy mi, asszem :)
  • Starfish
    Hát nem tudom. Tegnap este elég hasznosnak éreztem magam :D Jó helyet találvalehet támogatni az éppen az ellen zászlója felé rohanó csapattagokat. Beálltak páran a zászlóhoz én meg figyeltem hogy gyün e valaki. Amennire béna voltam sokan eljutottak a zészlóhoz, de azért páran arcra pottyantak =) Nade kicsit komolyra fordítva :D Akik a zészlók körül táboroznak és sosem mozdulnak, azok ellen lehet használni de amúgy Special Forces rulez :D
  • kz
    "nem csak elé hanem távoli célnál fölé is"
    ezt honnan is fordítottad?
  • Pink Tiger
    valamennyit szerintem segít
  • haxoror
    "Bullets do not just fly in a straight line in BF2."

A lövedékek nem egyenes vonalban repülnek a BF2-ben, legalább is én vmi ilyesminek fordítom
  • Baszkurátor
    Persze fater.Nézd majd meg eccer a lövedék útját a levegőben.
  • kz
    MI?
  • haxoror
    Ez akkor most azt jelenti hogy nem csak elé hanem távoli célnál fölé is kell célozni?
  • BEAST #13144
    mikor nem? :Ð
  • haxoror
    20:49] <QuestionBot> valued-tom asked: Is it true there is a trajectory decay on bullets, and is there a maximum range the bullets can travel from the sniper rifle?
    [20:49] <QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: Yes. Bullets do not just fly in a straight line in BF2.

Ez érdekes
  • 0Fritz0
    Flém? :)
  • haxoror
    A sniperekről jutott eszembe hogy mostanra kb. az a koreográfia hogy a MEC kibassza az amcsikat az összes zászlótól kivéve a nyugatit ahol egy csomó amcsi sniper spawnol és célbalő a közép MEC-esekre.
    És szép lassan lepörög az amcsi oldal...

A sniper haszontalan kit, most hogy a célmegadáshoz sincs szükség rá még az eddiginél is haszontalanabb szvsz, persze biztos van akit szórakoztató :D
  • Borg
    41 évesen azért remélem nem itt tartok majd... bár még ha egyátalán hazugnak nevezett volna valaki...
  • BEAST #13139
    értem én :D , imserlek

[visszaolvasott]:Ð
  • Baszkurátor
    Mit nemértesz fater???Nemszeretem ha valaki hazugnak tart.Nem szokásom, ismerhecc má annyira... ;)
  • Temporal Vortex
    Üdv,

Lenne egy szakmai kérdésem pilótákhoz:
    Amikor a vadászgépben átváltok bombázó célzásra, ugye pl. megjelenik egy ellenséges egység amit bekeretezve mutat(nem x-szel ). Mikor kell kioldani a bombákat? Van valami módszer amit a HUD-on figyelni kell, vagy érzésből megy?
  • LeonSilver
  • BEAST #13135
  • Borg
    Nem segít.
  • Baszkurátor
    Figyelj kiccsillag.
    Én 41 éves koromra kinőttem a mesékből,leszarom, hogy elhiszed vagy sem de azon a szerveren amin jáccottam az volt a helyzet amit vázoltam.
    Ott érdekes módon soha senki sem kikkeltek vagy baoltak azért mert jól jáccott és nem volt anyázás sem pedig a nálunk megszokott csiterezés.
    A játékkel foglalkoztak a népek nem egymással.
    A bilibe meg max az arcod lóg bele.
  • Starfish
    Tudom hogy hülye kérdés lesz, de akkor is megkérdezem. Nem hagylak nyugodni benneteket muhahaha Na szóval. az ok hogy 1G rammal már elfut nade, ha monnyuk nincs ugye annyi, mert szegény vagyok mint a templom egere akkor a dual DDR segít valamicskét? Mert ha nem akkor is megveszem a duálus lapot, max vadászok még ramot is
  • Borg
    A commander supplyt tud ledobni ejtőernyővel, vagy van supply-s kaszt is.
  • Forrest Tomee
    A lőszerutánpótlás, hogy megy a 2-ben?
  • BEAST #13129
    az 512 memória nagyon kevés neki ... 1 giga az amin már kényelmesen elvan ... max grafhoz meg min 1,5 giga kell :(
  • forza milan
    én a demot radeon 9600 XT 256mb ddr,2ghz proci-val,512mb rammal futtatam!nem értem hogyha nem is szép a grafika,akkor miért akad mint az atom még 800x600-ba,medium textúrákon
  • ProSatanos
    Hivatalos eagames fórum erről a témárol
  • ProSatanos
    Na végre sikerült nekem is elindítani :)

Leírnám hogy hogyan is annak aki még kinlódik vagy már feladta a próbálkozást(ATI Vga kártyára vonatkozik) :)
    A problémám fekete képernyő volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra(asztalra) csak ha kiléptem(jobb felső sarokra kattintva a homályba:)

AGP FAst Write -ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát nállam az utóbbi müködött(AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).

Szerintem érdemes lenne beleszúrnia faq-ba is ha valaki végre megírja :)
  • Tgabbar
    Igen,az antitank-osnál ha a rakétával lősz nyomva kell tartani a tűz gombot úgy rá tudod vezetni célra.Persze ha mozog akkor a cél mozgásának iránya elé kell tartani egy kicsit(bár függ a cél és a közted lévő távolságtól,hogy mennyivel tarts elé)és úgy lőni,majd célra vezetni.A földi telepítésű rakétáknál megvártad míg rá zár a célra?Folyamatos éles hang,valamint a célon 2 négyzet van(at egyik 45 fokkal el van fordítva a másikhoz képest).
    ?
  • Rafia
    EA-nek nem tetszik a timelimit hack
  • Borg
    De ennek is csak egyetlen oka van: Hozzánk képest lényegében nincs káromkodási szókincsük ;)
  • Borg
    Majd jelezzél ha te is szivtál vele :D
    Ez ugyanaz a verzió, mint ami nem ment a múlt héten. Most sem csinál semmit.
  • 0Fritz0
    Günther komme und du bist tot, ja. :D
  • BEAST #13120
    vagy csak kevsebbet értesz belőle :DDDDD

amúgy sztem a németek semmivel sem jobbak ... pl GWben is ha megnézed akkor a minimapra f*szt rajzolgatók tábora igen nagy részben német :Ð ...

sztem az angolok a legkultúráltabbak akkoris :D
  • Lacc
    Meg sájsze :D
  • Lacc
    Na végre, van linuxos server látom, szedem is lefele.
  • kz
    muterezés megy...
  • Dansky
    A német szervereken is teljesen random módon találkoztam csapatmunkával (de legalább volt olyan, hogy volt olyan :), a különbség, hogy ha ott anyáztak is, németül tették, és nem értettem. :D
  • 0Fritz0
    Egyetlen különbség van: külhonban kevesebb az anyázás. :)
  • Borg
    Aztán felébredtél hogy bilibe lóg a kezed... birom ezeket a meséket a német szerverekről.
    Mindig jön egy amikor valaki publicon kifog egy kis csapatmunkát. Holott dettó ugyanaz a helyzet publicon mint itthon.