172092
  • haxoror
    Nagyon hiányzik a billentyűs rádió, BFV-ben ha láttam hogy egy baráti heli gyanúsan kezd rámrepülni elkezdtem ezerrel nyomogatni hogy Negative!Negative! itt ez esélytelen :(
    Remélem a fullban a MEC és a kínai rádiót majd át lehet állítani angolra mert a szinte állandó shelshock effekt közben nincs igazán időm olvasgatni :D
  • CUCLI
    zsíroskenyér :D
  • AndrewCB
    Na! A ..::CB::.. serveren is unlockolva van az összes fegyver!
  • Borg
    Ok, thx.

A szerverünk 40 playeres most, bár ez a tesztelésen áll vagy bukik, hogy marad e. Elvileg a vasnak vinni kell.
    Úgylátom Fleko már bent is van tesztelni :)
  • SLYTHOMi
    beraktam ezt a servert is...

hamarosan bfhelp.try.hu-n is elerheto lesz minden faq anyag!
    addig is slyon letoltheto textben megtalalhattok sok mindent...

• TS Zolly
    «CoR» Willow kért meg, hogy kopizzam ide az irását, mert még nem aktiv az sg-n.

,, Szerintem a bf2-nél elkéne felejteni a 10 vs 10 -et. 10 emberrel értelmetlen egy csapatnak. ide kb csapatonként 20 ember kell. és akkor már kijön 1 parancsnok 3 squad és a légierő.
    10 embernél max 1 squad lehet, ha akarsz bármi technikát is használni.

Itt sz. véleményem szerint a minimum a 15vs15, de ez olyan, mint dc-nél 6vs6
    az igazi nagy stratégiai és taktikai harc 30 vs 30 nál jön ki.
    3 db 8 fős squad, abban már lehet minden+ jármű is
    és még marad 6 ember légvédelem,légierő, parancsnok és taktikai snipernek.,,
  • Borg
    HU benne van. Vagy keress arra, hogy bf2hu :)
  • Looserke
    Borg nem tennél a szerver nevébe egy HUN szót, hogy meg lehessen találni a keresőben?
  • Borg
    Emberek!

Valaki tesztelné a szerverünket?:D (linuxos, most inditottam)

[SG.HU] BF2 DEMO PUBLIC (jelszo:bf2hu)
    IP: 193.138.127.79

Csak hogy mindent jól állítottam e be :) meghogy hogyan fut stb.
  • ssc-suni-hu
    Legyszi mond mit ir pontosan
    (angol tudas 2%)
  • Starfish
    Ha van már készülő FAQ akkor nem kezdek neki egy újnak. =) Inkább írogatok ide azt beleteszi akinek kedve van :D
  • Looserke
    Nah, kicsit sqadoztam egy angol szerveren...Medic voltam, velem együtt még volt + 1 medic a csapatban...Ahogy elpatkolt valaki én akkor is odaszaladtam és felélesztettem, ha közben lőttek rám, bezzeg ha én haltam meg, akkor b*sztak segíteni...csapatmunka...pfff
  • SLYTHOMi
    ezt is beraktam akkor...
  • haxoror
    Ja Boldog Szülinapot! :)
  • 3TOMI3
    köszi
  • haxoror
    Nem, nem vezeti rá automatikusan, ha lövés után lenyomva tartod a bal gombot( bezoomolva maradsz) akkor ha mozgatod a célkeresztet a rakéta megpróbálja azt követni.
  • haxoror
    Azokkal a rádióparancsokkal nekem az a legnagyobb gondom hogy a Q lenyomása "reseteli" a ctrl-t, magyarán ha kiszúrom hogy jön egy tank, leguggolok fedezék mögé hogy üzenjek és ahogy lenyomom a Q-t kiemelkedem és lelőnek :(
  • SLYTHOMi
    ezek mekkora almák, nem hiszem el :|
    ráadásul ez az új már 1 nappal előbb készen volt mint a régebbi ami nem mukodott és ráadásul ugyanazt a nevet viseli csak más a mérete

régi linux:
    targetdir="bf2-linuxded-1.0.2446.12d"
    filesizes="39666750"

új linux:
    targetdir="bf2-linuxded-1.0.2446.12d"
    filesizes="42438414"
  • haxoror
    Az unlockolt assault cuccon nincs gránátvető!?
  • SLYTHOMi
    beraktam ezt is a faqba a gf4.textbe,
    illetve az EA véleményét is a TIMELIMIT hackről...
    akinek van még hiányzó infója küldheti magánba is h. ne kelljen mindig a fórumot nyálazgatnom
  • kz
    van az az asszault onli, vagy mi....
  • Lacc
    Új magyar server:

HUN - Majomház
    193.6.2.124
    Password nincsen, 30 fős conquest. Ha lenne rá igény, esetleg inditható a kisebb mappel is, közelharcra kihegyezve :)
  • retteneteske

király a megközelítés!
    én is így szoktam segíteni a csapatomat.
  • Temporal Vortex
    Ok, de szvsz kell lenni valami a HUD-on is ami jelzi, mikor kell kioldani. No majd kitalálom.
  • Starfish
    Nah asszem van annyi infó, hogy elkezdem írni BBnek a faq-hoz valót. Kezdve a gépkövetelménnyel a csapatfelbontáson át ami még eszembe jut. :D Jöhetnek a pontokra bontot téma címek stb ;)
  • Zs0lt1
    A squadleaderek csak a commanderen keresztül tudnak egymással kommunikálni.
  • Starfish
    Hát a dumcsiról azt tudom, hogy ugye a squadon belül csak a squad VOPI csacsogást hallani. Na meg a Commander paracsokat és gondolom a Commandert is hallani. Nem zavar be a nem squadban levő emberkék cseverészése és sikítozása. A squad leaderek egymással való csacsogásáról nem tudok sokat, de gondolom van valami. Meghát figyelni kell a commandert hogy hova irányítja a többi squadot =) Szerintem :D
  • BEAST #13166
    nem , a squad memberek tudnak egymással és a squad leaderrel , a squad leaderek a squaddal és a commanderrel , a commander meg a squad leaderekkel
  • Zs0lt1
    Így néznek ki ha minden fegyver 'unlockolva' van:
  • Starfish
    Jó hát a defend azért más mint az tombunkeres kempelés :D Dehát értjük a csíziót :D De a sniper tud hasznos lenni, ha védik a zászlót. Receptje lehetne a végy egy 4 fős csapatot, ízesísd meg egy tankal vagy kettővel ha lehet, megbolndíthatod légitámogatással, végül egy csipet sniper és mehet a zászlófoglalósdi :D Persze ha nincs tank akkor nehezebb a móka. De nem lehetetlen. Lehet taktikázni. Söröcske csak okosan =)
  • emberke
    Egyre jobb, kiegyenlítettebb meccsek vannak a szervereken most, hogy kezdi mindenki megismerni a lehetőségeket. Amúgy ez a hang kommunikáció, hogy működik pontosan? A squad-on belül oké a dolog, hall mindenki mindent. A squad leader elvileg hallja a commandert de vajon a squad leader-ek tudnak egymással dumálni?
  • kz
    "ha nem egyenesen haladnak akkor azt jelenti hogy a töltények veszítenek a sebességükből ezért nem egyenes pályán halandak"

a magyarázat nem ez!!!
    hiszen TFH nem változik a vízszintes irányú sebessége, attól még hat rá a gravitációs mező, ami gyorsítja. lefelé.
    szóval egy csúzliból vízszintesen kilőtt üveggolyó is ugyanannyi idő mulva ér a földre, mint a kilövés pillanatában ugyanazon csúzli mellől leejtett másik üveggolyó.
  • FreddyHawk
    Gabbar, ezt kifejtenéd bővebben ? Ha AT-s al lövök, és lövés
    után nyomva tartom a bal gombot, akkor "rávezeti" a célra az
    AT rakettyát a kütyü ? Igaz ez ?

• Hamed
    Hát nem vagyok éppen pilóta, de a bombázás itt is érzés alapján megy. Pár rárepülés után nagyjából ki lehet okoskodni, h a sebesség és a rárepülési szög függvényében mikor engeded el a cuccot.
    Bár igen durván sebeznek a bombák, szal az se baj ha kicsit mellé megy:) Tegnap próbálkoztam pár kört repkedni, hát... qrvára lehet osztani vele a másik csapatot ha nincs náluk fix pilóta aki leszedegessen. Kb. 10mp egy rárepülés+bombatöltés a reptéren, egy zászlót állandó terror alatt lehet tartani egy géppel, mivel a földi légelhárítók nem sokat érnek ha full gázzal rácsap az ember a pontra. Mire a szerencsétlen túlélő beül a talán megmaradt stingerbe a gép már a map túloldalán van.
  • Pink Tiger
    srácok a bépített rádióparancsok csak csak ezzel az egeres módszerrel adhatók ki??
    ami kitakarja képernyőt?? ráadásul nekem marha nehézkes
    ott állok a pálya közepén látok egy páncélost de körülményes jelezni a többieknek

nincs erre billentyű?
  • haxoror
    Csak én azért nem vettem ezt ilyen természetesre mert előző BF-ekben a lövedékeknek idő kellett hogy a célhoz érjenek de a röppályájuk nem változott.
  • BEAST #13157
  • haxoror
    Én is egy ilyen táborozó csapat tagja vok általában középen mert squadleader defendre adja meg, azért nem támadunk mert a zászlók többsége a miénk az amcsik meg pörögnek

Egyébként meg assault rulez, hasznos tagja vagyok a csapatnak mert az újraélesztgetésemmel egy csomó ponthoz juttatom a medicjeinket
  • Baszkurátor
    Hát igen.
    Ez azóta van így mióta az a hüJJe Nyúton ( :D ) kitalálta a gravitáCsiót.... ;)
  • haxoror
    Hát igen, vmi ilyesmiről van szó :)