172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #13193 Nagyon hiányzik a billentyűs rádió, BFV-ben ha láttam hogy egy baráti heli gyanúsan kezd rámrepülni elkezdtem ezerrel nyomogatni hogy Negative!Negative! itt ez esélytelen :(
Remélem a fullban a MEC és a kínai rádiót majd át lehet állítani angolra mert a szinte állandó shelshock effekt közben nincs igazán időm olvasgatni :D -
CUCLI #13192 zsíroskenyér :D
-
#13191 Na! A ..::CB::.. serveren is unlockolva van az összes fegyver! -
Borg #13190 Ok, thx.
A szerverünk 40 playeres most, bár ez a tesztelésen áll vagy bukik, hogy marad e. Elvileg a vasnak vinni kell.
Úgylátom Fleko már bent is van tesztelni :) -
#13189 beraktam ezt a servert is...
hamarosan bfhelp.try.hu-n is elerheto lesz minden faq anyag!
addig is slyon letoltheto textben megtalalhattok sok mindent...
-
TS Zolly #13188 «CoR» Willow kért meg, hogy kopizzam ide az irását, mert még nem aktiv az sg-n.
,, Szerintem a bf2-nél elkéne felejteni a 10 vs 10 -et. 10 emberrel értelmetlen egy csapatnak. ide kb csapatonként 20 ember kell. és akkor már kijön 1 parancsnok 3 squad és a légierő.
10 embernél max 1 squad lehet, ha akarsz bármi technikát is használni.
Itt sz. véleményem szerint a minimum a 15vs15, de ez olyan, mint dc-nél 6vs6
az igazi nagy stratégiai és taktikai harc 30 vs 30 nál jön ki.
3 db 8 fős squad, abban már lehet minden+ jármű is
és még marad 6 ember légvédelem,légierő, parancsnok és taktikai snipernek.,,
-
Borg #13187 HU benne van. Vagy keress arra, hogy bf2hu :) -
#13186 Borg nem tennél a szerver nevébe egy HUN szót, hogy meg lehessen találni a keresőben? -
Borg #13185 Emberek!
Valaki tesztelné a szerverünket?:D (linuxos, most inditottam)
[SG.HU] BF2 DEMO PUBLIC (jelszo:bf2hu)
IP: 193.138.127.79
Csak hogy mindent jól állítottam e be :) meghogy hogyan fut stb. -
#13184 Legyszi mond mit ir pontosan
(angol tudas 2%) -
#13183 Ha van már készülő FAQ akkor nem kezdek neki egy újnak. =) Inkább írogatok ide azt beleteszi akinek kedve van :D -
#13182 Nah, kicsit sqadoztam egy angol szerveren...Medic voltam, velem együtt még volt + 1 medic a csapatban...Ahogy elpatkolt valaki én akkor is odaszaladtam és felélesztettem, ha közben lőttek rám, bezzeg ha én haltam meg, akkor b*sztak segíteni...csapatmunka...pfff -
#13181 ezt is beraktam akkor... -
haxoror #13180 Ja Boldog Szülinapot! :) -
#13179 köszi -
haxoror #13178 Nem, nem vezeti rá automatikusan, ha lövés után lenyomva tartod a bal gombot( bezoomolva maradsz) akkor ha mozgatod a célkeresztet a rakéta megpróbálja azt követni. -
haxoror #13177 Azokkal a rádióparancsokkal nekem az a legnagyobb gondom hogy a Q lenyomása "reseteli" a ctrl-t, magyarán ha kiszúrom hogy jön egy tank, leguggolok fedezék mögé hogy üzenjek és ahogy lenyomom a Q-t kiemelkedem és lelőnek :( -
#13176 ezek mekkora almák, nem hiszem el :|
ráadásul ez az új már 1 nappal előbb készen volt mint a régebbi ami nem mukodott és ráadásul ugyanazt a nevet viseli csak más a mérete
régi linux:
targetdir="bf2-linuxded-1.0.2446.12d"
filesizes="39666750"
új linux:
targetdir="bf2-linuxded-1.0.2446.12d"
filesizes="42438414"
-
haxoror #13175 Az unlockolt assault cuccon nincs gránátvető!? -
#13174 beraktam ezt is a faqba a gf4.textbe,
illetve az EA véleményét is a TIMELIMIT hackről...
akinek van még hiányzó infója küldheti magánba is h. ne kelljen mindig a fórumot nyálazgatnom -
#13173 van az az asszault onli, vagy mi.... -
#13172 Új magyar server:
HUN - Majomház
193.6.2.124
Password nincsen, 30 fős conquest. Ha lenne rá igény, esetleg inditható a kisebb mappel is, közelharcra kihegyezve :) -
király a megközelítés!
én is így szoktam segíteni a csapatomat. -
Temporal Vortex #13170 Ok, de szvsz kell lenni valami a HUD-on is ami jelzi, mikor kell kioldani. No majd kitalálom. -
#13169 Nah asszem van annyi infó, hogy elkezdem írni BBnek a faq-hoz valót. Kezdve a gépkövetelménnyel a csapatfelbontáson át ami még eszembe jut. :D Jöhetnek a pontokra bontot téma címek stb ;) -
#13168 A squadleaderek csak a commanderen keresztül tudnak egymással kommunikálni. -
#13167 Hát a dumcsiról azt tudom, hogy ugye a squadon belül csak a squad VOPI csacsogást hallani. Na meg a Commander paracsokat és gondolom a Commandert is hallani. Nem zavar be a nem squadban levő emberkék cseverészése és sikítozása. A squad leaderek egymással való csacsogásáról nem tudok sokat, de gondolom van valami. Meghát figyelni kell a commandert hogy hova irányítja a többi squadot =) Szerintem :D -
#13166 nem , a squad memberek tudnak egymással és a squad leaderrel , a squad leaderek a squaddal és a commanderrel , a commander meg a squad leaderekkel -
#13165 Így néznek ki ha minden fegyver 'unlockolva' van:
-
#13164 Jó hát a defend azért más mint az tombunkeres kempelés :D Dehát értjük a csíziót :D De a sniper tud hasznos lenni, ha védik a zászlót. Receptje lehetne a végy egy 4 fős csapatot, ízesísd meg egy tankal vagy kettővel ha lehet, megbolndíthatod légitámogatással, végül egy csipet sniper és mehet a zászlófoglalósdi :D Persze ha nincs tank akkor nehezebb a móka. De nem lehetetlen. Lehet taktikázni. Söröcske csak okosan =) -
emberke #13163 Egyre jobb, kiegyenlítettebb meccsek vannak a szervereken most, hogy kezdi mindenki megismerni a lehetőségeket. Amúgy ez a hang kommunikáció, hogy működik pontosan? A squad-on belül oké a dolog, hall mindenki mindent. A squad leader elvileg hallja a commandert de vajon a squad leader-ek tudnak egymással dumálni? -
#13162 "ha nem egyenesen haladnak akkor azt jelenti hogy a töltények veszítenek a sebességükből ezért nem egyenes pályán halandak"
a magyarázat nem ez!!!
hiszen TFH nem változik a vízszintes irányú sebessége, attól még hat rá a gravitációs mező, ami gyorsítja. lefelé.
szóval egy csúzliból vízszintesen kilőtt üveggolyó is ugyanannyi idő mulva ér a földre, mint a kilövés pillanatában ugyanazon csúzli mellől leejtett másik üveggolyó. -
FreddyHawk #13161 Gabbar, ezt kifejtenéd bővebben ? Ha AT-s al lövök, és lövés
után nyomva tartom a bal gombot, akkor "rávezeti" a célra az
AT rakettyát a kütyü ? Igaz ez ?
-
#13160 Hát nem vagyok éppen pilóta, de a bombázás itt is érzés alapján megy. Pár rárepülés után nagyjából ki lehet okoskodni, h a sebesség és a rárepülési szög függvényében mikor engeded el a cuccot.
Bár igen durván sebeznek a bombák, szal az se baj ha kicsit mellé megy:) Tegnap próbálkoztam pár kört repkedni, hát... qrvára lehet osztani vele a másik csapatot ha nincs náluk fix pilóta aki leszedegessen. Kb. 10mp egy rárepülés+bombatöltés a reptéren, egy zászlót állandó terror alatt lehet tartani egy géppel, mivel a földi légelhárítók nem sokat érnek ha full gázzal rácsap az ember a pontra. Mire a szerencsétlen túlélő beül a talán megmaradt stingerbe a gép már a map túloldalán van. -
#13159 srácok a bépített rádióparancsok csak csak ezzel az egeres módszerrel adhatók ki??
ami kitakarja képernyőt?? ráadásul nekem marha nehézkes
ott állok a pálya közepén látok egy páncélost de körülményes jelezni a többieknek
nincs erre billentyű? -
haxoror #13158 Csak én azért nem vettem ezt ilyen természetesre mert előző BF-ekben a lövedékeknek idő kellett hogy a célhoz érjenek de a röppályájuk nem változott. -
#13157 -
haxoror #13156 Én is egy ilyen táborozó csapat tagja vok általában középen mert squadleader defendre adja meg, azért nem támadunk mert a zászlók többsége a miénk az amcsik meg pörögnek
Egyébként meg assault rulez, hasznos tagja vagyok a csapatnak mert az újraélesztgetésemmel egy csomó ponthoz juttatom a medicjeinket -
#13155 Hát igen.
Ez azóta van így mióta az a hüJJe Nyúton ( :D ) kitalálta a gravitáCsiót.... ;) -
haxoror #13154 Hát igen, vmi ilyesmiről van szó :)