172092
  • Borg
    Aztán várni egy hetet amíg az EA feloldja a delistet ugye...
    Mert addig aztán senki nem találja meg a szervert a listában.
  • BEAST #13232
    1. lépés:
    Meg kell találni a gpm_cq.py file-t(Standalone Demo Server/mods/bf2/python/game/gamemodes)

2. lépés:
    A fileban van egy host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1) sor

3. lépés:
    A sor elé egy # jelet kell írni.

Így!: # Host.registerHandler('TimeLimitReached', onTimeLimitReached, 1)

by Meggymag #11526

• Rafia
    Tegnap láttam egy leadertől a trükköt: zászlót támadtunk, és a közelben elbújt, teljesen mozdulatlan volt, nem csinált semmit. (Elsőre azt hittem, hogy lefagyott). Vagy 5 percig folyamatosan spawnpontot adott nekünk, végig rohamoztunk , de sajnos nem tudtunk foglalni
  • Zs0lt1
    Valaki tudja hogy kell kiszedni a timelimiitet, irja már meg pls, az elmúlt 3 nap 6000 kommentjét hadd ne kelljen átnyálazni. Kösz.
  • Lacc
    Nem nagyon lehet, még a BF2CC-vel se lehet látni. www.bf2cc.com , érdemes használni ezt, jó kis utility server managelésre.
  • Starfish
    Valaki pls egy linket ha tudna a faq-hoz =)
  • haxoror
    Az még fasza lenne ha minden járműre fel tudna szállni 4-6 ember pl. tank tetejére vagy vmi hogy a squad együtt tudjon mozogni, vagy a squadleader spawnolhatna a többi leaderhez.
    Addig király minden amig a leader él mert hozzá lehet spawnolni de ha behal akkor megtörik a támadás, ezért utálom amikor a leader assaultozik (vagy repcsibe ül!) és szinte azonnal kinyiratja magát :(
  • BEAST #13226
    gg , bye
  • mesor
    Előbb utóbb biztos lesznek olyanok aki profi szinten fogják művelni a commandert. Én személy szerint maradok a tűz vonalban spec opsal!
  • madrac
    Nemértem miért kerül Atis téma a FAQ gf4.txt-jébe.

Interjúról:
    [21:17] <QuestionBot> Hauk asked: How come games like HL2, FarCry, Doom3 and so on run perfectly on GF4 TI cards, but not BF2? The graphics is not superior to the ones in those games. How much did Nvidia pay you?
    [21:17] <QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: We needed to take advantage of the features in Pixel Shader 2.0, sadly the cards you mentioned do not support this.

Szánalmas, hogy nem a kérdésre válaszolt.
    Azon meg meglepődnék, ha a HL2, FarCry, Doom3 nem profitálna a 2-es shader-ből.
    Másrészt meg elég nagy rálátásra vall, ha azt se tudja a csóka, hogy 1.4-es shader-rel már megy.
    Túl sok jó kis gf4 karesz van még a népnél, hogy ezen hozzáállás mögött ne valami más legyen..
  • Starfish
    Na ja. A minap voltam valami külföldi szerveren. Ott mindíg le akarták váltani a commandert, de sose jött össze. Jól nyomta az utánpótlást. Minden base-hez volt szinte supply, amdeicek is szorgosak voltak, jött a tüzérség, megvolt afelderítés. És sikerült az Amerikaiaknak győzni zsinorban 8x. Ha jó a commander, a csapatok jól dolgoznak együtt akkor elég szép taktikázást lehet becsempészni. Hozzá kell szokni a gammához és meg kell tanulni =)
  • Borg
    Te Lacc, a linux ds-ben nem lehet előhozni valahogy a teamchattert, meg egyéb event logot?

A css-ben legalább realtime látni mi megy a szerveren, de itt... szinte semmi info.
  • haxoror
    Medic és Need ammo rádióban még az is jó hogy ha nem is jön senki de a minimappon pár másodpercre megjelennek a medicek/supportok.
  • haxoror
    Ez is igaz.
  • TS Zolly
    Na ebben igazad van, de elöbb utobb hozzászokunk majd. Én már nagyából tom, melyik oldalon milyen rádio parancsok vannak. De sajna a Magyar szervereken néha olyanok ülnek a parancsnoki fotelba, akik csak a tüzérségi tüz érdekli. Hiába kérek utánpotlást, szarik rá. Radarok elhelyezéséről nem is beszélek. Mikor én vagyok a parancsnok, akkor szkenelés után ahol nagyobb a veszély, dobok le radart, hogy a csapat lássa honnan jön az enemy. Tüzérséget meg már szinte nem is merek nyomni, mert látom a térképen, hogy a béz tele van ellenel, környéken meg barát nincs, de mire oda ér a tüzérségi tüz, tuti van olyan faszláma, hogy nem nézi a minimapott, hogy oda nem szabad belépni. Persze ilyenkor megy a tk ezerrel, és még a láma van felháborodva.
  • 0Fritz0
    Lécci tegyétel bele a nevébe, hogy HUN.
    Sokan így keresik a szervereket. :)
  • Rafia
    Nem 6 fős a squad limit?

Amúgy a squadok nagyságánál fontosabb a számuk. Ha csak 2 van és az egyik támad, a másiknak kellene figyelni az összes többi zászlót. Szerintem ezen a pályán 3 squad nem árt.
  • YOsh
    Indítottunk mi is egy bf2 szervert,teszt jellegel,aki akar jöhet játszani:

RDHA Bf2 server
    84.21.4.42
    Password:bf2hu
  • Rafia
    Tegnap valamelyik magyar szerveren is egész kemény játék volt. Napról napra javul, most már a pilóták is egyre veszélyesebbek.
  • Starfish
    Jó hét én is hallom hogy mindenki kiabál érte. Csak kicsit lassan megy mire mondjuk én kiabálok. Így nem is szoktam =). Mert azért lassú az hogy nyomom a gombot, kiválasztom a medices üzt atzt had szóljon. Egyszerűbb lenne egy gombnyomással. Addig se kell megállni =)
  • TS Zolly
    Néztem a CB kiirást. Már a demoval is lehet versenyezni min 6v6 max 16v16 játékossal.

ClanBase
  • TS Zolly
    Érdekes én midig szinte csak a medic kiabálást hallom. De lehet külön is rádio parancsal hivni.
  • TS Zolly
    Szerintem sokkal jobb ha a saját anyanyelven szól, mert ilyenkor lehet hallani az enemy egymást közt mivelt rádio és más beszélgetést. Meg lehet különböztetni, hogy a homokzsák mögött ki van, barát vagy ellenség.
  • Starfish
    A rádiózást télleg remélem hogy orvosolják. =) Hiányzik az eszeveszett medic-ért kiabálás :D
  • Lacc
    Nálam túl nagy gond nincs azzal, hogy mennyit eszik, igaz senki nincs még rajta :D Majd akkor lesz érdekes, ha tele lesz, a BF serverek hiresek az erőforrászabálásukról. De ha egy dual xeon nem lesz neki elég, akkor lerakom a hajam.
  • Pharaoh
    Szerintem is, régen 1s volt mig két gombot benyomtam, most meg az egérrel kell szenvednem, hogy kiválasszam, hogy mi kell.
  • Pink Tiger
    szerintem a rádiózás így kimondottan szar :)
  • haxoror
    Végül is miért ne lehetne, nem értem miért kellett a funkcióbillentyűket járműhelyre állítani, jó lett volna a normál számbillentyű is ha vki fegyvert akar váltani használja a scrollt mint BFV-ben.
  • Robogo
    14 vs 14 lesz és a kisebb mapon ahol csak assult van és nincsen heli meg repcsi.Szóval ez így jó lesz.
  • Zsoltika 007
    Hagy izzadjon! Legalább nem csak porosodik a sarokban a drága szerver vas. Nyomjátok fel a légkondit!
  • kz
    nekem is hiányzik...
  • csabito
    A PageUP/PageDOWN szvsz ha squad-ban vagy, akkor csak a csapatnak üzen.
    Sokunknak nem jön be ez a rádiózás, de szerintem majd jön ki valami fix rá (pl. billentyűkre bindelés)
  • haxoror
    De jó, de általában hiányzik a billentyűs rádió :(
  • Meggymag
    PageUp ill PageDown nem jó?
    Mert ez a yes és a no ill ezek megfelelői...
  • Borg
    Btw, igencsak zabál a BF2 linuxded. Nálad is, Lacc?

Nekünk amig csak a CSS ment rajta fullon 100-as tickkel addig 38ig ment fel a CPU hő. Most meg a CSS szerver üres, csak a BF2DS fut 2 playerrel, és máris 35-ön van.
    Holott úgynézem a BF2 demo ds csak 25-ös ticket használ.
  • Tibike hu
    Van egy =Rulez= nevű német szerver, 64-fős, no time limit. Most jöttem le róla, itt 90% - ban sqadokban voltak az emberkék, a commanderek is jól tették a dolgukat. Hatalmas nagy játék alakult ki, ide-oda hullámzott a front de egyik csapat sem tudta beszorítani a másikat az alapbázisra. Ha általános lesz, hogy mindenki szakaszokban fog harcolni és nem magányos rambóként, akkor publikon is egész jól el lehet majd játszogatni.
  • haxoror
    Jaja, 40-50+ embernél jön ki az igazi Bejrut fíling :)
  • kz
    szerintem simán jó, hogy unlokkolt
    ..::CB::.. CLAN SERVER HUN: 84.21.4.49:16567
  • Lacc
    Én se unlockolok inkább.
  • Borg
    A mi szerverünkön nem fogok unlockolni, sztem mindenki kibirja ezt a 10 napot már így.
    Másrészt 1 hét delistet/bant kap az ea news szerint az a szerver, amelyik unlockol.