172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#13313 tehát rank-os szervere csak az ea-nak lesz. de normál szervert bárki idíthat? -
#13312 Ez a time limit majomság csak a demóban van benne? A teljesben remélem nem rakják bele.:) -
#13311 Van már valami csít a játékhoz ?
-
Thanatos #13310 szerencsére azt nem láttam -
Lifeforce #13309 Attól függ kinek jó.
Annak aki bemegy egy jót játszani, vagy annak aki ebben a játékban akar érvényesülni.
Egyszóval az EA nagyon jól döntött.
Aki érvényesülni akar az rankos szerverre megy, aki csak játszani az meg a normálra. -
Thanatos #13308 #13306 :) -
#13307 jobb, mint amikor még magenta színű volt... -
Thanatos #13306 jah igaz de akkor is kcisit gusztustalan..., mind1 én maugy se nagyon mennék arra a csoda szervere meg igy se fogok... :) csak kurvára elrontja a képet ugye... -
#13305 persze ha csak az ea-nak lesznek szerverei, akkor nyilván kell az originál...
de ezt tudjuk, vagy sejtjük? -
#13304 Például attól különb, mert azon a fórumon magyarázol, akik csinálták a szervert. Övék a honlap, hadd rakják ki a saját szerverüket a bannerba. -
#13303 izé ... ez az SG forum ... had döntsék el mi kerül oda :DDDDD -
Thanatos #13302 mese habbal... amugyse nagyon lett volna szvsz csak msot kapva kaptak az alkalmon hogy vlamivel ezt megideologizálhassák... -
#13301 Igen, csak az EA közleményében az is benne van, hogy pont ezekért a dolgokért nem lehet bárkinek rank-os szervert indítania, hanem lesz néhány őáltaluk indított rankolt szerver, aztán kész.
Szerintem ebben a játékban a rank dolog nagyon jó fícsör lesz. -
Lifeforce #13300 Én már most mondom, hogy a fullt el lehet felejteni tört multiban.
Csak a demo "fejlesztésében" látom a megoldást.
Bár engem nem érdekel, mert a demo meggyőzött, hogy megéri a pénzét.
Amúgy is mostmár évente 1 max 2 jó játék jön ki, azt meg nyugodtan meg lehet venni.
Max. 1-2 hétvégi szórakozásról lemondasz, vagy a cigarettáról 2 hétig és már is megvan a játék ára :) -
Thanatos #13299 muszály ez a gusztustalan kék csik a banner alá? :P nem tom mitől külömb ez a szerver mint az összes többi amit ugyanugy emg lehet találni... -
#13298 na... (pl) erről beszéltem...
és a "mi" alatt nem magamat értettem...
-
#13297 biztos sokakat elrettent és ezzel már el is érte a célját.
szerintem. -
Lifeforce #13296 Csak 1 hétre banolják a szervert.
Amúgy a full játék "másik rendszerrel" lesz kapcsolatban, úgyhogy lényegtelen, hogy a demoban kibanolják a szervert 1 hétre vagy sem.
Mi most mégmélyebben beletúrkálunk, mert olyan lehetőségek is vannak, amik nincsenek kiaknázva. :)
Annak örülök, hogy úgy lehet moddolni, hogy a kliensekhez hozzá sem kell nyulni.
Most teszteljük éppen az új beállításokat. -
Gabe18 #13295 Sorry,nem vagyok egy nagy Battlefield-es,eddig leginkáb Call of Duty-ban szerencsétlenkedtem,nem tudom pontossan hogy ment itt eddig.
Ha megoldható annál jobb,csak ez igy nekem alapból bonyolultabbnak tünt,ezzel a bejelentkezős multival. -
#13294 #13289
eddig is lett volna CD_KEY ellenőrzés. csak a krekk megoldotta, hogy ne legyen.
persze nyilván az ea is gondolkodik... csak remélem mi okosabbak/élelmesebbek leszünk! -
csabito #13293 C4 csak akkor robban ha robbantod, halál esetén eltűnik. Jobb klikkel váltasz a detonátorra. -
#13292 eddig is tört kliens + tört szerver kellett együtt nem? -
#13291 No igen, de az ökontot már játék elején ellenőrzi. Igaz, ha nem kell hozzá cd-key (amit kétlek), vagy offline-al is lehet csatlakozni törthöz, akkor elképzlhető, hogy lesz. -
obe #13290 huuu bazzzeg én vsak rátettewm eddig azt vártam mkor robban...ekkora bénát:))))..köszi -
Gabe18 #13289 Na ez az,kissé megneheziti a dolgot szerintem hogy a multiplayer-re kattintva azonnal csináltatni akarta ezt a accountot. -
#13288 ha a tört szerver attól lesz tört, hogy nem ellenőrzi az ökontot, akkor nem lesz semmi gond. -
Nagydög #13287 "ha spec.ops-os vagyok és rárakom a tank seggére a c4-et az menyi idő elteltével robban?és ha én rárakás után meghalok(gyakori, elgázolnak,hehe), de a c4 rajt van, felszámolja azt nekem?"
Masodlagos tuzzel elohuzod a tavkapcsolot, es katt, julius 4.-et tartasz. -
#13286 próbáld ki!
jobb oldalon kijelzi, ha foglalsz és azt is, hogy mennyi van még hátra! -
#13285 Nem tudom mondjuk, mi lesz ezekkel a tört serverekkel, ha megmarad ez az accountos dolog... -
#13284 nem tudom ... én nem szeretnék tört szerverekben gondolkozni ... -
#13283 úgyis tört szervereink lesznek nem?
ez sokkal jobban zavarhatná az ea-t, mint a nótájmlimit.
de eddig sem tudtak sokmindent tenni ellene...
vagy, hanem? -
obe #13282 ja és srácok mikor zászlót neutralizok mennyire kell a közelébe lennem? csak közvetlenül mellette csinálja? köszi a válaszokat előre is
-
#13281 majd meglátjuk :DDDD -
Thanatos #13280 amugy se lessz megnyugodhatsz... -
obe #13279 ha spec.ops-os vagyok és rárakom a tank seggére a c4-et az menyi idő elteltével robban?és ha én rárakás után meghalok(gyakori, elgázolnak,hehe), de a c4 rajt van, felszámolja azt nekem? -
#13278 mondjuk ez igaz ... ha pont ezért nem lesz official magyar szerver morcos leszek :Ð
[kombinál] -
Thanatos #13277 nézőpont krédése... engem kifejezetten idegesit a timelimit... az emg hogy delsited lesz vagy nem ki nem szarja le én pl mindig ip alapján connektálok és ahogy kijön bármilyen külső kereső én többet az életbe el nem inditom a gamet az ikonjával hanem szerverkereső majd megoldja... hihetetlen hogy ea iylenen veri magát amikor egy halom fos amit szerverkereső néven összehoztak... ez inkább megváltás hogy ott benne sincs mitn büntetés... :P -
Borg #13276 Lényegtelen. Ezt a 8 napot már féllábon is kibirja mindenki, felesleges emiatt kockáztatni a szerver további sorsát. -
Thanatos #13275 de itt nem a sima configot kell átirni hanem valamilyen file belsejében kell turkálni jobban... és kivülről a beállitásokon nem látszik... és nem hiszem ea-nak nagyo sokkal jobb modszere lenne, max a pb-vel tudhatják valahogy a fileváltozást kiszürni... -
Thanatos #13274 érdekes nekem nem robbant föl rögtön, anyi időm volt mint a tenger kikecmeregni... szeritnem te kevered 42 demoval :D