172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#13393 ne vegyél méregdrága karit ha nincs rá kessed nagyon, bf2re elég egy sima ati9600xt 128, abból lehetőleg saphire, az a legköltséghatékonyabb és nincs vele gond, nettó 21ért már hozzá lehet jutni, de nézz körül a www.depo.hu-n
ha meg van kessed akkor 6600gt-t vegyél most az a legolcsóbb a legjobbak közt:)
-
#13392 Elvileg van ez a szerverprogi: BF2CC
de nem erheto el az oldala: http://www.bf2cc.com
Igy semmit se nagyon tudok rola csak azt, hogy van.
Masnak bejon az oldal?
Esetleg valakinek megvan es ha igen elkuldene nekem? -
#13391 Ez nem vétlen volt az tuti! Egyébként is ha én lelövöm a társam véletlenül nekem legalábbis az az első hogy bocsánatot kérek tőle chaten keresztül rögtön!
Meg az sem vétlen hogy a csapattársam az anyahajón gyilkol meg vagy 2X egymás után! A VOIP elég jól müxik. Publicon hiába kiabálok medicért mindenki szarik rám lehet hogy kipécéztek maguknak direkt:). -
Borg #13390 Detto, de én rögtön gránáttal sztam fejbe :D -
#13389 Halott ember nem beszél , ezt így tartják Sziciliában is :-) -
Rafia #13388 Igen, ott elvileg már tudni kellene.
Egyébként a Rogue Spear-ben volt durva, ott 5 perces körök voltak, és körönként változott az uniformis...nekem mindig kvára nehéz volt átállni. -
Gabe18 #13387 Na ne is mond,első este végig amcsikkal voltam,másnap felmentem valami külföldi szerverre,berak az arabokhoz (vagy kik ezek).Na nem baj mondom,eddig kék volt a csapatom,akkor most biztos a kéket kell lőni,mert ugye én vagyok a piros.2-3 rakétát beküldtem egy tankba,meg vagy mésfél tárat előttem egy arra bóklászó kék nevű emberre,mire feltünt a kinézete alapján hogy ez nem egész amerikai katona... -
#13386 Arra gondolt már valaki, hogy a BF42 -ben is meglehetett csinálni azt, hogy bizonyos járművek helyett más jármű spawnlojon. Itt is jó lenne a buggykat lecserélni Hummve -ra meg MEC furgonra, nem?
Voip nem rossz csak a TS -el szemben rosszabb a minősége és a meghalsz nem tudsz beszélni, pedig TS -ben az az első hogy halál után az ellen pozícióját kiadjuk :) -
Thanatos #13385 jah :P -
#13384 Jah. Nade amikor messze van nekem nem mutatja milyen szinü =), csak ha már 3 mp-e rajta van a kis célkereszt. Addigra meg néha már mind1 milyen szinű :D -
Rafia #13383 Ezért jó, hogy mindig a piros színűekre kell tüzelni. A BF-ben régen engem is megkavart a gyors csapatváltás, aztán volt pár célzott teamkillem...alig tudtam kimagyarázni -
#13382 Kitűnően működik -
#13381 A múltkor is csak azt láttam h megy a számba a rakéta.....utána meg kiabáltam h "MEDIIIC", dehát semmi...... -
Thanatos #13380 a másik legjobb amikor a tv guided rakétával szedik ki csapattárs tankot olyan precizséggel hogy tanitani kéne... :PPP -
Thanatos #13379 jah... nem sorry kéne hanem gondolkodni... -
Rafia #13378 ja, tegnap is volt egy ilyen. Sorryzott, de azért pgdownoltam, hadd tanuljon -
Thanatos #13377 hát kb :P -
#13376 Tényleg valaki kiprobálta milyen a VoiP?
-
Thanatos #13375 erre van egy vadi új találmány hogy ne bombáz d le saját teamedet: úgy hívják minimap... nc... -
Borg #13374 Na ehhez kell a commander UAV támogatása pl. Hogy a repülős is lássa, hol ki van. -
#13373 És csak ugy repülnek az emberek :DDD mintha csak redbullt ittak volna :D
-
Thanatos #13372 az a eset amit ő leirt szvsz nem véletlen volt... :P
amugy nekem a kedvencem az amikor épp foglalunk egy pontot csomoan nyüzsgnk ott mint a hangyák erre okos repülősmájszter jön és lebombáza az egész bagázst... -
#13371 De a jó medic elháritja álltalában ezt a Tk dolgot igaz akkor is megkapod a mínuszokat :D -
#13370 Hát azért sok TK van véletlen....pl tolatás közben aládfutnak....hiba mész gyök 2-vel akkor is TK lesz belőle..... -
#13369 Interneten nyerő lesz a game :D -
#13368 Aztán remélem az új kártyával már látod h invitállak a squadba ;) -
#13367 Vegyél GT-t :) -
#13366 Már a demóban is átlehet ;) -
Seat #13365 nem.
ok :) -
Seat #13364 BB
telo?
nem változott ugyi?!
akko hívlak! -
#13363 Ezt a sok TK-zos buzit akik fent vannak a servereken valami hihetetlen!
Futok szembe a gyerekkel belém lő kettőt üvöltöm neki hogy negatív és látszodott hogy vele vagyok de csak azért is lelő!
Kapja be az összes -
#13362 szerintem nem ,mert teljesen kiiktatják onnan
remélem nem mondtam hülyeséget -
Seat #13361 !
:) -
#13360 nem ranked , nem tört szerveren biztos látszani fog , de nem változhat ... tört szervernek meg az lesz a lényege hogy az account cuccokat megkerülje ... ott nem , szerintem :) -
#13359 Akkor lehet mégse veszem meg eredetiben, ha úgyse lesz ranked.
Azt esetleg nem tudni, hogy ha ranked szerveren elérek egy rangot, akkor az a nem ranked szerveren is látszani fog? -
#13358 Vayg 13 óra körűl néztem és akkor nem volt benne a listában -
#13357 Nem is ütöttem ki :D
[NVidi, ez valami új nem dörzsis zsepimárka? ]
(itt abba is hagytam) -
haxoror #13356 Még mielőtt döntesz kérdezd meg Geronimot!
[ATI, jah peeersze... pfff ] -
haxoror #13355 Akkor fizess mert az én üzimet ütötted ki :D -
Thanatos #13354 hiddel én fogok alegjobban örülni, de én ilyenekben már nem bízok :)