172092
  • Pink Tiger
    ne vegyél méregdrága karit ha nincs rá kessed nagyon, bf2re elég egy sima ati9600xt 128, abból lehetőleg saphire, az a legköltséghatékonyabb és nincs vele gond, nettó 21ért már hozzá lehet jutni, de nézz körül a www.depo.hu-n

ha meg van kessed akkor 6600gt-t vegyél most az a legolcsóbb a legjobbak közt:)
  • ssc-suni-hu
    Elvileg van ez a szerverprogi: BF2CC
    de nem erheto el az oldala: http://www.bf2cc.com
    Igy semmit se nagyon tudok rola csak azt, hogy van.
    Masnak bejon az oldal?
    Esetleg valakinek megvan es ha igen elkuldene nekem?
  • mesor
    Ez nem vétlen volt az tuti! Egyébként is ha én lelövöm a társam véletlenül nekem legalábbis az az első hogy bocsánatot kérek tőle chaten keresztül rögtön!
    Meg az sem vétlen hogy a csapattársam az anyahajón gyilkol meg vagy 2X egymás után! A VOIP elég jól müxik. Publicon hiába kiabálok medicért mindenki szarik rám lehet hogy kipécéztek maguknak direkt:).
  • Borg
    Detto, de én rögtön gránáttal sztam fejbe :D
  • lac coo
    Halott ember nem beszél , ezt így tartják Sziciliában is :-)
  • Rafia
    Igen, ott elvileg már tudni kellene.
    Egyébként a Rogue Spear-ben volt durva, ott 5 perces körök voltak, és körönként változott az uniformis...nekem mindig kvára nehéz volt átállni.
  • Gabe18
    Na ne is mond,első este végig amcsikkal voltam,másnap felmentem valami külföldi szerverre,berak az arabokhoz (vagy kik ezek).Na nem baj mondom,eddig kék volt a csapatom,akkor most biztos a kéket kell lőni,mert ugye én vagyok a piros.2-3 rakétát beküldtem egy tankba,meg vagy mésfél tárat előttem egy arra bóklászó kék nevű emberre,mire feltünt a kinézete alapján hogy ez nem egész amerikai katona...
  • Tuvi
    Arra gondolt már valaki, hogy a BF42 -ben is meglehetett csinálni azt, hogy bizonyos járművek helyett más jármű spawnlojon. Itt is jó lenne a buggykat lecserélni Hummve -ra meg MEC furgonra, nem?

Voip nem rossz csak a TS -el szemben rosszabb a minősége és a meghalsz nem tudsz beszélni, pedig TS -ben az az első hogy halál után az ellen pozícióját kiadjuk :)
  • Thanatos
    jah :P
  • Starfish
    Jah. Nade amikor messze van nekem nem mutatja milyen szinü =), csak ha már 3 mp-e rajta van a kis célkereszt. Addigra meg néha már mind1 milyen szinű :D
  • Rafia
    Ezért jó, hogy mindig a piros színűekre kell tüzelni. A BF-ben régen engem is megkavart a gyors csapatváltás, aztán volt pár célzott teamkillem...alig tudtam kimagyarázni
  • Col Andrew
    Kitűnően működik
  • TDC Geronimo
    A múltkor is csak azt láttam h megy a számba a rakéta.....utána meg kiabáltam h "MEDIIIC", dehát semmi......
  • Thanatos
    a másik legjobb amikor a tv guided rakétával szedik ki csapattárs tankot olyan precizséggel hogy tanitani kéne... :PPP
  • Thanatos
    jah... nem sorry kéne hanem gondolkodni...
  • Rafia
    ja, tegnap is volt egy ilyen. Sorryzott, de azért pgdownoltam, hadd tanuljon
  • Thanatos
    hát kb :P
  • uHs Gerzson
    Tényleg valaki kiprobálta milyen a VoiP?
  • Thanatos
    erre van egy vadi új találmány hogy ne bombáz d le saját teamedet: úgy hívják minimap... nc...
  • Borg
    Na ehhez kell a commander UAV támogatása pl. Hogy a repülős is lássa, hol ki van.
  • uHs Gerzson
    És csak ugy repülnek az emberek :DDD mintha csak redbullt ittak volna :D

• Thanatos
    az a eset amit ő leirt szvsz nem véletlen volt... :P
    amugy nekem a kedvencem az amikor épp foglalunk egy pontot csomoan nyüzsgnk ott mint a hangyák erre okos repülősmájszter jön és lebombáza az egész bagázst...
  • uHs Gerzson
    De a jó medic elháritja álltalában ezt a Tk dolgot igaz akkor is megkapod a mínuszokat :D
  • TDC Geronimo
    Hát azért sok TK van véletlen....pl tolatás közben aládfutnak....hiba mész gyök 2-vel akkor is TK lesz belőle.....
  • odex
    Interneten nyerő lesz a game :D
  • TDC Geronimo
    Aztán remélem az új kártyával már látod h invitállak a squadba ;)
  • TDC Geronimo
    Vegyél GT-t :)
  • TDC Geronimo
    Már a demóban is átlehet ;)
  • Seat
    nem.
    ok :)
  • Seat
    BB
    telo?
    nem változott ugyi?!
    akko hívlak!
  • mesor
    Ezt a sok TK-zos buzit akik fent vannak a servereken valami hihetetlen!
    Futok szembe a gyerekkel belém lő kettőt üvöltöm neki hogy negatív és látszodott hogy vele vagyok de csak azért is lelő!
    Kapja be az összes
  • Kovács legény
    szerintem nem ,mert teljesen kiiktatják onnan
    remélem nem mondtam hülyeséget
  • Seat
    !
    :)
  • BEAST #13360
    nem ranked , nem tört szerveren biztos látszani fog , de nem változhat ... tört szervernek meg az lesz a lényege hogy az account cuccokat megkerülje ... ott nem , szerintem :)
  • Pharaoh
    Akkor lehet mégse veszem meg eredetiben, ha úgyse lesz ranked.

Azt esetleg nem tudni, hogy ha ranked szerveren elérek egy rangot, akkor az a nem ranked szerveren is látszani fog?
  • Pharaoh
    Vayg 13 óra körűl néztem és akkor nem volt benne a listában
  • Starfish
    Nem is ütöttem ki :D

[NVidi, ez valami új nem dörzsis zsepimárka? ]

(itt abba is hagytam)
  • haxoror
    Még mielőtt döntesz kérdezd meg Geronimot!

[ATI, jah peeersze... pfff ]
  • haxoror
    Akkor fizess mert az én üzimet ütötted ki :D
  • Thanatos
    hiddel én fogok alegjobban örülni, de én ilyenekben már nem bízok :)