172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FLeK0 #13433 Nem rajtuk mulik, az EA egy idiota huzassal mindent blokkolt a benti gamespyos kereso kivetelevel. -
#13432 csak ennyi? semmi flém? :DDDD -
#13431 Lemaradtam róla bocs -
#13430 "A hulladék M4-ek miatt nehezebb!" -
#13429 ;)))
de azert ne adj buntetopontot :DDDD -
#13428 nahat
( borg nem felek toled amugy ) -
#13427 Csak 1 javaslat, most jövök egy szerverről ahol az első körben én voltam a Commander, szép győzelem lett a vége stb, mert ahogy Cobra is mondta, egy jó commander próbál valamit csinálni és komolyan veszi a dolgát! Namost a második körben valaki más kapta meg ezt a szerepet, az egy dolog hogy szépet buktunk, de ha a játékosok megtanulnának végre szavazni a Commander ellen (aki egész végig kommandózott vagy helitvezetett) akkor a meccs ideje alatt probálkozó 5-6 emberből legalább 1 leválthatta volna aki esetleg csinál is valamit :P -
#13426 Öcsém ezután a demo után tuti hogy megveszem eredetiben :) jó hogy kiadták a demot, mert amugy nem fizettem volna érte -
#13425 Egy jó Commandernek több dolga van, mint a sima gyalogosoknak. Nem győzöm nyomkodni a scant-UAVt-artilleryt(bár ezt már annyira nem nyomkodom, mert sok a tk :) ). Meg állandóan figyelni kell azt a területet, ahova nem lát az UAV, meg közben figyeljem, hogy kér-e valaki supplyt. Hát nem egyszerű, ha valaki komolyan veszi a dolgát. -
ACE #13424 AZ előbb elindítottam az ASE-t, tök megörültem, amikor elindította a patch-elést, de sajna csak Doom3 1.3 támogatás miatt volt :( -
ACE #13423 Erről már volt szó és valóban javítja. -
#13422 Tegnap egy külföldi szerverre mentem fel commanderkedni. MEC- nek álltam és elgubbasztottam engineerként a bázison. Persze a csapatban csak 1 nagyobb squad volt, a többi 1 személyes. Logikus hogy a nagy 5 fős squadnak kiadtam a parancsot mentek is megcsinálni, természetesen ilyenkor nekik adom a UAV -t meg a tűzérséget a többi aki meg nem működik együtt ne várja hogy egy ütőképes squad helyett rambónak adjam a fedezetet...
Különben ha supplyt dobsz a szétrobbantott vagy sérült ágyúk közelébe az megjavítja, mert ugye a közelében lévő járműveket javítja, ebből következik hogy az ágyúkat is javítania kéne, vagy tévedek? -
haxoror #13421 Amikor írtad hogy még egy csomó érdekes dolgot találtatok a fileok között csak nem a 64 fős nagy térképre gondoltál? :) -
Thanatos #13420 akkor érdekesen látod dolgokat :P
gamek 99%-nál sokszor nagyobb itt a terem de neked ez 2 m, akkor a többi menyi? :D -
haxoror #13419 1. GTA: San Andreas
2. Battlefield 2
3. BogyóKatica
YEEEHAAA! :D -
haxoror #13418 Es a chat nem tamogatja az ekezetes betuket :P -
ACE #13417 Nálam amikor valaki beszél, a game lehalkítja a játékhangokat kissé, és jól hallom az illetőt. Ez a nagy előnye a TS-hez képest... -
haxoror #13416 Nemtom másnál is volt-e ilyen de nálam a defibrillátor néha nem működik hiába próbálom allva vagy guggolva semmi, ugyanez késnél is, fekvő embernél néha (sokszor) nem jön össze, most is két késelési kisérletem végződött a kék ég bámulásával :( -
haxoror #13415 Lehet hogy majd egyetért? -
#13414 ha ezt Gero meglátja :Ð -
haxoror #13413 Hol? Nekem csak singleban engedi multiban nem :( -
#13412 nem, nem keverem :D -
haxoror #13411 Huh na most jövök egy szoros körről bazz vagy egy órat tartott de 15-0 -ra győztünk, amcsiként sokkal szarabb, az ember azt hinné hogy azért mert ha kiraknak a szárazföldről nehéz visszamenni de nem!
A hulladék M4-ek miatt nehezebb!
Ha vmiért akkor csak azért megveszem a gamét hogy ranked szerveren unlockolhassak bármi mást! :D
Végre sikerült kifogni egy normális commander :)
A squadleader nem volt semmi, inkább nem mondom meg ki volt (Hello Hysteria ) a part középsőjétt adta meg támadásnak, amikor automatikusan újraspawnolok nála az iraki bázison találom magam egy olajtartáj tetején... :DDD -
#13410 Akkor nem csak nálunk hiányzik a csapatmunka.
Bár már voltam olyan SQADban, ahol elég jól összetudtunk játszani. -
Gabe18 #13409 Kicsit szétesett a hajó is halálom után...
-
Gabe18 #13408 Én meg most mentem egy külföldin,ott meg az egész amcsi csapatban egy medic volt,az meg egész játék alatt helikoterrel kőrözött a pálya felet... -
#13407 Hát ahol most voltam, ott a commander nem csinált semmit. Vesztettünk is... -
#13406 BB sikerült választani? :D -
Lifeforce #13405 hungs.hu
Ha nem akarod keresgetni akkor csatlakozz ip szerint és az ip helyett írd be, hogy hungs.hu és már bent is vagy. -
#13404 ahogy jó nagyapám mondotta volt ... "fiam ne kekeckedj a tanárokkal mert úgyis te húzod a rövidebbet" :Ð ... azóta is b*szogatnak a tanárok a nagy pofám miatt ... de én már nem változok :DDD tedd amíg teheted :DDDD -
Thanatos #13403 szeritnem te kevered a cs-vel... :) -
Borg #13402 Ha tovább értetlenkedsz adok még kettőt szivesen -
#13401 borg ne karomkodj ne szennyezd a forumot plz ne b@ssz senkit fejbe granattal..
me ha nekem egy mosolygos smileyert 2 buntipontot adtal akko adhatsz magadnak 5ot a karomkodasert... -
#13400 minek keresni? 2 méter az egész map, simán belebotlasz -
#13399 Meg tudnátok mondani, hogy melyek azok a magyar szerverek, ahol be van kapcsolva a VoIP? -
#13398 engem nem zavar, idegesítőm mikor mondod "KÖZÉPEN ARITELLY TÁMADÁS, AHHOL A KÉP VAN ODA NE!!! NE!!! MENJETEK, CSAK MIUTÁN ELTÜNT!" - erre az összes odamegy és meghal a Commandertől :D Komolyan néhány embernek olyan speciális érzéke van befutni az artielly sorozattűz alá :D Ezért sz*r mert így nemtudom támogatni a foglaló egységeket egy aritelly-vel mert abból úgyis tk lesz, mert látja hogy az ember és leakarja lőni erre odamegy a tűzvonalba. Azóta csinálom azt hogy először adok parancsot a squad leadernek hogy menjen támadjon pontot, dobok egy artielly-t, mire a közelébe ér ált a squadjával a leader, pont letartolt midnent ami ottvolt, kapnakk 1 uavot és mienk a pont. Ha meg már benn vannak 1 kupacban az embereink akkor néha még 1 supply és királyság! Javaslom mindenkinek ezt, mivel a támogatás foglalás közben lehetelen az öngyilkos flótások miatt :D -
Borg #13397 Na igen, de legtöbbször mikor meglátsz egy ellenséget, mindenre van időd csak arra nem hogy még rádiózz is...
Ráadásul a commander erre való. Ha nyom egy scant, vagy uav-t, minden pirosat lát a térképen. Jobbklikk, spotted, és máris mindenki tudja, hogy ki/mi van ott. -
#13396 nemtom ... de sztem amikor meglátsz egy ellenséget rögtön szólsz a tímnek merre van ha meghalsz már tudni fogják hogy merre keressék :) -
#13395 Én igen, ma kipróbáltam. Egész jó, a TS-t megb*ssza, szóval nekem bejön. Eleve egy hatalmas előny hogy kiírjja ki beszél, szóval egy ismeretlen csapattal is ellehet lenni. Természetesen ugye a hangodat csak a saját Squad-od hallja miközben nyomod a B gombot, a Squad Leader meg tud szóni a Commandernek hogy valamit kezdjen már az adott pozíción. A TS-hez képest jó minőség van, bár nagyon halk a hang. Én lelőttem az alap játék hangerejét a felére, a VoIP hangerejét meg duplájára és így már hallható fajásan. :) Ajánlom midnenkinek hogy használja! -
#13394 ASEhoz nem is adnak ki filtert?
Vagy azt lehet krealni is esetleg?
Na ez is egy olyan amihez nem ertek