172092
  • AndrewCB
    Ha visszaolvasnál, akkor láthattad volna a beírást, h a CB klán szerverén elérhető minden fegyver. A többit nem tuodm.
  • hwik
    hola all
    voltam 1 külföldi szerveren ahol a fegyvereket is lehetett cserélni...mármint ugy gondolom h ahol ki kell választani a fegyvert ott volt 1 fel le nyilacska amivel lehetett másfajta fegyvert választani... nemtom h a magyar szerverek ilyenek-e de aki üzemelteti a servereket azoktól kérnénk ezt a kis pluszt:)))) előre is köszi!
  • gergod
    sak kérdezem: és ez miért ne lenne normális? Mi a problémád vele?
  • tomi85
    Ok, thx.. Probálkozok először a single verzioval. Tehát ilyenkor az én ip-re tud elméletileg csatlakozni?
  • Rafia
    Itt nézz körül.
    Asszem egyébként indíts single-t, és a haverod IP alapján be tud konnektálni. Tehát hostolni tudsz gamet, dedikált szerver egyelőre (vagy mindörökre) nem megy.
  • SLYTHOMi
    ezisbenntvolnaakkor...
  • Rafia
    Ez a HUN battlefields volt szerintem, nyomtam vagy 3-4 kört rajta amcsiként. Borzasztó nagyokat sz..tunk, a MEC lemosott minket állandóan. Nagyon kijön a csapatok közti különbség.

Végre egy leader, aki normálisan osztogat parancsokat: Geronimo. Kár, hogy aztán átálltál a másik oldalra ;)

Azért még így is jó volt, a Vulcannal elkaptam 1-2 campert, meg pár gépet meg egy saját helit

Nem akarom a Ge4Ti-seket idegesíteni, de nagyon jó a game engine. A hulladék FX 5600-omon is gyönyörűen ment és játszható volt (igaz 800x600 meg pár dolog lejjebb nyomkodva, 2xAA ráadva)
  • tomi85
    Hali! Valakinek nincsen infoja vagy nem hallott rola, hogy a bf2 demoban hogyan lehet megvalosítani, hogy lanon pl coop módban hogyan lehet botokat is berakni. Mert jelen esetben uncsi 1v1ben. :)
  • SLYTHOMi
    modositottam gf4_Ati ra a file nevet, ugy gondoltam temat illetoen odatartozik az ati hozzaszolas :) hehe sry
  • SLYTHOMi
    beraktam eztis... :)
  • Thanatos
    tudtomal nicns benne iylen, remélem ha továbra is ráleszünk kényzseritve az ultrafos ingame keresőre akkor már leglaább egy favorit lesz amjd
  • Husimoto
    Sziasztok mindenkinek! Már egy pár napja jáccom a demót! Majd mindennap beleolvastam a fórumba is, de nem találtam, hogy a magyar szervereket ,amik vannak be lehet rakni valami favorit menübe,mint más online játékoknál,hogy ne kelljen minden eggyes alkalommal keresgélni, vagy a demo még nem tartalmaz ilyen opciót?
  • SLYTHOMi
    beraktam faqba, lassan akkor slyosat le is lovom, ne vegye a dctol cstol a helyet
  • SLYTHOMi
    TSbe is tod ki beszél, a neve: TSO

• Malakai
    Nekem medium beállítások, textúrák plusszba felnyomva mediumra, 1024-ben teljesen jól fut (XP2000+ 512ddr Rad9600xt), ha ennél nincs jelentősen szarabb konfigod, akkor a probléma a maga készülékében van!
  • Hamed
    "miskulancia" :DDD
  • Beers
    Nekem is be-be szaggatott 1G rammal 1280-as felbontásban!
    Leteszteltem 2G-val is és így már tökéletes!
    Sajnos nagy felbontásban kell neki a 2G ram :( !
  • Feczo
    Új szerver: no timelimit , no teambalance :
    HOST: nmi.rulez.org
    IP: 193.224.41.164
    PORT: 16567 (alap)
  • Thanatos
    pedig még alulra is kiirták ezt a kurvaronda sort :PP mind1 ha rajtam mulik én sose fogok arra menni, vannak normális szerverek is ám :)
  • janos666 #13454
    Úristen fasza, Krisztus atyja, ez valami vicc hogy 512Mb-vel 60 és 1 közt ugrál az FPS? Beléptem az üres SG-re, ha egyhelyben áltam 60-100FPS, de ha mozogtam az egeret már másodpercekre is kimerevedett a kép míg betöltötte a memóriába a cuccokat, aztán ha visszafordultam ismét, tehát játszhatatlan... Most toljam szarrábutított grafikával, annak ellenére hogy a kártya bírná, csak a memória kevés, mert félek hogy ha 512-n így viselkedik akkor 1Gb-n sem megy zökkenőmentesen high detailsban, 1 játékért meg nem veszek 2Gb RAM-ot... Vagy valami más lehet a baj? 2X is kifagyott a menü mikor lentebb akartam görgetni a szerverkeresőt.
  • Thanatos
    thx, bár én még alig voltam commaner, a squados elképzelésem mi is volt? sorry csak msot jöttme ki gamebol és forumilag még nem vagyok anyira képben igy hirtelen :DDD
  • Thanatos
    nem i voltatok a szarok hanem a mec tul jó 8énis ottvoltam igaz csak lightos sniperként... :P)
  • mesor
    Sg servert jelszavazni kéne úgy hogy az itt fórumozók tudjanak csak bemenni(mert cssak mi tudnánk a jelszót)!
    Szerintem tök jó játék jönne össze!
  • Zsolo007
    Commander én is voltam a gond az volt hogy alig vannak squadok, meg nekem még akad is mindemelett, íyg elég nehéz irányítgatni az embereket :(((

Más: Gondoltam benézek az SG szerverre és mit találtam? Üres! Senki se játszik? Hát mi ez a punnyadás fiúk??? Van egy "saját különbejáratú" szerverünk erre üres? Hát mekkora pofátlanság ez?

Mondjuk annyi előnye volt a dolognak hogy így egyedül (mivel nem akadt) végre sikerült megtanulnom helit vezetni :) és még a repülőzés is elég jól ment, csakhát kicsi ez a pálya nem nagyon jó repülőzni :(
  • Romel
    Amikor commander voltam, mindenki végrehajtotta, amit kiadtam, aki kért valamit, rögtön megkapta. Általában UAV felderítést én jelölök ki. Thanatos, tényleg jó commander vagy, és teljesen igaz a squados elképzelésed.
  • arty
    szal legjobb ha azt folyamatosan nyomkodom ... :)
  • Gabe18
    Na most igen gyenge 2 körben vettem részt egy magyar szerveren,amcsikkal a hajóról se nagyon tudtunk kijönni.
    Én is csináltam egy nagy marhaságot.Megjelenik a heli melettem mondom beszállok,aztán átülök hátra,mert én nem vállalkozom ennek vezetésére.Csak éppen mire ezt megcsináltam volna bevetődött még annyi ember hogy a heli tele lett,én meg ott ragadtam a vezetőülésben.Na akkor kiszálltam hogy valaki olyan üljön oda aki tudja is vezetni,de mire ez megtörtént volna,az egész miskulanciát szétlőtte valami arra játó repülö... 4-5 halott...
    Ha valaki innen áldozata lett volna eme akciómnak,akkor sorry...
  • Lacc
    Scan-el lescanneli az egész térképet és egy darabig látod az összes enemyt.
  • Lacc
    A squadleaderek feladata is lenne ez, invitálni kéne ugye az embereket...
  • arty
    ami pozitiv volt, h a kezdő bénázásom ellenére sem anyázott senki :) thx!
  • RIZLA
    SoF3 + sosemnemlesz...
  • arty
    mivel senki sem volt CB szerveren terror kommander, namondom a semminél hátha jobb leszek ... hááát .... :) nem bugos kissé a kommander view? nekem többször előfordult, h nem tudtam a billentyükkel scrollozni, ha meghaltam akkor is commander nézetben maradtam, nem tudtam visszaváltani FPS be, beragadtam ... ilyenek :) mondjuk, volt h jol müködött. SCAN amugy mit csinál ?

másik. sok az egyemberes squad, ráadásul privát, de hiába kértem soha nem vett fel ... navazz. ez milyen már? gyak. kommanderként tényleg csak akkor lehet ütni, ha van 2-3 rendes squadod, de ilyet nem nagyon láttam eddig :(
  • Skiper
    hörgh
  • Lord Maelstrom
    Na ez az amit sokan azt se tudják mire jó :)
  • Lord Maelstrom
    Szasztok!
    a szervereken Tesshier néven találtok és nagyon sokszor szívesen megyek commander szerepbe.

Sqadok. Nagyon fontos lenne hogy menjenek sqadba a népek . És próbáljanak a sqadban maradani.. erre megoldás hogy a sqadleader immáron respwanpoint!

Mert hát amikor én vagyok a commander mindent megtannék ha jönnének a requestek de NEM jönnek.. megy rambózás. Amit megértek mert sokan még csak most próbálják ki és azt sem tudják mifán terem a Sqad rendszer.

pl ilyenek hogy aki megy repülni az csináljon külön sqadot magának vagy lépjen be egy másik repülős sqadba mert elég nehéz univerzális parancsokat adni amit egy helikopter egy terepjáró és egy légvédelmi ágyúban csücsülő is megtud oldani. :)
  • haxoror
    Ja és itt a lényeg, a commander ne a kütyüit tápolja a supplykkal biztos-ami-biztos alapon hanem a squadok kéréseit teljesítse, kiadja a defendet aztán oldjuk meg, kösz...
    UAV-ot már nem is mertem kérni...
  • haxoror
    Neked meg van vmi különbejáratú titkos alagutad a nyugati zászlóhoz?
    Úgy bukkantál fel a semmiből a C4-el mint vmi NINJA! :DDDDDDD
  • Pharaoh
    Ha kérik, megjelenik a térképen és az accept-el oda dobja ahova kérte.
  • haxoror
    Én is ott voltam a győztes körben!
    Kurva jó volt!
    Én mostantól rád szavazok!
  • Thanatos
    jaja commander nem könyű föleg hogy nehéz megszokni... pl elég nehez vehető észre pontosan hova kérik a supply-t... amire meg ledobtam elöbb gyerek elrohant gyorsan, csodás :D