172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#13513 komolyan, 1 rossz dolgot látok a demoban! :) a pálya 64 fős verziója hiányzik :D pedig kipróbálnám azt is, szerephez jutna a csónak végre :) -
Thanatos #13512 figy ha ennyire szar akkor miért nem inkább a csudajó farcry-al foglalkozol és vesztegeted itt az időd? :) -
#13511 Na jön a célozni kell duma ...:-)))))))))))))))
Mér nem valja itt be senki hogy mindenki állt már értetlenül , hogy most miért nem halt meg az ellenfél ....Lol -
Thanatos #13510 ezzel is csak te találkoztál még szerintem... nekem iylen még sose volt... ( amugy emg hátulról ha oylan közel vagy késelni kell :P) -
Thanatos #13509 pedig kell... de te biztos naon pro vagy hogy igy tudod a frankot és mindeki más aki "véletlen" eltalál az faszmákos, tudom :) -
Thanatos #13508 érdekes nemkem nem az szokta ledönteni, biztos bennem van a hiba :) -
#13507 Jaja. Eszméletlen lett a gém. Nagyon tettszik, de sztem ezt már mondtam egy párszor :)
Amikor megy a csapatmunka akkor én boldog vagyok....és ha boldog vagyok akkor szívesen játszom :) -
#13506 Ma egyébként egyik szerveren hatalmasat röhögtem. Commander mondja hogy szedjem ki Nimitz-en a radart és az UAV-ot, had bénuljon meg az ellenfél. Ok felrobbantottam, 1 c4 bele a BH-be, 1 c4 a jet-re, 1 c4 meg az AZ-re. majd be a csonakba és tértem haza. :D Látom hogy a bh teletömve emberrel repül a víz felett, robbant :DDDD vazz 9 kill egyszerre. :DDDD Nagyon tetszett, lol :D Mekkora poén már hogy ráragad még a vadészra is a c4 és nem csúszik le :D -
#13505 Erre már nem emléxem -
#13504 még jóhogy :D Azt kellene márcsak hogy megölj minket ;) Egy APC vs Abrams csata egyenlőtlen főleg ha az Abrams lő először :))))
Te voltál az a szegény tankos akire ráragadt a C4-em? :DDDDD Vagy valaki más? :) Mert én csak kigurottam a homokzsák mögül és robbantottam, erre vki meghalt, de a nevét nem figyeltem, de valami olyasmi volt mint a tied. -
#13503 Jah amikor meg Abramsel belelőttem az APC-be csak úgy rohangáltatok kifelé :D -
#13502 látod-látod. :D még gyakorolnod kell, mert 4-en voltunk :D -
#13501 Nem az a baj.....valami más gáz van. Majd orvosolva lesz ;) -
#13500 Asszem ott voltam....ja persze....3 frx-eset szedtem ki egymás után :PP -
#13499 nemtom, én már megtanultam lőni a fegyverekkel, és szerintem egyik sem gyenge, tényleg hasonló erősek, semmi baj nincs velük, és h az ember jól nyomja akár pár golyóval embert ölhet. Pl burstos fegyverekből 2 sorozat, ha gyorsan nyomod a gombot és gugolsz halálpontos minden golyó és 1 sec sem kellett 1 ember kicsinálásához. AK-val csak menni kell, gugolni, darálni, mert az automata és stb. A lényeg MINDIG GUGOLVA LŐNI, vagy ha nagyon távol van a cél akkor FEKÜDVE, de állva sohasem. :) -
#13498 A vietnámos sebzés-szórás jobb volt azért : ott is figyelni kellett a célzásra meg hogy ne ragadj rá a tűzgombra de legalább talált is ...
Ehh...Pedig ez egy tök jó játék , de ez így szar csak tankokkal érdemes játszani... -
#13497 Huhh most 1 nagyon zsír kiegyenlített meccs ment az előbb az egyik szerveren. Egyébként félelmetesen kivannak egyenlítve a népek, remélem hogy a Kínaiak is hasonló szinten lesznek és akkor nagyon jó lesz. :D -
#13496 Meg amikor letérdelek a sniper mögé és ötödjére szúrok a hátába késsel , és nem történik semmi ...Ugyen ez meg van a golyókkal is ... -
#13495 Játékos:
UDP 27900
UDP/TCP 29900
TCP 80
TCP 4711
TCP 29901
UDP 1500-4999
UDP/TCP 1024-1124
UDP 28910
UDP 16567
UDP 55123-55125"
ezt mind meg kell nyitnom?? vagy eleg egyet? -
#13494 Amúgy meg ha tényleg van egy fasza squad és a leader adja az utasításokat és sorba foglaljuk be a pontokat akkor valami eszméletlen a gém. Olyat érez az ember, mint még soha :)
Talán nem is volt eddig olyan kör amit ne élveztem volna :) -
#13493 De nem is ez a nagy baj, hanem amikor a hátába dugom a csövet és rátenyerelek a tűzgombra és nem találom el egy egész tár alatt egyszer se . Ez nem szórás hanem bug vagy mi a f.... -
#13492 Bazzeg ne dícsérjetek már mert elpirulok :D -
#13491 Jót akartak a készítők hogy a fegyverek különbözzenek egymástól és az erős fegyvereket a szórással gyengítik , csak épp enyhén szólva túlzásba estek , Remélem azért javítva lesz majd .
Így most nem is igen lehet célozni meg nem is kell csak nagyjából azt vagy oda megy vagy nem . -
MrTressy #13490 mediumba állitva mindent nekem faxán megy 1024x768ba 512 rammal
-
#13489 Én még nem próbáltam ,de DC-ben csak hasalással lehetet vele lőni, különben a célkereszt a képernyő két szélére ment, akkora volt a szórása. -
#13488 Háááááát...tudod....én egy csíter vagyok ;) -
#13487 Nem a sebzés agond az jó hogy nem olyan realisztikus hanem a szórás . Ha picit pontosabbak volnának a fegyverek az azért jó volna ne a véletlen döntse el melyik golyóm óhajt a célkeresztem felé menni véletelenül . -
#13486 A TS abban bizots jobb, hogy nem csak a sqvaddal lehet beszélni hanem mindenkivel és akkor is , amikor halott vagy. -
#13485 Akkor még inkább szar : mert akkor a folyosó vége nem 10 méter hanem csak 2 és akkor a szórás egy méteren 5 méter . Ez sehogy nem jó az egész világon röhögnek az EA-n emiatt . -
Rafia #13484 Hidd el, semmiből nem tartana bemoddolni realisztikusra a sebzést/szórást stb. A gond az, hogy az engine/map még mindig nem valódi léptékű. A legnagyobb akadály a perspektíva, nem monitoron, hanem 3D szemüvegben kéne játszani a valódi nagyságokhoz-nagyításhoz. Például minimális képzés után puskával 200-300 méterről találsz el egy alakot. Nézd meg a távolságokat a játékban, ez már kb. a ködhatár széle. Kb. a sniper zoomja az, ami a valódi szabad szemes nagyságot adja vissza.
Szóval kellene egy kapcsoló a perspektívák között is. -
TS Zolly #13483 Aha. -
#13482 A nagypapi meg akkorát szór , hogy az anyahajó folyosóján ha a végébe lövök mellettem a falon egy méterre is jut golyó !!!Az kb annyi mintha 10 méteren 3 métert szórna ! Aki ezt programozta az valamit tud ! :-)))))))))9 -
Thanatos #13481 tök jó ez a trs szerver kár hogy félpercenként áll a lag miatt... fele enyi embert se birna el nem hogy 64et... :/ -
Rafia #13480 Ja, mi meg arra eszméltünk, hogy nincs commanderünk. Beállt valaki, így az utolsó körben már a szárazföldön tudtunk maradni...
Érdemes TS-et használni a VOIP mellett/helyett? -
#13479 Az milyen szar már hogy ha lőnek rád és hirtelen hasra fekszel tök sokáig az isten se talál el :-)))))))))))))))) -
TS Zolly #13478 Csinálta is elég rendesen. Ügyes volt a gyerek. -
haxoror #13477 Az a "valami GGhun" egy kurva jó játékos aki már BFV-ben is bizonyította hogy képes csapatmunkára :) -
haxoror #13476 Hát ja, hitetlen kutyák szoptatok rendesen -
TS Zolly #13475 Jujujujj!!! Ott voltam akkor énis! Szakaszba áltunk hatan, volt egy idegen is aki nem volt TS-en, valami GGhun, Geronimo állandóan osztogatta az utasításokat, oda ment a szakasz ahová kérte, akkor adott radart utánpotlást, mikor mi kértük. Kihasználtuk a szakaszparancsnok által adott spon helyet, kivül elbujtam, mig a szakasz nagy nyomás alatt sorba foglalta el a bázisokat! Élvezetes körök volta, csak sajna levágot minket a szerver. -
Rafia #13474 Azt írták - még nem próbáltam. Amúgy onnan le tudsz tölteni olyan "modokat" is, ahol 32 bottal, repülőkkel stb. lehet nyomni. Nagyon jó a singleplayer is.