172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Braveheart #13593 Én nem. Target practice -
#13592 most akkor mi van az unlokkolt cuccokkal ? ? ?
zolly mejik szarveren szoktatok nyomni mekkene kuzdenunk :)
es mijen M-16-rol beszesz PKM - kiraj -
TS Zolly #13591 Irodából vagyok most. Kakis az idő, nincs kedvem dolgozni. Különben is dolgozanak a szegények. Ugy döntöttem, ma csak hibára megyek. Ammeg illen időben nincs hálisten. Emberek inkább othune maradnak.
Assault? A fene tudja van e golyo állo mellényük. De viszont azt észrevettem, hogy a medic M16-osa valamiért jobb mint a sima assault kaszt M16-a. Lehet a gránetvető miatt? Medicé pontosabb még messzire is. Tegnap a spec-et próbálgattam, közelharcra naon faja, messzire hááát a faxom tudja. Ezt is meg kell tanulni. De az ütegeket élvezet volt felrobbantani. Megvártam mig felemelkednek, oszt bumm. Gondolom az ememy parancsnoka a haját tépte.
-
Nagydög #13590 Azt a maganyos piros pottyot sajnalom egy kicsit! -
Rafia #13589 -
Nagydög #13588 "az biztos hogy volt lamerkedés, mert nem voltunk képesek egy támaszpontot se megtartani 8 körön keresztül. :) Gondolom sok volt a kezdő. :)"
Engem inkabb az idegesit, mikor olyan urge akar repulni, aki nem ert hozza. Jo parszor kellett mar ejtoernyovel ugranom a lovesz ulesbol. Ellenben volt egy Apex nevu urge, aki egy ilyen ugrasom utan kihalaszott a vizbol a Black Hawkal. Sz'al egy jo pilota mellett elvezet loveszkedni, de aki nem ert hozza, az inkabb menjen gyalog.
A masik meg, hogy egy ellenseges squad egy rohamcsonakkal eljott az anyahajora, es sorban robbantgatta a cuccainkat. Mindenki buszken rohant a repulokhoz, es huzott szanaszejjel, en meg a CIWS loveggel agyaltam a rosszarcuakat es probaltam megjavitani a radarunkat, meg az UAV kontenert. Sejtheto milyen eredmenyes voltam egy szakasz ellen. -
Rafia #13587 "eldobsz egy gránátot és a térkép fele belecsúszik az óceánba..."
erről a Worms jut eszembe -
haxoror #13586 Szerver oldalról nem lehet vhogy lejjebb venni a járművek sebzését ütközéskor? -
haxoror #13585 Hát sorry de akkor a probléma veled van mert a hőkövető rakéták mindenki másnál működnek.
"amibol bolt hogy zuhanas elott kettot belelottem a tankba.. a tank meg tulelte... azert ez kisse lol nem??"
Mármint mi a lol hogy lezuhantál a helivel vagy hogy elvárod hogy 2 db rakéta kilőjön egy tankot? :)
Most komolyan ez a gém nem arról szól hogy eldobsz egy gránátot és a térkép fele belecsúszik az óceánba... -
Sword #13584 Hali
Próbáltam játszani (külföldi szervereken) és x idő után kivág a pb empty win32 module listtel.
Frissitettem a pb-t is, utána is.
Más fórumok (külföldön) azt írják, hogy low resources miatt van, de ez úgy gondolom kizárt a konfigom alapján.
5let? -
Rafia #13583 (számomra) meglepő újdonságok: zászlófoglalásnál az is számít, hányan vagytok a zászló közelében. Lejárt tehát a magányos szürkítgetések korszaka, mert ezt is csapatban célszerű csinálni...szerintem ez nagyon jó.
assault cast: ezen tényleg van valami golyóálló? Az nagyon jó lesz, ha a castok sebzésben is tudnak különbözni, így talán mégsem annyira tragédia az assi. A gránátvetőt is próbáltam...néha hasznos, de még tanulni kell.
antitank: az irányítható rakéta egész jó helikopterek ellen is, bár ezt is sokat kell még gyakorolni
no VOIP ha hulla vagy: nekem ez inkább feature mint bug... -
#13582 Néhány tegnapi tapasztalat.
(Geronimo tegnap annyiszor lelőttél, hogy gondolkodtam rajta csak rád fogok vadászni, de miután még 2x fejbe lőttél úgy döntöttem irány a pálya nyugisabb vége. :) Rontod itt nekem a statisztikám.:) )
Tegnap visszatértem a magyar szerverekhez hazaszeretetből, de sokszor vagy levágott a szerver, vagy nagyon lagolt. A másik emberek az hogy vannak talentumok akik kúrvaanyáznak folyamatosan ha nem megy vmi...azért nem kéne szerintem...az biztos hogy volt lamerkedés, mert nem voltunk képesek egy támaszpontot se megtartani 8 körön keresztül. :) Gondolom sok volt a kezdő. :)
Na meg a szokásos gond, nehéz úgy jókedvűen játszani, hogy azt látom mikor támadják a támaszpontot a köcsög csávó lövi a sajátját és velem együtt 4 sajátot lőtt le, mire visszajutottam és le tudtam lőni. És folyamatosan csinálta mert utána megkerestem és sunyizott megint. Ezeket a gyíkokat nem lehet kiszórni? (A hajón lövik egymást a csapattagok??? Mi ez?? Sebesült vagyok, találok egy csapattagot odadob egy medicet, felszedem majd szemből lelő. ??? Ezeket mondjuk nem értem.
Elkeseredtem és felmentem egy francia 64-es szerverre ha azok milyen lúzerek...:) Nem vagyok egy géniusz, de 3 menetből 2x lettem első..
Na nem tépem a szám, csak bosszantott néhány dolog és gondoltan kiadom magamból.:) -
cito #13581 Amerikába mikor jelenik meg a gém? -
#13580 en most is melobol nyomom de a Zolly ??? azert MO-on meg nincs a mindegyik liftbe bekotve a net ! vagy tevednek ?
de most mi van ezekkel az unlokkolt cucokkal ? ? ? -
#13579 ok menj csak :) -
#13578 koszi de most maaa nyomaaaas dolgozni -
TS Zolly #13577 Ja! Ki kell érdemelni, oszt szólni kell a topic házigizdának, és ö készit neked egyett a személyiségedhez illőt és beteszi.
Komolyra fordítva: személyes beállitásoknál van lehetőség avatart elhelyezni. Olyant teszel be amillent akarsz. 120x20-nál nagyobb ne legyen. -
#13576 cSaaa Zolly hol kell itt avatart csinani vagy itt is ki kell erdemelni mint a bf.hun ? -
TS Zolly #13575 JA!!! Okééé! Q s***ul nyomtad! :D -
TS Zolly #13574 DU valamiko. Willow, Teso, Zsadnok, Pifu, FB Highlander és a GGhun. Igy felváltva mikor kit dobott le a szerver. -
#13573 most akkor mar elerhetoek az unlokkolt cuccok ha valaki probalta mar az antitankos unlokkolt cuccat irja ma meg mijen
de nem aszt irtatok valamejik nap hogy feltortek a zart fegyvereket es lehet hasznalni oket csak nem tudom hogy eszt most a szerver oldalon kell hekkelni vagy a sajat gepemen ?
-
#13572 BB nyugodtan vehetsz sima 6600-ost,szépen megy vele!
25k-ért már lehet venni 1 év garral ;) ! -
#13571 de hogy a hokovetos raketakbol egyet nem lattam jo helyre csapodni...
mondjuk a sima anti tank raketaveto is csak egy ideig megy egyenesen... mondjuk ugy 100 meter.. utanna mar elmegy amerre o akarja... a foldi loveg raketak azt se tudjak merre mennek..csak arra mennem amerre nem kene... a hajon levo raketa pedig egy tolem 50 meterre allo helikoptert nem birt eltalalni.... MINEK annak ezek a jatekban???disznek?? eddig a raketak kozul csak a helikopter sima raketaja jott be... amibol bolt hogy zuhanas elott kettot belelottem a tankba.. a tank meg tulelte... azert ez kisse lol nem?? egy kicsiket...
nomeg az a raketa amit fekete feher kepernyon kell kiloni.. bar a had ne mondjam milyen draga gepemen is legtobbszor nem latom vegig a becsapodast.. csak megakad a kep valahol:( -
#13570 hali :))
mondd, szerinted lehet juli kozepen ket embernek melot talalni ti feletek? :)
csak mert akkor egy honapra lekoltoznenk oda egy haverral :) -
#13569 Reménykedtem, hogy az Engineer unlockolt fegyvere nem shotgun lesz, de sajnos csalódnom kellett! Nem értem miért nem lehet az engineer=puskás embör beidegződést megtartani például egy jó kis M14 -es ismétlőpuskával
Ma egy német szerveren megint squadot vezettem mint azt szokásom és az unassigned nép becsatlakozott hozzám összesen 5 -en de ez elég tetemes ahhoz képest hogy 10-10 volt a csapateloszlás. Ennyi embert nem kockáztathattam, így egy ellenséges spawnpont közelében inkább távolról szedegettem néha az ellent hogy a többi tudjon rámspawnolni. Így mindig sikerült bevenni a zászlókat, főleg hogy sok jármű jutott az APC a pontokig elszállította az embereket azok kieugrottak és megkerülve a kerítést bevették azt kiszedve a kósza AT -ket. Na ez tényleg csapatmunka volt! -
#13568 Hmm, milyen sebzési különbség van a multi és a single között? -
#13567 viszont 10 fogorvosbol 8 a colgate-et ajanlja -
#13566 felraktam a bf2cc admin cumot és leírást faqba... -
#13565 DE ettől független még nem rossz a game csak kicsit furcsa. -
#13564 Amúgy meg nem tom ,miért ugattok le mindenkit akinek nem tetszik a sebzésrendszer. Hozzáteszem hülye stílusa van, de van abban valami amit mond. Próbáljátok ki singleben és máglátjátok miröl beszél, szerintem ilyet akartak (vagy akarnak?) multiban is csak valahogy nem sikerült. -
#13563 Azt hiszem a linux demóval van valmi gáz. (DE ebben nem vagyok biztos Zeus a szakértő) -
#13562 Ja és emellett valszeg még a csavarkulcsnak is :P -
haxoror #13561 "Meg amikor letérdelek a sniper mögé és ötödjére szúrok a hátába késsel , és nem történik semmi ...Ugyen ez meg van a golyókkal is ..."
Szóval a késnek is nagy a szórása? :DDDDDD -
#13560 Főleg a medic másik elsődleges fegyvere tetszik, amivel már az amcsik is tudnak folyamatosan lőni, nagyon jó kis fegyver. Csak kicsit kevés bele a skuló :P -
#13559 Nekem is bajom volt a sebzéssel és célzással az elején. Most meg már teljesen természetes, semmi bajom nincs vele. Meg kell tanulni lőni ebben a játékban, persze, teljesen más mint a többi, még az előző bf-ekhez se hasonlit, de aki hajlandó egy kis időt áldozni rá, odafigyelni tényleg, meg nyitott az ilyen hmmm új megközelitésekre, annak nem fog gondot okozni ;) -
haxoror #13558 Nem vagyok egy nagy fegyverguru de a tankok elleni rakéták nem igazán hatékonyak gyalogság ellen de még ha így is lenne akkor is megölné a játékot hogy mindenki instakill snipercuccal meg atomrakétavetővel rohangálna.
Ez nem egy szimulátor. -
haxoror #13557 trs szerver gázos állandoan connect problem van majdnem minden percben, ja és a teambalance-ot jó lenne bekapcsolni bár megvan az az érzésem hogy direkt van kilőve... -
#13556 teljesen renbdevan a celzas csak ha ket meterre lovok az mebertol a raketavetoval akkor azt tuleli.. LOAL PASZMEK -
#13555 nem unlock fegyverként. :) simán. :) na de mára ledőlök, holnak találkozunk a csatamezőn :) -
#13554 Ugyanazokat a fegyvereket kapja mindhárom oldal