172092
  • TS Zolly
    nVidia Inno ára 32000 pinz. Persze nettoba. Ha megtudta bundázni, hogy nem kö neki számla, akkor szinte bárhol. MSI-ben viszont már 43 ezer netto.
  • Rafia
    hm, ez tényleg jobb lenne. Squadleadereket kéne átrakni utoljára
  • Starfish
    Az tudom hogy párban megy dual és két ugyan olyannal =)

Nem nem... =) Ha figyelmesen olvasod akkor látod hogy 9800Prot vettem 32k-ért

=)
  • Pink Tiger
    dual alaplapban a dula channel mód csak párba működik, ha ki akarod használni két tökugyanolyan(!!) ramot vegyél párban

te starfish hol vetted a 6600gt-t 32ért?
  • Tuvi
    No elfeljtettem írni, hogy a legmocskosabb dolog az az Autoteam balance! Szerintem ezt sűrgősen ki kéne javítaniuk, mert squad leader voltam, voltak a csapatomba 5 -en erre kit vág át az autoteam balance? Hát persze hogy engem, elvesztve a leader pozíciót és a squad "tagságot"
    Szerintem ezt úgy lehetne megoldani, hogy az unassigned embereket rakosgassa, így talán ösztönözhetné az embereket, hogy alakítsanak squadokat. Persze érdekes lenne, hogyha mindenki squadokba van és úgy kiegyenlítetlen az állás, de azért ez tényleg mocskos eljárás....
  • Lord Maelstrom
    Support.. 5 centiről tényleg jobb .. messzire én sem tudtam vele hatékonyan használni.
  • Starfish
    Akkor nekem azmbertelen emberségem miat kéne valamit kapnom =) Lelövöm az embert aztán vagy kap egy gránátot hogy ne szenvedjen, vagy megkapja a kegyelemdöfést =)
  • Looserke
    olvass vissza...
  • NeOhu
    Hi srácok nekem van egy kis problémám a Demo-val.
    Felrakom és mikor elindül utánna kilép a win-be. Már próbáltam a 71.89 , 77.30 , 77.50 es drivereket is de mindig ugyanezt csinálja.
    Valaki tud segíteni?
  • Nagydög
    "én tuti kaptam volna valami kitüntetést a 2ik világháborúban, mert a legnagyobb golyózáporban is berohanok újraéleszteni... :)"

Ja. Posztumusz. :)
  • Starfish
    Azé miliomos nem vagyok. =) Próbálok olyan 50K-60K-ból kijönni egy új configgal :D A64 3000+, Abit AV8 3rd eye, ram meg ami jó áron van. Na persze még legalább 1 hónap mire megkapom a fizu szóval.... :D
  • haxoror
    Jó az a support kit, ki kellet ugranunk a heliből és hárman is a háztetőre érkeztünk, megállás nélkül gránátokat dobáltunk a MEC zászlóra mert a support folyamatosan töltött minket aztán a Havoc elrontotta a szórakozásunkat :)
    Ja és jó ha 2-3frag összejött de megérte mert régen röhögtem ilyen jót a supportos srác csak feküdt a tetőn szórta a csomagokat "nesze dobaj granatot! :DDD" :)
  • Looserke
    én tuti kaptam volna valami kitüntetést a 2ik világháborúban, mert a legnagyobb golyózáporban is berohanok újraéleszteni... :)
  • haxoror
    Olyan már volt hogy assiként dobtam egy hátast, nézem az eget erre feltűnik egyszerre két medic, az egyik fel is élesztett a másik meg a nagy kavarodásban le TK-zta a megmentőmet aztán meg felélesztette :DDDDDDDDDD
    Shellshock rulez! :)
  • Zsoltika 007
    Mondjuk a 2x 1gb is mehet dualban.
  • Starfish
    2x512 hogy javítva legyen
  • Starfish
    Ok. Csak ugye 2x51 az olyan 19K körül, 1G-t meg tudok 16Kért =)
  • Zsoltika 007
    Az utóbbi picit gyorsabb.
  • Lacc
    Szvsz 2*512, mivel sokszor párba kell berakni a ramot, és ha nem felel meg a dual mehet normálba is.
  • Starfish
    OFF

Egy picit nem ide vágó kérdés. Melyik jobb? 1G ram 1 modullal egy duálos lapban, vagy 2x512 duálban?

ON
  • Nagydög
    "Ja, a géppuska nagyon szór, nem is igazán sebez. Egy valamiben jobb: sokkal hosszabb sorozatokat lehet vele lőni. Kijáratokat/ajtókat lehet vele jól blokkolni,"

Ja ugy hogy keresztbe beekeled az ajtoba. Esetleg meg tankok ellen is jo. Egyszeruen lefeszegeted vele a lanctalpat. :)
  • Starfish
    Én tegnap (vagyis inkább ma már) gonoszkodtam. Jobboldali pontot elfoglaltuk Amcsikkal, megkaptuk az UAV-t, látom sok sok piros pötty a közelben. Lapulnak a falnál, épületnél. Gondolommegnézem mi a rák van. 7 kill késsel
  • joebacsi
    .
  • Lacc
    A CB-klánserveren, meg az OBi-son szoktam látni általában sok embert. A CB-ről tudom, hogy ott unlokkolva vannak a fegyverek, meg no time limit, mert ott szoktam gamelni :)
  • Starfish
    Nem tudsz letenni a sebészi karrieredről mi? Te kis operáló mániás
  • Sword
    Engem próbáltak már, de nem sikerült :D

Lejjebb a punkbusteres problémámra esetleg vki?
  • Starfish
    Vááá. Bazzeg. Tegnap valami külföldi szerveren olyan komoly csapatmunka volt... Jujj. Na de nem is ez a lényeg. Melyik magyar szerveren vannak ált sokan? :D
  • haxoror
    visszintesben=vízszintes
  • haxoror
    Az újítások közül nekem az tetszik a legjobban hogy lehasalás után is visszintesben maradok és nem lapulok rá a talajra, ez így zavaros de aki játszott az előző BF-ekkel az érti :)
  • Rafia
    Ez egy moddolt singleplayer...128+ bot :)
  • haxoror
    Defibrillátorral már fragelt vki?
    Ritkán vagyok medickel és rutinból minig a kést veszem elő :(
  • Lacc
    Lol, 64 fős serveren mindenki bállt mac-nak és maradt egy amcsi? :D
  • xj700t
    Még pár szó az 500 hozzászólással ezelötti német szerveres dologhoz.
    A csapatjáték 0 volt, egy darab szerencsétlen követte parancsnoki utasításaimat. :)
    A repcsikkel pedig úgy érdemes bombázni, illetve oda fog érkezni a bomba ahol a függőleges csik alja van kb. :)

• schrank
    engem az idegesit hogy a nehezgeppuska nem sebzi a csapatszallitokat mint pldece fajnolban arrol nem is beszelve hogy a sztingernek kicsi a hasznalhatosagi szoge a sok tereptargytol de ahhoz kepest hogy zsir uj gamma peccs nelkul ahhoz kepest jo (persze a motornon maaaa nem lehet segiteni sajna)
  • Nagydög
    A supportosnak egy baja van. Olyan szorasa van a fegyverenek(A MEC oldalt probaltam.), hogy ihajj! Kb harminc meterrol lottem egy ellenre fekvo helyzetbol rovid sorozatokat. Ha nem gyalogos lett volna, hanem egy tank akkor majdnem minden loves talat volna. Igy a harmadik sorozat tajan kiszurt, es o sokkal pontosabban lott :(
  • Rafia
    A futás gyorsasága is változik, nem csak az ideje?

Amúgy talán a legjobb hír, hogy az ugrálás fogyasztja a staminát, így végre lejárt a bunnyhopperek ideje. Mondjuk közelharcban azért szoktam néha :)
  • Rafia
    Ja, a géppuska nagyon szór, nem is igazán sebez. Egy valamiben jobb: sokkal hosszabb sorozatokat lehet vele lőni. Kijáratokat/ajtókat lehet vele jól blokkolni, meg ha nagy tömegben jön az ellen akkor jól megszórni őket.

Egyszer egy 6 fős gyalogos squad támadott messziről, azt hittem szüretelni fogok. Izzásig lőttem a géppuskával rájuk de max. 1 killem lett mire kicsináltak...
  • willow
    Az assaultnak és a suportosnak van "nehézpáncélzata".
    A Medic,antiTank és a Szerelőnek egy "közepes"
    A Snipernek és a Spec opnak szinte semmi.

Ezért van az, hogy belelősz egy tárral és utána szépen lelő.
    Szerintem ez jó ötlet, sőt a futás gyorsaság és idő is ettől függ.
    Egy spec op gyorsabban és hosszabb ideig tud Sprintelni mint egy supportos.
    A kit leírásokban is benne vannak ,hogy milyen taktik ajánlot azzal a kittel.
    Egy supportos elvileg "nyugodtan" kifeküdhet, mert ő lekaszál 3 spec opot, mire a 4. megöli.

• TS Zolly
    Plusz fegyverekre csak akkor leszek kiváncsi, ha kiérdemlem.

Support-ot elcseszték a DC-hez képest.
  • TS Zolly
    Na én pont ezért nem is ülök repülö tárgyba, csa ha nagyon muszáj. DC-ben is szárazföldi ,, patkány ,, voltam. Publikon meg röhögök a sok köcsök miatt, akik sorban álnak a reptéren, oszt 30 másodperc mulva ugyanoda sponol.