172092
  • odex
    melyikkel lehet az ejtőernyőt kinyitni?
  • TS Zolly
    Végülis én még kivagyok békülve a 9600xt-mel, igaz nem csiriviri a gém, de elösször ismekedjek meg a gémel, utánna fogom keresni a hétpettyes katicabogarakat a füben. Talán még ebben a hónapba tok venni uj kártyát. Csak még nem tom, az asszonynak mit mondok, miért rossz megint a gép. :D
  • Stotoo
    ja enis jartam ugy hogy tapcserenel nemdugtam ra a videokartyara a tapcsatlakozot, aztan nem ertettem hogy miert akad a postal2...
  • Starfish
    Az kérlek Strike Force. Jó kis UT mod volt. Ott toltuk BB-vel az ipart. Nameg még sok más jó emberrel. Volt magyar klán is ami vezette a CB listát. Szép idők voltak. (Nem csak a GE-re gondolok)
  • Starfish
    Az is számít milyen a vas alatta. Pl. Hiába van nekem egy 9800Pro-m amimegy XT szinten, sőt láttam kipróbáltuk verte a az XT-t, de ha csak egy 100-as FSB-s P4 2.4 van alatta, a ramot is csak 266-al viszi akkor nem csoda hogy elmarad a várt teljesítménytől. Bár nem sokkal de elmarad. 6600 3DMark 03 pont helyett 6100 körül mozog.
  • Pink Tiger
    ja és mi az az "sf"? :)
    street fighter ? :D komolyan nemtom
  • Pink Tiger
    az inno az kereken 33 + fa :))
    kicsit talán gyorsabb és az inno nem ismeretlen :DDD

de a 9800pro is jó vétel ennyiért nagyon, jó játékot:) boldog kira kari tulaj!! :)

• TS Zolly
    Egyik klántársam aszonta, az inno gyengébb. Valamilyen táp csatlakozoró beszélt, megmondom öszintén a halvány lila pukim sincs az igazságról, de hiszek neki.
  • Starfish
    Pedig ha hátbatámadós módon sunyin megfutamodna a leader a csata elöl.... :D akkor érthető lenne nem? =)
  • Starfish
    Megvettél egy 9800Pro-t. Helyes :D Épp ma láttam 28-ért amúgy =)
  • Lacc
    Jól is nézne ki, ha te inditanád a squadot aztán leváltanának belőle :D
  • Rusid
    Leváltani nem tudod legfeljebb elmész a sqwadból.
  • BurnBaby
    az van h 33ba volt nekem a 9800pro, es bevallom jobban hangzott, mint egy inno (assetomki) kártya 40+ ért :) ismerve az általam használt játékok széles spektrumát (2 év sf, 3 év bf, mostantól bf2) szerintem remekül elleszek azzal a 9800pro-val :)
  • Starfish
    Hát akkor passz. Még nem próbáltam squad leadert váltani.
  • Yamee
    Igen a commander leváltásához ott van a munity gomb, de a squad résznél nyomkodtam én már mindent...
  • Yamee
    Sőt annak sincs nagy jelentősége, hogy nvidia lap - nvidia GPU párosítás van. Ha mind2 ASUS, akkor annyi előnyöd van, hogy 2 ASUS matricát ragaszthatsz a gép elejére :)
  • Starfish
    ???

Ez olyan mintha azt mondaná valaki, hogy NForce lapban az ATI kártyák 30%-al lassabbak. Vagy valami ilyesmi =)
  • Stotoo
    nekem asus alaplap es inno 6600gt es joe, elotte abit volt es azzal se volt gyorsabb...
  • Starfish
    Szavazás. De hirtelen nem vágom hogy indítod. De hasonló a menete mint a commander leváltásának.
  • Yamee
    Ezt az ASUS lap másmilyen VGA ütközést a gyakorlatban is tapasztalta már valaki? Szvsz kicsit mendemondaszerű nekem a dolog.
    Szerintem minden VGA hangos manapság, de talán csak mert nem az M3-as mellett lakom. :)
  • Stotoo
    he?
  • Starfish
    Most gondolok arra hogy ugye egy ideig most a NV70 és az R520 lesznek a slágerek, és ezek családtagjai. Lehet jön majd az NVidia új középkategoriás árral felvértezett gyors kártyával, dehát az atinak már akkor sem és így már most sem a 6600GT-re kell válaszolni hanem ezekre inkább. És szerintem a költslg hatékony gyártás miatt jó esélye van rá hogy nagyot pofozzon az NVidián. De sose lehessen tudni.
  • TC3
    Bocs, hogy beleszólok, de 1 kicsit sem hangos!!!!!!!!!!!!!!!
    Meg ha ASUS az alaplap, akkor semmi értelme a Leadtek VGA-nak, mert 30%-al gyengébb lesz a lap is az ütközés miatt!
  • Yamee
    Na ne offoljuk szét a topicot.

Azt meg tudja valaki mondani, hogy a squad leadert hogy lehet leváltani? Eddig csak akkor lettem squad leader, ha én léptem be először, vagy ha mindenki kilépett. Van erre valami más mód is hogy váltogassuk?
  • Pharaoh
    Asus-ra azt mondják hogy hangos a hűtése. A tesztekben meg a Leadteck szerepelt a legjobban.
  • Pharaoh
    "új maggal". Egy köv generációs kari persze, hogy jobb, de akkor az nvidia is fog jönni az újjal.
  • Yamee
    Szerintem az 1GB ram a jobb vétel, ha kicsit a jövőre is gondol az ember. 1 év múlva bagóért vehetsz bele még egy GB-ot. Addigra már a passziánsz is akadni fog 1GB-al.

Jobb helyeken az Innora is adnak 2 év gart. Szerintem az MSI túl sokkal drágább, mint amennyivel jobb, de az ASUS-on elgondolkodnék.
  • Starfish
    Azé kíváncsi leszek mi lesz az ATI válasza erre. Mert tui jön majd valami közép árkategoriás karesszal, új maggal és akkor felejthető lesz a GT. =)
  • Pink Tiger
    BB vegyél ilyet :)
  • Pink Tiger
    :))
    szerntem inno lesz, elég olcsó kari, megnéztem a teszteket a netem, baszki ez a 6600GT elég überkártya... :)
  • polak
    az a 3 év gari jol néz ki:)
  • Starfish
    Na tessék most hidetett meg valaki egy 9800Pro-t 28k-ért =)
  • Pink Tiger
    akkor két 512es jobb, mert működik dualban, hiába dualos az alaplapod ha csak egyet teszel be nem tudod használni a dualt, tehát nincs értlme, max csak ha később veszel egy másik gigát..
  • Starfish
    Párom testvérének Innoja van. Meg van vele. De hogy mennyit számít.... 1max 2 fps-t :D:D:D
  • Pink Tiger
    InnoVision GeForce 6600 GT 128 MB DDR3 TV DVI 8x AGP nettó 33,360 Ft
    Asus GeForce N6600GT 128 MB TV DVI AGP -3év garancia nettó 39,360 Ft
    Aopen Aeolus 6600GT-DV128 2/128MB/128bit/TvOut + DVI-I nettó 39.992 Ft

ilyeneket találtam, mennyire számít hogy innovision vagy asus? nemtod véletlenül?

/egyik klántársam 6600GT-t szeretne, és próbálok neki tanácsot adni...:) /
  • Starfish
    hát hogy melik éri meg jobban. egy darab 1G-s modul vagy 2x512. mindkettő duálos lapba menne majd. De ez még legalább 1 hónap. =)
  • Starfish
    Csak van vele gond. PCI-e. De SLIbenis megy =)
  • Pink Tiger
    akkor mi a kérdés? :))
  • Starfish
    6600GT-t 39k-ért tudok =) Az sem rossz ár. Jah és 1 év gari =)
  • Rafia
    Épp tegnap lőttem le egy ilyen bátor mediket AT-ként :) Ha rám támad nem lett volna esélyem de hát élesztgetni akart :)