172092
  • Amon Serrano
    Ja, inkább! Jó az! Nem kell sírni a grafért!
  • Starfish
    Hát mediumon nekem is tökéletesen megy, highon már meg meg akad néha néha, de nem olyan vészes. De az élvezhetőség miatt inkább medium. =)
  • haxoror
  • TDC Geronimo
    Milyen néven is játszol? :D
    Bazzeg ha mindenki rám vadászna akit én lelőttem akkor nem lenne értelme felmenni játszani, mert még a csapattársak is TK-nának :D
  • Starfish
    Most nézem. Má megint double post. Mifene van már? Kinek loptam a kommentjét el? :D
  • Starfish
    Szerintem ez így korrekt. Sajna. =(
  • haxoror
    T minus 11sec
  • haxoror
    Én csak azért hagyom mediumon mert az a néha-néha beszaggatás a lehető legrosszabkor jött mindig :)
  • TS Zolly
    Sajnos normális.
  • Rafia
    vagy mindenki dolgozik
  • Amon Serrano
    nekem 1800+ xp, 1 gb ram (nem duál), 9800Pro -val 1024-ben a textúrákon és a fényen kívül mindent maxra állítva tök jól fut! Nem azt mondom, hogy nem akad be-be néha! 1024-ben mediumon tökéletes!
  • Starfish
    Onnan is idézgettem. Gratu a ramhoz. =) Majd lesz még. Nem lehet elrontani a kedvem ám =)
  • mike369
    itt szerintem inkább az MI dolgozik, mint a grafika...
    tehát a proc miatt lehet... meg a 900 Mb lehetne kicsit több...
  • Tuvi
    Normális az ha:

P4 1,6Ghz, 512Mb rambus, ATI 9600XT -vel a játék akadozás nélkül csak és kizárólag 800*600 LOW -ba 2xAA -val megy jól? Feltettem mediumra a grafikát és súlyosan akadozik, főleg a mozgalmasabb helyszíneken. A view distancet nem akarom levenni 100% -ról mert szeretek messze látni....

Az a durva hogy a windowsommal nincs baj, se spyware, se vírus, mé gyors is. Fenn van a hivatalos ATI 5.6 driver, a winyó nem swappel, állandó 900Mb -os virtuális memória van, a winyók mind defragolva vannak.
  • Amon Serrano
    Te starfish, ha jól gondolom, a Giannis listából idézgeted az árakat! Az 1 GB-os ramot már megvettem tőle 15990-ért! Hibátlan!
  • Starfish
    Micsoda csend van már vagy fél órája itten :D Mindenki játszik mi? Nah ti kis... :D Én meg még tespedhetek a melóhelyen 6-ig. Utánna meg úgysem haza megyek
  • Me0w
    Haha Zolly, ha megvan mit mondasz az asszonynak, akkor osszd meg velem is :)))
  • FreddyHawk
    Azt hiszem alapértelmezett kiosztásban "B"
  • Starfish
    Én meg hallom karattyol valami emberinek nem nevezhető nyelven egy csávi a squadban, nem értem mi van. Azt próbálnám neki mondani hogy hallo haver, nem értelek. Csak nem találtam a VOIP gombot :D:D:D:D
  • Tibike hu
    Megnyugodtam...
  • FreddyHawk
    Kikapcsolhatod hogy halljad, ha akarod.
  • Tibike hu
    Majd nem le estem a székemről amikor a szakasz parancsnokom hangját hallom a hangfalakon szólni, persze németül karattyolt valamit amiből egy mukkot sem értek, a nevemet ismételgette. Ezek szerint ha a szakaszban használják a mikrofont, akkor haljuk egymást ha akarjuk ha nem?
  • haxoror
    Hát tényleg jól nézne ki mert egy csomóan csak azért csinálnak squadot hogy baszogathassák a commandert supplyért de a squaddal nem törődnek :(
  • haxoror
    Szóval nem csak én vok hülye :DDDD
  • Crat3r
    Most mar nem kell remelem szeren ócsere raneztem a forum kepere
    !! Bocs mindenkinek a hulye kerdesert
  • Crat3r
    Hi mindenkinek!! Van egy kis problémám nem tudom sehonann letölteni a bf2 demot mindenhol megál azonnal a letöltés!!
    Tud valaki irni egy TUTI jo linket
  • Thanatos
    meg +3 év garit :)
  • Dansky
    Hejhó!
    Akkor ma este melyik szerverre menjek war ügyben?
    Elvileg benne vagyok az ad hoc ellencsapatban. :)
  • Starfish
    Futni futna. Csak játszhatatlan lenne. Akadna meg miegymás ha jól tudom.
  • Ebola
    Hali! GeForce4 MX 440-en is futna a demo a Shader Mod-al?
  • Starfish
    Biza.
  • Lord Maelstrom
    ilyen "kockás" az árnyék?
  • Stotoo
    akkor sry en voltam a vak
  • Beers
    Én a sima 6600-ról mondtam! ;)
  • Stotoo

Eleg bizonyitek hogy jo az inno 6600gt is ?:)
    ja es kaptam ra extrakent tapcsatit is :)
  • Starfish
    JAjj amúgy. Nem tudom volt e valakinek gondja ezzel, de fel van tolva a graf. És olyan fura árnyékok vetülnek a muksim kezére hogy ihaj. Majd csinálok screent. Volt valakinek ilyen gondja. Monnyug eleve nem az árnyékot kéne néznem tudom, de majd kikapcsolom és megnézem mio a helyzet. Jah meg esetleg valaki nem tudja lehet e valahol állítani hogy mennyi chache-t hasznéljon a gamma?
  • TS Zolly
    Hüüü! Tényleg! Köcce az infót. :D
  • Tuvi
    Jó de például az én esetemben a teambalance átvágott a másik oldalra így elvesztettem a leader pozíciót amikor visszaálltam a squadba jó lett volna visszaszerezni a pozíciómat, mert egy hozzá nem értő ember lett az, aki mindig agyonhalt így soha nem lehetett rajta spawnolni....
  • Starfish
    Alapban a 9-es gomb =)
  • Beers
    Az inno 6600-on nincs + tápcsati csak amit az agp felöl kap!
    Ha húzni akarod,akkor jobb (stabilabb),ha a molex felöl is kapja a kakaót!