172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#13713 Ja, inkább! Jó az! Nem kell sírni a grafért! -
#13712 Hát mediumon nekem is tökéletesen megy, highon már meg meg akad néha néha, de nem olyan vészes. De az élvezhetőség miatt inkább medium. =) -
haxoror #13711 -
#13710 Milyen néven is játszol? :D
Bazzeg ha mindenki rám vadászna akit én lelőttem akkor nem lenne értelme felmenni játszani, mert még a csapattársak is TK-nának :D -
#13709 Most nézem. Má megint double post. Mifene van már? Kinek loptam a kommentjét el? :D -
#13708 Szerintem ez így korrekt. Sajna. =( -
haxoror #13707 T minus 11sec -
haxoror #13706 Én csak azért hagyom mediumon mert az a néha-néha beszaggatás a lehető legrosszabkor jött mindig :) -
TS Zolly #13705 Sajnos normális. -
Rafia #13704 vagy mindenki dolgozik -
#13703 nekem 1800+ xp, 1 gb ram (nem duál), 9800Pro -val 1024-ben a textúrákon és a fényen kívül mindent maxra állítva tök jól fut! Nem azt mondom, hogy nem akad be-be néha! 1024-ben mediumon tökéletes! -
#13702 Onnan is idézgettem. Gratu a ramhoz. =) Majd lesz még. Nem lehet elrontani a kedvem ám =) -
mike369 #13701 itt szerintem inkább az MI dolgozik, mint a grafika...
tehát a proc miatt lehet... meg a 900 Mb lehetne kicsit több... -
#13700 Normális az ha:
P4 1,6Ghz, 512Mb rambus, ATI 9600XT -vel a játék akadozás nélkül csak és kizárólag 800*600 LOW -ba 2xAA -val megy jól? Feltettem mediumra a grafikát és súlyosan akadozik, főleg a mozgalmasabb helyszíneken. A view distancet nem akarom levenni 100% -ról mert szeretek messze látni....
Az a durva hogy a windowsommal nincs baj, se spyware, se vírus, mé gyors is. Fenn van a hivatalos ATI 5.6 driver, a winyó nem swappel, állandó 900Mb -os virtuális memória van, a winyók mind defragolva vannak. -
#13699 Te starfish, ha jól gondolom, a Giannis listából idézgeted az árakat! Az 1 GB-os ramot már megvettem tőle 15990-ért! Hibátlan! -
#13698 Micsoda csend van már vagy fél órája itten :D Mindenki játszik mi? Nah ti kis... :D Én meg még tespedhetek a melóhelyen 6-ig. Utánna meg úgysem haza megyek -
#13697 Haha Zolly, ha megvan mit mondasz az asszonynak, akkor osszd meg velem is :))) -
FreddyHawk #13696 Azt hiszem alapértelmezett kiosztásban "B"
-
#13695 Én meg hallom karattyol valami emberinek nem nevezhető nyelven egy csávi a squadban, nem értem mi van. Azt próbálnám neki mondani hogy hallo haver, nem értelek. Csak nem találtam a VOIP gombot :D:D:D:D -
Tibike hu #13694 Megnyugodtam... -
FreddyHawk #13693 Kikapcsolhatod hogy halljad, ha akarod.
-
Tibike hu #13692 Majd nem le estem a székemről amikor a szakasz parancsnokom hangját hallom a hangfalakon szólni, persze németül karattyolt valamit amiből egy mukkot sem értek, a nevemet ismételgette. Ezek szerint ha a szakaszban használják a mikrofont, akkor haljuk egymást ha akarjuk ha nem? -
haxoror #13691 Hát tényleg jól nézne ki mert egy csomóan csak azért csinálnak squadot hogy baszogathassák a commandert supplyért de a squaddal nem törődnek :( -
haxoror #13690 Szóval nem csak én vok hülye :DDDD -
Crat3r #13689 Most mar nem kell remelem szeren ócsere raneztem a forum kepere
!! Bocs mindenkinek a hulye kerdesert
-
Crat3r #13688 Hi mindenkinek!! Van egy kis problémám nem tudom sehonann letölteni a bf2 demot mindenhol megál azonnal a letöltés!!
Tud valaki irni egy TUTI jo linket
-
Thanatos #13687 meg +3 év garit :) -
Dansky #13686 Hejhó!
Akkor ma este melyik szerverre menjek war ügyben?
Elvileg benne vagyok az ad hoc ellencsapatban. :) -
#13685 Futni futna. Csak játszhatatlan lenne. Akadna meg miegymás ha jól tudom. -
Ebola #13684 Hali! GeForce4 MX 440-en is futna a demo a Shader Mod-al? -
#13683 Biza. -
#13682 ilyen "kockás" az árnyék? -
#13681 akkor sry en voltam a vak -
#13680 Én a sima 6600-ról mondtam! ;) -
Eleg bizonyitek hogy jo az inno 6600gt is ?:)
ja es kaptam ra extrakent tapcsatit is :) -
#13678 JAjj amúgy. Nem tudom volt e valakinek gondja ezzel, de fel van tolva a graf. És olyan fura árnyékok vetülnek a muksim kezére hogy ihaj. Majd csinálok screent. Volt valakinek ilyen gondja. Monnyug eleve nem az árnyékot kéne néznem tudom, de majd kikapcsolom és megnézem mio a helyzet. Jah meg esetleg valaki nem tudja lehet e valahol állítani hogy mennyi chache-t hasznéljon a gamma? -
TS Zolly #13677 Hüüü! Tényleg! Köcce az infót. :D -
#13676 Jó de például az én esetemben a teambalance átvágott a másik oldalra így elvesztettem a leader pozíciót amikor visszaálltam a squadba jó lett volna visszaszerezni a pozíciómat, mert egy hozzá nem értő ember lett az, aki mindig agyonhalt így soha nem lehetett rajta spawnolni.... -
#13675 Alapban a 9-es gomb =) -
#13674 Az inno 6600-on nincs + tápcsati csak amit az agp felöl kap!
Ha húzni akarod,akkor jobb (stabilabb),ha a molex felöl is kapja a kakaót!