172092
  • TS Zolly
    valamiért az elöző üzim nem ment be. No mindegy megint leirom.

Gyalog megyek haza egyszer, aszondom bedöglött az auto, javitás kb 40000 lé lesz. Mindenképp belemegy, mert az auto munkámhoz kell. Ha nincs kocsi, nincs bevétel sem. Sz.gépre meg aszondom, virnyákos, és felviszem a haverjaimhoz a bótba, hogy kergessék le róla. Közben meg belerakják a video kergetőt és az agysejteket pluszba. De ha tudsz jobb hazugságot, akkor elő vele. :D
  • TDC Geronimo
    Bazzeg ilyen nincs. Úgy felbasztam az agyam az egyik szerveren. Ott voltam az ellenséges artillerynél kértem 1000*-el a supply-t, mert kifogytam erre csak nem ad a commander...hihetetlen...persze h utána kiartilleryztek...ennyit a láma commanderekről...
  • Kandurex
    Miért nincs sok szerveren bekapcsolva a voice kommunikáció? Erre adjon valaki értelmes választ. SG rulz vazze, este tépek fel rá.
  • Pharaoh
    Az sg szervert másnak se listáza ki a progi?
  • Seat
    :)
  • Csirke4
    Mázlista... :D
  • 0Fritz0
    Most mé, 3gigás procival és 1giga rammal már csak repülés közben szaggat be nagyritkán és azt is csak azért, mert vagy 200-an vannak egy négyzetkilométeren. :)
  • CSOCSO
    SG szerver csata? van valaki odafent? 20 perc es felnezek
  • Csirke4
    Én ilyennel mérnem találkozok soha? :(
  • Gabe18
    Na most külföldin beszerveződtem egy squadba.És csodák csodája a csapat törekedett az együtt mozgásra,haladásra.Jó volt hogy ha jött szembe 2 ellenség akkor nem voltam feltétlen halálra itélve,vagy ha jött egy tank akkor is lehet próbálkozni,én szórtam mellé a C4-et,a másik küldte a rakétával.Jó volt.
  • Csirke4
    Attól még szaggatni fog a WWII :D:D:D
  • Thanatos
    szerintem a szerencsés btr kétszer anyi pontot kapott mint mi :P mivel 5 halálbol ált max 2-3 élet ujra a többi emg nálam spawnolt mint squadladernél :D
  • 0Fritz0
    Asszem én is beújítok egy 6600GT-t. :)
  • FreddyHawk
    Ez csít, pontvadászok !
  • ACE
    Azok biztos lammák voltak, én amikor beültem, mire befogtam volna a repcsit már repültem is kifele az ágyúval együtt, rögtön lebombáztak...
  • Thanatos
    főleg amikor midnenki medic volt és arrol szolt a "squadplay" hogy egymást élesztgetük folyamatosan miközben egy btr halomra lőtt minket :P
  • Skiper
    CSIRKEEE,

váááh, mekkora squad-play volt, ÚRISTEN, megakirály-zsírfaszaaaaa!

[mosmá van egy tonna ramom ]
  • Starfish
    Hát bazz mit nem látok.... 9800Pro vadi új, Passzív hűtéssel, 1 év gari 27k. Csk egy venti kell a zalman passzívra. BB. Már megvetted a karit? Mert ha nem akkor ez jónak hangzik. Vagy nem?
  • Starfish
    Én tegnap, vagyis ma találkoztam BurBaby névvel valamelyik szerveren. Külföldi szerver volt.

Én is asszem váltok a Starfish.hu-ra. Ki is ment a fejemből :D:D:D:D
  • TDC Geronimo
    Bazzeg ki az a szemét? :D
    Nah akkor ki tart velem felkutatni azt h ki használja a mi BB-nk nevét? :)
    Videókari van új? :)
  • FreddyHawk
    FreddyHawk nem volt foglalt ! Egyedi , szép név, nem is ilyen tucatárú, mint a Tiétek.
  • BurnBaby
    enyim is foglalt, ezért vagyok BurnBaby.hu
    más nem jutott eszembe .))))
  • Starfish
    Nyehehehe. Jóvan lámulok olyan fáradt vagyok.
  • TDC Geronimo
    Keresőbe beírod, hogy HUN és ott kiadja :)
  • Starfish
    Akkor majd dobjatok nevet is hogy levadásszam az IP-t =) Meg bazzeg.... nem lefoglalták a nevem? Most Pockany néven futok :D:D:D
  • John McLane
    hali
    találtam egy vicces szervert 21v42-be nyomták, amcsik voltak 42en. Ez valami realism mod miatt van?;-)
    érdekes, hogy kérésre is 3an jöttek át, ja és magyar szerver volt, hát grat hozzá...
  • TDC Geronimo
    Azt ígérték h a teljesben nem lesz ilyen. Ezt meglátjuk 8 nap múlva ;)
  • Starfish
    Pff. Akkor gyorsítsanak azon a szar görgetésen, mert így sokáig tart mire lépek 1 oldalnyit. Állandóan újra tölti a szervereket vagy mittom én, de csiga nagyon.
  • TDC Geronimo
    okok :)
  • Thanatos
    dobj ide egy postot ha mentek majd benézek akkor énis :)
  • Starfish
    JAjj de unom már a melót bazzz. Vegyenek már fel valahova jópénzért Webdesignernek, grafikusnak. Programozni is tudok, meg BF2vel játszani :D
  • TDC Geronimo
    Attól félek az új login rendszer miatt nem lesz ASE támogatás :(
  • Starfish
    Ok.... A game keresője olyan szép lassan megy nálam, hogy ihaj. Ott nehezen tudok keresni. ASE jöhetne valami filterrel :D
  • TDC Geronimo
    Én a HUN battlefieldsen szoktam....sajna a szerverünk valamiért szaraxik :(
  • Starfish
    Hova megyünk? :D:D:D:D
  • TDC Geronimo
    Jösz ma is játszani? :)
  • Starfish
    Szép az tény. Én meg telhetetlen :D:D:D:D
  • TDC Geronimo
    Sztem mediumon is eszméletlen szép a gém és megy átlag 50 fps-el
  • TDC Geronimo
    Nevetséges h néha miket művelnek az emberek.....pontosabban miket nem művelnek
  • Kandurex
    Vazze, most jöttem egy szerverről, végig bent ültem egy légvédelmi ágyúnál 35 kill :) , a sok kis faszláma meg folyton ugrált befele a vadászgépbe + a helikopterbe, közbe meg fél percenként szopták a méteres csopángot :D, nevetséges, hogy mennyire képtelenek felfogni, hogy a gyalogság a táp ebbe a játékba. Minden kört buktak...később se leszoktak a repülésről...hát kiléptek..:)