172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#13833 Figy gef 4 megy a game úgy ahogy de azt nem nevezném játékélménynek. Sajnos hozzá kell szokni hogy az új játékok már nem fognaka ge4 el menni. Ez van. -
Thanatos #13832 tudodmit? oks az ea megsirat téged, menny wow-ozni... -
#13831 LOL ez csak általánosságban mondom!
Akkor ott az SA az nem havidijas!
Nem arrol van szó hogy havonta 3000 ft üti a blizzard markát mert nagy ivben tojok rá!
Csak az bosszant hogy, 1 nem rég egy használt autó árát költöttem el,
2 minden játék ment eddig....
-
#13830 Ez sajnos eddig is így volt,ezután pedig méginkább így lesz :( !
A pénz az úr!
-
Thanatos #13829 nem tom mikor fog feltünni hogy nem körülöted forog a világ és az ea hihetetlen magasrol leszar téged is meg a baráti körödet..., ti annyi bevételt se jelentetek az ea-nak hogy akár egy karakterel többet irjon a game boritójára..., hiddel ea köszöni jól van én akkorát fog kaszálni igy is amilyenről te még csak nem is álmodhatsz... -
#13828 már az első bf2 hírek között szerepelt az hogy Gef4 kártyákkal már nem fog menni , csak valahogy senkit sem érdekelt , meg nem nagyon akarták elhinni :) -
#13827 Persze nemtudom de a wow-nak is vannak bizonyos havi befizetési cuccai is nem?
Így már egyenlítődik lassacskán a 2 dolog :) -
#13826 Ha elköltesz 2 kilót 1 gépre és elötte minden game ment amig ki nem jött a bf2 téged is felbosszantana nem? -
#13825 Előre kellett volna gondolkodni... -
#13824 Én kérek elnézést .... -
#13823 Mit integetsz ? -
#13822 Elég sok új ember.....azok keverik a szart.... -
#13821 Szerintem is. -
#13820 Sajnálom hogy belerondítottam a hozzászólásba csak ezt nem lehetett szó nélkül hagyni!
Csak megvettem a wow-ot 12 ért és jáccok vele!
Megveszem a bf2-t 12 ért és 40-ért egy kártyát mellé ez azért vicces nem?!?! -
#13819 Ez azért nem olyan biztos! -
#13818 A legnépszerűbb és a legbunkóbb címet elnyeri még ez a topic .
Grat..... -
#13817 Így már oké. -
Thanatos #13816 magyarorzágon jah... legalább 100 ebertől el fog esni... :P -
#13815 nc ... -
Thanatos #13814 épp arról volt szó hogy sg-t nem találják sokan mig timelimit nélküliek tökéeltesen látszódnak mindenhol..., szal engem nem izgat , te bajod :) -
#13813 spit ez a kettő kártya látja értelmét megvenni amint a jelenlegi szituban is láthatod!
Könnyebb 40-et kiadni mint 100-at!
Helyesbítek "olcsóbb"
Akinek nem inge ne vegye magára ha bf-ezni akarsz meg kell dolgoznod érte..... -
#13812 Azért itt van elég sok hülye ember ! Mindenkit mindenért leugattnak egyesek :-(((( -
#13811 Off:
Tudodmit: Te magyar :) legyen neked igazad..és akkor mivan? -most jobb?
-
#13810 Ha van valami nagyker ismerősöd 30 k-ért simán meg lehet venni . -
#13809 Részletkérdés hogy PCI vagy AGP!
Nem ez a lényeg!A procija támogatja és kész!
Ne igyál ma több sört ;) ! -
#13808 Miért esne rosszul?
De itt sokan nem neveznék olcsónak a 6600GT-t.
-
#13807 Azért így is megszedi magát az EA rendesen.....nem kell őket sajnálni -
#13806 Igen gondolj bele hogyha megveszi nyugat eu meg az usa meg japán!
Mi lenne ha megvenné kelet európa kina ázsia meg dél amerika?
Akkor lenne üzlet szerintem!
Hidd el több sa meg wow került eladási listára mint a bf2 fog, mert az igényeknek megfelelően van konfigurálva! -
#13805 így igaz ... "sajnos" Mo-n nem mindenki engedheti meg a fél max 1 évenkéntki gépalkatrész cseréket :( -
#13804 Még jó,
DE akkor sem egyértelmű.
Mars Játszani. -
#13803 Tavaly karácsonykor igen 2 kilót költöttem a gépre csak videókártyát nem vettem mert gondoltam jó lesz bele!
Igen én dolgoztam meg érte akár mennyire is rosszul esik:) -
#13802 Hol bukik az EA?? Max nálunk bukna mert kb nálunk van még mindig egy csomó embernek Gef4Ti-je. Nézz meg más országokat.....hol játszanak már ilyen karikkal?? És ott arra is van pénz h megvegyék a gémet...szal semmitől nem esik el az EA.... -
#13801 Hiába járt el felette az idő!
Más game miért megy rendesen pl egy ti 4200-al?
Semmi nem kellene max egy patch hogy fusson régebbi karin is!
NEm mindenkinek engedi meg a pénztárcája egy 50 rugós karira főleg nyár elött!
Ezzel az EA bukik nem én mert sokan nem veszik majd meg!
max nem jáccok vele és szolok a haveroknak is hogy vegyenek uj káryát aztán tolhatják!
Ha ez üzlet akkor deficites lesz az tuti! -
#13800 nem valószínű :( ... -
#13799 a PCI azért van odaírva mert azon is megy....capisci? -
ma 20:44 | Privát | Válasz | #13790
"GeForce 6600 GT Nem olyan jó kártya de olcsó
GeForce 6800 Drága de jó"
Hol olcsó a 6600GT ?
Te dolgoztál meg érte?
-
#13797 Na ezt jól megfogalmaztam. :( -
#13796 lol ... tudod a lap alján található egy kereső ... ott rákereshettél volna ... de te LUSTA vagy és szartál keresni ... a többi ember miért ne legyen LUSTA válaszolni? -
#13795 Felejtsétek már el a gef 4 szériát a gef 3 is faszán megállja a helyét sok játékban mégis eljárt felette az idő. Azért a gef 3 meg a gef 4 között nincs nagy technologiai újítás a gef 3-ért mégse rinyál senki. -
#13794 mert ebmer vagyok és mint ember LUSTA :)
Átfutottam de nem találtam ezzel kapcsolatos infót pedig tuti van...
Ilyen az élet koma. :P