172092
  • Thanatos
  • Thanatos
    ugyis lesznek valakik akik megint előhozzák :/
  • retteneteske
    istenem, mire jó ez a huzakodás?
    hihetetlen.
    ha nekem olyan kártyám lenne, amivel nem megy a játék, biztos nem ide járnék ezen vicsorogni a fórumban.
    jobb lesz ettől? (költői kérdés volt)
  • gergod
    Elég legyen már az offolásból, meg a flémelésből.
  • Pink Tiger
    loller :))
    figyu, a g4 titanium kártyák már rég voltak a legjobbak, igen rég
    ha 200e-et költöttél a gépedre most karácsonykor, akkor elég ramaty lehetett az előző konstrukció ha videokarit nem vettél :)) vagy nagyon tápos egyéb cuccaid lehetnek... ami most nem sokat ér, már legalábiis a játék szempontjából
    sajnálatos hogy nem megy a játék élvezhető formában de előbb utóbb végleg kihalnak ge4ti karik ezt egyszer el kell fogadni, neked is
    ha tetszik ha nem:))
    az eanak semmi köze ehhez, csináltak egy játékot és elhiheted hogy nem direkt geciségől nem megy a te kariddal:)))
  • Thanatos
    honét tugyam hogy mi votl a gond? amugyse én láttam hogy nicns benne és ez nem felsőbrendüség vagy akármi... csak emgjegyeztem hogy ezzel csunyán melléfogtál hogy majd a timelimit nélküli szerverek ki lesznek tiltva..., nem kell minden fenyegetőzést elhinni ám ;)
  • Borg
    Mert nem volt jól beállítva, ennyi. De egyszerűen szólhattál volna is, ahelyett, hogy 10 centivel feljebbről szólózol itt lefelé nekem... Biztosan nagy szakértője vagy itt mindennek, de engem hagyjál ki a felsőbbrendűségi körmeneteidből.
  • Thanatos
    mit ér egy nap flame nélkül? :) végén még kicsusznának a top10ből :P
  • Lacc
    Látom megvolt a napi flém is.
  • Thanatos
  • Thanatos
  • BEAST #13862
    csak hogy elkerüljük a félreértéseket :D ... nálam sem megy a gém mert a kártyám nem éppen megfelelő xD ... csak én nem sírok és nem anyázom az EA-t :DDD
  • haxoror
    Az illetők savazása azért megy mert már ezerszer ki lett tárgyalva a téma és uncsi ráadásul MEGY GEFORCE4TI-VEL IS A GAME csak überszar minőségben.
  • Ma2ska
    Aki jáccani akar a gameval valahogy szerez alkalmas kártyát, más megoldás nincs...de ha valakinek ez nem tetszik akkor nem kell már itt gizdulni, meg savazni az illetöt, annak akinek véletlenül alkalmas a hw mert az ö poziciójából erre semmi alapja, csak hogy a morális dolgokat helyre tegyük kissé...
  • Beers
    Ezt majd átbeszéljük,bár 18:00-ig gálya :( !
  • Thanatos
    hm msot asszem nem, inkább :)
  • Thanatos
    de minyá csak oldalbarugdalok egykét embert gyüjenek má ts-re kommunikálni :D
  • Thanatos
    bug? :D nem ez lenne az első a demoban :P
    amugy van belső scrreenshot gyárto? nem is tudtam :)
  • TDC Geronimo
    Nem jössz inkább késő este játszani? :)
  • Thanatos
    soha ne ígérj oylat amit nem tudsz emgtartani
  • Pharaoh
    Screenshots készítésnél miért 0 bytos fileket hoz csak létre?
  • Thanatos
    tudod te nagyon jól hogy értettem... ha meg nem akkor azzal csak magad minősited :) (ui.: ha már iylenekbe megyünk bele tudhatnád hogy az ea egy scég és nem ember, ergo a seggét se lehet kinylani..., okostojás... :) )
  • spitfire
    Na jó megigérem nem iszok ma többet.De holnap....
    Ez a részletkérdés.
  • Thanatos
    attol mgé reagálhatok rá nem? :)
  • Thanatos
    ez nálad igy működik de gyk bárhol máshol nem..., mint ahogy mondtad üzletpolitika...
    a világon ha lesz 10000 ember aki emiatt nem veszi emg viszont lesz 100000 aki meg emiatt új kártyát vesz..., ennyi...(ezt arányaiban értettem, természetesen pontos számokat soha nem fog tudni senki se... :P)
  • [OP]Freedom
    igy is kinyalhatnánk ea seggét hogy egyátalán foglalkozik a magyarországi terjesztésel...

Viszem a kamárt ha elkezded:D
  • Beers
    Nincs ott,hogy kinek ment!
  • [OP]Freedom
    Beers Thanatos forumpajtásodnak ment az információ!
    Erre rájöhettél volna:)
  • Thanatos
  • Thanatos
    az :P
  • Thanatos
    gta:sa-val emg példálózz csak... 5 éves szinvonal grafikában, télleg hűdejó :)
  • Thanatos
    te nem látod..., ha magyarorszg mint olyan egy az egyben nem venne egy kibaszott bf2-t is (ami közelsem igaz mert olyan durv akissebségel leszel a mindenféle haveri körödel hogy hihetetlen...) akkor se érezné meg az ea anyagilag...
    arról nem is beszélve hogy pont mo hires arról hogy az emberek99% warezol megvétel helyet tszinte midnent igy nem is érné meg számolni velünk..., igy is kinyalhatnánk ea seggét hogy egyátalán foglalkozik a magyarországi terjesztésel...
    és a dolgok léynegét te foghatnád fel lassan mert eanak nem a te elismerésed kell hanem a profit ami igy is ugyis meg lesz neki igy nem kell ilyenekert kisújját se mozditania...
  • Beers
    Megnyugtatlak én sem apukától kaptam a 6800GT-t!
    Sőt semmit sem kaptam tőle a gépembe!!!
    Nem a magyarokat veszik célba,ezt mindenki tudja!
    Nem mi vagyuk a cél!
    Aki játszani akar az költ a gépére,aki nem az vár 1 évet :( !
    Sajnos ez van!
  • BEAST #13840
    lehet hogy tudod ... ha nem akkor ajánlom hogy olvass vissza :) ... a játék elindul Gef4Ti kártyákkal is ... de olyan is :DDD
  • [OP]Freedom
    Itt a gesztusról van szó!
    Ha szar a graf akkor ösztöké hogy vegyél egy jobb kártyát!
    HA nem indul el akkor le van szarva mert ugy sem láttam!
    Üzeltpolitika
  • TDC Geronimo
    "STALKER is menni fog mx440-en!" Olyan is lesz....
    "Érdekes a GTA:SA elinul gef 2-n" Úgy is néz ki....ne keverd már az SA-t a BF2-vel
  • BEAST #13837
    "csakhogy ez nem csak az én fülembe jut hanem a haverom havárjanak az ismerösének a hverjának az unokaöccséhez is és az már nem a haverok lesznek hanem a fél ország!
    nem látod a dolgok lényegét!"

ez lol :DDDDD
  • [OP]Freedom
    Akinek apucitól kikönyörgi az uj kártya árát annak könnyü :) "Sallang szöveg"
    "nem tom mikor fog feltünni hogy nem körülöted forog a világ és az ea hihetetlen magasrol leszar téged is meg a baráti körödet"
    csakhogy ez nem csak az én fülembe jut hanem a haverom havárjanak az ismerösének a hverjának az unokaöccséhez is és az már nem a haverok lesznek hanem a fél ország!
    nem látod a dolgok lényegét!

Nem a rongyos 40 rugórol van szó hanem arról, hogy gondolhatnának a kisebb ártfekvésü videokártya tulajdonosokra is!
    Érdekes a GTA:SA elinul gef 2-n is és a STALKER is menni fog mx440-en!

ENNYI....
  • 0Fritz0
    Páncélosok végnapjai: http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.8.avi
    (Holland természetfilm a bazsalikomról).
    :)

• Thanatos
    jah :/
    állítom mgé fél év mulva is a "húűáááwménemmegygef4enezafosgame!" lesz a téma :(