172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#13913 Magyar nyelvű segítség nincs a játékhoz ?
Vessetek meg , de nem nagyon vágom ezt a commanderesdit :-)))))))))))) -
Tomcika #13912 Sziasztok !
Ez most lehet hülye kérdés de a demóval lehet neten nyomni? Mert nekem nem lát semmilyen szervert sem -
#13911 Ja tudom csak nem jutott eszembe,hogy mi az új klán neve.:)És inkább nem szaroztam vele és beírtam a 7th-t. -
#13910 Szerintem a 2 G memoria kamu ...
Nekem 3000-es prescott-al X800-al tök stabilan megy maxon 50-70 fps-el ....
Bár lehet , hogy egy fullos 64 fős szerveren már nem bírná ... -
#13909 Egy utolsó off :)
Anno amikor egyszer új gépet vettem, minden megvolt, csak a VGA hiányzott, be lett rakva egy GF2-es kari, hogy menjen :)
Pont akkor jelent meg a NFSU is asszem ... futott is szépen a GF2-n ... aztán megjött a 9800 ... nem ugyanaz a játék volt a kettő ... -
#13908 nem árt az ismétlés -
#13907 Főleg ha még ha ki is kerül jó nagy ívbe :-)))))))))))))))9 -
#13906 asszem még nem tudod:) a 7th már nem létezik:)))) velük bajossan játszottatok -
haxoror #13905 Így van! :)
Hozzátenném hogy talán nyugottabbak lennének a kedélyek ha a EA bennthagyta volna a lehetőséget hogy GeForce4-en valahogy(!) elinduljon a game, az emberek szőrnyülködtek volna a borzalmas "látványtól" és mentek volna a boltba új kártyáért, az egész idegeskedés tulképpen arról szól hogy rákényszerítve érzik magukat a nagy gonosz multik által a kártyavásárlásra és úgy érzik hogy a EA akarja megszabni hogy milyen vas legyen a gépükben.
Pedig nem erről szól... -
#13904 BF2 demo funwar
[PB]vs7th
1.kör US-MEC 63-0
2.kör MEC-US 0-141
[PB]vs7th 63-141
7th win gratula jó volt gg!
U.I.:Sajna a második körbe el kellett menni-e kettő emberünknek és így csak 12-en voltunk.Sorry.De azon kivül nagyon élvezetes játék volt és jók voltatok. -
#13903 Sajnálom, de nem birom megállni ... Flame lesz ... Előre elnézést kérek attól akit sértenének az alábbi sorok :)
Mi a #&@#@#@{ fenéért sír mindenkinek a szája akinek GF4-es kártyája van????
Főleg mondjuk egy MX ... Ne haragudjatok, de lassan már mobiltelefonban van nagyobb teljesítményű GPU ... 2x ezer forintba kerül egy 9800-as kari jelenleg a piacon ... aki sokat akar játszani, az nem hiszem el, hogy nem tud ennyit összeszedni ...
Apu/anyu fizeti szöveg is unalmas már ... diákmelóval 250 HUF órabérért, napi 8 óra, 3 hét meló és megvan az új kártya ... (és ez nem a legjobb meló ... csak valahonan emléxem ... :) )
Jelenleg amikor SLI van, Crossfire jön duál core procik meg többprocesszoros rendszerek, Dual GPU-s VGA-k, 512MB, 1GB graf memóriák ...
Vajon miért nem megy GF4MX-en? Azért mert a játék árából jobb VGA-t lehet venni ... (Depo.hu 13-15 ropi egy 9550-es ATI ÚJONNAN!!!)
Aki a ma megjelenő játékokkal szeretne játszani az számíthatna már rá hogy több éves (Nekem is volt Ti4200-asom, nagyon király kártya volt, de a VOLT-on van a hangsúly ...) VGA-kon már nem biztos hogy szakítani fog a cucc ...
Akinek nincs pénze VGA-ra, nem tud elmenni nyáron buli helyett melózni, nem tudja megoldani, az valszeg nem fog megvásárolni egy 12000 HUF-os játékot ... max letölti warezba ... viszont akkor se sírjon, hogy miért nem gondoltak rá is ...
Egy kis ésszerűség ... legyen már bennetek ... Sorry, de ez kikivánkozott ... -
haxoror #13902 A commandereket meg le kell szavazni a francba ha bénáznak csak az a baj hogy kevés normális vállalkozó van, most is kifogtam egy kretént aki ezerrel répázta az amcsi alapot és tudatta velünk hogy sikerült röptébe lekapnia egy helit artilleryvel, kb. ennyi volt az összes interakcio közte és a csapata között... -
haxoror #13901 Tartsd folyamatosan lenyomva az "E" -t és ugorj a járműre, a többség nem fog lelassítani a kedvedért ha be akarsz szállni akkor be kell "ugranod" :)
Régi BF-es szokás :D -
#13900 A sok lámafasz meg fogja már fel , hogy a jáművekbe nem csak egy ember fér !!!
Inkáb elüt ha elé állok de akkor se vesz fel :-)))) -
#13899 Főleg hogy a legtöbb commander repked :-) -
#13898 Annak sincs értelme, hogy beállnak egy squadba és utána meg mennek össze vissza, inkább csak az álljon be, akire lehet számítani a csapatban. -
Lifeforce #13897 A hungs-on megy de senki nem használja.
Be nem állnának egy squadba sem, és ha mégis akkor pont az ellenkezőjét csinálják mint amit a commander kiad.
Tisztelet a kivételnek.
JCSR-esekkel és a 7th-val jókat szoktunk játszani. -
Thanatos #13896 azt énse értem de csoda timelimitet inkább kihagyom, köszike :) -
Thanatos #13895 de, néha :) -
#13894 ÉS INKÁBB GYERTEK AZ SG SZERVERÉRE!
Márcsak azért is mert itt legalább lehet kommunikálni a csapattal, nem úgy, mint a többi hasonszőrűn. MÉG MINIG NEM ÉRTEM miért nem futt a szervereken a voice komm,. -
#13893 Titket nem bosszant, hogy a squad vezetők repülőre szállnak? Mert akkor nem lehet respawn -olni és gyalog megy a banda :( -
Gabyee #13892 kissé:( -
Gabyee #13891 szintén,kisé idegesítő -
#13890 Mi van már ezzel a car game-el?? Ma nem tudtam sehova felmenni, mert kifagy a menüben a game. A fura az hogy eddig semmi probléma nem volt. -
Thanatos #13889 én ugy tudom, nem, pedig jól jönne :/ -
#13888 A squad vezetést át lehet adni egy kijelölt embernek? -
Thanatos #13887 ott a pont de a szent célért mindent -
#13886 Utálom, hogy a top10ben van a téma, mert flémből áll, és elsikkadnak a fontos témák. Dehát ez van. -
Thanatos #13885 de jókis flame szagra nehéz az embernek magát türtőztetnie :D meg amugy mekkora pangás lenne itt már :/ -
#13884 -
Thanatos #13883 nem mondtam hogy nem lessz jó csak ww2-vel a bf2 lehetőségeinek felét nem lehet kihasználni :D -
#13882 Igen, csak az a baj, hogy minden egyes emberkére aki felhozza, jut 5 másik embertől 20 fölösleges hozzászólás. :(
Elkéne mellette haladni szó nélkül. -
lachun #13881 Hmmm várjuk ki szerintem jolesz az!!! -
Thanatos #13880 nemtom nekem bejön ez a környezet is, rengeteg minden nincs ww2-ben ami itt nagyon jól meg lett oldva :) -
lachun #13879 oké várom :DDD -
Thanatos #13878 szvsz nem megy ctrl+v bf2demoban egyátalán :) -
Thanatos #13877 elöbbutobb, végülis ha a bfv-hez is volt akkor csak lesz itt is :) -
#13876 én se tudom bemásolni. -
sickb #13875 Srácok csak nálam nem megy a ctrl+v vel az ip cim bemásolás?
tényleg hol vagytokmost melyik szerveren?
-
lachun #13874 Hali , nagyon jo a game élvezetes meg minden!!!!!!
A WWII mod mikor jönn ki?????????