172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#13953 Hááá :) Nekem is 1800+ -os Athlonnal volt a Ti :)
Eladtam, nyomattam Celeron 800MHz + GF2 + 256 RAM + 20GB winyó ... fél év Enemy Territory ... Valószínűleg emiatt tetszik annyira a BF ... egy csomó minden (Support, Medic) hasonló :)
És mikor összejött a lé, akkor lett új gép ... nem a legjobbat akartam sosem, hanem azt ami a legjobban kiszolgálja a (Bár nem mindennapi, de azért elfogadható ...) igényeimet ... 3 év után lett olyan amilyet szerettem volna ... erre mostmár elég lenne egy kisebb is :) -
#13952 Leginkább az ALIEN sorozat mozgásdetektorához tudnám hasonlítani, egy bizonyos körön belül megmutatja az összes ellenséges egység pozícióját. :) -
#13951 uav az a felderítés vagy mi? -
Lifeforce #13950 Sőt ha a commander jól csinálja a dolgát akkor a csapatok elött még az ellenség kilétét is fel tudja fedni.
Tehát érdemes nézni a térképet, hogy a commander milyen "parancsokat" osztogat, segíti a csapatát. -
Rafia #13949 Namost, feltételezem: ezek mind bentről kifelé irányra vonatkoznak, így ha egy átlag ADSL routert használsz, akkor ezeket ignorálhatod. Egyedül a pb-nek kell portot nyitni. Kerioval/Zonealarmmal meg engedj mindent a BF2-nek. -
#13948 hát elég komoly játék meg kell hagyni, bár szerintem egy joystick nem árt a repülők miatt mert a keyboard+egér kombó nekem nem jött be :)
helikopterezést viszont nagyon érzem már, Sea Cobra rullz -
#13947 amugy igazad van ezzel kapcsolatban... nekem is ti4200 volt 1800+ athlonnal gyujtottem uj gepre egy evig me tudtam h jonni fog bf2 es most megvettem az uj gepem :) -
Rafia #13946 Ja, kamu, játék létére k_rva jól tűri az ALT-TAB-ot.
Még a végén kiderítik, hogy akkor sem indul el, ha nem játsza le az 5+ videót a játék elején. (Amit gondolom mostanra már mindenki átnevezett/letörölt)
Ez inkább olyan readme, mint a macskát nem lehet a cég mikrohullámú sütőjében szárítani típus. -
#13945 fejtsem ki még bovebben?:D -
#13944 tesseek kifejem:
Battlefield 2: Harctéri hekkelés
Dixie Flatline, 12:12 - PC - Játék: Team-MOHA - ADATLAP - (28 komment)
Leleményes harctéri hekkerek rájöttek, hogyan lehet kiiktatni a Battlefield 2 demo változatával érkező 12 perces időlimitet, továbbá a speckó fegyvereket is sikeresen előcsalták rejtekükből. Az EA és a DICE úgy döntött, hogy a hekkelt szervereket 1 hét ban körútra küldi, ergo a szerver listában nem lesznek láthatók.
A cégduó látva a hekkelési hadjáratot, úgy döntött, hogy nem fogják publikussá tenni a ranglétrát biztosító szervereket. Céljuk, hogy huncutságoktól mentes játékteret biztosítsanak, ahol mindenki egyenlő eséllyel küzd a titulusokért és egyéb csecsebecsékért. Ezért csak és kizárólag az általuk megbízhatónak vélt partnereknél fognak futni ezek a szerverek. A rangnélküli szerverkellékeket természetesen elérhetővé teszik, így mindenki kedvére futtathatja saját BF2 szerverét és moddolhatja agyba főbe. A linux szerver...
A tűzfal mögött csücsülő játékosoknak és szerver adminoknak az alábbi portokat kell megnyitniuk a tűzfalon, hogy az account kreálás és a zéró ping körüli problémák ne jelentsenek többé gondot. Az utóbbi esetében mielőbb érdemes orvosolni a problémát, különben a szervert eltávolítják a publikus listából, mivel nem küldi át a GameSpy Master Server részére a vitális információkat.
Szerver:
UDP 27900
UDP/TCP 29900
TCP 80
TCP 4711
UDP 27901
UDP 1500-4999
UDP/TCP 1024-1124
UDP 29900
UDP/TCP 27900
UDP 16567
UDP 55123-55125
Játékos:
UDP 27900
UDP/TCP 29900
TCP 80
TCP 4711
TCP 29901
UDP 1500-4999
UDP/TCP 1024-1124
UDP 28910
UDP 16567
UDP 55123-55125 -
#13943 ITT van a BF2 1.0 readme-je. El lehet olvasni, vannak benne érdekes dolgok.
Nekem megint megütötte valami a szememet:
ALT+TAB
- Using the ALT+TAB key combination to switch between applications may
cause problems. We do not support the use of the ALT+TAB function.
Hát ez enyhén szólva nevetséges.
Meg itt van ez is:
STARTING BATTLEFIELD 2
- Battlefield 2 only supports being started via the shortcuts provided
with the title.
Starting via any other method may result in unsupported behavior.
LOL -
#13942 "azert rohangalnak paran uj fegyverrel mert sikerult hulye hekkereknek feltorni"
kifejtenéd ezt bővebben? -
#13941 nekem 6600gt vel minden maxra teve kivev a textures az csak medium 50 fps atlaggal fut.. -
#13940 Majd rakok fel shotot...De mondom : mindenféle szűrésné nélkül ennyi.. -
#13939 oan nincs h van squad de nincs squadlader azert rohangalnak paran uj fegyverrel mert sikerult hulye hekkereknek feltorni....
erre ea mit lép?
" hivtalos szerverek nem lesznek publikusak "
csak ea csinalhat hivatalos szervert...
elofordul a legjobakkal is...
na de mind1 :) -
#13938 ez mar velem is elofordult... sztem bug vagy nemtom me senki nem nagyobb rangu nalad :) -
Nagydög #13937 "Azonban mikor jelentkeztem, közölték velem, hogy egy magasabb rangú játékos lett a commander. Akkor hogy is van ez a rangozás? Mitől függ?"
Amugy mitol no a rangom? A CB szerveren lattam, hogy paran mar uj fegyverekkel rohangalnak.
Tegnap mondjuk csak szoptam. Beszallok az egyik csapatba. Spawnolok, erre jon egy faszi, es porig bombaz vagy otunket. Uj spawn. A hatam mogott ott alll egy derek ember, es keresztul lo. Uj spawn. Egy tank all elottem. Nem a mienk. Uj spawn... Isten bizony azt hittem, hogy kandi kamera. Raadasul az ellen jol szervezett volt, mi meg alig. Geronimoek oten, osszehangoltan kergettek el a legnyugatibb part menti bazis kozelebol a mesterlovesz puskammal egyutt.
Kiprobaltam viszont az amcsi supportot. A SAW-nak sokkal kisebb a szorasa, mint a tuloldali geppuskanak. Ez igy egesz jol hasznalhato.
Egyebkent mi van olyankor, mikor van egy sqad, de nincs leader? -
#13936 Én is mennék már negyon egy ilyen onlány hentre, sqad-ozni meg minden, de annyira széthekkeltem a BF2-met, hogy valszeg újra kellene telepíteni, hogy felengedjen a NET-re megint :)
Felnéztem a múltkor valamelyik serverre, az első körben nagyon jól ment, de a másodikban estem keltem ... majd minden statom minusz volt :)
Úgyhogy most gyúrok single-ben (45-50 bot, 32player pálya, egy rakás helivel + tannkal, ticket ratio 500, unlocked fegyverek, timelimit nélkül ...) próbálgatom a kit-eket, a járműveket, commanderkedek ... nagyon tetszik, eddig a medic a favorit ... 2 mediccel egy 8 fős csoporttal a múltkor elmentünk teljesen a beach-ig ... mintha egy csapat lett volna ... persze botok :)
+1GB RAM olyan 32 player felett azért ajánlott, nállam pl.: 64 bot esetén diafilm, míg 32 bot esetén meg se negyon röccen :)
AK 101 istenkirály, eddig (Nagyon meglepő módon!) a medic a kedvencem ... legalábbos botos játékban azzal tudok a legtöbbet segíteni a csapatnak ... nagyon komoly a késsel rámrohanó Amcsikat kiütni a defibrillátorral :)
(OFF: Havernak pont most keresek videókarit, HWSW, Prohardver bolhapiacán 28-30 egy 9800 Pro ... Inno vagy nem inno ... nem mindegy manapság? Bár nem értek a 9800-asokhoz, úgyis megnézném vásárlás előtt ...) -
#13935 Nekem is elment a netem jópár órára a legutóbbi emelés előtt. Ráadásul asszem pont qrva fontos cb meccsünk lett volna. -
#13934 Ez volt az új csapatunk első meccse és sztem is jóvolt. Szervezettlenek voltunk amennyire csak lehet dehát ez minden új tímnél megvan :) Köszi a gyaklehetőséget és reméljük máskor is bennevagytok egy ilyenben.
eX -
#13933 lol :DD -
#13932 vazz volt már olyan nektek hogy 6 órára nem volt netetek, netemelés miatt, amelynek a hatását még most sem érzem?????? huhhh, de felb*szták most az agyamat, legalább emelték volna ha már amiatt nem ment azt mondták a telefonban, erre meg semmi, közlik mélbe hogy nem sikerült hétfőn várható még1 leállás, hát hogy rohadjon el az egész, b*sszameg! :D Bocsi, de belőlem meg ez kívánkozott ki! -
#13931 Cső Scythe, én voltam Mákosguba az előbb.:)
Azt a rohadt radart sikerült felrobbantani miután elmentél, rápakoltunk vagy 10 kiló c4-et, de aztán kicsit elmászkáltam és mire visszamentem már megint ott forgott vidáman.lol?.D
GG, jól nyomtad nagyon. -
#13930 Én olyasmit hallottam róla, hogy aki az előző körben jobb helyezésel végzett az lesz az. -
#13929 Most a legutóbbi menetben egész jó kis squadba voltam, jól összejátszottunk :) Az más kérdés, hogy a commander baszott ránk. Néha berakott egy uav-ot, artilleryt, de semmi különös. De ahogy már látom, jönnek fel a professional commanderek, csak legyen belőlük egyre több, mert jelenleg óriási szükség lenne rájuk.
A másik meg, jelentkezni akartam most commander postra, gondoltam kezembe veszem már az irányitást. Volt már tapasztalatom vele, és sikerült is nyernünk. Azonban mikor jelentkeztem, közölték velem, hogy egy magasabb rangú játékos lett a commander. Akkor hogy is van ez a rangozás? Mitől függ? -
ACE #13928 Mondom, az XT-d annyiban különbözik, hogy magasabbak az órajelei, de nem sokkal, nagyon csekély. A RAM-jaim 1.6 ns-osak... mondom simán menne ez is XT órajelen, csak az X800 Pro-ra még gedvább gyári hűtést raknak... sza'l akkoris hihetetlen az 50-70 FPS... -
#13927 Jaaaa. vágom ... -
#13926 A minimapon megjelenik az adott parancs (támadás, védelem, stb.) -
#13925 És mit látok ha nekem adnak parancsot ?
Vagy nekem is nézegetnem kell a caps-al a térképet , mint alkalmazott:-))))))) -
#13924 Inkább nézzetek veszekedés helyett a számlálóra :) -
#13923 CofB+7th = eX :)
Milyen szép egyenlet :) -
#13922 Miért szünt meg? Vagy csak más lett a nevetek...megint?
[Gonosz vigyor] :) -
#13921 Jó, de nem ez volt a mondanivalója. Ne forgassuk már a szavait! -
#13920 A ram sebessége azért nagyot dob rajta . A gpu-é nem sokat ... -
#13919 -
#13918 AA-t nem használok mert kímélem a kártyát a gyári hűtés nem a legjobb ....
X800XT PE . Tényleg 50-70 fps. -
ACE #13917 Azért megnézném hol kapsz Te 2xezerért 9800-as kártyát... Inno3D-be még talán, de abból is inkább csak olyan 33+fa felé tendál az áruk... -
ACE #13916 A Lightning is High-on van, és az Anti Alias is minimum 4x-en van? Mert nekem dettó ugyanez a konfigom, és bár nem mondtad milyen X800-ad van, de az enyém moddolt, tehát 16 pipeline be van kapcsolva rajta, csak annyiban különbözik az XT-től, hogy nem azon az órajelen megy a GPU, meg a RAM, mert ahhoz kéne vennem egy Zalman-t, viszont ahogy hallottam túl nagy sebességnövelést nem okoz, inkább a 12-ről 16-ra növekedett pipe. Ja és az 50-70 FPS-t is kétségbe vonnám, mert nálam 55 fölé nem nagyon ment, inkább 30-50 között volt...
Sza'l nálam így 1 Gigával iszonyatosan beakad néha, és látom hogy olyankor a vinyóról töltöget. Sza'l gázos, ezért rendeltem még 2x512-t. Egyrészt mert viszonylag nem drága most a RAM, és június végéig még Sulinet rulez... -
#13915 Későn jöttem? :D -
haxoror #13914 A CapsLock mindennek a kulcsa onnan értelemszerű, készül egy FAQ de ha rákeresel pár napja mindent leírtak ide a hozzáértők.