172092
  • TDC Geronimo
    Jah :)
  • BEAST #14192
    hmmm ... lehet énis elnézek :Ð
  • DummyBoy
    Nekem azzal volt jó ami a Demo telepített könyvtárában volt ...
    77.30, x:\Battlefield 2 Demo\nvidia_driver\ ...

Guru3D download szekció

Ahogy nézem itt már 77.50-es béta is van ... hoppá ...
  • Seat
    thx,mind1...
    megint divat lesz/lett a kick/ban...
  • haxoror
    Bazz ilyen Gestapos szabályokat...
  • haxoror
    velkám tu dö kláb
  • haxoror
    De én csak Cyphert láttam bennt egyszer szóval ritka hogy van admin...
  • haxoror
    www.hunclan.hu
  • Zs0lt1
    Köszönjük ;-)
  • Seat
    Ki az admin a HUN Battlefields-en?
    Ban...???
  • Rafia
    ööö...elvileg beüzemelődik magától, és a B-gombot nyomva tartva beszélhetsz. Megjelenik talán egy zöld hangszóró-ikon is. Ma nekem valamiért nem jelent meg, de hallották a hangom. Én is ezt akarom rendbe tenni most.

A "beüzemelés" az installnál megtörténik kötelező jelleggel (teszt), ugyanezt a tesztet az opciókból is elő tudod csalogatni.

Érdemes a VOIP hangerőt 100%-ra venni és a többi játékhangot gyengíteni.
  • Seat
    :)
  • Braveheart
    De az volt...
    VOIP-t hogy lehet beüzemelni?
  • Mr Manson
    link?
    letöröltem
  • 0Fritz0
    Szintúgy, családban marad. :)
    Most már 6600GT pöfög nálam is. :)
  • Rafia
    Nem egy 64 playeres szerver volt, majdnem tele? Ott tenyleg siralmas dolgok mentek
  • Rusid
    Amit hozzá adnak drivert (mármint a demóhoz) azzal azt mondják jól megy.
  • Braveheart
    Az előbb voltam egy magyar szerveren. Teli volt küldöldivel. 5 perc után úgy felb*szták az agyam hogy kiléptem. Mindenki TK-zott. Hihetetlen köcsögség.A másik: a VOIP-t hogy lehet beüzemelni? Elvileg megy, megvan a fülhallgató ikon is, de nem hallok semmi beszédet.
  • Yan
    Annyit tegyünk hozzá, hogy a gef4 és fx5200 közt nem sokat gondolkodik/gondolkodott az ember melyiket válassza.
    A gép fejlesztésröl: aki teheti tegye, mert különben tönkre mennének a hw gyártók.
    Magam részéröl nem apdételek p4-röl p4-re, ahogyan pII-röl pII-re sem.
    (észak-kelet Mo-i fizu rlz!!!)
  • Thanatos
    1. kinek mi, szvsz ha full nem lesz ilyen fagyos nekem biztosan :)
    amugy szvsz nagyábol mindenhol me glehet kapni... 576, cdgalaxis, etc...
    2. én perpill bill-el repkedek de majd full-nál bedugom joy-t is, azzal biztos jobb, főleg légiharcra :) egeret én spec nem preferálom de sokaknak az jön be legjobban
  • Xian
    2 Kérdés:

Érdemes megvenni? Ha igen hol?
    Mivel érdemes repülni? Bill, egér, joy?

Köszi
  • Mester01
    tRs GeRoNiMo?
  • Mr Manson
    Version: 71.89
    Release Date: April 14, 2005
    WHQL Certified
  • Mr Manson
    azt honnan?
  • DummyBoy
    Tedd fel a 77.30-as drivert ... nekem 77.13-ig szar volt az árnyékolás, 77.30-al megoldódott ...
  • arty
    ok, megvan, kösz :)
  • Mr Manson
    na szereztem egy 6600GT-t
    minden HIGHon van, fut siman, de az árnyék fos... MERT?
  • BurnBaby
    jah. mint bírót... szegény bébi mindig a rosszabbik végén van a... :)
  • DeO
    Kár...hogy a teljes játékot nem lehet letölteni ingyen...:(
  • arty
    miaza noshader mód? :) lemaradtam valamiről ....
  • Bercy #14163
    Hagyjuk mar ezt a temat sztem. Madarc csak meg akart osztani a scene-el egy altala humorosnak velt kepet (es szerintem is humoros a kep, lehet h kicsit bizarr poen, de poenos). Ennyi. Sztem o senkinek nem akart ezzel semmi rosszat.
  • arty
    ahogy én láttam, aki ugyanebben a cipőben járt (csak esetleg anyagi lehetőségei/hozzáállása más) nem nagyon szólt 1 rossz szót sem ... :)

szerencsére a legtöbbeknek itt nem nagy gond kivágni kártyára egy huszast, negyvenest, mittomémilyenest. én ennek őszintén örülök, legalább sokan vagyunk, csak tényleg nem szép dolog letorkollni valakit, mert esetleg nem dől be a multiknak/nincs pénze (erre)...

én ezekkel szeretnék "segiteni": 9800PRO, garis, 27-30ezer sztem jo ár ....
  • Starfish
    6 után melyik server? =)
  • Thanatos
  • Starfish
    Jajj teeeeeee =). Nem azzal van a baj hogy jajj szegény gf4-es itt sír haha... Hanem (legalábbis a számomra) az a kép egy kicsit "ízléstelen". Nem tudom de ugye eléggé egyértelmáen Hitlert és társait juttatja az ember eszébe és amit épp csinálnak a térdelő emberrel a képen... Szóval a mentalitás is. Lehetne finomabb. Nekem ennyi bajom van. Az meg hogy gf4-en nem megy a game, az sajnálatos. Sajnos sok embernek van még olyan kártyája, és nem 2 fillér lecserélni. De sajnos a számtechben egy idő után muszáj. Már ha csak abból indulunk ki hogy kijelentették hogy a teljesítménye a gépeknek évente megduplázódik. Így érthető hogy miért is állt fel ez a helyzet. Valaki lépést tud tartani vele, valaki nem annyira. Minden lapnak 2 oldala van.

písz.
  • Seat
    free tangabugyi girls = 6600GT = BF2 :)
  • Thanatos
    megszólalhatsz csak tényleg már ezeréve tudni és azzal hogy itt bazsogatod ezzel a jónépet ugyse érsz el semmit..., nem tudom az ilyen irányu problémákat miért nem az ea-nak fejted ki igen terjedelmes elvélben...
    (ui.: meg már csak azért se értem a rinyálást mert ott a no shader mod ugye , azzal megy rendesen a game, akkor meg nem tom mi a probléma..., vegyétek ugy hivatalosan is bennevan és a gef4 ilyen minőségre képes, ennyi...)
  • uHs Gerzson
    Remélem téged is viszont láttunk ott BB ;)
  • TDC Geronimo
    Csak promóció
  • madrac
    Köszönöm a normális hozzáállást, sajnos kevés ilyen ember van itt..
    Itt az a menő, ha azon túl, hogy nem értik meg a másikat még jól bele is rúgnak csak mert náluk minden ok és nekik ez már uncsi
    Persze már leírtam a véleményemet erről és ezentúl már megse szólalhatok ezügyben?
    Csak azért is!