172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#14193 Jah :) -
#14192 hmmm ... lehet énis elnézek :Ð -
#14191 Nekem azzal volt jó ami a Demo telepített könyvtárában volt ...
77.30, x:\Battlefield 2 Demo\nvidia_driver\ ...
Guru3D download szekció
Ahogy nézem itt már 77.50-es béta is van ... hoppá ... -
Seat #14190 thx,mind1...
megint divat lesz/lett a kick/ban... -
haxoror #14189 Bazz ilyen Gestapos szabályokat... -
haxoror #14188 velkám tu dö kláb -
haxoror #14187 De én csak Cyphert láttam bennt egyszer szóval ritka hogy van admin... -
haxoror #14186 www.hunclan.hu -
#14185 Köszönjük ;-) -
Seat #14184 Ki az admin a HUN Battlefields-en?
Ban...??? -
Rafia #14183 ööö...elvileg beüzemelődik magától, és a B-gombot nyomva tartva beszélhetsz. Megjelenik talán egy zöld hangszóró-ikon is. Ma nekem valamiért nem jelent meg, de hallották a hangom. Én is ezt akarom rendbe tenni most.
A "beüzemelés" az installnál megtörténik kötelező jelleggel (teszt), ugyanezt a tesztet az opciókból is elő tudod csalogatni.
Érdemes a VOIP hangerőt 100%-ra venni és a többi játékhangot gyengíteni. -
Seat #14182 :) -
Braveheart #14181 De az volt...
VOIP-t hogy lehet beüzemelni? -
#14180 link?
letöröltem -
#14179 Szintúgy, családban marad. :)
Most már 6600GT pöfög nálam is. :) -
Rafia #14178 Nem egy 64 playeres szerver volt, majdnem tele? Ott tenyleg siralmas dolgok mentek -
#14177 Amit hozzá adnak drivert (mármint a demóhoz) azzal azt mondják jól megy. -
Braveheart #14176 Az előbb voltam egy magyar szerveren. Teli volt küldöldivel. 5 perc után úgy felb*szták az agyam hogy kiléptem. Mindenki TK-zott. Hihetetlen köcsögség.A másik: a VOIP-t hogy lehet beüzemelni? Elvileg megy, megvan a fülhallgató ikon is, de nem hallok semmi beszédet. -
#14175 Annyit tegyünk hozzá, hogy a gef4 és fx5200 közt nem sokat gondolkodik/gondolkodott az ember melyiket válassza.
A gép fejlesztésröl: aki teheti tegye, mert különben tönkre mennének a hw gyártók.
Magam részéröl nem apdételek p4-röl p4-re, ahogyan pII-röl pII-re sem.
(észak-kelet Mo-i fizu rlz!!!) -
Thanatos #14174 1. kinek mi, szvsz ha full nem lesz ilyen fagyos nekem biztosan :)
amugy szvsz nagyábol mindenhol me glehet kapni... 576, cdgalaxis, etc...
2. én perpill bill-el repkedek de majd full-nál bedugom joy-t is, azzal biztos jobb, főleg légiharcra :) egeret én spec nem preferálom de sokaknak az jön be legjobban -
Xian #14173 2 Kérdés:
Érdemes megvenni? Ha igen hol?
Mivel érdemes repülni? Bill, egér, joy?
Köszi
-
Mester01 #14172 tRs GeRoNiMo? -
#14171 Version: 71.89
Release Date: April 14, 2005
WHQL Certified -
#14170 azt honnan? -
#14169 Tedd fel a 77.30-as drivert ... nekem 77.13-ig szar volt az árnyékolás, 77.30-al megoldódott ... -
#14168 ok, megvan, kösz :) -
#14167 na szereztem egy 6600GT-t
minden HIGHon van, fut siman, de az árnyék fos... MERT? -
#14166 jah. mint bírót... szegény bébi mindig a rosszabbik végén van a... :) -
#14165 Kár...hogy a teljes játékot nem lehet letölteni ingyen...:( -
#14164 miaza noshader mód? :) lemaradtam valamiről .... -
#14163 Hagyjuk mar ezt a temat sztem. Madarc csak meg akart osztani a scene-el egy altala humorosnak velt kepet (es szerintem is humoros a kep, lehet h kicsit bizarr poen, de poenos). Ennyi. Sztem o senkinek nem akart ezzel semmi rosszat. -
#14162 ahogy én láttam, aki ugyanebben a cipőben járt (csak esetleg anyagi lehetőségei/hozzáállása más) nem nagyon szólt 1 rossz szót sem ... :)
szerencsére a legtöbbeknek itt nem nagy gond kivágni kártyára egy huszast, negyvenest, mittomémilyenest. én ennek őszintén örülök, legalább sokan vagyunk, csak tényleg nem szép dolog letorkollni valakit, mert esetleg nem dől be a multiknak/nincs pénze (erre)...
én ezekkel szeretnék "segiteni": 9800PRO, garis, 27-30ezer sztem jo ár .... -
#14161 6 után melyik server? =) -
Thanatos #14160 -
#14159 Jajj teeeeeee =). Nem azzal van a baj hogy jajj szegény gf4-es itt sír haha... Hanem (legalábbis a számomra) az a kép egy kicsit "ízléstelen". Nem tudom de ugye eléggé egyértelmáen Hitlert és társait juttatja az ember eszébe és amit épp csinálnak a térdelő emberrel a képen... Szóval a mentalitás is. Lehetne finomabb. Nekem ennyi bajom van. Az meg hogy gf4-en nem megy a game, az sajnálatos. Sajnos sok embernek van még olyan kártyája, és nem 2 fillér lecserélni. De sajnos a számtechben egy idő után muszáj. Már ha csak abból indulunk ki hogy kijelentették hogy a teljesítménye a gépeknek évente megduplázódik. Így érthető hogy miért is állt fel ez a helyzet. Valaki lépést tud tartani vele, valaki nem annyira. Minden lapnak 2 oldala van.
písz. -
Seat #14158 free tangabugyi girls = 6600GT = BF2 :) -
Thanatos #14157 megszólalhatsz csak tényleg már ezeréve tudni és azzal hogy itt bazsogatod ezzel a jónépet ugyse érsz el semmit..., nem tudom az ilyen irányu problémákat miért nem az ea-nak fejted ki igen terjedelmes elvélben...
(ui.: meg már csak azért se értem a rinyálást mert ott a no shader mod ugye , azzal megy rendesen a game, akkor meg nem tom mi a probléma..., vegyétek ugy hivatalosan is bennevan és a gef4 ilyen minőségre képes, ennyi...) -
#14156 Remélem téged is viszont láttunk ott BB ;) -
#14155 Csak promóció -
madrac #14154 Köszönöm a normális hozzáállást, sajnos kevés ilyen ember van itt..
Itt az a menő, ha azon túl, hogy nem értik meg a másikat még jól bele is rúgnak csak mert náluk minden ok és nekik ez már uncsi
Persze már leírtam a véleményemet erről és ezentúl már megse szólalhatok ezügyben?
Csak azért is!