172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#14233 Én beérném egy angolítással is, legalábbis lehessen kikapcsolni az arab süketelést és valami emberi nyelvet beállítani. Vagy lehet ilyet csak én nem tudok róla? -
Thanatos #14232 én mongyuk ha valaki nem kér bocsánatot akrmilyen véletlen is volt auto no-t nyomok... :P ha meg igen akkor attól függ micsinált :) pl iylen bombázós esetnél mindig no... :P -
Thanatos #14231 ott a pont :) -
#14230 Én sem bocsájtottam volna meg. Rohadt idegesítő mikor nyomulsz a zászló felé végre odaérsz (ami ugye nem két perc) aztán jön valami bombázó és jól letkz. Szvsz nem neki kéne rád figyelni hanem neked rá. -
Nagydög #14229 "Hát ez a menet a cb-n iszonyú volt. Mac-nél nuku commander, szarrá is aláztak minket. Ráadásul a helik is szivattak minket, pedig egy normális csapat esetén ez nem nagyon fordul elő, szanaszét lövik őket a stingerek :("
Engem epp most vagtak ki. Gondolom kellet a hely valakinek, mert rogton utana mar tele volt. B+ alassan az admin! A MEC-nel tenyleg nem volt kommander, Geronimoek meg szepen szervezetten jottek. Azert hosszu idore nem tudtak elfoglalni a hotelt. :) Thx arty-nak, ha erre jar!
DAQ -
#14228 Gratula a CB-nek . Egyik tagjukat véletlen lebombáztam ( CB Andrew), persze közbe kínyírtam 3 másikat . Erre megbüntet , és 1 perc múlva kick . Mégegyszer grat . Azt nem értem ilyenkor miért nem lehet megbocsátani. Vagy azt gondolja hogy ő simán végez 3 emberrel , én meg 1 hülye tk-zós vagyok . Egyszerűen nem értem . Persze nem ő az egyetlen ilyen ... -
#14227 Hát ez a menet a cb-n iszonyú volt. Mac-nél nuku commander, szarrá is aláztak minket. Ráadásul a helik is szivattak minket, pedig egy normális csapat esetén ez nem nagyon fordul elő, szanaszét lövik őket a stingerek :( -
#14226 Végre sikerült normálisan játszani Geronimoékkal!
Király volt! -
#14225 igen, pont most jövök onnan.tagként is lehangoló, leadernek pedig tiszta gáz a teambalance.mire az ember kezd belerázódni a csapatba, arra könnyen az ellenségnél találhatja magát. -
#14224 HUN Battlefieldről jó lenne, ha levenék a team balancot. Squad leader vagyok erre áttesz, mire sikerűl visszamennem, már egy lama a squadleader. -
#14223 Medic akcióban. :)
http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.9.avi
-
#14222 rgr, akkor cserélem a linket... -
#14221 épp józanodni fogok koncert után kisorosziban egy sátorban sokadmagammal :)
úgyhogy nekem ez sajna kimarad :( -
#14220 Nah akkor Joebacsi tedd be a FAQ-ba és valahogy hívd fel rá a figyelmet :) -
#14219 Hmmm PoE-s kép van berakva? :D
Nembaj lesz majd jobb is :) -
#14218 Van,már belinkeltem!
Olvass vissza is (kb 40%-os)!
Itt van! -
#14217 hm, 2x is? jóvan :)
lac coo - lesz magyarítás, készülget, utolsó info 40%-os készültséget jelzett. az ftp2.sly.hu oldalon a logora klikkelve meg is találod, ami elérhető belőle. nem tudom, mennyire elég :) -
#14216 szpemmer :) -
#14215 nah, amit találtam (help) feldobáltam a bfhelp.try.hu-ra. majd a logot még pofozzuk, addig ez van :) -
#14214 Nem tom....úgy kaptam valakitől IRC-n -
#14213 sztem a játékhoz nem kell magyarítás megveszed eredtibe és kapsz egy magyarnyelvű könyvet a játékhoz abba minden le van(lesz) írva -
#14212 Az ilyen vérlámáknak mint én . :-))))))))))9 -
#14211 magyarítás minek??? -
#14210 Szerintetek lesz magyarítás a játékhoz ? -
#14209 Fasza a játék. De a demó még sem indúl egész nap csak szarakodok -
#14208 Milyen jól néz ki az új ruhád, ki volt az a tök jó fej, aki csinálta? :Ð -
#14207 Bazzeg szarabbúl megy mint a BF2 -
#14206 Hehe..
Most jöttem csak rá , hogy a BF2-t tök jól lehet tolni nostromoval :-)
Eddig ott pihent a polcon mert Far Cry-hoz nem jött be . Kiváncsi vagyok mit lehet kihozni a makrokból . -
#14205 Akinek Gef4 van és nem megy a gém az játszon ezzel :) -
#14204 Benne van a bf2 demoban ahova felrakja magát. -
#14203 Jah, óh, be jó lenne, ha lenne magyar ranked szerver, :-) -
#14202 Jah remélem is. Meg aztán majd legfeljebb ranked szervereken toljuk...ott meg csak az jön fel akinek eredetije van. Szal ott ezek már nem lesznek -
#14201 Tapasztalatból mondom, hogy a közösség egy idő után kiveti magából a nem oda illőket. -
haxoror #14200 Jelszó a szerveren 90%-át kiszűri a kreténeknek (külföldiek) a maradék 10 meg előbb utóbb úgyis visszamegy CSzni... -
#14199 pedig már megszokhattad volna ... publicon mindennapos az ilyen ... vietben is mekkora sorok álltak a helik elött ... amikor valaki beszállt dobálták rá a gránátokat stb ... itt is ez lesz , de remélem majd kinövi ezt a public is :( -
#14198 Jah az az alap :D -
#14197 Ma is mi volt baszki. Ott vagyok a mainunkon erre egy köcsög csapattárs szembenéz velem, elkezd lőni rám 5 méterről és megöl. De nem csak engem szedett le később, hanem még sok csapattársat is. A másik meg h tegnap Rusiddal beszálltunk a helibe erre a csapattárs ránkrakott 2db C4-et és amikor felszálltunk felrobbantott....hihetetlen gyökér és szánalmas dolgok ezek. -
#14196 Szerencsére nem írták be, hogy alkoholt bevinni tilos, szal ... :ÐÐ -
#14195 Hát figyu, amíg ki nem alakul a normál scene, addíg ez van sajna.
A BFV első 2-3 hónapjában nagyon durva dolgok voltak, remélem itt nem lesznek olyanok. -
haxoror #14194 Ja hogy te kaptad, sry lassan kapcsolok