172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #14273 Tökugyanaz a két fegyver plusz az assin van mellény ami sokat jelent ráadásul a gránátvetője az egyik legfaszább cucc a gémben mert az tényleg egy lövés-egy ember :) -
#14272 Nemnem...nem keverendő össze az isteni M4 az M16-al!!! -
#14271 Bár M16 nem valami régebbi fegyver ? -
#14270 Ja...Lehet ....:-)))))))))))))Lényeg a lényeg .... -
#14269 Medic M4-e
Nem inkább M16? :) -
#14268 Hát de nem ? Az ember azt várná hogy az a legerősebb , de nem , A medic M4-hez képest vizipisztoly.:-)))))))) -
haxoror #14267 "Az assault semmit nem ér" -
#14266 Ja , ok ,köszi ! :-)))))))))
Csak most éppen új kontrolerrel játszom és nem találom még a gombokat , szoktatáson vagyok .. Pár napig esek -kelek... -
#14265 Kezdem kiismerni a fegyvereket . Az assault semmit nem ér a medic M4-e meg brutál erős.. Fene se érti ...Nem csodálkoznék ha az EA nem direkt keverte meg a demot ennyire. -
#14264 Majd állj be hozzánk :) -
#14263 Ejjj de szeretnék egyett egy normális squad-ban nyomulni ! Legalább egyszer ne csak szopasson a squadleader. -
#14262 Dobálgat az mindenkit csak a csítereket nem !:-)
Far Cry-ban is az eredeti PB semmit nem vesz észre, néhány amatőr készített egy javítást hozzá ACC néven az már valamit ér. -
#14261 :D -
Gabe18 #14260 "Nelőjetek rám mert most tanulok repülni!"
-
haxoror #14259 Akinek kell magyarosítás az írjon privátot Bubának, ő nagyon ott van a témában :DDDDDDDDDDDDDDD -
#14258 Főleg h az ártatlan embereket dobálgatja kifelé -
#14257 Meg sajna a PB-t meg lehet baszni olyan csalást raknak bele amilyent akarnak . Az egyik legrosszab anticsít program szerintem . -
#14256 Hát a demo legalábbis nem vág ki magyarosítás miatt... -
#14255 Hát fasz ki van a sok commanderrel !
Mindegyik sír hogy a csapat nem azt csinálja amit kell ...stb...
Ma egésznap squadoztam és 10-ből 9 kommender azt se tudja mit csinál !
Futok 5 perce a zászló felé mert az a parancs , hogy támadjunk mire odaérnénk már a másik zászlót kell támadni ! LOL!!!Egész meccsen szaladgálok mint a mérgezett egér ! -
#14254 ok majd megtanulok ,) -
#14253 Sajna ebbe nincs M4 :D -
Thanatos #14252 pontosan :) de mind1 is mert pb jóesélyel lefogja vagdosni a magyargatókat a file változások miatt szall vagy megszokod az angolt vagy singlezel :DDD -
Thanatos #14251 mucsoda gagyi logod lett, a régi jobb volt -
Thanatos #14250 akkor meg probálkozzon máshova bombázni és ne a sajátjai közepébe :) feltalálták ám már a minimapot :) -
#14249 magyarositás? hát ennyit azért érdemes megtanulni angolul, nem tul sokat igényel a játék -
#14248 Hát jah a hotelért megszenvedtünk :)
Az utolsó körben meg kikaptunk, de akkor már nem mozogtunk együtt a földön. Heliztünk meg ilyenek...ha így szétesik a squad és nem mozgunk a földön akkor esélytelen a győzelem. Hiába a jó helipilóta vagy a vadászpilóta....azért levegőből nem lehet ezt a csatát(se) megnyerni -
#14247 Jajj sry megvan.....ez van amikor az ember nem olvas vissza mielőtt ír :) -
#14246 Ugye ugye. Ha megy a csapatmunka ;) -
#14245 Na jó nem tudok írni, sry fáradtság :D ! -
#14244 Vannak sok! De ne fledd ez még csak demó! Különben meg úgyis csak a klánok mozognak 1ütt! -
#14243 Vannak, de sajnos kisebbségben vagyunk. -
#14242 Ki is játszik DAQ néven? :) -
hapi #14241 Valaki leírhatná hogy melyik magyar szerveren és mikor lehet normális emberekkel együtt játszani?
Eddigi magyar szerver tapasztalatok:
1. Nelőjetek rám mert most tanulok repülni! lol
2. Se kommander se squad
3. 1 squad van de a leader az az anyahajón ül
4. 1 squad van de a leader az röpköd
Szóval vannak kis hazánkban értelmes Battlefieldesek is vag marad a külföldi szerver? -
haxoror #14240 Pilótánál meg megértem ha nem sorryzik hiszen lehet hogy yoj-al megy és nem akar szar helyzetbe kerülni azzal hogy az egeres rádióval tököl. -
haxoror #14239 Én minden TK-t megbocsájtok kivéve ha direkt, azokat soha és ebbe beletartozik az is ha egy pilóta vagy SpecOps kitalálja hogy feláldozható vagyok hiszen repülhetne még egy kört ill. robbanthatna pár másodpercel később, egy van ami okés ha rátapadok egy ellenséges tankra és amikor kilövi a mi tankosunk akkor a robbanásban én is meghalok, ez okés mert részben én voltam a hülye hogy ilyen helyzetbe kerültem és a tankos se várhat sztem ilyen helyzetben :) -
#14238 Csak akkor láttam ilyet, ha ismerős klánok tagjai voltak egymás szerverein. :) -
#14237 Nem élünk olyan rózsaszinű világban, hogy bárki is hajlandó legyen kérésre kilépni szvsz :) -
#14236 Nem sokat foglalkoztam BF-el eddig (szerintem a BF2 fog ezen változtatni :)), inkább America's Armyztam. tt is klánszerveren ha kellett valakinek a hely, akkor kipaklnak valakit. Ezen nem szoktam fennakadni, mivel végülis övéké a szerver. Nagyn ritka az a hely - legalábbis AA-ban -, ahol először kérik, hogy lpéjen ki valaki, és csak akkor rúgnak, ha nem megy senki. -
#14235 És te hogy gondolod, hogy mégis lebombázod, mert van ott még rajta kivül 3 másik? Sajnos ez tipikus repülős mentalitás, engem is n+1-szer lebombázott már csapattárs, és egy idő után bennem is felmegy a pumpa, ha nem kérnek bocsánatot és kivágom őket.
A másik meg sorry, ha kell a hely és kirúgunk valakit, de mindig a - pontosakat meg a komolytalan nevűeket kirúgni, ha mást sikerül sorry, de elvégre ez egy klános server ugye :) -
#14234 Lehet, ah nem tévedek. Audio beállításoknál.