172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #14353 Lehet ezt úgy futtatni, hogy a demókat is kiszolgálja? Gondolom nem.
Ebben az esetben meg egyelőre nincs sok értelme feltenni... -
#14352 -
#14351 nem csak neked de nézd meg kiváncsiságból menj be a bfv topicba és írd be a keresőbe hogy 'buba' nézd meg mennyi hozzászólás van... 1 kis nosztalgia a bfv-seknek :) -
#14350 FAQ -
#14349 meg lehet oldani ... de undorító lesz , semmi értelme ... kipróbálni sem érdemes -
#14348 Hát ehhez a baromhoz nekem is volt anno szerencsém :P -
#14347 Csá!
Lehet, hogy hülye kérdés, de megy Geforce 4-essel a játék. Mert tudom, hogy elvileg nem, mert a 4-es nem támogatja azt a shader izé 2.0-t, de mintha valaki már megcsinálta volna. Ha oltári nagy hülyeséget kérdeztem, akkor bocs. -
#14346 buba és a magyarítás
bubáról 1 kis emlékeztető ;-P
a pb loggot nem találtam meg -
#14345 Koszi -
#14344 public erről szól :)
mindenki ugy játszik ahogy jólesik -
#14343 Helyes:) Én már megtanultam irányítani a gépet, de bármikor szeretnék szerveren repkedni helivel, szinte lehetetlen (nem érek oda):) <--Én ezért nem szoktam:)
A másik amit megint a szerencsém rovására írhatok, hogy bármikor felszállok a bombázóval természetessen lezuhan a vadászunk és a 2 amcsi vadás engem kezd kergetni... <-- oda a bombázás öröme:) -
TS Zolly #14342 Miért? Neked mindegy ha a csapatod a fajlámák miatt veszít? Nekem nem. Mai első irásomnak is ez a lényege. -
#14341 Na, mik vannak... -
#14340 Win:
ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/battlefield2server.exe
amott meg linux -
#14339 Kint a full szerver win és linux!
ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf2-linuxded-1.0.2442.0-installer.zip
(asszem) -
#14338 hát akkor neked a hadszíntér való nem a játék... -
ACE #14337 Úgy tűnik a filter csak arra jó, hogy kilistázza milyen serverek vannak, join-hoz pedig meg kell keresni a rendes (rendetlen) játékon belüli listában. Ez így elég suxx... -
TS Zolly #14336 Már lehet tapasztalni néha elég erős csapatmunkát a szervereken. És én oda is gyözni megyek fel. Anno mikor helizést gyakoroltam a DC-ben, akkor botok ellen tettem, mert tényleg idegesítő, hogy publik szerveren olyan viszi el aki nem is ért hozzá. Ha én tudok igazodni máshoz, akkor ezt elvárom a másiktól is. Ha van pro helis vagy repülős a szerveren, akkor hagyom nekik.
Botok ellen meg nem uncsi ha gyakorolni akar. Más dolog ha négyen vagytok a szerveren, de más ha fullon van. -
ACE #14335 Csak úgy látom nem működik... -
#14334 Jah, végre.
Remélem a fullnál nem fog ennyi időbe kerülni. -
#14333 jaja -
#14332 Én is mindig egy szakaszban kezdem de sokszor az a vége,hogy megyek inkább egyedül.Csak néhányszor sikerült igazán összedolgozó squadra lelnem,ilyenkor maradok is velük.Még csak pár órát játszottam van mit tanulni.
De kezdem érezni az ízét,,mint páncélos tevékenykedtem idáig és ezen a mapon nem lehet igazán érvényesülni vele.Szűk látótér,sok fedezék,stb..
Egy kérdés:Aknákat fel lehet szedni v.hogy? -
#14331 na mar nekem is van... -
#14330 Én elindítottam es felajánlotta letöltésre. Le OK-ztam és utána install és tádááám! ;) -
#14329 bf2 filter ase ban? hhmmm nekemnincs :)) -
#14328 Na végre van BF2 filter ASE-ban! -
#14327 beast ugyanannyi hozzaszolasod van neked is mint nekem na most mar nekem eggyel tobb :PPP -
#14326 botok ellen uncsi es ha pont ettol meg el a kedve a játéktól?
ha pl csak 4 en vagyunk a szerveren es vki akar gyakorolni es ki is irja akko azt nem lovom le... persze ha o sem :)) -
#14325 nemtom ... én sosem értettem azokat akik a publicot is vér komolyan veszik ... ez egy játék és arra való hogy embereket szórakoztasson ... és nem hiszem hogy azoknak akik ismerkedni szeretnének a játékkal ahoz kéne igazódniuk hogy te győzni akarsz ... arra ott vannak a klán harcok ... publicon sohasem lesz olyan csapatjáték mint egy klán harcon ez elég egyértelmű ... tehát értelme sincs annak hogy komolyan vedd ... és ha győzől? semmi sem változik ... -
TS Zolly #14324 Hát és aszondom, gyakaroljon botok ellen, asszem erre is van már megoldás hogyan tud. Publikon is majd szétvet az ideg, ha ott akarnak helit gyakorolni. Oda is gyözni megyek fel. -
#14323 ezzel egyetértek ... szerintem a public arra való hogy mindenki kipróbálhassa mire képes , mi szeretne lenni ... meg kell adni a lehetőséget mindenkinék még ha béna akkor is ... ez csak public, fun , nincs semmi tét ... -
#14322 hapi....
valamilyen szinten egyetértek veled
de aki éppen repulni tanul mert most szeretne bf es vilagba bekapcsolodni annak megkell engedni...
en is ezt csinaltam 2 éve mondjuk mindig lelottek de ez mar masteszta :D
na nagyjabol ennyi
Üdv.: Hys -
TS Zolly #14321 Tegnap délután a guta majdnem megütött. Amcsi oldalon vezérkedtem,mert senki nem válalta el, irakiak picit vezettek is, volt 4-5 amcsi szakasz. Eszméletlenül jók voltak, utasításokat végre hajtották, amit kértek megadtam nekik. Végére beszóritották az irakiakat a főbézre. 66-0 arányba megfordították a wart. Ujra indulás után nem válatam el a vezérséget, majd az első halálom után bezizzent az auto balance. Meccs felénél jelentkeztem vezérnek, mert az egyik klántársam aszonta, állitolag valaki irta, válaljam el. Há mondom ok. Volt keményen 3 azaz három szakasz. Szakaszok összeállitása: 1-es 3 fő, 2-es 1 fő, 4-es 5 fő. Többiek ramboztak egyedül. Utasítás kiadva, elfogadták, de tök másmerre mentek. Látom ám a szkeneren keresztül, elég bázis felé halad pár amcsi, utasítottam öket a védekezésre, erre elmentek onnan. Végén beirtam nekik: faszom tele van veletek, semmit nem csináltok, valaki vegye át. Oszt kiléptem a gémből. De tényleg az a poén, hogy a szakaszvezetők repülgettek, és ha möhaltak, ott toporogtak a kifutón repülőre várva. -
#14320 nah ma vegre egesz turheto volt a csata..
csinaltam egy kepet nektek:
aszem latszik hogy nem vagyok bena.. megis ugy erzem hogy neha eleg vicces dolgok vannak a sebzessel.. mondjuk lehet hogy az egesz csak netkod hiba.. volt olyan hogy egy zaszlo alatt harcoltam valakivel. meglattam.. automatikusan hasravagtam magas es adtam neki mint az allat.. vagy 10-15 golyonal tartottam amikor o kb allva par lovesbol kinyirt engem.. azert ez erdekes... meg egy ket ilyen.. d emost egesz jo volt.. viszont.. lehet en vagyok a bena.. de a helikopterrel oldalazas kozben UBERkonnyen felborul magatol...marmint nem is oldalazas.. hanem amikor egyhelyben akarok az oldal iranyokkal fordulni.. -
#14319 Az milyen amikor a commander repked vadászgéppel.... Nagy nehezen sikerül összevakarnom a squadba még 4 embert, benyögöm hogy parancsra várunk és mit látok a vezér repülőzget wazze. -
#14318 Jo figy nem tudtam hogy saját zászlót védtél. Így egy kicsit más a dolog, de szerintem nem várhatod el mindenkitől, hogy megbocsásson. Helivel sokszor tkzom én is, mert ez a 3d map még nem az igazi, sajna heliből meg repcsiből nem nagyon látni ,ki a barát ki az ellenség. Amugy tk után én sem szoktam sorryzni ,ha heliben ülök. Na mindegy az elöbbi kommentem arra vonatkozott mikor mi foglalunk zászlót és valami repülős májer a nyakunkba szórja az áldást. -
#14317 Nem nyomult sehova 2 perce , mert mellette fehérítették be a zászlót.
És mit csináltam volna várjam meg amíg teljesen átszinezik , így legalább fehér maradt . Egyébként meg amennyire tudok vigyázok , de nem vettem észre.
Ilyen helyzetbe én simán megbocsájtanék, csak hogy ne legyen az ellenségé a zászló . Vagy magadnak se bocsájtasz meg amikor föláldozod magad , hogy fölrobbants egy páncélost c4-el vagy aknával ?
Sorryt meg amikor tudok nyomok, de haxorornak igaza van nincs rá mindig lehetőség. -
#14316 Már azért is megéri squad-ba állni, hogy kapsz még egy spaw pontot. -
#14315 Próbálgattam ,de eddig nem úgy tűnik. Meg akkor nem is tudná hogy a squadnak vagy a commandernek akarsz-e beszélni. -
#14314 Sqad a lelke mindennek ... :)