172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#14393 BF2 doboz meg miegymás -
#14392 Hát nem tom én ha lenyomom a prntscreent akkor nekem png-s meg jpg-s képet is csinál :) -
#14391 akkor fraps ahogy Scythe monnya -
#14390 Ja ,azt tudom, de egyszerűbb lenne ami a gameban van. -
#14389 Na igen, de én egyszerre nem csak egy képet akarok csinálni :) Egyszerűbb pl. Fraps-el screenshotolni. -
#14388 jah megy
de ha monnyuk csak 1 képet csináltál belépsz a paintbe és ctrl v-vel beilleszted -
#14387 nagy dolog, konvertáld vissza -
#14386 Neked megy a print scrn? Nekem csak 0 bytos fileket hoz létre. -
Borg #14385 Mert a PNG veszteségmentesen tömöríti a szineket pl. Ellentétben a JPG-vel. (meg pl transparencyt is tud tárolni mint a gif)
Cserébe viszont nagy, ez tény. -
#14384 print scrn -
Mester01 #14383 Fiuk mikor csinalok shotot a jatekban miert png faljban menti L?
Miert nem jpgbe?
-
#14382 -
#14381 #14377 :) -
#14380 Nincs ilyen dokumentum!
Tisztelt Látogató!
A keresett dokumentum nem létezik a rendszerben, vagy Ön nem jó címet adott meg a böngész? címmez?jében! :P -
#14379 1x meg kell tanulni vezetni :) -
#14378 mien állandóan???
nem én említettem meg bubát most hanem Haxoror én csak beadtam egy képet bubárol aki nem ismerné ennyi
én nemtom mé lennék gyanús -
#14377 Nah akkor inkább ezt :) -
emberke #14376 Mindenki tud local szervert indítani, igaz botokat nem lehet berakni, viszont arra jó, hogy valaki repülni tanuljon. -
#14375 blah... -
#14374 meg kell tanulni uszni vazze:) -
#14373 Nah tessék minél többen jönni :) -
#14372 Ezaz....üres szerveren, de ne azon ahol televannak és megannyi jó pilóta van, de nem jut helihez, mert valaki elviszi előle aki a csurig megtelt UH-60L-t belevezeti a vízbe.... -
Borg #14371 De van mód arra, hogy singleben is előhozza ezt a mapot.
Másrészt mindig akad üres szerver (már van vagy 20 magyar BF2D szerver), ahol lehet gyakorolni. -
#14370 + lehet hogy az ellenfélhez kellett pár láma:) 3vs3-ban azon a szép nagy térképen:) van 1 olyan érzésem hogy az ellenfél csak repülni tanult:) -
#14369 Csak az a baj h offlineba nem tud megtanulni helit vezetni ugyanis a 16-os mappokon nincs heli :)
Amúgy teljes mértékben igazad van -
Borg #14368 Esetleg az ATI részhez még odaírhatsz annyit, hogy 5.2+9600pro-val is tökéletesen ment nekem :) -
#14367 szerintem ha ádáz csatában ha tele van egy egy szerver a kezdők óvatosabban próbálgassák a dolgokat
egyébként természetesen tegyék bátran, rengetegszer van olyan(mondjuk napközben) hogy senki nem akar helizni mindenki csak szórakozik -
#14366 bármennyire is az egyenlő pályák egyenlő esélyek híve vagyok, én is úgy gondolom, hogy bár joga van bárkinek public szerveren tanulni helit vezent, de a használható helik kis számára való tekintettel ez sajnos túl sok játékos örömét rontja el ahhoz, hogy valóban jogos lenne.
Vmelyik nap amikor kicst felmentem nézelődni szerverre, az anyahajóra szorult csapat katonái 5-6osával haltak azért, mert aki beült a helibe egyenesen a vízbe vitte az összes barátjával együtt. Innentől kezdve sajnos nem a magánügye, hogy mit szeretne csinálni publicon, ugyanis közvetlenül annak az 5-6 ember, közvetve az egész csapat szórakozását elrontja.
Kb fél óra offline játék után bárki elér annyit, hogy nagy biztonsággal tudja vezetni - ha nem is lőni, stb. vele rendesen. Ez tényleg olyan nagy elvárás? -
#14365 ij mennyi comment...
csak annyit kérdek: minden oké ? :] -
#14364 thx, benne van -
Borg #14363 Tegnap SG szerveren asszem 3vs3-ban is elég jót játszottunk. Én mec oldalon commander, + 2 emberes squad.
Simán nyomtuk le az USMC-ket, akik csak röpködtek és röpködtek :) Én specops-al voltam commanderként, elmnentem előbb foglalni egyet, majd c4 az artillerykre, majd c4 az anyahajó összes cuccára, utána meg már szinte magától ment a dolog... mindig repülővel jöttek az anyahajóról, nálunk meg én légvédelem+többiek repülő stb mindig leszedtük őket :)
Persze ehhez keményen az kellett, hogy a commander meg a squad is szervezetten tegye a dolgát. -
TS Zolly #14362 Ok. Köcce az infót, du ki is proszálom. -
#14361 És nincs priviben valami kódod v cracked hozzá ? :-) -
TS Zolly #14360 Igazad van, mindenki ugy gémel publikon ahogy jólesik neki. De ne vegye el a másik kedvét azzal pl. hogy ott akar gyakorolni helit vezetni, és ezzel elviszi azok elől, akik tudnak és szeretnének is helit vezetni, akik a csapat nyerését akarják.
-
#14359 akinek nem muxik ase az telepitse ujra me ha csak trial verzio akko nemfog magatol frissulnicsak ha ujratelepited... -
#14358 Az lehet, csak ha mindenki a heliket meg repcsiket borogatja bele a vízbe meg az anyahajón vánszorog akkor sztem nem esik olyan jól a gém mintha együtt mozognának a szárazföldön és szépen sorba foglalnák be a zászlókat....szerintem -
#14357 Nekem se....Valahogy kézzel nem lehet frissiteni ? -
#14356 TOMI! Te állandóan a BUBÁval vagy elfoglalva! Hihetetlen! Nekem gyanúsak vagytok! -
Borg #14355 No akkor egy kis guide az nvidia kártyásoknak:
Probléma: Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön...
Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a kettővel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-ről azért hallani még némi problémát...
Probléma: Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor..
Megoldás: Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
Probléma: A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
Megoldás: Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik. +info: Ha mégsem, akkor a 800x600-at hagyd 60Hz-en (függetlenül attól, hogy milyen felbontáson akarod futtatni a gamet)
Ez akár mehet a faq-ba is :) -
#14354 Nekem nem akar frissülni :(