172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
és aki csak klaviatúrával megy??? :P -
nekem is volt vezeténélküli de jobban bejött a vezetékes :P -
Borg #14401 Igy legalább van mire fognia ha start után rögtön leesik a helivel :D -
Az szar vezeték nélküli...majd ha lezuhansz helivel, mert lemerültél akkor meglátjuk ki a láma :P -
nekem mx1000 lámák :) -
nekem is :) (kék) -
Pont mint nekem :) -
Logitech MX510 egér
-
Torry #14395 Jee.
Hátha itt van hétvégére!
-
jaja, elvileg csinál jpg-t is -
BF2 doboz meg miegymás -
Hát nem tom én ha lenyomom a prntscreent akkor nekem png-s meg jpg-s képet is csinál :) -
akkor fraps ahogy Scythe monnya -
Ja ,azt tudom, de egyszerűbb lenne ami a gameban van. -
Na igen, de én egyszerre nem csak egy képet akarok csinálni :) Egyszerűbb pl. Fraps-el screenshotolni. -
jah megy
de ha monnyuk csak 1 képet csináltál belépsz a paintbe és ctrl v-vel beilleszted -
nagy dolog, konvertáld vissza -
Neked megy a print scrn? Nekem csak 0 bytos fileket hoz létre. -
Borg #14385 Mert a PNG veszteségmentesen tömöríti a szineket pl. Ellentétben a JPG-vel. (meg pl transparencyt is tud tárolni mint a gif)
Cserébe viszont nagy, ez tény. -
print scrn -
Mester01 #14383 Fiuk mikor csinalok shotot a jatekban miert png faljban menti L?
Miert nem jpgbe?
-
-
#14377 :) -
Nincs ilyen dokumentum!
Tisztelt Látogató!
A keresett dokumentum nem létezik a rendszerben, vagy Ön nem jó címet adott meg a böngész? címmez?jében! :P -
1x meg kell tanulni vezetni :) -
mien állandóan???
nem én említettem meg bubát most hanem Haxoror én csak beadtam egy képet bubárol aki nem ismerné ennyi
én nemtom mé lennék gyanús -
Nah akkor inkább ezt :) -
emberke #14376 Mindenki tud local szervert indítani, igaz botokat nem lehet berakni, viszont arra jó, hogy valaki repülni tanuljon. -
blah... -
meg kell tanulni uszni vazze:) -
Nah tessék minél többen jönni :) -
Ezaz....üres szerveren, de ne azon ahol televannak és megannyi jó pilóta van, de nem jut helihez, mert valaki elviszi előle aki a csurig megtelt UH-60L-t belevezeti a vízbe.... -
Borg #14371 De van mód arra, hogy singleben is előhozza ezt a mapot.
Másrészt mindig akad üres szerver (már van vagy 20 magyar BF2D szerver), ahol lehet gyakorolni. -
+ lehet hogy az ellenfélhez kellett pár láma:) 3vs3-ban azon a szép nagy térképen:) van 1 olyan érzésem hogy az ellenfél csak repülni tanult:) -
Csak az a baj h offlineba nem tud megtanulni helit vezetni ugyanis a 16-os mappokon nincs heli :)
Amúgy teljes mértékben igazad van -
Borg #14368 Esetleg az ATI részhez még odaírhatsz annyit, hogy 5.2+9600pro-val is tökéletesen ment nekem :) -
szerintem ha ádáz csatában ha tele van egy egy szerver a kezdők óvatosabban próbálgassák a dolgokat
egyébként természetesen tegyék bátran, rengetegszer van olyan(mondjuk napközben) hogy senki nem akar helizni mindenki csak szórakozik -
bármennyire is az egyenlő pályák egyenlő esélyek híve vagyok, én is úgy gondolom, hogy bár joga van bárkinek public szerveren tanulni helit vezent, de a használható helik kis számára való tekintettel ez sajnos túl sok játékos örömét rontja el ahhoz, hogy valóban jogos lenne.
Vmelyik nap amikor kicst felmentem nézelődni szerverre, az anyahajóra szorult csapat katonái 5-6osával haltak azért, mert aki beült a helibe egyenesen a vízbe vitte az összes barátjával együtt. Innentől kezdve sajnos nem a magánügye, hogy mit szeretne csinálni publicon, ugyanis közvetlenül annak az 5-6 ember, közvetve az egész csapat szórakozását elrontja.
Kb fél óra offline játék után bárki elér annyit, hogy nagy biztonsággal tudja vezetni - ha nem is lőni, stb. vele rendesen. Ez tényleg olyan nagy elvárás? -
ij mennyi comment...
csak annyit kérdek: minden oké ? :] -
thx, benne van