172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #14593 -
#14592 Hamarabb kellett volna gondolkodni és tavaly kártyát venni most meg a BF-et. Ennyi halasztás után az ember felkészülhetett rá -
#14591 Nekem is az volt, egy kis szerencsevel elcsereltem egy 9600-od radeonra, mivel belattam hogy semmi ertelme azon filozni hogy MIERT nem megy rajta ;> Azota meg - igaz hogy nem 1000 fps-es - de jatszom es bejon nagyon, majd osszegyujtok egy normalis kartyara, de szerintem mindenki tud maganak venni egy 9600-ot, aproneten lattam 4-5 darabot 16-18 eFt magassagaban. -
DRevan #14590 Hát akkor sok embernek dönteni kell,hogy melyiket vegye meg,a játékot vagy a videókártyát...a Commander's Editionhoz Headset helyett inkább videókártyát kellene csomagolniuk:DDD -
Thanatos #14589 komolyan? az mind? nem mondod..., dekurva sok világ szinten..., tényleg... -
#14588 Cseréljék le -
DRevan #14587 Hát én kapásból 3 embert tudok,akinek Ti-je van...az országban is sok mindenkinek van... -
Thanatos #14586 -
Thanatos #14585 de igen, csak pár ember ha nagyban nézed... sőt még annyi se... :) -
#14584 Na akkor majd megyek elég sűrün! -
Thanatos #14583 pontosan... de szvsz még eg yév mulva is ezen fognak rágódni :/ -
#14582 Tudom sajnos hogy mi volt! -
#14581 Most a CB-n voltunk, de változó. Ha kijön a full akkor meg a saját szerverünkön megtalálsz ;) -
#14580 Mi most a HUNBF-en voltunk egy jó squadban, meg is jegyeztük hogy rajtunk kívűl nem csinál senki semmit. És még a commander is szerencsétlenkedik. -
#14579 Szerintem lényegtelen hány emberről van szó a Gef4 felett eljárt az idő simán megérett a cserére! SZVSZ simán kifutotta az idejét. -
DRevan #14578 Azért nem pár emberről van szó... -
#14577 Melyik serveren játszotok ilyenkor általában?
Most HUNBF-en voltam azt a squadba voltunk 4-en azt 3-an hat felé futottak én meg azt sem tudtam ki után menjek!
Amikor veled voltam akkor legalább együtt volt a squad mindig. -
#14576 Ja, úgy nagyon jó, ha mindenki használja a mikit. Nélküle nem is lehet nagyon csapatmunkázni. -
#14575 Minek? Azért mert pár embernek még ilyen kártyája van....tök fölös. Szal lehetne már lassan túllépni ezen a Gef4 témán -
DRevan #14574 Hát ez elég elszomorító...De legalább úgy oldották volna meg,hogy menjen a game,csak nem lett volna olyan szép,mint 1 X800-assal,hanem csak olyan BF Vietnam szintű lett volna...:( Tuti meg tudták volna oldani,csak nagyban leszarták,mert ők úgy vannak vele,hogy már senki se használ Ti kártyát...(mert amcsiban sztem a Ti olyan,mint nálunk a Geforce 1:D)csalódtam a Dice-ban,nem hiszem,hgoy ne mtudták volna megoldani a problémát... -
#14573 -
#14572 Már kezdtem elövenni a defit de láttom a látványától megjavultál :P -
#14571 No way man......akarom mondani Ten-for :D -
#14570 ZSÍR -
#14569 Wc, kaja, pia aztán vissza a BAttlefieldre katona :D -
#14568 Nah faszát gémeltünk...elkentük a US száját mind a 4*....most egy kis pihi :) -
haxoror #14567 Jó voltál COBRAH! :DD -
haxoror #14566 Én meg ATis -nak üzenem hogya commandernek nem kell minden Scan után MINDEN ellenséges gyalogost megjelölni a mappon.
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
:DDDDDD
Semmi más üzit nem tudtam elolvasni mert comm mindet lespammelte egy pillanat alatt bazz még azt se hallottam meg hogy vki lövi a tnakom csak azt láttam hogy fogy a csík ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Minden más oké :) -
#14565 LPatnak üzenem, hogy nem olyan könnyű egyszerre 2 normális squaleader kívánságait teljesíteni meg közben irtani egyedül a bázisra jövő Spec opsokat
Viszont végre valaki figyelt a commander kéréseire és ha kicsit megkésve is, de jött segíteni a bázisra visszaépíteni a lerombolt dolgokat -
#14564 Én is már tiszta para vagyok, ha valaki odaáll a tankom mellé javítani. Nem merek utána elindulni csak nyomkodom a camera gombot, hogy hol a szerencsétlen delikvens nem üti-e meg a menetszelem. -
#14563 Ide is berakom! Összedobtam poénból a VIETNÁMosoknak egy kis muzsikát nosztalgizálásból!
zene
itt klikk a downloadra!
Persze nincs kész, meg nem olyan kifinomult... -
#14562 én azt utálom amikor vmi láma egyfolytában commander, de nem csinál semmit se, ha meg megpróbáljuk leszavazni az meg sohasem sikerül -
#14561 Én is beálltam kicsit hozzájuk az előbb, igaz nekem nincs beüzemelve a mikrofon, de már az is hatalmas segítség egy magamfajta -nak, ha hallom a többieket. -
#14560 nehéz? nem emelgetem ha erre gondolsz :)
tény hogy érzékenyebbre kell állítani mint a többit
pad semmilyen, asztallap és kész :)
lézernek nem kell külön pad, csak sima és egyeneletes legyen az asztal -
#14559 Neked nem nehéz az egered?Már vagy fél éve megvan mégsem tudom megszokni.
MX1000-el a kétéves gyerekem játszik én meg egy 1000ft-s Geniussal.
Pedig de sokáig gyüjtöttem rá.
DC-ben még elment de itt sok az assault harc.
Milyen padod van? -
#14558 jah, kiprobaltuk tegnap, jol eldaral a tank :( -
Thanatos #14557 de ez már nem a 42 :) -
#14556 Ez a másik dolog ami nem tetszik! Mi az hogy felugrok a járműre tetejére és ha elindul vele valaki akkor meghalok BF1942 -be 5 -en is utaztunk egy jeepel :D -
HUmanHunter #14555 a 6. majd felkapaszkodik a tetőre:D -
#14554 Ma hihetetlen jót játszottam a =*HUN*= BattleFields szerveren. Klántársam Lpat mondta hogy egy Squadot vezet épp 5 -en voltak benne így még pont belefértem. Nagyon jól össze tudtunk játsszani és ezt annak köszönhetjük, hogy mindenkinek volt mikrofonja! 5 körből mind az 5 -ben nyert a csapatunk.
Private_Lpat - Squad leader
[DA]micimacko
-tRs-Rusid
Cypher_HUN
Private_Mate2
Tibike.hu
Kössz srácok!
Még annyit hogy ekkora squadban feltűnt a BF2 azon hiányossága, hogy a járművek többségébe nem fér be 6 ember. Például az APC -be sofőrrel együtt csak 5, remélem ezzel csinálnak majd valamit, mert elég idegesítő tud lenni.